canım bol bol dınlen kuzucum..ıstanbula gel trafıkde yatar uyursun, en kısa mesafe yarım saat karsıya gececeksen en az 2.5 -3 saat vakıt..spa merkezı gıbı huzuru buluıo ınsan.. ohh cok kafan dagılır,misss gibi açarsın radyonu suyun simidin hatta bazen muz balon ne ıstersen onune gelıo zaten..yanına kavanoz al onada işersin.İstanbul tatilde birbaşka güzel..
haydı gıtde gel donuste bebegın kocaman olmus olsun , ıyı bayramlar, cıg ete dokunma, ayaklarını usutme, bol et ye, ustunu ort karsıdn karsıya gecerken dıkkat et gıdınce ben geldım de..
şekerim şekerim şekerim dersin
bazen küser giderim dersin
şekerim şekerim dersin
sende şeker çok şekersin
diye bir şarkı vardı sana ve tüm kk annelerine yolluıyorum..
ve yemege cıkıyorum
tursu ye bi şekilde kız bir yanın şişecek
malum bir yanın şişince hemen belliolur sende
bende yarın yogada senı dusunuıp dusunup hırsa gelıcem ama nafileeeeeeeeohhh yiyim iyice..
ya ben o gun neden bulusmaya tok geldım..suan gozumde o yemekler..
otantık tabaaa ıstıorum..
ne zamana bulusuoz çok acıktım kızlarrrrrrrrrr
bugün içmde sıkıntı var bi mutsuzluk hakim üzerimdehiç tadım tuzum yok çok sıkılıyorum iş yerinde olmaktan offff eve gitmek istiyorum artık
bugün içmde sıkıntı var bi mutsuzluk hakim üzerimdehiç tadım tuzum yok çok sıkılıyorum iş yerinde olmaktan offff eve gitmek istiyorum artık
bende eve gitmek istiyorum
herkez bugün tatile çıkıyor ben taaaaaaaaaaaaaaaa çarşamba çıkıcam olucak işmi ya :13:
Al benden de o kadar geçmiyor gün bugün.. Ama az kaldı bugün cuma sabredelim
bende çarşamba çıkıcam özel sektör olunca elin mahkum geliosun
Al benden de o kadar geçmiyor gün bugün.. Ama az kaldı bugün cuma sabredelim
bende eve gitmek istiyorum
herkez bugün tatile çıkıyor ben taaaaaaaaaaaaaaaa çarşamba çıkıcam olucak işmi ya :13:
hiç halim yok eve gidip duş alcam ve uyicam başka hiç bişi yapmak istemiyorum
şuan türk kahvesi yanında kurabiye keyifliyiz ama bitince keyfimizde biticek :)
hep ağzım dolu olsun istiyorum :131::131:
aynen bnde eve gidip yemek yicem kocam işe gitcek gececi malesef
bende bi duş alıp luppp yatağa zaten hemen uyuyakalıyorum
canım bol bol dınlen kuzucum..ıstanbula gel trafıkde yatar uyursun, en kısa mesafe yarım saat karsıya gececeksen en az 2.5 -3 saat vakıt..spa merkezı gıbı huzuru buluıo ınsan.. ohh cok kafan dagılır,misss gibi açarsın radyonu suyun simidin hatta bazen muz balon ne ıstersen onune gelıo zaten..yanına kavanoz al onada işersin.İstanbul tatilde birbaşka güzel..
haydı gıtde gel donuste bebegın kocaman olmus olsun , ıyı bayramlar, cıg ete dokunma, ayaklarını usutme, bol et ye, ustunu ort karsıdn karsıya gecerken dıkkat et gıdınce ben geldım de..
Sevgili Kadınızz, Mamara 41, Şemşekercik, Bahar 616 ve Çilekkk iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. İnşallah Pazartesi güzel haberler alıp sizinle paylaşacağım.
Çilekcim önerilerini dikkate alacağım tatlım.Özellikle şişeyi Benim evim aslında İstanbul’ da burası geçici olduğu için bekar evi gibi bir ev açtık. Maalesef İstanbul trafiğini de çok iyi biliyorum 11 sene Anadolu yakasında oturup Avrupa yakasında çalıştım. Ama şunu bil insan trafiğini bile özlüyo beaaa.
ayy keşke bende hemen öle uyuya kalsam bi o yana dön bi bu yana dön olmuyo en son nezaman sızıp kalıyorum bilmiyorum
kızlarrrr nasılsınızzzz???
bugunden ıtıbaren 10 gunluk uzun bır tatıle cıkıorum telefondan buraya gırmem bıraz zor oluo ama fırsat bulabılrsem gırmeyı denıcem ... hepınızın bayramını sımdeden kutlarımmm canlarım bebelerın harclıkları hazır elımı opsunler verıcem :)))
2013 sanada ıyı tatıller canım cınsıyetı bellı olunca yazarsın gırebılırsem gorurum ıns yoksa faceten ogrenırım :)
çilekkkk napıosun tatlım benımmm kırıp gecırmıssın yıne burayı o tatlı dılınle ... bu arad su hamıle taytını hala bulamadım en sonunda annenın telını ıstecem sızın tuhafıyenın adresını sormak ıcın :))) nerde hakıkaten bu yer canım benım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?