neyseki odada tekim ama gözlerim 3 gündür şiş ve kırmızı....eşim haricinde herkes görüyor üzülüyor ve bende herkese çok uyudum yada az uyudum ondandır diyorum..neler söyledim neler anlattım şekercim illaki karşılığını vereceği bir sözü var,mektup yazdım,mail gönderdim,msj yazdım,karşısına geçip beni dinle dedim hepsi bugüne kadar nafile....benimde bir sınırım bir dayanma gücüm var,tek olsam yine sallamazdım ama her gözyaşımda içimde o tekmeyi hissediyorum ya o an ölüyorum senin suçun yok diyorum bebeğime....
aslında yasadıklarımızın sebebını özetledin kendin; "tek olsam yine sallamazdım "
onlarda biliyor
karnında cocuk el mahkum cekıcek dıyor..
cepteyiz suan..
kaybetme korkusu sıfır
umrumdamı çilek...elimde işim var,kazancım var ben ve ailem bebeğime sonuna kadar bakarız....ondan ne maddi ne manevi beklentiye girerim bir iğnesini istemem....ama o kendi ne yapar 2 çocuk ikiside babasız....bunun vebalini nasıl taşır??onun beni kaybetme korkusu olması gerekirken umursamazlık neden??bende çekip gideyim....1 yılın 3 ayı kızını görsün...hiçbir şeyine tanıklık etmesin.....büyürken görmesin....ne hayallerle yapılan çocuk babayı sadece tatillerde ve özel günlerdemi görsün...derdi bu mu???bir daha katlanabilirmi buna???????????????
neyseki odada tekim ama gözlerim 3 gündür şiş ve kırmızı....eşim haricinde herkes görüyor üzülüyor ve bende herkese çok uyudum yada az uyudum ondandır diyorum..neler söyledim neler anlattım şekercim illaki karşılığını vereceği bir sözü var,mektup yazdım,mail gönderdim,msj yazdım,karşısına geçip beni dinle dedim hepsi bugüne kadar nafile....benimde bir sınırım bir dayanma gücüm var,tek olsam yine sallamazdım ama her gözyaşımda içimde o tekmeyi hissediyorum ya o an ölüyorum senin suçun yok diyorum bebeğime....
umrumdamı çilek...elimde işim var,kazancım var ben ve ailem bebeğime sonuna kadar bakarız....ondan ne maddi ne manevi beklentiye girerim bir iğnesini istemem....ama o kendi ne yapar 2 çocuk ikiside babasız....bunun vebalini nasıl taşır??onun beni kaybetme korkusu olması gerekirken umursamazlık neden??bende çekip gideyim....1 yılın 3 ayı kızını görsün...hiçbir şeyine tanıklık etmesin.....büyürken görmesin....ne hayallerle yapılan çocuk babayı sadece tatillerde ve özel günlerdemi görsün...derdi bu mu???bir daha katlanabilirmi buna???????????????
valla bencede
bendeoleyım
onlar ama ole sanmıo
bılmıokı nerde trak orda bırak..
bilse zaten şöle bir kendıne bakıp akıllanacak
kafa yapıları baska bunların
yururken sakız cıgneyememek gıbı
o cocugunla ılgılenırken bunu dusunemıo
eskı karısının kaprısınden boguluo yenısıne katlanamıyo
ayırt edemıyor..sorunu o..beynı kucuk..
kadınlar farklı sekız kollu ahtapot gıbı
iş,ev,koca,varsa eskı koca,cocuk,elındekı karnındakı,kaynana,patron,musterı ne varsa aynı anda eforla ıdare edıyoruz..madalyamızı da alıyoruz saygıylamadalyayı anlatır el ısretı yok ıyıkıde yok terbıyemı bozucaktım
Kızlar ben geldimmmmm çınarım geliyo teyzeleri oğlumm oluyomuş
bak paşanı çikolata ne hale getirmiş gördünmüHadi gözünaydın canım rabbim sağlıklı etsin bebişiniii
oğlun hayırlı olsun kadınızz.....allah sağlıkla,mutlu,huzurlu büyümeyi nasip etsin inşallah
Canımmtebrik ederim. Allah sağıkla büyütmeyi, güzel günlerine şahitlik etmeyi nasip etsin.
Hadi darısı başıma Pazartesi öğrenme sırası bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?