2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ay ne kadar güselllll, beğendiğinede çok sevindim aynı tulumdan kendi prensesimede aldım çünkü çok beğendim gerçekten ben.. Dedim bu benim üretmenimin prensesinede çok yakışırr Sağlıkla güle güle giydir inşallah yavrucuğunaa Bende senin çıkmana sevindim duyduğumda bana Kafamda bi kaç kişiden biriydin hisettiğim..

güldüğüme bakma hala uyuzum sana yaaaa bazıları böle dogusta şanslı doguyor anacım bi deri bi kemük.resımde bi bana bakın bi şekerciğe ben süt danası şekercik yavrum besisiz kalmış ev kedisineyse nazar degdırmım..karnınada sankı bırı top koymus..adı gıbı şekercik ufacık tefecik içi dolu turşucuk.turşumu dedim

ya sen kıvırcıkla nerden ıletısıme gecıon kız, habıre senden haber yolluyo napıonuz telapatimi,bizneden gorusemıoz..kız yoksa sekercıkle kıvırcık aynı kısımı? zaten oraya da tek geldı bu habıure kıvırcık sole dıo bole dıo.yok aga ben süphelendim kıvırcıkla şekercik aynı kişi

Ay dur ben bı arastırayım egzersız ıyı gelır vala super hıssederım kendımı... Nasıl arastırcam google yazdım egzersız orneklerı cıkıyoo sekerto

canım hamile yogası yaz bence

çok teşekkürler

Günaydın kızlar. Dün tam belirgin şekilde hissettim pamuğumu kasları güçlendi galiba iyice .. Bugün ayrıntılı ultrason çektircem bakalım hayırlısıyla bunu da atlatırım inş. Yarında kontrol akalım bebiş ne durumda çok merak ediyorum

Canım bende mustela kullanmıştım ama lierac ı merak ediyorum.gerçekten çok ucuza bulmuşsun.memnunsan bende netten almayı düşünüyorum.mustela da çatlak oldu ama sadece kasığa yakın yerde faydasını pek anlayamadım tabi

ahaaanda turşuuu didiiiii
yerim senii senin güselliğinin yanında benim şekerliğim mi belli oluyor çilekcimmm

İtirafff ediyorumm evetttttttt kıvırıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben değilim tabiki TC ye gelirken ben numaram vermiştim ona. Nete giremes falan diye benle haber göndericekti buraya.. Sonra buraya geldiğinde kendine numara alıp bana gönderdi.. Yani numarası var tabiki yoksa telapati yeteneğim pek iyi değildir bak.. Geçen hafta o kadar seslendiğimde sana gelmedin buraya ordan biliyorumm

Gunaydın tunaydın sekerım...sabırsızlıkla beklıyorum...bu arada bana kım hedıye aldıgıda bellı oldu galıba...

Günaydın hamişler

Çok şükür hafta sonuna geldik. Şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

Mirros süpersin ya. Adam neye uğradığını şaşırmış

Sevgili Çilek ve Şekercik sabah şekerimisiniz siz ya :108::116::111: Muhabbetinize bayılıyorum

Kadınızz eşinin fikri de süpermiş ya Düşünsene eşler bu topikte başlıyorlar muhabbete. Benim hanım bana şöyle naz yaptı, benimki bana yemek yapmıyor, bir diğeri ne yemek ne temizlik bütün işler bana kaldı ...... Ha ha koptum valla

ay gül gül öldüm valla başka ne konuşabilirlerki hep bi memnuniyetsizlik başka hiç bişi yok

Hoş geldinn canımmm

Bu çilakkkk iyi geliyor bana bayılıyorum ona, gupsem benimm

Çilakkk yarın yogada gözünün önüne beni getir de o hırsla ne çalışırsın sen dimiyyy

Eşleri buraya almayalım kıslar paso dedikodu ederleri birlik olup bizi protesto falan ederlerr

Sevgili karındaşlarım

Ben öğleden sonra İstanbuluma doğru yola çıkıyorum

30 Ekim tarihine kadar izinliyim. Ara ara cepten girip takip edeceğim sizi.

Pazartesi günü 4’lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.

Ben yokken lütfen siz de kendinize ve bebişinize çok dikkat edin. Ebahcım umarım bu süreçte herşey yoluna girer tekrar yüzün güler (Dün akşam face grubunda 41 yasin okuduk. Senin evinin huzurunun biran önce gelmesi için dua ettim tatlım. Başkasının ettiği dua kabul olurmuş. Bizim içinde dua edin olurmu) Kıvırcık canım senin için de aynı şekilde yavrunun iyi haberlerini döndüğümde alacağım inşallah

Hepinizi ayırt etmeden çok seviyorum ne kadar alışımışım ya Birkaç gün ayrı kalacağım için etkilendim mi ne

Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum.

Son düzenleme:
selametle git canım yolun açık olsun özletme sakın kendini yokun belli olucak bize ara ara iyi olduğunun haberlerini ver lütfen sanada iyi bayramlar canın p.tesi bebeğinin cinsiyeti kesinlesincede haber canım

sende hayırlı haberlerle dön bize dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarımızla olacaktır bunu bil içinizi ferah tutun lütfen kötü düşünüp kötü çağırmayın sanada iyi bayramlar olsun arkadaşım

Su döktüm arkadan umarım ıslanmadı bi yerin
Şaka bi yana sanada öncelikle hayırlı bayramlar, istanbulda olacaksın ne güsel belki bi yerlerde karışılaşırıs belli mi olur
Umarı mbebişinin sağlıklı hayırlı cinsiyetli haberlerini alır ve testlerini tertemiz bitirirsin..
Fazla özletme kendini buralarda bak ona göre geldiğinde trip yaparım bilirsin

Kendine iyi bak güselimmm

canım benm iyi tatiller sana cinsiyetini öğrenince yazarsın artık bizi unutmazsın

korkma herşeyin çok güzel geçicek inş. sanada iyi bayramlar bebeğine de iyi gezmeler

canım bol bol dınlen kuzucum..ıstanbula gel trafıkde yatar uyursun, en kısa mesafe yarım saat karsıya gececeksen en az 2.5 -3 saat vakıt..spa merkezı gıbı huzuru buluıo ınsan.. ohh cok kafan dagılır,misss gibi açarsın radyonu suyun simidin hatta bazen muz balon ne ıstersen onune gelıo zaten..yanına kavanoz al onada işersin.İstanbul tatilde birbaşka güzel..

haydı gıtde gel donuste bebegın kocaman olmus olsun , ıyı bayramlar, cıg ete dokunma, ayaklarını usutme, bol et ye, ustunu ort karsıdn karsıya gecerken dıkkat et gıdınce ben geldım de..

şekerim şekerim şekerim dersin
bazen küser giderim dersin
şekerim şekerim dersin
sende şeker çok şekersin

diye bir şarkı vardı sana ve tüm kk annelerine yolluıyorum..
ve yemege cıkıyorum
tursu ye bi şekilde kız bir yanın şişecek
malum bir yanın şişince hemen belliolur sende
bende yarın yogada senı dusunuıp dusunup hırsa gelıcem ama nafileeeeeeeeohhh yiyim iyice..
ya ben o gun neden bulusmaya tok geldım..suan gozumde o yemekler..
otantık tabaaa ıstıorum..
ne zamana bulusuoz çok acıktım kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…