Selam şekerimmmmmm nerdesin bakayımm adının anons ettim az öncee zatenMeraklarda bırakma beni bak...
Çok sevindim canım testinin temiz çıkmasına, gözün aydın olsun.MAŞALLAH darısı ayrıntılılarımızaa
Hissetmeyen arkadaşım bende arada sırada çok küçük şeyler hissediyorum. Ama çok kafana takıyosan git bi dr sağlık ocağına baktır istersen..
Canım p.tesi 4 lü yü yatırdıkdan sonra evde sürekli düşünmeyelim diye kendimi dışarlara attım walla 3 gündür geziorduk oğluşumla gsmden takip etmeye çalıştım ama cvp yazamadım çok yorulduk artık evdeyiz merak etme şükür yok bir yaramazlık
Selam şekerimmmmmm nerdesin bakayımm adının anons ettim az öncee zatenMeraklarda bırakma beni bak...
Çok sevindim canım testinin temiz çıkmasına, gözün aydın olsun.MAŞALLAH darısı ayrıntılılarımızaa
Hissetmeyen arkadaşım bende arada sırada çok küçük şeyler hissediyorum. Ama çok kafana takıyosan git bi dr sağlık ocağına baktır istersen..
Canım p.tesi 4 lü yü yatırdıkdan sonra evde sürekli düşünmeyelim diye kendimi dışarlara attım walla 3 gündür geziorduk oğluşumla gsmden takip etmeye çalıştım ama cvp yazamadım çok yorulduk artık evdeyiz merak etme şükür yok bir yaramazlık
Anladım canım, iyi etmişsiniz ama artık evde otur dinlen nete gir bizle sohbet ethihihihih ayrıntılı usg ne zaman yaptırıcan sen var mı fikrin..
SKN Güselim, zaten sürekli hissedemezmişiz bu aralarda, ufak tefek şeyler ara ara olabilirmiş.. Normalmiş .. Asıl hareketler 24 den itibaren miş..
Aaaa bu arada tweety sen hissediyonmu bişiler güselimmm
ayrıntılı bayramdan sonraya kaldı benim evet yaaa şükür tekme falan değil tabide böle balon patlaması gibi bişiler hissediyorm 2 gündür
teşekkür ederim kızlar ama dediğiniz gibi sorunum biraz farklı,eşim garip yapıda biri....bugüne kadar ben onu anlayamadım...tek üzüldüğüm tek gerçek ne ekersen onu biçmiyormuşsun onu anladım....sabahın erken saatinde kalk işe gel milletle uğraş akşam karanlıkta eve gir bu arada hastamısın yorgunmusun kimin umrunda.ama eski eş çıkıp ben artık yoruldum çalışmıcam bize daha çok para gönder hep yeni doğan çocuğunamı diyecek kadar densiz benim kocamda buna susacak kadar ö...z.....ardından birgün sonra eve rahatsızlanarak gittiğimde ki arabayı tek gözle kullandım migrenim tuttu eve gittim hastayım dediğimde suratı değişti herzamanki gibi ben yanlışmıyım aayyhhh diye iç geçirmek karşıdaki insana acıma göstergesimidir yoksa bunalma sesimidir.bunu sorduğumda kıyamet koptu nasıl böyle dermişim başımın ağrısınamı yanayım yorgunluğumamı açlığımamı??o halde kaltım yemek hazırlarken bir baktım yatıyor bana çok üzülüyorsan gel yardım et dedim yine kıyamet koptu,o akşam tek bir dilim ekmek yedim ilaç içtim ve yattım....ne yanıma geldi ne halimi sordu...3 gündür böyleyiz...tek üzüldüğüm ben onun çocuğu için sabahlara kadar başında beklerken bir insan doğmamış bebeğini nasıl merak etmez....onu taşıyan anneye nasıl böyle davranır....3 gündür kendimde değilim...evden erkenden çıkıp işe geliyorum evden kaçıyorum....kötü birşey yapmamak için kendimi zor tutuyorum....keşke tek sorun hormonlarım olsa ota moka sarsam ama işte öyle değil....
SONUNA HATTA DİBİNE KADAR HAK-LI-SIN
durumun cok farklı amna sen bunları goze alıp evlendın
o kadının o cocugun hayatınızda olucagını bıle bıle.
ayrıca sen onun cocuguna annelık yaptın o daha dogmamıs sabının rızkına göz dıkmıs
neden?CUNKU SEN INSANSIN.o ise ...neyse..
senınkı arada kalmkatan bunalmıs
ona naz yapıosun sorun cıkarmaya calısıosun sanıyo..
sessız kal..
kızına dön
işle oyalan
ama sonra?evde huzurolmayınca off cok ıyı anlıyorum
sonrasınız bıraz düşünim dur
doğru söylüyorsun çilekçim birçok şeyi göze aldım evlendim...ama bu kadarı fazla....acaba eşim ne kadarına kadar dayanabilirdi??doğmamış bebeğin rızkına göz dikiyor o kadın ve benim kocam susuyor,susmakla kalmıyor birde bana benim yaptıklarıma sarıyor...benim ne derdime çalışmak 9 ay evde otururdum eski eşi gibi,ablası gibi dert yok tasa yok,otur evde istediğin saatte kalk,iş yap dinlen stressiz...hiçmi bunları görmüyor...birde bana ne yapıyorsun ki diyor,işten gelip akşam 10 kadar mutfaktan çıkamıyorum neden beyimizin birgün sonrasına yemeği hazır olsun diye,daha 8 haftalık hamileyken oğlu hasta oldu sabaha kadar otel odasında başında bekledim eşime sen yat ben bakarım dedim,birgün sonra hemşire sen yeni hamilesin bırak babası ilgilensin dediğini bugün unutup doğmamış evladını nasıl hiçe sayar....kafayı yemek üzereyim...çekip gidesim var...hamileliğimi maf etti...daha bunun lohusalığı var bu hareketleri yüzünden ya sütüm kesilirse...ben onu affedermiyim??eski karısı bebeğimin nafakasına göz dikti babası sütü kesip rızkını göz diksin....çekip gitmemk için zor duruyorum....adil olmak bu kadar mı zor
offfffffffffff yaaaaaaaaaa şu yazıları okudum ya son 3 sayfayı es geçtin yazmadan duramadım.
EBAHciğim sana söylüyorum.
şükretki elinde işi olan, her işi halledecek kadar güçlü (kızın doğunca gücüne güç katacak) bir kadınsın. şimdiye kadar hep fedakarlık yapmışsın. bundan sonra kimseye ne kendini ne kızını ezdirme. eşinde dahil böyle seni düşünmeyenlerin karşısında dimdik ayakta dur . ne kadar taviz vermezsen okadar el üstünde tutuluyorsun. çalışıyorsun ama sanki o kadın veya eşin içinmi kızın ve kendin için. hiçççç öyle bende o kadın gibi 9 ay dinlenebilirdim diye düşünme herkez kendine yapar. o eski kocasından nafaka beklerken sen herşeyi kendin yapıyorsun taşı sıkıp su çıkarıyorsun MAAŞALAHHHHHH. Bu azminin belki ileride çok ama çok faydasını göreceksin. sen sadece kızını düşün. zaten kızın doğunca varya eşin meşin herkezzzz herşey ikinci planda oluyor. bi yiyeceği bile eşine ayırmazken evladına yediriyorsun yeri geliyor. kızın sana öyle ilaç olacakki şöyle diyeceksinnnnn amannnnnnnnn sizinlemi uğraşacam bütün zamanımı alan bir evladım var diyeceksin. kafanda kursan bile bir yerden sonra atacaksın kafandan çünkü kızın buna izin vermiyecek. bu zamanda seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz çok duygusalız herşeye ağlıyoruz ama bunlar geçici şuan sen doğru yolda ilerliyorsun ebahcığım herşeyi oluruna bırak hayattan en büyük dostun annen, işin , evladın eş dördüncü planda ( benim için öyle açıkçası) SENİ SEVİYORUZ EBAHCIĞIM hiç canını sıkma herşey yoluna gircek fazlada kendini üzme kızında üzülmesin
selam kızlar, nasılsınız ?
Ebah, okudum canın sıkılmış.Çokta haklısın.ama kızların dediği gibi en doğru kararı sen verebilrsin burda bi laf etsek seni yanlış yönlendirebiliriz diye yorumsuz kalıyorum ben.inş sıkıntıların hafifler eşin hatalarını anlarüzülmemeye çalış kızın için ...
Tweet, canım 4 lü test ne zman ?
kadınız, oğluşun hayırlı sağlıkla gelsin inş :)
kızlar bişey sorcam şimdi çocğunuz hareketleri hissediyosunuz ve ben henüz hissetmeim, siz tam oalark ne zman hissettiniz ve en başlarda neye benziyor hareketler, bazen içimde su dolanıyo gibi oluyo hareketler mi bunalr ?
bende sabah şefle tartıştım sinirlerim bozuldu, sebep müziği kulaklıkla dinlemem, açsamda kabahat.bazen kendini komutan gibi görüyor.anlayışlı olayım rahatsız etmeyim derken fırça yiyorum herkes dinlerken kabak bende patlıyor.bu sorun değilde işe yansıtmaya çalışınca ciddi sorunlar yaşıyorum.bide kendi çok iyidir der gezerim aslında aksi hep ben idare ediyorum
canım bazı dr lara göre 16-18 bazısına göre 15-20 haftalar arası yapılabiliyormuş ben p.tesi yaptırdım 18. haftamda
Anladım canım, iyi etmişsiniz ama artık evde otur dinlen nete gir bizle sohbet ethihihihih ayrıntılı usg ne zaman yaptırıcan sen var mı fikrin..
SKN Güselim, zaten sürekli hissedemezmişiz bu aralarda, ufak tefek şeyler ara ara olabilirmiş.. Normalmiş .. Asıl hareketler 24 den itibaren miş..
Aaaa bu arada tweety sen hissediyonmu bişiler güselimmm
ayrıntılı bayramdan sonraya kaldı benim evet yaaa şükür tekme falan değil tabide böle balon patlaması gibi bişiler hissediyorm 2 gündür
bende bu hafta yaptırdım 18. haftamda .
ikili ve dortlu test yaptirdim cok sukur iyi cikti.sirada ayrintili ultrason var off stress yapiyorum ya ultrasona girecegim zaman hayirli haberler aliriz insallah hepimiz.ayrintili ultrason yaptiranlar ne kadar suruyo nelere bakilio.biraz bilgi verin kizlar.herkes bole heycan yapiomu ben mi boleyim ya..
inaşşah güzel sonuçlar alırsın nurcancım sen 2li ve 3lü yaptırmışmıydın?
sonuçlarım iyi çok şükür usg girdiğim dr. bir problem yok dedi. sadece sigara kullanıyormusun dedi yok dedim kullanmıyorum. tuzlumu yiyorsun dedi yok dedim evimizde yaşlı annem var orta tuzlulukta yiyorum dedim. zeytin turşu falan aşırı tüketme dedi. bu kadar raporu yarın götüreceğim doktoruma. 2liyi yaptırdım 3lüyü ne ilk kızımda ne bunda hiç istemedi doktor.
bu arada kıvırcığın selamı var. hediyem eline ulaşmış fotoğrafını çekip koyamıyor iletmemi istedi telefonla teşekküretti. bebeğin amniyosentez'i yapılmış, riskli 24 saati geçirmişler bir problem çıkmamış çok şükür sonuçlar 3 hafta sonraymış.
Twety gözün aydın canım testinin güzel çıkmasına sevindim. Hareketleride ne güzel hissetme başlamış.Süper..
Bende pazatesi 17+4 olacağım ve 4'lü testim yapılacak. Senin 4'lü test 3 gündemi sonuçlandı?
Sevgili arkadaşlarım öğleden sonra hediyem elime ulaştı. Gönderene şahsen teşekkür etmek isterim ama adını yazmayı unutmuşsun arkadaşım. Acaba bebişimin gizli bir hayranımı varÇok çok çok teşekkür ederiz bebişimle ben.
Gıda Pınarı bak sensen artık gizlemene gerek yok.İtiraf et elime ulaştı diyorum... :
canm sen neden 2 kere yaptirdin.geriye donuk okuyamadim hatirlamiyorum o yuzden.testlerde mi sorun cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?