2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

off valla ben de almıştım hamile kıyafetleri ama biraz kışlık yeni sezon aldım ben.ee şimdi de giyemiyorum bu havalarda...Yine takılıyorum eskilerle..

Hamile kıyafetleri içinde kendimi iyi de hissetmiyorum.Ben en iyisi büyük bedenlere bakayım..

Herkese günaydın.yatış pozisyonlarından bahsetmişsinizde ben soluma dönünce uyuyamıyorum.mutlaka sağa dönmek zorunda kalıyorum.gece defalarca uyanıyorum ve hep sağda oluyorum.çok deniyorum solda uyumayı ama olmuyor.bayramdan sonra dr ye gidince unutmazsan soracağım.çok zorluyorum ama olmuyor.

bende bı turlu dogru yatıs pozısyonunu bulamadım..yataktan kalkarken bıle zorlanıyorum, hatta bazen esımı uyandırıyorum...bebek buyudukce uyumakta ıyıce zorlanıcam galıba.ama sıkayetcı degılım tabı , oglum ıcın her seye deger:)

Selam şekerlerim;

Temizlik yaptık yorulduk

Yatma konusu var sanırım; sola yatmanız ve alıştırmanız faydanıza olacaktır.. Gerçi ben aylardır bu yüzden sağlıklı bi uyku uyuyamadım uyku arasında dönebiliyosunuz farkında olmadan o çok önemli değil ama olabildiği kadar sola...

Kızlar 3 kişi almış YASİN-İ ŞERİF.. saolasınız.. Eğer eksik kalırsa çifter de okurus şimdilik birer tane okumanız yeterlidir.. Yarın akşam bakıcam toplam sayıya.. Saolun hepiniz

bilgilerim=yaşım 21 ilk gebeliğim son adet tarihim 25 mayıs bebeğimin cinsiyeti kız eskişehirde yaşıyorum=)))

Son düzenleme:
Hoş geldin canım RABBİM sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallahh.... bilgilerini surmeli ye özelden atarsın bir ara o ekler seni tabloya

bilgilerim=yaşım 21 ilk gebeliğim son adet tarihim 25 mayıs bebeğimin cinsiyeti kız eskişehirde yaşıyorum=)))

kolay gelsin canım darısı yarın bana inşallah

nedemek canım taş atcazda kolumuzmu yorulcak zaten yapabilceğimiz tek şey dua etmek bunuda layıkıyla yapmamız lazım ben 3 tane okurum akşam müsaitim canım gene yarın nekadar okuduğumu sölerim

hoş geldin canım aramıza umarım sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına

Naber güzel anneler
Biz kontrolden geldik ,babaannemizle gittik bu sefer babamız izin alamadı doktor 'torun sevmeye mi geldin babaannesi' dediğinde 'benim 15. torunum bu ' diye cevap veren şahsiyet kayınvalidem oluyor:)
bebeğim iyi allaha şükür ( hepimizin duaları kabul olsun sağlıklı haber bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah başta kıvırcık olmak üzere dularım sizinle canlarım benim)
310 gr 21 cm olmuş prensesim ,doktorumuz efa 1200 yazdı doğumdan 3 hafta öncesine kadar kullan dedi nette baktım omega 3 müş bir de ayrıntılı ultrasonu sordum 150 tl ücreti ama bişey takıldı kafama 4 boyutlu ultrason dedi ikisi yüzde yüz aynı şey mi onu araştırıcam netten 24+3 e gün verdi şeker yüklemesi yapılacak dedi ayrıntılı için 22.hafta iyi diyo bütün siteler ama benim doktor cildinin altı yağ tabakası oluşsun biraz daha ,daha net olur dedi.Benden haberler böyle.. tatile çıkanlar özliycem sizi ya iyi tatiller size
biz burda bekleriz

ayy ne sevimli bir kayınvalide maşallah kızımız gayet iyi annesi bende ayrıntılı için 21 kasımda 100 tl ödicem hemen hemen bu civarlarda zaten fiyatlar

Hoş geldin canım RABBİM sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallahh.... bilgilerini surmeli ye özelden atarsın bir ara o ekler seni tabloya

ben kimseye bilgi vermedim şekerim
ne işe yarıyo?
tablo ne tablosu ?
nerde o tablo ben niye görmedim?
niye beni dışlıyosunuz

kızlar ben topik açcam:)
gerçekten bak şaka yapmıyorum,bebeklerimize el emeği ile yaptıklarımızı paylaşalım nasıl olur sizce ?
azcık fikir verin kimse gelmezse açmıyım boşuna
ördüklerimizin resmini koyarız hatta tarifini veririz odasını hazırlarken resimleri paylaşırız falan filan işte ben başlıycam bu bayram tatilinde örmeye
ne dersiniz annişler

kızlar sadece elevit içiyor olmam problem mi? bir eksiklik mi? onu da diş etlerim kanıyor demeseydim yazmayacaktı devletteki doktor. özeldeki doktor ise sigara kullanmıyorsan elevit içmene gerek yok dedi. geçen kuzenim bana ben hamileliğim boyunca kan hapı içtim kan değerlerim düşük olmasa da doktor bunu her gün içeceksin demişti diyor.

valla canım ben senin yerinde olsam başka bi doktora ya da sağlık ocağına gider durumumu teyyit ettirirdim benim çoğu hamile arkadaşlarım ben de dahil kan ilacı kullanıyoruz ben magnezyum kalsiyum elevit kullanıyordum dr bugün omega 3 de verdi yararı olur zararı olmaz bence sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama vücudumuzun ihtiyacı olacak kadar alamıyoruz vitaminleri,kan konusunda tv de ve nette çok rastladım uzmanlar vücuttaki kan depolarının sürekli dolu olması için kan ilacı içmeli hamileler bu kansızlıkla ilgili bir durum değil diyor..

ya anne olmak ne zor işmiş şimdiden başladı sorumluluklar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynı şey değilmiş hatta özellikle uyarıyor sitede halk arasında aynı diye bilinir ama aynı değildir diye ,benim dr niye bana yalan söyledi ,onun yerini tutar falan deseydi özellikler sordum tutturdu aynı şey diye
keşke izmirde olsaydım ya , pazartesi tekrar sorucam devlet hast radyoloji bölümünde bakıyorlar mı diye öğrenicem devlet hast dr un sekreteri ankaraya sevk ediyoruz demişti ama ultrason çeken bayan falanca bey çekiyor sadece salı günleri randevu veriyo senin zamanın geliyo randevunu al demişti şimdi bunların hangisi doğru söylüyor :44::44::44:bekle ki pazartesi olsun

bu arada şu an kimse yok burda
kendi kendime yazıyorum resmen napiyim içimde tutamıyorum
ama bak gelince geçmişi okurken yazın iki satır bişey bana ,hormonlarımı coşturmayın benimçok yalnızım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…