2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Saol canım darısı tüm yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların başına 4'lüyü p.tsi yaptırdım çarşamba çıktı

tamam tamam tahminlerin tuttu

nasıl 3 günde çıktı ? hastanedemi yaptırdın ? ben bakırköyde özel bir yere yaptırdım ogün verdiler raporu. 4lü, usg ,renkli dobler aynı şeyler olmuyormu?

nasıl 3 günde çıktı ? hastanedemi yaptırdın ? ben bakırköyde özel bir yere yaptırdım ogün verdiler raporu. 4lü, usg ,renkli dobler aynı şeyler olmuyormu?

Yok be tatlım. 3 gün bile iyi. Hani 2'li testte 2 kan değeri birde ölçüm alıyorlarya 4'lü testte 4 ayrı kan değerine bakıyorlar. Renkli dobleri bilmiyorum...

ahanda hedıyemız cok teşekkürler tekrarrrrrrrr

sweetim oğluşun olacakmış,Rabbi'm sağlıklı,sıhhatli hayırlı kılsın inşallah rahmindeki minik kalbini.
amin cnm cumlemizinkini ins

Kızlar ben geldimmmmm çınarım geliyo teyzeleri oğlumm oluyomuş
hayirli ugurlu olsun cnm

Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin

ilk hissetmeye basladigim zamanlar surekli degildi ama artik daha keskin vuruslar yapiyor bizimkiben degunde kac kez hissedilir diye baya arastirmistim ama kesin bir sayi yoktur diyo. ben ogleden sonra daha cok hissetmeye basliyorum arada uyudugu zamanlar az

kivircik kardesimizinde Rabbim yardimcisi olsun ins. Tertemiz ciksin sonuclari Rabbim hepimizin evlatlarini ruhen bedenen saglikli eylesin ins

merhaba arkadaslar , ben gecelerı hıc uyuyamıyorum karnımdan dolayı ...benım gıbı olan varmı ve cozum
bulan varmı merak ettım...

ta ta ta tammm :) Hediyemmmm müstakbel anneye ulaşamadan babasına ulaştı sanırsam(kargo msj çektide) Neyse alınca yazar sanırım Akşam giremeyebilirim kızlarr şimdidennn hepinize iyi akşamlar,hayırlı akşamlar, sağlıklı mutlu akşamlar.. Dilerim huzurlu bir akşam geçiririz hep birlikte... Öpücük sizeeeee ve bebişlerinizeee

o zaman kesin benimm!!!!!!!
hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anne benim:))) ama niye söyledin ya sürprizi kaçtı bak şimdi...

nassı da bilmişim yaaaa

bak nasıl da konuyu değiştirmiş şeker şey seniii:) ayy çok sevindim yaaa hem hediyene hem de senden gelmesineeee:) şekerim benimmmm üretmenin kocaman sarılıyo sana kızıylaaaa

haftalar sonra,sabah yediğim poğça yüzünden istifra ettim,küçük haylaz hala kusturuyor beni.
canım benim bu haftalarda da oluyor muymus yaa?? şaşırdım bir de bir şey soracağım sana hani iletinin altında EymeN'İmi bekliyoruz gibi bir resim var ya.. onu nereden ekliyorsunuz...??

EBAHcııımmmm... yaa ne kadar üzülüyorum seni böyle okudukça. hakkında her şeyin hayırlısı olsun bitanem. en doğru kararı verecek olan sensin. Rabbim alacağın her kararı hayırlara çıkarsın inşallah...

kızlar yarın kontrolüm var... dualarınız esirgemeyin bizden... kuzucuğumu göreceğim sonunda tam 1,5 ay oldu görmeyeli ((

merhaba arkadaslar , ben gecelerı hıc uyuyamıyorum karnımdan dolayı ...benım gıbı olan varmı ve cozum
bulan varmı merak ettım...

geceleri uyuyamamaktan ziyade rahat bir uyku pozisyonu bulamamamız, bu dönemden sonra rahat uyku bira zor, ama biraz da hem senin hem bebeğinin rahat edeceği pozisyon sol tarafına yatıp bacağının arasına bi yastık almak olur diye düşünüyorum.

Hihihihhihih çok pis çeviririm konuyu ehüehüehü demek teslimat gerçekleştiii
Canımcım sevindiysen ne mutlu bana, aslında kendi el yazımla bişiler gelicekti sana ama kocişim unutmuş paketi almış sadece sonradan pc den ekledi kendi çirkinnnn yazısı gözükmesin diyeee Bebişin sağlıkla giysin inşallah, giydirdiğin ilk anda beni hatırlayıp gülümsemen yeter bana.. RABBİM üstünde sağlıkla görmeni nasip etsin üretmenimmm

nassı da bilmişim yaaaa

bak nasıl da konuyu değiştirmiş şeker şey seniii:) ayy çok sevindim yaaa hem hediyene hem de senden gelmesineeee:) şekerim benimmmm üretmenin kocaman sarılıyo sana kızıylaaaa

nasılsınız kızlar. biz çok iyiyiz Allah a şükür. dün gece eşimi sabaha dek aldatmışım adam öptürmüyo kendini uyanınca ne oldu dedim. sen beni sabaha dek aldattın dedi ben de hangisiyle diye aptalca sorunca kıyamet koptu:)))) bana küstü:))))

Merhabalar canlarım ve oların canlarııııı Hayırlı, huzurlu, sağlıklı ,bereketli, cumalar inşallah hepimizeee
Günümüz mutlu geçsin inşallah...

Mirros sende fena çuvallamışsın be güselimmm Merak etme alırsın gönlünü; şaşkınlıkla ne dediğimi bilmiyodum uyku semesi dersin hihihi

Gunaydın sevımlı annısler...gununuz aydın sohpetınız bol olsun...bebıslere gelınce onlarda kıpır kıpır kıpırdasınlar. Sızde mutluluktan ucan...haftanın son gununun bıtmesıne bırkac saat kaldı...yarın bu saatlerde uyuyor olurum sanırsam ...

Amin canımmmm... Valla yarın bu saatte uyuyor olabilirmiyim bilmiyorum ama evde olmakta yeter bana

Gunaydin, bel agrilari kivrandirmaya basladi beni. Gobek buyudu epey, bir de rahimdeki miyom da agriya yolacarmis. Arkadaslar galiba ben de hissetmeye basladim, sonunda gobegimdeki kalin katmanlari da asacak kadar guclendi bebis. Benim hissettim dedigim anlik agri gibi oluyor, yada canim cok tatli bebegin kipirdamalarini aci gibi hissedip ben yanlis yorumluyorum. Sizlerin nasil?

Ay evet sekercık dogru soyledın evde olmak bıle yeter. Canım hıcbır ıs yapmak ıstemıyor bu aralar. Kendımı cok bakımsız ve hıc dısı gıbı hıssetmıyorum.
Amin canımmmm... Valla yarın bu saatte uyuyor olabilirmiyim bilmiyorum ama evde olmakta yeter bana

Aynen bende öyle, gerçi hepimiz öyle.. Fiziklerimizde artık bariz değiştiği için sanırım e bide hormonlarr:18: İncecik dal gibi olan ben şimdi popo bi yerde karın bi yerde geziyorum; ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun biz inşallah döneris eskiye onlarla uğraşmaktan

Ay evet sekercık dogru soyledın evde olmak bıle yeter. Canım hıcbır ıs yapmak ıstemıyor bu aralar. Kendımı cok bakımsız ve hıc dısı gıbı hıssetmıyorum.

Gunaydın canım benımde gecen haftalarda bel agrım oldu neysekı gectı.bıkını bolgemde oluyo bazen agrı gıbı. Bebısın hareketıdır. Aslında agrı vermez.ama senın bel agrıların oldugu ıcın bebısının tekmelerıde agrıyo gıbı hıssedıyo olabılırsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…