Gunaydin, bel agrilari kivrandirmaya basladi beni. Gobek buyudu epey, bir de rahimdeki miyom da agriya yolacarmis. Arkadaslar galiba ben de hissetmeye basladim, sonunda gobegimdeki kalin katmanlari da asacak kadar guclendi bebis. Benim hissettim dedigim anlik agri gibi oluyor, yada canim cok tatli bebegin kipirdamalarini aci gibi hissedip ben yanlis yorumluyorum. Sizlerin nasil?
Aynen bende öyle, gerçi hepimiz öyle.. Fiziklerimizde artık bariz değiştiği için sanırım e bide hormonlarr:18: İncecik dal gibi olan ben şimdi popo bi yerde karın bi yerde geziyorum; ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun biz inşallah döneris eskiye onlarla uğraşmaktan
nasılsınız kızlar. biz çok iyiyiz Allah a şükür. dün gece eşimi sabaha dek aldatmışım adam öptürmüyo kendini uyanınca ne oldu dedim. sen beni sabaha dek aldattın dedi ben de hangisiyle diye aptalca sorunca kıyamet koptu:)))) bana küstü:))))
Aynen bende öyle, gerçi hepimiz öyle.. Fiziklerimizde artık bariz değiştiği için sanırım e bide hormonlarr:18: İncecik dal gibi olan ben şimdi popo bi yerde karın bi yerde geziyorum; ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun biz inşallah döneris eskiye onlarla uğraşmaktan
Gunaydın sevımlı annısler...gununuz aydın sohpetınız bol olsun...bebıslere gelınce onlarda kıpır kıpır kıpırdasınlar. Sızde mutluluktan ucan...haftanın son gununun bıtmesıne bırkac saat kaldı...yarın bu saatlerde uyuyor olurum sanırsam ...
nasılsınız kızlar. biz çok iyiyiz Allah a şükür. dün gece eşimi sabaha dek aldatmışım adam öptürmüyo kendini uyanınca ne oldu dedim. sen beni sabaha dek aldattın dedi ben de hangisiyle diye aptalca sorunca kıyamet koptu:)))) bana küstü:))))
ya şekercik allahını seversen gobek bı yerde popo bı yerdeyı sen mı soluosun..bezelye yutmus cin ali kılıklı zayıf gıcık şey seni.. inanmayın kız ben gördüm bunu hala incecik daşşş gibin duruo.. uyuzzzzzzzzzzzzzzz..bu konu bilem acıktırdı beni dur
ben yarın bu saatlerde yogaya gıdıyor olucam,hay bununda yogasına fılan demeyın..sızde gıdın dıye soluom ıkıdebır haftada bır gıdıorum..ustelık gıttıgım hastane bedava verıo..arastırın gıdın sızde kızlarcıkkkklarımm
aboowwwww..sen sıvamaya geçmişsin direk bacım
Günaydın kızlar dün eve gittim saat 9 gibi bizim apartman görevlisinin oğlu geldi kargom gelmiş evde olmadığım için onlar teslim almış.
Hediyemizi bize kıvırcık teyzemiz yollamış çok çok teşekkür ederiz bu güzel hediyeleri için hemen ilk işim hediyelerimizi paylaşmak oldu ve bir an öncede kıvrıcıkdan güzel haberler almayı umut ediyorum o halde bile benim hediyemi almış göndermiş inanın benim için çok ama çok özel bi hediye oldu.
ya şekercik allahını seversen gobek bı yerde popo bı yerdeyı sen mı soluosun..bezelye yutmus cin ali kılıklı zayıf gıcık şey seni.. inanmayın kız ben gördüm bunu hala incecik daşşş gibin duruo.. uyuzzzzzzzzzzzzzzz..bu konu bilem acıktırdı beni dur
ben yarın bu saatlerde yogaya gıdıyor olucam,hay bununda yogasına fılan demeyın..sızde gıdın dıye soluom ıkıdebır haftada bır gıdıorum..ustelık gıttıgım hastane bedava verıo..arastırın gıdın sızde kızlarcıkkkklarımm
aboowwwww..sen sıvamaya geçmişsin direk bacım
KADINIZZ ız kıvırcık sevgilerini iletti canım sana, hediyemi alan kişi aldım diye yazarsa söylersin demişti dünGüle güle kullan canım bugün kendisi girmeye çalışıcak sanırım oda görür yazını inşallah..
sormayın hiç kızlar. kaç tane olabilir ki bi insanın hayatında olsa bile:)))))) ki ben aldatmanın ve aldatılmanın her zerresinde insanları iğrenç bulan biriyim. bu kadar karşı iken bi de saf saf hangisiyle diyorum:)))) öptürmedi kendini bu sabah adam bana:)) umarım rüya olduğunun farkına varır öğlene doğru:))))
ya kızlar bi de kötü bi şey olmuş dün öğlen okul çıkısında. 7. sınıf erkek öğrenci kavga ettiği arkadaşından hıncını alamamış yerde bira şişesi kırıp çocuğun kafasına saplamış. çocuk şubeden falan gelmişler. nerelere gideceğiz bakalım daha. daha neler görüp yaşayacağız. ben iyi ki görmedim o manzarayı. görenler daha şokunda olayın. ve çocuk bi şey olmamış gibi gelmiş bugün okula. cezasız kalmasın yaptığı diyorum. hele o annenin babanın görsem üstlerine atlarım dövmek için nasıl bu kadar ilgisiz olabilirsiniz diye
Günaydın annişler ve nur topu yavruları...
Dün akşam işten çıkmadan kargo hediyemi getirdi...
Çooook mutlu oldum ..Gerçekten tanımadığın birinden hediye gelmesi inanılmaz...
Tweetyyy çooook teşekkür ederiz cnm hediyeni çoook beğendik..
Oğlumun ilk el izini de senin le paylaşacağım, inş ilk adımlarının da aldığın ayakkabıyla sana göstereceğiz..
Teşekkürler cnm..
Hihihihhihih çok pis çeviririm konuyu ehüehüehüdemek teslimat gerçekleştiii
Canımcım sevindiysen ne mutlu bana, aslında kendi el yazımla bişiler gelicekti sana ama kocişim unutmuş paketi almış sadece sonradan pc den ekledi kendi çirkinnnn yazısı gözükmesin diyeeeBebişin sağlıkla giysin inşallah, giydirdiğin ilk anda beni hatırlayıp gülümsemen yeter bana.. RABBİM üstünde sağlıkla görmeni nasip etsin üretmenimmm
Neyse teyzeleri biz oğlumla kahvaltı yapıp geliyoruzSonra geçmişi okuruz sizleri çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?