bende bugun de facto da hamile kıyafeti olduğunu okudum sevinçle mağazaya dalıp hüsranla çıkmam bir oldu.hayır bi markayı taklit edememek de varmış.taklide alışmıştık ama neyse..sadece hamile pantolonu gibi ama eşofman rahatlığında bol paça siyah bi pantolon vardı 27 liraya.o olabilir geldi bana ama lcw'den onun biraz ince gri olanını yeni aldığım için alamadım.niyeyse marka dışındaki mağazalarda adı hamile olunca fiyatı iki katına çıkıyor.ben önceki hamileliğimde bi tayt bulmuştum triko ve yüksek bel onu bayağı kullanmıştım aslında anne işi yüksek belli taytlarda rahat oluyor.tabi esnek bi yapıda olmalı
Canım selam antalyadamısın ooo süpper bi buluşmada bizmi ayarlasak?
olabilir canım, kızlardan bikaç tane daha toplayıp ayarlayalım tabi.
bilgilerim=yaşım 21 ilk gebeliğim son adet tarihim 25 mayıs bebeğimin cinsiyeti kız eskişehirde yaşıyorum=)))
kolay gelsin canım darısı yarın bana inşallahSelam şekerlerim;
Temizlik yaptık yorulduk
Yatma konusu var sanırım; sola yatmanız ve alıştırmanız faydanıza olacaktır.. Gerçi ben aylardır bu yüzden sağlıklı bi uyku uyuyamadımuyku arasında dönebiliyosunuz farkında olmadan o çok önemli değil ama olabildiği kadar sola...
Kızlar 3 kişi almış YASİN-İ ŞERİF.. saolasınız.. Eğer eksik kalırsa çifter de okurus şimdilik birer tane okumanız yeterlidir.. Yarın akşam bakıcam toplam sayıya.. Saolun hepiniz
bilgilerim=yaşım 21 ilk gebeliğim son adet tarihim 25 mayıs bebeğimin cinsiyeti kız eskişehirde yaşıyorum=)))
Naber güzel anneler
Biz kontrolden geldik ,babaannemizle gittik bu sefer babamız izin alamadıdoktor 'torun sevmeye mi geldin babaannesi' dediğinde 'benim 15. torunum bu ' diye cevap veren şahsiyet kayınvalidem oluyor:)
bebeğim iyi allaha şükür( hepimizin duaları kabul olsun sağlıklı haber bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah başta kıvırcık olmak üzere dularım sizinle canlarım benim)
310 gr 21 cm olmuş prensesim ,doktorumuz efa 1200 yazdı doğumdan 3 hafta öncesine kadar kullan dedi nette baktım omega 3 müş bir de ayrıntılı ultrasonu sordum 150 tl ücreti ama bişey takıldı kafama 4 boyutlu ultrason dedi ikisi yüzde yüz aynı şey mi onu araştırıcam netten 24+3 e gün verdi şeker yüklemesi yapılacak dedi ayrıntılı için 22.hafta iyi diyo bütün siteler ama benim doktor cildinin altı yağ tabakası oluşsun biraz daha ,daha net olur dedi.Benden haberler böyle.. tatile çıkanlar özliycem sizi yaiyi tatiller size
biz burda bekleriz
Hoş geldin canım RABBİM sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallahh....bilgilerini surmeli ye özelden atarsın bir ara o ekler seni tabloya
ayy ne sevimli bir kayınvalidemaşallah kızımız gayet iyi annesi bende ayrıntılı için 21 kasımda 100 tl ödicem hemen hemen bu civarlarda zaten fiyatlar
kızlar sadece elevit içiyor olmam problem mi? bir eksiklik mi? onu da diş etlerim kanıyor demeseydim yazmayacaktı devletteki doktor. özeldeki doktor ise sigara kullanmıyorsan elevit içmene gerek yok dedi. geçen kuzenim bana ben hamileliğim boyunca kan hapı içtim kan değerlerim düşük olmasa da doktor bunu her gün içeceksin demişti diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?