Saol canım darısı tüm yaptıracak ve sonuç bekleyen arkadaşların başına 4'lüyü p.tsi yaptırdım çarşamba çıktı
tamam tamam tahminlerin tuttu
nasıl 3 günde çıktı ? hastanedemi yaptırdın ? ben bakırköyde özel bir yere yaptırdım ogün verdiler raporu. 4lü, usg ,renkli dobler aynı şeyler olmuyormu?
amin cnm cumlemizinkini inssweetim oğluşun olacakmış,Rabbi'm sağlıklı,sıhhatli hayırlı kılsın inşallah rahmindeki minik kalbini.
hayirli ugurlu olsun cnmKızlar ben geldimmmmm çınarım geliyo teyzeleri oğlumm oluyomuş
Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin
Kime almıyorum ımmmm şeyyy herkes olabilirrr,sende olabilirsinnn.. Sülemem ben daha fazla tüyoo tweetyim kızar bana.. Ben verdim tüyolarımı hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anneye alıcammmmm
o zaman kesin benimm!!!!!!!
hamile olan ve pembüş giydirecek oooo muhteşem şanslı güsel mi güsel şirinmi şirin anne benim:))) ama niye söyledin ya sürprizi kaçtı bak şimdi...
Niye ben neyimmmm
Canım sitemizde 50 küsür prenses annesi var hatırlatırım
Bende çok merak içindeyim ama tahmin bile yüretemiyorum, bence en güsel tarafıda bu.. Ama boşa umutlanma benim şanslı meleğim sen değilsin onu diyim sana
dicemmmmmmm ama her an herkes olabilirrrrr tabiki yorumsuzum bennntweety kızar bize biz tıp diyelimmm nasılsa haftaya öğrnices büyük bir heyecanla hihihihi
seninde kızdı dimi aramızda bi gün var hee ikimizinde prenses demek :)
Bugün face bir arkadaşın % 99 kız dan sonra kesin erkeğe dönmüş biliyomusunnn
canım benim bu haftalarda da oluyor muymus yaa?? şaşırdım bir de bir şey soracağım sana hani iletinin altında EymeN'İmi bekliyoruz gibi bir resim var ya.. onu nereden ekliyorsunuz...??haftalar sonra,sabah yediğim poğça yüzünden istifra ettim,küçük haylaz hala kusturuyor beni.
ahanda hedıyemız cok teşekkürler tekrarrrrrrrrEki Görüntüle 535686
merhaba arkadaslar , ben gecelerı hıc uyuyamıyorum karnımdan dolayı ...benım gıbı olan varmı ve cozum
bulan varmı merak ettım...
Bebegini hisseden arkadaslar her gun hissediyormusunuz???gunde kac kez hissedebiliyorsunuz...cevap verirseniz sevinirin[/QUOTE
günde belli aralıklarda üst üste kımıldamalar oluyo, daha çok ö.sonra hissediyorum,sessiz ortamda dokunursan hissedebilirsin, şuan bunu yazarkende hissediyorum mesela. :)
nassı da bilmişim yaaaa
bak nasıl da konuyu değiştirmiş şeker şey seniii:) ayy çok sevindim yaaa hem hediyene hem de senden gelmesineeee:) şekerim benimmmmüretmenin kocaman sarılıyo sana kızıylaaaa
Gunaydın sevımlı annısler...gununuz aydın sohpetınız bol olsun...bebıslere gelınce onlarda kıpır kıpır kıpırdasınlar. Sızde mutluluktan ucan...haftanın son gununun bıtmesıne bırkac saat kaldı...yarın bu saatlerde uyuyor olurum sanırsam ...
Amin canımmmm... Valla yarın bu saatte uyuyor olabilirmiyim bilmiyorum ama evde olmakta yeter bana
Ay evet sekercık dogru soyledın evde olmak bıle yeter. Canım hıcbır ıs yapmak ıstemıyor bu aralar. Kendımı cok bakımsız ve hıc dısı gıbı hıssetmıyorum.
Gunaydin, bel agrilari kivrandirmaya basladi beni. Gobek buyudu epey, bir de rahimdeki miyom da agriya yolacarmis. Arkadaslar galiba ben de hissetmeye basladim, sonunda gobegimdeki kalin katmanlari da asacak kadar guclendi bebis. Benim hissettim dedigim anlik agri gibi oluyor, yada canim cok tatli bebegin kipirdamalarini aci gibi hissedip ben yanlis yorumluyorum. Sizlerin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?