2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bugün içmde sıkıntı var bi mutsuzluk hakim üzerimde hiç tadım tuzum yok çok sıkılıyorum iş yerinde olmaktan offff eve gitmek istiyorum artık

bu eşsiz şarkı için teşekkür ediyorum kendi adıma çilakcım
akşam yirim olur turşuyuda , bencede bende o şişlik emanet gibi durur

Yogandan çıkınca benim yerime yemek ye o zaman
Valla bisde bilmiyorus neden tok geldiyse artık o gün enfes yimeklerden yiyemedin bak ağız tadıylaaaaaa

Önümüzdeki ay tekrar buluşcas ama bu sefer avrupa yakasında söyliyim şimdiden, yoga saatini ayarla hihihih

Hadi afiyet olsun sana canımmmcımm

bugün içmde sıkıntı var bi mutsuzluk hakim üzerimde hiç tadım tuzum yok çok sıkılıyorum iş yerinde olmaktan offff eve gitmek istiyorum artık

bende eve gitmek istiyorum
herkez bugün tatile çıkıyor ben taaaaaaaaaaaaaaaa çarşamba çıkıcam olucak işmi ya :13:

Selam kızlar;

hediyemiz geldi topiğimize ekledik Derya ya tekrar tşk ederiz. Bugün arkadaşlarımla buluşacağım akşama görüşürüz öptüm hepinizi

Al benden de o kadar geçmiyor gün bugün.. Ama az kaldı bugün cuma sabredelim

hiç halim yok eve gidip duş alcam ve uyicam başka hiç bişi yapmak istemiyorum

şuan türk kahvesi yanında kurabiye keyifliyiz ama bitince keyfimizde biticek :)

hep ağzım dolu olsun istiyorum :131::131:

şuan türk kahvesi yanında kurabiye keyifliyiz ama bitince keyfimizde biticek :)

hep ağzım dolu olsun istiyorum :131::131:

afiyet olsun canım ben dün gece 12 de kalktım eşimide kaldırdım ben acıktım uyuyamıyorum die kalktık mutfağa gittik bişiler hazırladık yedik sonra mışıl mışıl yattım

aynen bnde eve gidip yemek yicem kocam işe gitcek gececi malesef

bende bi duş alıp luppp yatağa zaten hemen uyuyakalıyorum

ayy keşke bende hemen öle uyuya kalsam bi o yana dön bi bu yana dön olmuyo en son nezaman sızıp kalıyorum bilmiyorum

ayy keşke bende hemen öle uyuya kalsam bi o yana dön bi bu yana dön olmuyo en son nezaman sızıp kalıyorum bilmiyorum

sanada afiyet olsun şeker Gece gece iyi doyurmuşsun karnını vala ben çok rahat uyuyorum akşam 8-9 uykum geliyor uyuya kalıyorum

Sonra gece 12 tuvalet molam geri uyu sonra sabah 5 buçuk 6 uyan bir daha uyuyamadan yatakta yatıyorum :) uyanma saatlarim hep aynı tuvalet saattlerim de öyle :):118:

O zaman google a doguş nettin gari yaz cıkan sarkıyo dınle dunyada ne kadar umutsuz ınsan var anla ve bu sacmalık gercek olamaz ıse ben gercegım die mutlu olya bu ne sacmalıktur arkadas yuh doğuş sana

Kızlarrr az yiyin

Uyku konusunda gelince uyumak bişey değilde, zırt bırt uyanmak en geç 9 a kadar uyumak çok kötü benim içinnnnn

Mrb kızlar.nasılsınız.bakıyorumda tatil muhabbetleri,tatil havası başlamış bazılarında.kıskanıyoruz ama:))

kızlarrrr nasılsınızzzz???

bugunden ıtıbaren 10 gunluk uzun bır tatıle cıkıorum telefondan buraya gırmem bıraz zor oluo ama fırsat bulabılrsem gırmeyı denıcem ... hepınızın bayramını sımdeden kutlarımmm canlarım bebelerın harclıkları hazır elımı opsunler verıcem :)))

2013 sanada ıyı tatıller canım cınsıyetı bellı olunca yazarsın gırebılırsem gorurum ıns yoksa faceten ogrenırım :)

çilekkkk napıosun tatlım benımmm kırıp gecırmıssın yıne burayı o tatlı dılınle ... bu arad su hamıle taytını hala bulamadım en sonunda annenın telını ıstecem sızın tuhafıyenın adresını sormak ıcın :))) nerde hakıkaten bu yer canım benım??

Cnm ozelden yazdım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…