arkadaşım nihayet cinsiyetini öğrenmişsin oğlun hayırlarla gelsin ailenize
dün öğrendik canım çok saol teşekkür ederim cümlemizin evladı hayırlarla gelsin canım
Amin canım doğum tarihlerimiz aynı görünüyor tabi değişmezse artık oğlumun doğumdaş arkadaşı olacak gibi oğluşun
sevinmek de laf mı havalara uçtum ya hele senin adını görüncehiç tulumumuz yoktu bu ilk tulumu bitanemin o ayakları hele minicik ya :)hediyen çok değerli canım inan hediye kadar senden gelmesi de çok mutlu etti beni gerçekten hatıra kalacak yani :126:
Ya çilakk sen bigün beni bayıltıcaksın gülmekten yaaaaavalla gülmekten yazamıyorum heeeeeee cin ali heee puhahahha
Sen demekki eski halimi görsen cinalinin yavrusu derdinnBenim eski halime göre senin gördüğün hal baya bi kg lu be çilağım ben o hali çok uzun yıllardır göremediğim için bana öyle geliyor, çevremede tabiii ya yalnızz süpersin bi kere daha söyliyeyimmm.... bu arada yoganı sevsinler senin sosyal sporcu anneeeee
KADINIZZ ız kıvırcık sevgilerini iletti canım sana, hediyemi alan kişi aldım diye yazarsa söylersin demişti dünGüle güle kullan canım bugün kendisi girmeye çalışıcak sanırım oda görür yazını inşallah..
Ay dur ben bı arastırayım egzersız ıyı gelır vala super hıssederım kendımı... Nasıl arastırcam google yazdım egzersız orneklerı cıkıyoo sekerto
Merhaba,
Bir çok annenin korkulu rüyası karın çatlakları ile ilgili önerilerimi blog yazımda paylaştım. İlgilenenler için linki burada: Özge'nin Oltası: Anne Adaylarının Korkulu Rüyası Çatlaklar
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
Merhaba,
Bir çok annenin korkulu rüyası karın çatlakları ile ilgili önerilerimi blog yazımda paylaştım. İlgilenenler için linki burada: Özge'nin Oltası: Anne Adaylarının Korkulu Rüyası Çatlaklar
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
güldüğüme bakma hala uyuzum sana yaaaa bazıları böle dogusta şanslı doguyor anacım bi deri bi kemük.resımde bi bana bakın bi şekerciğe ben süt danası şekercik yavrum besisiz kalmış ev kedisi neyse nazar degdırmım..karnınada sankı bırı top koymus..adı gıbı şekercik ufacık tefecik içi dolu turşucuk. turşumu dedim
ya sen kıvırcıkla nerden ıletısıme gecıon kız, habıre senden haber yolluyo napıonuz telapatimi,bizneden gorusemıoz..kız yoksa sekercıkle kıvırcık aynı kısımı? zaten oraya da tek geldı bu habıure kıvırcık sole dıo bole dıo.yok aga ben süphelendim kıvırcıkla şekercik aynı kişi
canım hamile yogası yaz bence
çok teşekkürler
günaydın kızlar ve güzel yumuk bebişleri dün hiç giremedim ya niler olmuş niler yaa oku oku bugünün hiti mirrors tan gelmiş ya süper cevap mış ya dan diye olmuş adama yazık neyse geçer
bu arada arkadaşım hala teslim almamış hediyesini sabah kargo şirketine bi fırça tamam bu gün teslimat yapılacak dediler nihayet umarım ulaşır bu gün salıdan beri kargoda ya bu ne ya ben bile çatladım
Günaydın hamişler
Çok şükür hafta sonuna geldik.Şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Mirros süpersin ya. Adam neye uğradığını şaşırmış
Sevgili Çilek ve Şekercik sabah şekerimisiniz siz ya :108::116::111: Muhabbetinize bayılıyorum
Kadınızz eşinin fikri de süpermiş yaDüşünsene eşler bu topikte başlıyorlar muhabbete. Benim hanım bana şöyle naz yaptı, benimki bana yemek yapmıyor, bir diğeri ne yemek ne temizlik bütün işler bana kaldı ...... Ha ha koptum valla
Günaydın hamişler
Çok şükür hafta sonuna geldik.Şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Mirros süpersin ya. Adam neye uğradığını şaşırmış
Sevgili Çilek ve Şekercik sabah şekerimisiniz siz ya :108::116::111: Muhabbetinize bayılıyorum
Kadınızz eşinin fikri de süpermiş yaDüşünsene eşler bu topikte başlıyorlar muhabbete. Benim hanım bana şöyle naz yaptı, benimki bana yemek yapmıyor, bir diğeri ne yemek ne temizlik bütün işler bana kaldı ...... Ha ha koptum valla
isterdim canım ama bu sefer tutmadı ya benim arkadaş başka yerde hediyem nerde çığlığı atıyor şu anda :))Gunaydın tunaydın sekerım...sabırsızlıkla beklıyorum...bu arada bana kım hedıye aldıgıda bellı oldu galıba...
selametle git canım yolun açık olsun özletme sakın kendini yokun belli olucak bize ara ara iyi olduğunun haberlerini ver lütfen sanada iyi bayramlar canın p.tesi bebeğinin cinsiyeti kesinlesincede haber canımSevgili karındaşlarım
Ben öğleden sonra İstanbuluma doğru yola çıkıyorum
30 Ekim tarihine kadar izinliyim. Ara ara cepten girip takip edeceğim sizi.
Pazartesi günü 4lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.
Ben yokken lütfen siz de kendinize ve bebişinize çok dikkat edin. Ebahcım umarım bu süreçte herşey yoluna girer tekrar yüzün güler (Dün akşam face grubunda 41 yasin okuduk. Senin evinin huzurunun biran önce gelmesi için dua ettim tatlım. Başkasının ettiği dua kabul olurmuş. Bizim içinde dua edin olurmu) Kıvırcık canım senin için de aynı şekilde yavrunun iyi haberlerini döndüğümde alacağım inşallah
Hepinizi ayırt etmeden çok seviyorum ne kadar alışımışım ya Birkaç gün ayrı kalacağım için etkilendim mi ne
Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum.
Sevgili karındaşlarım
Pazartesi günü 4’lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.
Ben yokken lütfen siz de kendinize ve bebişinize çok dikkat edin. Ebahcım umarım bu süreçte herşey yoluna girer tekrar yüzün güler (Dün akşam face grubunda 41 yasin okuduk. Senin evinin huzurunun biran önce gelmesi için dua ettim tatlım. Başkasının ettiği dua kabul olurmuş. Bizim içinde dua edin olurmu) Kıvırcık canım senin için de aynı şekilde yavrunun iyi haberlerini döndüğümde alacağım inşallah
Hepinizi ayırt etmeden çok seviyorum ne kadar alışımışım ya Birkaç gün ayrı kalacağım için etkilendim mi ne
Sevgili karındaşlarım
Pazartesi günü 4lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.
Sevgili karındaşlarım
Pazartesi günü 4’lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.
isterdim canım ama bu sefer tutmadı ya benim arkadaş başka yerde hediyem nerde çığlığı atıyor şu anda :))
Sevgili karındaşlarım
ahaaanda turşuuu didiiiii
yerim senii senin güselliğinin yanında benim şekerliğim mi belli oluyor çilekcimmm
İtirafff ediyorumm evetttttttt kıvırıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben değilim tabikiTC ye gelirken ben numaram vermiştim ona. Nete giremes falan diye benle haber göndericekti buraya.. Sonra buraya geldiğinde kendine numara alıp bana gönderdi.. Yani numarası var tabiki yoksa telapati yeteneğim pek iyi değildir bak.. Geçen hafta o kadar seslendiğimde sana gelmedin buraya ordan biliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?