2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aslında yasadıklarımızın sebebını özetledin kendin; "tek olsam yine sallamazdım "
onlarda biliyor
karnında cocuk el mahkum cekıcek dıyor..
cepteyiz suan..
kaybetme korkusu sıfır

Kader!.. Deyip geçme..
Bak ne diyor SIRRIN sahibi ;

"Biz her insanın kaderini; kendi çabasına bağlı kıldık."

ebah cım allah yardımcın olsun anlayışsız bir eş çekmek zordur tabi allah sana kat kat sabır versin ama şekercik ğin de dediği gibi karşına alıp hep konuşacaksn yoksa sen küs o umursamaz böyle sürüp gider anlasana anlamasada konuşucan yapcak bişey yok inşşalh en kısa sürede düzelir aranız

hediyenin gelmesine çok sevindim ışılın ile sen güle güle kullanın inşallah

aslında yasadıklarımızın sebebını özetledin kendin; "tek olsam yine sallamazdım "
onlarda biliyor
karnında cocuk el mahkum cekıcek dıyor..
cepteyiz suan..
kaybetme korkusu sıfır

umrumdamı çilek...elimde işim var,kazancım var ben ve ailem bebeğime sonuna kadar bakarız....ondan ne maddi ne manevi beklentiye girerim bir iğnesini istemem....ama o kendi ne yapar 2 çocuk ikiside babasız....bunun vebalini nasıl taşır??onun beni kaybetme korkusu olması gerekirken umursamazlık neden??bende çekip gideyim....1 yılın 3 ayı kızını görsün...hiçbir şeyine tanıklık etmesin.....büyürken görmesin....ne hayallerle yapılan çocuk babayı sadece tatillerde ve özel günlerdemi görsün...derdi bu mu???bir daha katlanabilirmi buna???????????????

Of yaa arkadaşım sen çok kırıldın ne desen haklısın ama ne olur kendini ve kızını bukadar yıpratma. Senden daha kötü durumda olan okadar çok insan varki. Ama bir taraftanda sana hak da veriyorum. Ama ne olur ortam falan değiştirmeye çalış. Birkaç gün izin falan alsan bir kaç gün biryerlere gitseniz. ???

en zor olandı bunlar zaten.. bişiler yapıyosun ama karşındakinden çıt yok, hareket yok.. O zaman ne diyim ebahcım en doğrusunu sen bilirsin.. Öfkeyle hareket etme yeter.. Kıızın için kendin için en doğrusunu yapacağından eminim. RABBIM sabır versin inşallah..

valla bencede
bendeoleyım
onlar ama ole sanmıo
bılmıokı nerde trak orda bırak..
bilse zaten şöle bir kendıne bakıp akıllanacak
kafa yapıları baska bunların
yururken sakız cıgneyememek gıbı
o cocugunla ılgılenırken bunu dusunemıo
eskı karısının kaprısınden boguluo yenısıne katlanamıyo
ayırt edemıyor..sorunu o..beynı kucuk..
kadınlar farklı sekız kollu ahtapot gıbı
iş,ev,koca,varsa eskı koca,cocuk,elındekı karnındakı,kaynana,patron,musterı ne varsa aynı anda eforla ıdare edıyoruz..madalyamızı da alıyoruz saygıyla madalyayı anlatır el ısretı yok ıyıkıde yok terbıyemı bozucaktım

günün beni güldüren ilk yazısı....çok doğru söylüyorsun daha ne diyeyim çilekçim....açık açık söyleyeyimmi,sözlerimle canınımı acıtayım....benden kendi oğluna şu dakika itibari ile saygı sevgi şevkat beklemesin....benim karnımda olan çocuğa saygısı yoksa benim onun çocuğuna hiç yok...allah günah yazarsa yazsın.....benimki günahsa onun katbe kat günah kendi evladını ve onu taşıyan annesini umursamıyor....gücüm kalmadı artık benim....deveyi diken insanı miken demişler....kadın hala mikiyor bunu buda hıncını benden alıyor pislik....

3 lü tarama için kan verdim 27 tl aldılar ekstradan 21 kasım için ayrıntılıya gün verdiler ayrıntılı içinde 100 tl aldılar
dr herşey normal dedi tek sıkıntı suyun çok az dedi bol bol su iç dedi

günaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah ,okudum bütün yazdıklarınızı ne desem bilemedim çilek de şekercik de 2013 de aklımdan geçenleri söyledi zaten ama konuşarak çözemiyoruz ne yazık ki sorunları..ebahcım inan her evde var sıkıntı senin eşin benim başka bir sürü şey..ama kaçıp gitmek çare değil hele senin yerinde olsam asla aklıma bile getirmezdim meydan okurdum hepsine şuan kendini en güçlü hissetmen gereken zaman bebeğin için bu gücü bulmalısın kendinde,,bir şeyleri değiştir hayatınızda ya ne bileyim illa da yemek hazırlıycam diye ne diye yoruyosun kendini dışarda yiyelim de evde pratik bişeyler yap ama onu yoruluyorum diye bunaltma diğeri zaten bunu yapıyo sen de aynısını yapınca düz beyin erkekler çileğin de dediği gibi haklıyı haksızı farkı ayırt edemiyo..sen farkını göster gözüne sok hatta bebeğinizle ilgili alışveriş yapın sorunları konuşmayın yeterince konuşmuşsunuz zaten gelecekten konuşun hayallerini anlat ona konuyu bebeğinize getir ya da onun gelecekte yapmak istediği ne varsa onun ilgi alanından konuşun sohbet et yani diğeri gibi dır dır ettiğini düşünmesin o boğsun eşini ,eşin sen de huzuru bulsun sana sığınsın yanında mutlu olsun ,o senin yanında ilgili olunca sen de mutlu olacaksın zaten bunu aslında kendin için yapıyorsun bebek sahibi olamyı düşünecek kadar sevmişsin bu adamı ,o adamı geri getir ve mutlu ol...vur kır parçala bu maçı kazan yavrum..

Canımm tebrik ederim. Allah sağıkla büyütmeyi, güzel günlerine şahitlik etmeyi nasip etsin.

Hadi darısı başıma Pazartesi öğrenme sırası bende

AMİN CANIM HEPİMİZİN EVLADI İÇİN İNŞALLAH AMİN SENDE UMARIM ÖĞRENİRSİN VE SENİN MUTLULUĞUNUDA HEP BERABER YAŞARIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…