2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın annişler ve nur topu yavruları...

Dün akşam işten çıkmadan kargo hediyemi getirdi...

Çooook mutlu oldum ..Gerçekten tanımadığın birinden hediye gelmesi inanılmaz...

Tweetyyy çooook teşekkür ederiz cnm hediyeni çoook beğendik..

Oğlumun ilk el izini de senin le paylaşacağım, inş ilk adımlarının da aldığın ayakkabıyla sana göstereceğiz..

Teşekkürler cnm..

Eklentiler

• $Fotoğraf0548.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 36
Senin gibi olan birilerini duymuştum canım ve olabiliyormuş, acıyla hissetmek ilk zamanlar diye hatırlıyorum.. Ben arada çok cılız seyirmeler hissediyorum şuanda başka bişey yok.. Bel ağrıları her sabah uyandığımda bendede mevcut fena şekildee :18:

Ay evet bebıslerımız ıyı olsunda aynen bız onlarla ugrsırken yıne manken gıbı oluruz... Ay dun aksam bır kotu hıssettım kendımı. Dana gıbı yatıyorum. Ne cılve kalmıs ne baska bırsey. Kendımı ne kotu hıssettım.sonra oglumu sevmeye basladım esımde bırden bana hamılelık cokk yakıstı sana karıcım dedı. Butun dunyalar benım oldu

günaydınnnnnnnnn :) ayyy yazık adama ya hem aldatıyo görüyo üstüne bide hangisi heee

iyi çuvallamışın vala gönlünü al bari

Günaydın kızlar dün eve gittim saat 9 gibi bizim apartman görevlisinin oğlu geldi kargom gelmiş evde olmadığım için onlar teslim almış.
Hediyemizi bize kıvırcık teyzemiz yollamış çok çok teşekkür ederiz bu güzel hediyeleri için hemen ilk işim hediyelerimizi paylaşmak oldu ve bir an öncede kıvrıcıkdan güzel haberler almayı umut ediyorum o halde bile benim hediyemi almış göndermiş inanın benim için çok ama çok özel bi hediye oldu.

Neyse teyzeleri biz oğlumla kahvaltı yapıp geliyoruz Sonra geçmişi okuruz sizleri çok seviyoruz

Bende sabırsızlıkla hedıyemı beklıyorum. Dun aksam annemlere gıttıgımde gırdıgım gıbı kargo geldımı bana dedım yok gelmedı dedıler...

ya şekercik allahını seversen gobek bı yerde popo bı yerdeyı sen mı soluosun..bezelye yutmus cin ali kılıklı zayıf gıcık şey seni..inanmayın kız ben gördüm bunu hala incecik daşşş gibin duruo..uyuzzzzzzzzzzzzzzz..bu konu bilem acıktırdı beni dur

ben yarın bu saatlerde yogaya gıdıyor olucam,hay bununda yogasına fılan demeyın..sızde gıdın dıye soluom ıkıdebır haftada bır gıdıorum..ustelık gıttıgım hastane bedava verıo..arastırın gıdın sızde kızlarcıkkkklarımm

aboowwwww..sen sıvamaya geçmişsin direk bacım

sormayın hiç kızlar. kaç tane olabilir ki bi insanın hayatında olsa bile:)))))) ki ben aldatmanın ve aldatılmanın her zerresinde insanları iğrenç bulan biriyim. bu kadar karşı iken bi de saf saf hangisiyle diyorum:)))) öptürmedi kendini bu sabah adam bana:)) umarım rüya olduğunun farkına varır öğlene doğru:))))

ya kızlar bi de kötü bi şey olmuş dün öğlen okul çıkısında. 7. sınıf erkek öğrenci kavga ettiği arkadaşından hıncını alamamış yerde bira şişesi kırıp çocuğun kafasına saplamış. çocuk şubeden falan gelmişler. nerelere gideceğiz bakalım daha. daha neler görüp yaşayacağız. ben iyi ki görmedim o manzarayı. görenler daha şokunda olayın. ve çocuk bi şey olmamış gibi gelmiş bugün okula. cezasız kalmasın yaptığı diyorum. hele o annenin babanın görsem üstlerine atlarım dövmek için nasıl bu kadar ilgisiz olabilirsiniz diye

Ya çilakk sen bigün beni bayıltıcaksın gülmekten yaaaaa valla gülmekten yazamıyorum heeeeeee cin ali heee puhahahha
Sen demekki eski halimi görsen cinalinin yavrusu derdinn Benim eski halime göre senin gördüğün hal baya bi kg lu be çilağım ben o hali çok uzun yıllardır göremediğim için bana öyle geliyor, çevremede tabiii ya yalnızz süpersin bi kere daha söyliyeyimmm.... bu arada yoganı sevsinler senin sosyal sporcu anneeeee

KADINIZZ ız kıvırcık sevgilerini iletti canım sana, hediyemi alan kişi aldım diye yazarsa söylersin demişti dün Güle güle kullan canım bugün kendisi girmeye çalışıcak sanırım oda görür yazını inşallah..

Ay dur ben bı arastırayım egzersız ıyı gelır vala super hıssederım kendımı... Nasıl arastırcam google yazdım egzersız orneklerı cıkıyoo sekerto

inşallah canım gelir ve kendim teşekkür ederim gerçekdende tek yürek olduk ben ağlayınca eşim sordu nie ağlıyosun anlattım böle böle bana hediyeyi gönderenin durumu bu diye bu durumda bile hediyemi almış dedim . eşim çok şaşırdı bir birinizi hiç tanımıyosunuz ama sıkıntılarınızı biliyosunuz bir biriniz için ağlayıp üzülüp dua ediyosunuz çok bi dostluk dedi bizde eşlerle yapsak olmazmı dedi

Oyyy bu nasıl bir gençlik oldu yaa,, Çocuklar gençler nereye doğru gidiyor böylee YA RABBİM.. ALLAH(cc) bu insanlara akıl sağlığı merhamet versin sağ duyu versin..

Merak etme eşin akşam daha sakin olarak eve gelecektir canım :)

Zevkli tweety min hediyesi dimekkkk Hayırlı olsun canım Bebişin sağlıkla kullansın inşallah bunlarııı

sevinmek de laf mı havalara uçtum ya hele senin adını görünce hiç tulumumuz yoktu bu ilk tulumu bitanemin o ayakları hele minicik ya :)hediyen çok değerli canım inan hediye kadar senden gelmesi de çok mutlu etti beni gerçekten hatıra kalacak yani :126:

günaydın kızlar ve güzel yumuk bebişleri dün hiç giremedim ya niler olmuş niler yaa oku oku bugünün hiti mirrors tan gelmiş ya süper cevap mış ya dan diye olmuş adama yazık neyse geçer
bu arada arkadaşım hala teslim almamış hediyesini sabah kargo şirketine bi fırça tamam bu gün teslimat yapılacak dediler nihayet umarım ulaşır bu gün salıdan beri kargoda ya bu ne ya ben bile çatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…