renkli dobler bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar ölçümlerini yapıyorlar sadece. ozaman usg ile aynı oluyor renkli dobler. ben ozaman 3lü ile 4lü testi yaptırmamış oluyorum dimi. ilk bebişimdede böyle olmuştu.Yok be tatlım. 3 gün bile iyi. Hani 2'li testte 2 kan değeri birde ölçüm alıyorlarya 4'lü testte 4 ayrı kan değerine bakıyorlar. Renkli dobleri bilmiyorum...
bende sola dönüp bacak arama yastık alıyorum bazen sağa dönüyorum ama rahatsız olup yine sola dönüyorum.geceleri uyuyamamaktan ziyade rahat bir uyku pozisyonu bulamamamız, bu dönemden sonra rahat uyku bira zor, ama biraz da hem senin hem bebeğinin rahat edeceği pozisyon sol tarafına yatıp bacağının arasına bi yastık almak olur diye düşünüyorum.
şulenin dediğine katılıyorum bayılıyorum sizin muhabbetlerinize. nerden buluyorsunuz bu lafları. bide zamanım olmadığımdan anlık takip edemiyorum ya sizi sinir oluyorum.Günaydın hamişler
Çok şükür hafta sonuna geldik.Şimdiden hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Mirros süpersin ya. Adam neye uğradığını şaşırmış
Sevgili Çilek ve Şekercik sabah şekerimisiniz siz ya :108::116::111: Muhabbetinize bayılıyorum
Kadınızz eşinin fikri de süpermiş yaDüşünsene eşler bu topikte başlıyorlar muhabbete. Benim hanım bana şöyle naz yaptı, benimki bana yemek yapmıyor, bir diğeri ne yemek ne temizlik bütün işler bana kaldı ...... Ha ha koptum valla
Sevgili karındaşlarım
Ben öğleden sonra İstanbuluma doğru yola çıkıyorum
30 Ekim tarihine kadar izinliyim. Ara ara cepten girip takip edeceğim sizi.
Pazartesi günü 4’lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.
Ben yokken lütfen siz de kendinize ve bebişinize çok dikkat edin. Ebahcım umarım bu süreçte herşey yoluna girer tekrar yüzün güler (Dün akşam face grubunda 41 yasin okuduk. Senin evinin huzurunun biran önce gelmesi için dua ettim tatlım. Başkasının ettiği dua kabul olurmuş. Bizim içinde dua edin olurmu) Kıvırcık canım senin için de aynı şekilde yavrunun iyi haberlerini döndüğümde alacağım inşallah
Hepinizi ayırt etmeden çok seviyorum ne kadar alışımışım ya Birkaç gün ayrı kalacağım için etkilendim mi ne
Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum.
kızlarrrr nasılsınızzzz???
bugunden ıtıbaren 10 gunluk uzun bır tatıle cıkıorum telefondan buraya gırmem bıraz zor oluo ama fırsat bulabılrsem gırmeyı denıcem ... hepınızın bayramını sımdeden kutlarımmm canlarım bebelerın harclıkları hazır elımı opsunler verıcem :)))
2013 sanada ıyı tatıller canım cınsıyetı bellı olunca yazarsın gırebılırsem gorurum ıns yoksa faceten ogrenırım :)
çilekkkk napıosun tatlım benımmm kırıp gecırmıssın yıne burayı o tatlı dılınle ... bu arad su hamıle taytını hala bulamadım en sonunda annenın telını ıstecem sızın tuhafıyenın adresını sormak ıcın :))) nerde hakıkaten bu yer canım benım??
Cnm ozelden yazdım sana
mrb arkadaşlarhamile taytı nasıl uygun fiyatlı bişimi nerden aldınız.
mrb arkadaşlar
hamile kıyafetlerinin hiçbiri uygun değil ki hepsi çok pahalı 1 iç çamaşırı 10 lira 1 atlet 15 lira
yarın yeni bedenime göre yine kıyafet bakacağım ilk aylarda aldıklarımda olmuyor. mont, elbise, ayakkabı tüm beden ölçülerim ayak numaram dahil haliyle değişti :):):)
azar azar bol çeşitli hamile kreasyonu yapacağım tekrar tabi çeşit bulabilirsem :)
hamile taytı nasıl uygun fiyatlı bişimi nerden aldınız.
Slm kızlar nasılsınız ?
Tatile gideceklere iyi tatiller diliyorum.
2013 cinsiyetini merakla bekliyorum :)
şenkar, canım bencede çok pahalı özellikle iç giyim.ben çok zorlanmadım kıyafetleri alırken çokta uygun aldım sayılır normaller için diyorum, 4 pantolon aldım biri 20 lira, biri 30, diğer ikisi 35 tl. 100 lira filanmış normalde düşeş geldi vede modern normal halimdeki giyimim gibi.Ankarada olanlara H&M ye gitmelerini tavsiye ederim tayt pantolon aldım ordan 50 tl diye ucuz geldi kasada 20 lira ödedim.tesadüf lcw da da süper bi yeşil pantolon buldum kimse anlamıyo hamile pantolonu olduğunu.rengini çok beğendiler ark.lar bizde mi alsak diiyo.ben henüz üst giyime geçmedim ama.birde unnado dan gön&sin diye bi markadan etek ve eşofman oldım 35 liradan.ikisininde kalitesi süper. ve çok rahat.
kızlar bizimde 2 gündr karnımız büyüyo oğlum kocaman oldu.çok tatlı oldu göbiş :)) çıkmadı çıkmadı diyodum birden çıktım şimdi minik ya sevimli geldi.
hamile taytı nasıl uygun fiyatlı bişimi nerden aldınız.
herkese merhaba,
malesef cok sık giremiyorum ama sağ olsun canlarım tweety ve şekercik benim yerime haberlerimi iletmişler. beni her gün arayarak destek oldular, cok teşekkür ediyorum onlara destekleri için. geçmişi okuyamadım ama herkesin yanımda oldugunu da hissediyorum.ben amniosentezi yaptırdım beklemedeyim. sonuclar 3 hafta sonra çıkacakmış. ilk gunler cok uzludm ama su an allaha bıraktım her şeyi. şimdiden bebişimi üzmek istemedim. kötü haber alacaksam bunun 10 katı üzülücem zaten.ama iyi sonuc alırsam bayram edicem
sadece dua ediyorum ve iyi haber alacağıma dair inancımı güçlendirmeye çalışıyorum.sizler de dua edin nolur.
umarım herkes iyidir, biraz geçmişi okumaya çalışıcam şimdi.
Kızlarr hepinizin bildiği gibi Kıvırcık aminiyosentez yaptırdı ve endişeyle
sonucu bekliyor..
Ona yardımcı olabileceğimiz tek konu DUALARIMIZ olacaktır.. Bu sebeple 41 hamileden 41 Yasin-i Şerif Dağıtıyoruz, facede yazdım burayada yazdım. Bu hafta sonu bitirirsek iyi olur. Okuyacak olan arkadaşlar yazarsa, ona göre sayı belirliyeceğiz. Herkes bi tane alırsa sevinirim.. RABBİM hepinizden razı olsun şimdiden..
herkese merhaba,
malesef cok sık giremiyorum ama sağ olsun canlarım tweety ve şekercik benim yerime haberlerimi iletmişler. beni her gün arayarak destek oldular, cok teşekkür ediyorum onlara destekleri için. geçmişi okuyamadım ama herkesin yanımda oldugunu da hissediyorum.ben amniosentezi yaptırdım beklemedeyim. sonuclar 3 hafta sonra çıkacakmış. ilk gunler cok uzludm ama su an allaha bıraktım her şeyi. şimdiden bebişimi üzmek istemedim. kötü haber alacaksam bunun 10 katı üzülücem zaten.ama iyi sonuc alırsam bayram edicem
sadece dua ediyorum ve iyi haber alacağıma dair inancımı güçlendirmeye çalışıyorum.sizler de dua edin nolur.
canım kan akışını engelliyor. vucudu besleyen ana damarımız var sağ tarafta ultrasonda da gösterdi doktor, 2 parmak kalınlığında neredeyse, bebiş de tam üzerinde yatıyor onun, sır üstü yatınca daha da fazla baskı oluyormuş ve kan akışı azalıyormuş. iyi bir şey değil yani. sağ tarafa da yatma demişti 4. aydan itibaren sağ kalçada böbrekte ağrı yaparmış. soluna yatmaya alıştır kendini.Kizlar benim yatis pozisyonlarimda bir degisiklik olmadi sirtustu yatiyorum genellikle yani farkinda olmadan oyle yatms oluyorum. Zarari var midir?
kızlarr hepinizin bildiği gibi kıvırcık aminiyosentez yaptırdı ve endişeyle
sonucu bekliyor..
Ona yardımcı olabileceğimiz tek konu dualarımız olacaktır.. Bu sebeple 41 hamileden 41 yasin-i şerif dağıtıyoruz, facede yazdım burayada yazdım. Bu hafta sonu bitirirsek iyi olur. Okuyacak olan arkadaşlar yazarsa, ona göre sayı belirliyeceğiz. Herkes bi tane alırsa sevinirim.. Rabbim hepinizden razı olsun şimdiden..
herkese merhaba,
Kizlar benim yatis pozisyonlarimda bir degisiklik olmadi sirtustu yatiyorum genellikle yani farkinda olmadan oyle yatms oluyorum. Zarari var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?