2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yok be tatlım. 3 gün bile iyi. Hani 2'li testte 2 kan değeri birde ölçüm alıyorlarya 4'lü testte 4 ayrı kan değerine bakıyorlar. Renkli dobleri bilmiyorum...
renkli dobler bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar ölçümlerini yapıyorlar sadece. ozaman usg ile aynı oluyor renkli dobler. ben ozaman 3lü ile 4lü testi yaptırmamış oluyorum dimi. ilk bebişimdede böyle olmuştu.
bende sola dönüp bacak arama yastık alıyorum bazen sağa dönüyorum ama rahatsız olup yine sola dönüyorum.
şulenin dediğine katılıyorum bayılıyorum sizin muhabbetlerinize. nerden buluyorsunuz bu lafları. bide zamanım olmadığımdan anlık takip edemiyorum ya sizi sinir oluyorum.

iyi yolculuklar geçirmen dileğiyle iyi tatiller.

sanada iyi tatiller canım. bol bol dinlenmeniz dileğiyle...

hamile taytı nasıl uygun fiyatlı bişimi nerden aldınız.
mrb arkadaşlar

hamile kıyafetlerinin hiçbiri uygun değil ki hepsi çok pahalı 1 iç çamaşırı 10 lira 1 atlet 15 lira
yarın yeni bedenime göre yine kıyafet bakacağım ilk aylarda aldıklarımda olmuyor. mont, elbise, ayakkabı tüm beden ölçülerim ayak numaram dahil haliyle değişti :):):)
azar azar bol çeşitli hamile kreasyonu yapacağım tekrar tabi çeşit bulabilirsem :)

bende bugun de facto da hamile kıyafeti olduğunu okudum sevinçle mağazaya dalıp hüsranla çıkmam bir oldu.hayır bi markayı taklit edememek de varmış.taklide alışmıştık ama neyse..sadece hamile pantolonu gibi ama eşofman rahatlığında bol paça siyah bi pantolon vardı 27 liraya.o olabilir geldi bana ama lcw'den onun biraz ince gri olanını yeni aldığım için alamadım.niyeyse marka dışındaki mağazalarda adı hamile olunca fiyatı iki katına çıkıyor.ben önceki hamileliğimde bi tayt bulmuştum triko ve yüksek bel onu bayağı kullanmıştım aslında anne işi yüksek belli taytlarda rahat oluyor.tabi esnek bi yapıda olmalı

hamile taytı nasıl uygun fiyatlı bişimi nerden aldınız.

canım ben geçen gün lcw de gördüm ama tam strech bi tayt gibi değildi galiba pek incelemedim.hamile koleksiyonunda siyah renkli fiyatı da yanılmıyorsam 27 yada 29 gibi bişeydi.asıl penti de ki hamile çorapları işime yaradı insan göbeği belli eden bişey giyince çorabın bel kısmı göbeği bölüyor ya hiç hoşlanmıyorum bazen pantolanlarda öyle oluyo son aya doğru.ben böyle top gibni yuvarlak dursun istiyorum garip ama öyle hoş gelio

Slm kızlar nasılsınız ?

Tatile gideceklere iyi tatiller diliyorum.

2013 cinsiyetini merakla bekliyorum :)

şenkar, canım bencede çok pahalı özellikle iç giyim.ben çok zorlanmadım kıyafetleri alırken çokta uygun aldım sayılır normaller için diyorum, 4 pantolon aldım biri 20 lira, biri 30, diğer ikisi 35 tl. 100 lira filanmış normalde düşeş geldi vede modern normal halimdeki giyimim gibi.Ankarada olanlara H&M ye gitmelerini tavsiye ederim tayt pantolon aldım ordan 50 tl diye ucuz geldi kasada 20 lira ödedim.tesadüf lcw da da süper bi yeşil pantolon buldum kimse anlamıyo hamile pantolonu olduğunu.rengini çok beğendiler ark.lar bizde mi alsak diiyo.ben henüz üst giyime geçmedim ama.birde unnado dan gön&sin diye bi markadan etek ve eşofman oldım 35 liradan.ikisininde kalitesi süper. ve çok rahat.

kızlar bizimde 2 gündr karnımız büyüyo oğlum kocaman oldu.çok tatlı oldu göbiş :)) çıkmadı çıkmadı diyodum birden çıktım şimdi minik ya sevimli geldi.

bende artık iç giyim için normal alacağım oğlum büyüdükçe hem alttan hem üstten genişliyorum nasılsa :)
lcw de baktım bende istanbulda model olarak dediğin o yeşil pantolon vardı bir tek yüzüne bakılır aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum memnunumda...

selamlar guzel hanimlar ve tatli bebisler, nasilsiniz, coktandir giremiyorum ama gecmise soyle bir baktim SKRN ayrintili ultrasonun iyi cikmis cok sevindim, gozun aydin, kivircik da amniyosentez sonucunu bekliyormus, insallah ondan da guzel haberler alicaz, ben de yemek koydum pissin diye beklerken yine bi dunya yedim cok acikiyorum kizlar ya, daha dogrusu hep acim, yemek yemekse en guzel sey su aralar, kilolar ne oldu artik hic akmiyorum, bebisime de yarasin yeter herkese kocaman sevgiler, opucukler

herkese merhaba,

malesef cok sık giremiyorum ama sağ olsun canlarım tweety ve şekercik benim yerime haberlerimi iletmişler. beni her gün arayarak destek oldular, cok teşekkür ediyorum onlara destekleri için. geçmişi okuyamadım ama herkesin yanımda oldugunu da hissediyorum.ben amniosentezi yaptırdım beklemedeyim. sonuclar 3 hafta sonra çıkacakmış. ilk gunler cok uzludm ama su an allaha bıraktım her şeyi. şimdiden bebişimi üzmek istemedim. kötü haber alacaksam bunun 10 katı üzülücem zaten.ama iyi sonuc alırsam bayram edicem
sadece dua ediyorum ve iyi haber alacağıma dair inancımı güçlendirmeye çalışıyorum.sizler de dua edin nolur.

umarım herkes iyidir, biraz geçmişi okumaya çalışıcam şimdi.

Ah benim canım kıvırcığım, tabiki destek olucaz. Dualarımızı edices, seninle birlikte beklices, seninlede sonunda sevinicez inşallah.
Senin böyle güçlü durmana da çok seviniyorum ve RABBİM sabrına sabır katsın diyorum inşallah.. Seni görmek güsel burdaa kıvırcıkımm :)

Kızlarr hepinizin bildiği gibi Kıvırcık aminiyosentez yaptırdı ve endişeyle
sonucu bekliyor..

Ona yardımcı olabileceğimiz tek konu DUALARIMIZ olacaktır.. Bu sebeple 41 hamileden 41 Yasin-i Şerif Dağıtıyoruz, facede yazdım burayada yazdım. Bu hafta sonu bitirirsek iyi olur. Okuyacak olan arkadaşlar yazarsa, ona göre sayı belirliyeceğiz. Herkes bi tane alırsa sevinirim.. RABBİM hepinizden razı olsun şimdiden..

bn okurum ins. Allah kabul etsin

Slm kivircik, sonucunun guzel çikacagi icime doguyor bunu soylemek istedim. Gecmis olsun.

Kizlar benim yatis pozisyonlarimda bir degisiklik olmadi sirtustu yatiyorum genellikle yani farkinda olmadan oyle yatms oluyorum. Zarari var midir?

Kizlar benim yatis pozisyonlarimda bir degisiklik olmadi sirtustu yatiyorum genellikle yani farkinda olmadan oyle yatms oluyorum. Zarari var midir?
canım kan akışını engelliyor. vucudu besleyen ana damarımız var sağ tarafta ultrasonda da gösterdi doktor, 2 parmak kalınlığında neredeyse, bebiş de tam üzerinde yatıyor onun, sır üstü yatınca daha da fazla baskı oluyormuş ve kan akışı azalıyormuş. iyi bir şey değil yani. sağ tarafa da yatma demişti 4. aydan itibaren sağ kalçada böbrekte ağrı yaparmış. soluna yatmaya alıştır kendini.

Günaydın kızlar Ve benim güzel gelin adaylarım ve oğlumun yakışıklı arkadaşları

Bugün çok açık biz hemen kahvaltıya gidicez gitmeden bi bakalım dedik ne var ne yok

şekerim bende okurum kaçtane gerekiyosa kıvırcık ve bitanecik gelin adayım iyi olsun sonuç çıkana kadar okurum benide yaz listeye lütfen

Kıvırcık inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim sınavını bu kadarla bıraksın..Çok zor bi durum ama inançla ve sabırla beklemekten başka yapacak yok..Duam seninle inş sağıkla bebeğini kucaklayacaksın.

Ben sormadan doktorum söyledi yatış pozisyonu hiç önemli değil dedi.Bebek su dolu bi balonun içinde zaten sabit durmuyor dedi, senin pozisyonuna göre şekil alıyor dedi.Ben de sırt üstü yatıyorum genelde, hatta soluma hiç yatamıyorum.

Bunlar çok önemli mevzular değilmiş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…