tatlım hayırlı olsun oğlulunSağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
günün beni güldüren ilk yazısı....çok doğru söylüyorsun daha ne diyeyim çilekçim....açık açık söyleyeyimmi,sözlerimle canınımı acıtayım....benden kendi oğluna şu dakika itibari ile saygı sevgi şevkat beklemesin....benim karnımda olan çocuğa saygısı yoksa benim onun çocuğuna hiç yok...allah günah yazarsa yazsın.....benimki günahsa onun katbe kat günah kendi evladını ve onu taşıyan annesini umursamıyor....gücüm kalmadı artık benim....deveyi diken insanı miken demişler....kadın hala mikiyor bunu buda hıncını benden alıyor pislik....
saol canım inşallah hepimiz bi nefese doğururuz sağlıklada kucağımıza alırız
ahanda malkoçoğluma bır rakip...hayırlı ugurlu olsun canımmmmmmmmmmmm
muatab bile olma
hiiiçç..
takılma üzülme cidden üzülme..
cocuk ıcınde dırek bılerek ısteyerek soleme
bahaneler bul..oyunu kuralına gore oyna
sen bu satten ıtıbaren bunalım nejla rolunden cık
annene arkadasına yakınmısın
aksamları oraya gıt evde mutlu gorun sebepsiz manyakca bır mutluluk ıcıonde ol
bır şaşırt olmayan dengesını ıyıce boz
devrelerı yansın
hıc takılma hoşgeldıın de yemek de
noldu sana derse hııc bısıolmadı ne bu neşe derse..
Ne bu neşeeeee? beni deli eden Ne bu tavır? seni her gören kıskanır, Deli serserinim
ben Gel içelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni zor günümdeee allaaah die serdar ortac sarkısı solersın vallabak
azcık deliye vur
cok merak edıorum napcak
ya bişi yok alla allaa mutlu olmak sucmu de..
ıkı kadehcıkar ona sarap sana vısne suyu ıcelım guzelleselım bundan sonra böle de
eski elif yok de..
haydeeeeee ya o an bıde kameraya cek yayınla koparım adamın tipine heralde
sen bunu yap..
o delırcek
kafayı sana takcak noluyolan dıcek..
orda hep stres burda neşeden cıldıran bır karı
ne bu neşeee..
bu söylediğini daha c.tesi günü yaptım tel.tartıştık daha o bana msj gönderirken ben yolda işyerine doğru gidiyorsum gözümü kararttım...ne oluyor yani susayım beraber yemek yiyelim geçer gider dedim grurur falan bırakmadım kendimde aradım açmıyor,tekrar aradım oraya geliyorum bana yemek ısmarla dedim arka fonda canlı canlı müzik çalıyor hem söylüyorum hem konuşuyorum....hiçbirşey olmamış gibi gittim yanına....yemek yerken gelmeseydin işim vardı bile dedi sustum güldüm....yemekğim bitti güle oynaya çıktım....peki sonrasında ne oldu hep güldüm eğlendim,hastalık bu ya p.tesi beni buldu ve adam direk değişti....o hep sanıyorki ben her tatışmadan sonra ona yaklaşıcam gülücem....unutucam onun gönlünü alıcam...bu kez yapmadım...3 gündür yanında oturmuyorum yüzümü görmüyor....ben konuşmuyorum o konuşmuyor....ben aptal değilim benimde okşanması gereken bir onurum var,kalbim var....küt kafa,sığ insan
ahh canlarım,sizlerde de durumlar aynı galiba,ben de eşimden muzdaribim...4.günümüz,konuşmuyoruz.ve bebek nasıl,sen nasılsın demeyeli 4.gün.bebeğimi hissetmiyorum,onun kaygısını yaşarken halimi hatrımı,endişemi soran biri yok karşımda.
teşekkür ederim kızlar ama dediğiniz gibi sorunum biraz farklı,eşim garip yapıda biri....bugüne kadar ben onu anlayamadım...tek üzüldüğüm tek gerçek ne ekersen onu biçmiyormuşsun onu anladım....sabahın erken saatinde kalk işe gel milletle uğraş akşam karanlıkta eve gir bu arada hastamısın yorgunmusun kimin umrunda.ama eski eş çıkıp ben artık yoruldum çalışmıcam bize daha çok para gönder hep yeni doğan çocuğunamı diyecek kadar densiz benim kocamda buna susacak kadar ö...z.....ardından birgün sonra eve rahatsızlanarak gittiğimde ki arabayı tek gözle kullandım migrenim tuttu eve gittim hastayım dediğimde suratı değişti herzamanki gibi ben yanlışmıyım aayyhhh diye iç geçirmek karşıdaki insana acıma göstergesimidir yoksa bunalma sesimidir.bunu sorduğumda kıyamet koptu nasıl böyle dermişim başımın ağrısınamı yanayım yorgunluğumamı açlığımamı??o halde kaltım yemek hazırlarken bir baktım yatıyor bana çok üzülüyorsan gel yardım et dedim yine kıyamet koptu,o akşam tek bir dilim ekmek yedim ilaç içtim ve yattım....ne yanıma geldi ne halimi sordu...3 gündür böyleyiz...tek üzüldüğüm ben onun çocuğu için sabahlara kadar başında beklerken bir insan doğmamış bebeğini nasıl merak etmez....onu taşıyan anneye nasıl böyle davranır....3 gündür kendimde değilim...evden erkenden çıkıp işe geliyorum evden kaçıyorum....kötü birşey yapmamak için kendimi zor tutuyorum....keşke tek sorun hormonlarım olsa ota moka sarsam ama işte öyle değil....
ahh canlarım,sizlerde de durumlar aynı galiba,ben de eşimden muzdaribim...4.günümüz,konuşmuyoruz.ve bebek nasıl,sen nasılsın demeyeli 4.gün.bebeğimi hissetmiyorum,onun kaygısını yaşarken halimi hatrımı,endişemi soran biri yok karşımda.
teşekkür ederim kızlar ama dediğiniz gibi sorunum biraz farklı,eşim garip yapıda biri....bugüne kadar ben onu anlayamadım...tek üzüldüğüm tek gerçek ne ekersen onu biçmiyormuşsun onu anladım....sabahın erken saatinde kalk işe gel milletle uğraş akşam karanlıkta eve gir bu arada hastamısın yorgunmusun kimin umrunda.ama eski eş çıkıp ben artık yoruldum çalışmıcam bize daha çok para gönder hep yeni doğan çocuğunamı diyecek kadar densiz benim kocamda buna susacak kadar ö...z.....ardından birgün sonra eve rahatsızlanarak gittiğimde ki arabayı tek gözle kullandım migrenim tuttu eve gittim hastayım dediğimde suratı değişti herzamanki gibi ben yanlışmıyım aayyhhh diye iç geçirmek karşıdaki insana acıma göstergesimidir yoksa bunalma sesimidir.bunu sorduğumda kıyamet koptu nasıl böyle dermişim başımın ağrısınamı yanayım yorgunluğumamı açlığımamı??o halde kaltım yemek hazırlarken bir baktım yatıyor bana çok üzülüyorsan gel yardım et dedim yine kıyamet koptu,o akşam tek bir dilim ekmek yedim ilaç içtim ve yattım....ne yanıma geldi ne halimi sordu...3 gündür böyleyiz...tek üzüldüğüm ben onun çocuğu için sabahlara kadar başında beklerken bir insan doğmamış bebeğini nasıl merak etmez....onu taşıyan anneye nasıl böyle davranır....3 gündür kendimde değilim...evden erkenden çıkıp işe geliyorum evden kaçıyorum....kötü birşey yapmamak için kendimi zor tutuyorum....keşke tek sorun hormonlarım olsa ota moka sarsam ama işte öyle değil....
Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin
Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin
Kızlar ben geldimmmmm çınarım geliyo teyzeleri oğlumm oluyomuş
Gözünaydın arkadaşım
Selam şeker anneler,
ebahcım her ne kadar her evde buna benzer sorunlar yaşansada erkeklerin 2.evlilikleri daha profesyonel olduklarını düşündüklerinden daha az taviz daha acımasız daha duygusuz vs vs olmalarını sağlıyor maallesef bir akrabamda senle aynı duurmları yaşıyor ama hayatında ne yaptıysa pek bir değişiklik sağlayamadı konuşmayı, mektup yazmayı, evi terketmeyi her yolu denedi ilk çocuk ilk eş asla atılmıyor sanırım sende bunları çok net biliyorsun yada öğrenmişsindir eşini seviyorsan bunlara katlanmayı öğrenmeli daha geniş bir insan olmalısın gül geç bebeğini düşün çünkü sanırım erkeklerin geçmişte yaptıkları hatalar geliyıor ve beyne sinyalle hayır yapmamalısın bırak üzülür ve geri döner cümlesi iletiyor(((
Eşinin çocuğunu düşündüğünü söylüyorsun ki senindee tek yapman gereken ışılı nı düşünmek bir takım şeyleri değiştermeye çalışıp sürekli kendini hırpalamantansa sanırım mevcut duruma ayak uydurmaya çalışman seni daha az üzecektir(( Umarım hayatınız Işıldan önce ve sonrası diye ayrılır bebeğiniz ailenize huzuru getirir....
Şükürler olsun Rabbime 4lü tarama testim temiz çıktıdarısı yaptıran ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inş
bir de şöyle bir durum var,son adet tarihime göre 21.haftanın içindeyim,cumartesi 22.haftaya gireceğim.ultrasona göre 20.haftadayım.ve ben hala belirgin tekme hissetmiyorum,çok çikolata yiyip yattım ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?