2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

muatab bile olma
hiiiçç..
takılma üzülme cidden üzülme..
cocuk ıcınde dırek bılerek ısteyerek soleme
bahaneler bul..oyunu kuralına gore oyna
sen bu satten ıtıbaren bunalım nejla rolunden cık
annene arkadasına yakınmısın
aksamları oraya gıt evde mutlu gorun sebepsiz manyakca bır mutluluk ıcıonde ol
bır şaşırt olmayan dengesını ıyıce boz
devrelerı yansın
hıc takılma hoşgeldıın de yemek de
noldu sana derse hııc bısıolmadı ne bu neşe derse..

Ne bu neşeeeee? beni deli eden Ne bu tavır? seni her gören kıskanır, Deli serserinim
ben Gel içelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni zor günümdeee allaaah die serdar ortac sarkısı solersın vallabak
azcık deliye vur
cok merak edıorum napcak
ya bişi yok alla allaa mutlu olmak sucmu de..
ıkı kadehcıkar ona sarap sana vısne suyu ıcelım guzelleselım bundan sonra böle de
eski elif yok de..
haydeeeeee ya o an bıde kameraya cek yayınla koparım adamın tipine heralde
sen bunu yap..
o delırcek
kafayı sana takcak noluyolan dıcek..
orda hep stres burda neşeden cıldıran bır karı

ne bu neşeee..

bu söylediğini daha c.tesi günü yaptım tel.tartıştık daha o bana msj gönderirken ben yolda işyerine doğru gidiyorsum gözümü kararttım...ne oluyor yani susayım beraber yemek yiyelim geçer gider dedim grurur falan bırakmadım kendimde aradım açmıyor,tekrar aradım oraya geliyorum bana yemek ısmarla dedim arka fonda canlı canlı müzik çalıyor hem söylüyorum hem konuşuyorum....hiçbirşey olmamış gibi gittim yanına....yemek yerken gelmeseydin işim vardı bile dedi sustum güldüm....yemekğim bitti güle oynaya çıktım....peki sonrasında ne oldu hep güldüm eğlendim,hastalık bu ya p.tesi beni buldu ve adam direk değişti....o hep sanıyorki ben her tatışmadan sonra ona yaklaşıcam gülücem....unutucam onun gönlünü alıcam...bu kez yapmadım...3 gündür yanında oturmuyorum yüzümü görmüyor....ben konuşmuyorum o konuşmuyor....ben aptal değilim benimde okşanması gereken bir onurum var,kalbim var....küt kafa,sığ insan

Çilakkkk kopardın beni yineeee, bunları yazdığında nurhayat hallerin geldi gözümün önüneee gupsem benimmm
Mükemmel şeyler tabi ama herkes yapamas bu dediklerini be çilek, yapsada devam ettirmek zor. . Ebah hassas narin ne kadarda takmıyor gözüksede.. Bak denemiş bilee kız afferin sanaaa ama çileğe katılıyorum şöle bi laf var AKILLI OLUP ALEMİ ÇEKİCEĞİME, DELİ OLAYIM ALEM BENİ ÇEKSİN... sende böyle ol, olmakda zorundasın canım.. Evet gururun var onurun var, ama bir süre ol be güselim şu bebişin doğsun bi rahatla kendine gel sonra al eline saksıyı geçir kafasına istersen.. ama şimdi sabır et, vur g... dünyanın nere giderseee

anacım bunuda yaptıysan tın demıosa bu adam:44:
hazır kurban geldı, salıver bır mezbahaya barı sevaba gırersın
kıztakma allahını seversen vallaha degmez hepsı aynı
bir bir öküz bini bin öküz sayı değişio anca..
amanne dıo bu benımkocammikemmeldir öküz dedi hasbam diyen, hey sen
kandırma kendını bacım.bir vermeyekı goresın..heranları olmasada herbırımızın cogu anlarında ortaya cıkıyor bu alienlar..
takmayın
biz büyülü bahceyız
onlar uzaktan ızleyen yaşlı kurt
bız cok özeliz
onlar kıskanıyor bizi
kız frezya bu arada bende sana hastayım..

4. Gunmus benı sormayalı haftalar oluyor. Gunde 10 dk bıle zor göruorum cogu zaman uyumus oluyorum. Hamıle olmasam cekılecek tarafı yok ama bebegım elımı kolumu baglıyor ıste (((((((

canım benim biz ne dersek diyelim yaşayan sen olacaksın maalesef.eğer karnındaki yavrunu düşünüyosan maalesef üzüntünü yaşamayı bırakmak zorundasın.yeterince üzülmüşsün hayatına etki etmemesi gereken kişiler yüzünden.iyi niyetli ve fedakar olmak çoğu zman iyidir ama karşı taraf anlamıyorsa seni tüketir.bebeğine tükenmiş bir anne değil morali yüksek ve özgüveni sağlam güçlü bir anne lazım.yaşadıkların seni törpüledikçe kendinden vazgeçiceksin bunu kendine yapma.muhtemelen eşin bunaldığında etkileri sadece sana yansıyor ki suçun olmadığı halde.ve sen bu kadar özverili iken.maalesef onu anlamadan kendini rahatlatman mümkün değil.öncelikle eşini düşün onunla yaşadıklarınızı bu suskunluğu sence sana mı? her erkek evlatlarının geçimine yetecek kadar kazanmak ister birazcık sıkıntıda içe kapanıp ters tepkiler vermeye başlar.bütün huysuzca haller erkeklerin bu tarz düşüncelerinden çıkar.seni üzecek bi şekilde davrandığının farkında bile olmayabilir.sadece bebeğine sarıl diyemem çünkü kocan olmadan bi aile olamazsınız.demkki senin ve bebeğinin kocana ihtiyacınız var.anlayışsız ve patavatsız taleplerin sizin aranıza girmesine müsaade etmemelisin.inan senin beğenmediğin seni üzen adam başkası tarafından mumla aranıyordur ki böyle yıpratılmak isteniyorsunuz.öncelikle temiz havada seni sakinleştirecek birşeyler yap.yürüyüş yada bi yerde bişeyler içmek gibi.farklı bi ortama girki üzüntülerini yaşadığın yerde üzülmeyi bırakamazsın.konuyu uzatmaktansa üzüntünü şimdilik bi kenara bırak anlayabileceği hale gelmeden de anlatmaya çalışma.hamileliğine verilir hassaslığın olur haklı hallerin.cevap bile alamazsın belki önce kendine dön.evinde sakin ol.mutlu olduğun ve de eşinle beraber yapmayı sevdiğiniz bişeyler yap.aklındakileri askıya al ki kouşacak kadar sana açılmış ve seninle paylaşıyor olsun eşin.eşler kendini böyle sıkışmış hissederken ne gözyaşımız ne de üzüntümüz onları bize çevirir. onunda seninle beraber kafasını dağıtmaya ihtiyacı var.sonrasında beraberce makul çözümler arayın ki maalesef senin de sorunun çünkü o adam onun kocası değil senin kocan.biliyorum sen düşünülmek isterken niye ben düşünmek zorundayım diyorsun ama inanki mutluluk herkese kolayca gelmiyor.kaybetmek istemediğin herşey için akıllıca davranmalısın.önce bebeğin için sakinleş kendini rahatlat sonra eşinle irtibata geç.
kendim den örnekle şunu söyleyeyim evlenmeden önce derdimi her anlatmak isteyişimde aynı hataları yaptığımı farkettim.msj atıp telefonu kapatmak,yada cvp vermemek,küs kalmak,hatta kırıcı laflar söylemek.karşı tarafın her suçu sana atmasından başka bi işe yaramaz.ben evlenmeden farkettiğim için şanslıyım.ipleri koparmak hiçbir işe yaramaz.inşallah üzüntülerin biter kendine gelirsin arkadaşım.çok uzun oldu kusura bakma keşke yardım edebilseydim ama yardımı bir tek sen edebilirsin yuvana.

Kızlar herkes kendi içindekini bilir.Ne kadar anlatmaya çalışsa da yaşanmadan anlaşılmaz..Evlilikte huzur olmadı ne yazık ki hayat zindan oluyor.Ben kendi ailemde yaşadım ve hala onlarla üzülüyorum.
Gerçi dün eşimle de büyük tartışmalarımızdan birini yaşadık.Ama bizim sorunumuzda bambaşka ..bizimki güç gösterisinden ibaret..eşimle aramızda maddi anlaşmazlıklar var ve bu sorun giderek büyüyor, pek te çözüleceğe benzemiyor.

Ebahcım en iyi değerlendirmeyi sen yaparsın cnm ne desek boş..ama bence bu hamilelik sürecini geçir derim.çünkü bu durumda evinden uzaklaşman seni daha çok yıpratır..Kızların dediği gibi onu önemsemeden kafana göre hareket etmeye devam et bence..Bebeğin doğana kadar tekrar zaman vermiş olursun hem.Sonra hala üzülmeye devam ediyor ve bebeğin için bile katlanamaz hale geliyorsan başk bi yol düşünürsün elbet.
Huzursuz ve sevgisiz sürekli tartışma dolu bir evde büyümenin de bebek için sağlıklı olacağını sanmıyorum.
Ama belki eşin de travmatik bir dönemden geçiyodur.biraz daha zaman bence..

Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin

Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin

canım hergun hıssedıorum ufakda olsa ama
ogun gezmıssem dolasmıssam yogunsam pek dııl
cunku o wsen gezdıkce uyuyor ana rahmı ona beşik oluyor
durdugunda oturdugunda hıssedıosun
hıssedemıysen hemen otur yatma oturur pozısyoın al
tatlı bısı ye su ıc
karnını azcık oksa bekle

cnm ben de ayakta hissetmiyorum.Ama sabahları özellikle çok fazla hissediyorum.
Gün içinde 3-4 saatte bir hareket ediyo maşallahh..

Hatta dün babasıyla tartışırken korktum içerde delirdi çocuk sanki nasıl tekmeledii.

İlk defa bu kadar çok ardarda hissettim.

Ben yeni bşaladım hissetmeye zaten, hergün sürekli hissetmiyorum, dr da sürekli lmas bu sıralar dedi bir kaç haftasonra hergün belirgin hissetmeler başlıcak dedi.. Bazen günde bir kaç kez bazen hiç hissetmiyorum. Çileğin dediği gibi sakin bi yerde oturursan tatlıyıda yersen hissedebilirsin galiba.. Çalışırken farkında olmuyorus bazen

Kızlar ben geldimmmmm çınarım geliyo teyzeleri oğlumm oluyomuş

Gözünaydın arkadaşım

Selam şeker anneler,

ebahcım her ne kadar her evde buna benzer sorunlar yaşansada erkeklerin 2.evlilikleri daha profesyonel olduklarını düşündüklerinden daha az taviz daha acımasız daha duygusuz vs vs olmalarını sağlıyor maallesef bir akrabamda senle aynı duurmları yaşıyor ama hayatında ne yaptıysa pek bir değişiklik sağlayamadı konuşmayı, mektup yazmayı, evi terketmeyi her yolu denedi ilk çocuk ilk eş asla atılmıyor sanırım sende bunları çok net biliyorsun yada öğrenmişsindir eşini seviyorsan bunlara katlanmayı öğrenmeli daha geniş bir insan olmalısın gül geç bebeğini düşün çünkü sanırım erkeklerin geçmişte yaptıkları hatalar geliyıor ve beyne sinyalle hayır yapmamalısın bırak üzülür ve geri döner cümlesi iletiyor (((
Eşinin çocuğunu düşündüğünü söylüyorsun ki senindee tek yapman gereken ışılı nı düşünmek bir takım şeyleri değiştermeye çalışıp sürekli kendini hırpalamantansa sanırım mevcut duruma ayak uydurmaya çalışman seni daha az üzecektir (( Umarım hayatınız Işıldan önce ve sonrası diye ayrılır bebeğiniz ailenize huzuru getirir....

Şükürler olsun Rabbime 4lü tarama testim temiz çıktı darısı yaptıran ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inş

SAOL CANIM TEŞEKKÜR EDERİM SENİNDE GÖZÜN AYDIN 4'LÜ TARAMAN TEMİZ ÇIKMIŞ

bir de şöyle bir durum var,son adet tarihime göre 21.haftanın içindeyim,cumartesi 22.haftaya gireceğim.ultrasona göre 20.haftadayım.ve ben hala belirgin tekme hissetmiyorum,çok çikolata yiyip yattım ama olmadı.

bir de şöyle bir durum var,son adet tarihime göre 21.haftanın içindeyim,cumartesi 22.haftaya gireceğim.ultrasona göre 20.haftadayım.ve ben hala belirgin tekme hissetmiyorum,çok çikolata yiyip yattım ama olmadı.

kilon var ise ondanda olurmuş mesela karın bölgen yağlı ise o da geç hissetmeye sebepmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…