2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam şekerimmmmmm nerdesin bakayımm adının anons ettim az öncee zatenMeraklarda bırakma beni bak...
Çok sevindim canım testinin temiz çıkmasına, gözün aydın olsun.MAŞALLAH darısı ayrıntılılarımızaa

Hissetmeyen arkadaşım bende arada sırada çok küçük şeyler hissediyorum. Ama çok kafana takıyosan git bi dr sağlık ocağına baktır istersen..

Selam şeker anneler,

ebahcım her ne kadar her evde buna benzer sorunlar yaşansada erkeklerin 2.evlilikleri daha profesyonel olduklarını düşündüklerinden daha az taviz daha acımasız daha duygusuz vs vs olmalarını sağlıyor maallesef bir akrabamda senle aynı duurmları yaşıyor ama hayatında ne yaptıysa pek bir değişiklik sağlayamadı konuşmayı, mektup yazmayı, evi terketmeyi her yolu denedi ilk çocuk ilk eş asla atılmıyor sanırım sende bunları çok net biliyorsun yada öğrenmişsindir eşini seviyorsan bunlara katlanmayı öğrenmeli daha geniş bir insan olmalısın gül geç bebeğini düşün çünkü sanırım erkeklerin geçmişte yaptıkları hatalar geliyıor ve beyne sinyalle hayır yapmamalısın bırak üzülür ve geri döner cümlesi iletiyor (((
Eşinin çocuğunu düşündüğünü söylüyorsun ki senindee tek yapman gereken ışılı nı düşünmek bir takım şeyleri değiştermeye çalışıp sürekli kendini hırpalamantansa sanırım mevcut duruma ayak uydurmaya çalışman seni daha az üzecektir (( Umarım hayatınız Işıldan önce ve sonrası diye ayrılır bebeğiniz ailenize huzuru getirir....

Şükürler olsun Rabbime 4lü tarama testim temiz çıktı darısı yaptıran ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inş[/QUOTE]

Mrb kızlar.ebahçım senin için çok üzüldüm.ne desem bilmiyorum.allah güç ve sabır versin özellikle bebeğin için.
Bebişin hareketlerini hissetmeyenler varmış.bende çok çok nadir kıpırtı hissediyorum.oda gazdan mı yoksa bebişimin hareketlerimi halen anlayamıyorum.amatekme falan yok.ya kızım çok tembel yada bende bi sorun var.

Anladım canım, iyi etmişsiniz ama artık evde otur dinlen nete gir bizle sohbet et hihihihih ayrıntılı usg ne zaman yaptırıcan sen var mı fikrin..

SKN Güselim, zaten sürekli hissedemezmişiz bu aralarda, ufak tefek şeyler ara ara olabilirmiş.. Normalmiş .. Asıl hareketler 24 den itibaren miş..

Aaaa bu arada tweety sen hissediyonmu bişiler güselimmm

selam kızlar, nasılsınız ?

Ebah, okudum canın sıkılmış.Çokta haklısın.ama kızların dediği gibi en doğru kararı sen verebilrsin burda bi laf etsek seni yanlış yönlendirebiliriz diye yorumsuz kalıyorum ben.inş sıkıntıların hafifler eşin hatalarını anlar üzülmemeye çalış kızın için ...

Tweet, canım 4 lü test ne zman ?

kadınız, oğluşun hayırlı sağlıkla gelsin inş :)

kızlar bişey sorcam şimdi çocğunuz hareketleri hissediyosunuz ve ben henüz hissetmeim, siz tam oalark ne zman hissettiniz ve en başlarda neye benziyor hareketler, bazen içimde su dolanıyo gibi oluyo hareketler mi bunalr ?

bende sabah şefle tartıştım sinirlerim bozuldu, sebep müziği kulaklıkla dinlemem, açsamda kabahat.bazen kendini komutan gibi görüyor.anlayışlı olayım rahatsız etmeyim derken fırça yiyorum herkes dinlerken kabak bende patlıyor.bu sorun değilde işe yansıtmaya çalışınca ciddi sorunlar yaşıyorum.bide kendi çok iyidir der gezerim aslında aksi hep ben idare ediyorum

canım bazı dr lara göre 16-18 bazısına göre 15-20 haftalar arası yapılabiliyormuş ben p.tesi yaptırdım 18. haftamda

Ayyyy hadi gözün aydınnn negüselll :) Benimkide bi hissettirdi kedini iki gündür bişey yokk:44:
Benimde bayramdan sonra canım genelde hepimiz peş peşe gireceğiz galibaa

selam kizlar.bebisinin haraketlerini hissedemeyen anneler endiselenmis.kizlar endiselenmeyin lutfen.hic birinizde sorun yok insallah bosuna evham yapiyorsunuz,benim yanimdaki hasta 23 haftasinda hissetmis.benim doktorum ise 25 haftaya kadar uzaya bilir dedi,uzmeyin bebislerinizi ve kendizi keyfinize bakin.zaten bir kac haftaya tekmelerinden yatamiyacaksiniz.simdi yatin iste bol bol

İkili ve dortlu test yaptirdim cok sukur iyi cikti.sirada ayrintili ultrason vAr off stress yapiyorum ya ultrasona girecegim zaman hayirli haberler aliriz insallah hepimiz.ayrintili ultrason yaptiranlar ne kadar suruyo nelere bakilio.biraz bilgi verin kizlar.herkes bole heycan yapiomu ben mi boleyim ya..

cnm ben 2 kez yaptırdım.15 dk falan sürüyor.bebğin iç organlarına bakıyorlar.kafasını ölçüyorlar.el ve ayak parmaklarını sayıyorlar.kan akış durumuna,kalbine bakıyorlar.kol ve bacak kemiklerine bakıyorlar.çok heyecan verici bir surum.onu daha büyük ve bölüm bölüm görüyorsin.biraz daha net oluyor suratı falan.çok tatlı oluyorlar:))

inaşşah güzel sonuçlar alırsın nurcancım sen 2li ve 3lü yaptırmışmıydın?

sonuçlarım iyi çok şükür usg girdiğim dr. bir problem yok dedi. sadece sigara kullanıyormusun dedi yok dedim kullanmıyorum. tuzlumu yiyorsun dedi yok dedim evimizde yaşlı annem var orta tuzlulukta yiyorum dedim. zeytin turşu falan aşırı tüketme dedi. bu kadar raporu yarın götüreceğim doktoruma. 2liyi yaptırdım 3lüyü ne ilk kızımda ne bunda hiç istemedi doktor.

bu arada kıvırcığın selamı var. hediyem eline ulaşmış fotoğrafını çekip koyamıyor iletmemi istedi telefonla teşekküretti. bebeğin amniyosentez'i yapılmış, riskli 24 saati geçirmişler bir problem çıkmamış çok şükür sonuçlar 3 hafta sonraymış.

Twety gözün aydın canım testinin güzel çıkmasına sevindim. Hareketleride ne güzel hissetme başlamış. Süper..

Bende pazatesi 17+4 olacağım ve 4'lü testim yapılacak. Senin 4'lü test 3 gündemi sonuçlandı?

Sevgili arkadaşlarım öğleden sonra hediyem elime ulaştı. Gönderene şahsen teşekkür etmek isterim ama adını yazmayı unutmuşsun arkadaşım. Acaba bebişimin gizli bir hayranımı var Çok çok çok teşekkür ederiz bebişimle ben.

Gıda Pınarı bak sensen artık gizlemene gerek yok. İtiraf et elime ulaştı diyorum... :

Nuriscan gözün aydın canım. Bir oh demişsindir. Of ben bu aralar turşuya dayanamıyorum:26:

Kıvırcıkdan da getirdiğin güzel habere ayrıca teşekkürler. Umarım en kısa sürede oda güzel haberlerle aramıza dönecek

Saol canım darısı tüm yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların başına 4'lüyü p.tsi yaptırdım çarşamba çıktı

tamam tamam tahminlerin tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…