2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızz peş peşe sormuşsun ne olmuş sana böyle
Öncelikle o şahsiyet olan kayınvalidene 15 torunuda aynı evladındanmı olmuş diyorum bennnn sen benim yerime sorarsın artık hihihi

Valla canım 4 lüyü bildiğim kadarıyla ayrıntılıdan sonraya sokuyolar ki , oda mecbur değilsin nadir olarak giriyolar benim bildiğim ayrıntılı usg önemli aklında olsun, onu yaptırmaya çalış..

Bebişine maşallah canım kocaman oluyolar baksana hızlarına

Topiğe gelince, hiççççççççç anlamam o işlerden ama kk ye bizim kızlar pek giremiyo biliyosun face vakit ayırmaktan o yüzden ya burdan yayınla ya faceden,, daha hızl ıcvp lar alırsın mesela

Başka bişey yazdınmı hatırlayamadım, hepsini aklımda tutamadım ama idare et artık hihihih

heh aklıma geldi, tablo dediğim bizim topiğin birinci sayfasına girip bakarsan görürsün canım.. surmeli oraya tablo yapmıştı.. geleni ekliyordu ama bu aralar oda buraya pek girmiyor malum face varrr

heh aklıma geldi, tablo dediğim bizim topiğin birinci sayfasına girip bakarsan görürsün canım.. surmeli oraya tablo yapmıştı.. geleni ekliyordu ama bu aralar oda buraya pek girmiyor malum face varrr

heee sorma ben de yeminimi bozdum uleyynn dedim ilk defa yorum yaptım derya battaniyesini eklemiş ona yazdım bişiler :)) senin göbiş de öp beni diyor annesi yaaa ne tatlı olmuşsun sen ööyle ama toto bi yerde göbüş bi yerde değil kesinlikle sadece göbüş var onun da nerde olduğu gayet belli :)

Selam kızlar, nasılsınız ?

ben sanırım hiç el emeği bişey yapmıcam ne hevessizim ya :) topiğe bakarak hevese gelebilirim o ayrı.

Eleviti ben 8. haftadan beri içiyorum geçen hafta dr haftada 3 e düşür dedi, kan değerlerin iyi ama kan ilacı yazcam takviye olsun dedi, ostecare kullanıyorum kalsiyum için.hiçbirini sorgulamadım dr umuz bizim yeirmize en iyisini düşünüyor tanıdığım içn sorgusuz teslimiz.hepsi bebeğin iyiliği sağlığı hiçin hiç endişe etme.

bi ark amniyosentez sonucu bekliomuş.kıvırcıktı sanırım yanlış hatırlamadıysam.Canım dualarım seninle, inş çok güzel çıkar sonuçlar.benim çok yakın ark ımda olmuştu o stresi iyi biliyorum ama bence iyi çıkacak.2 li test daha riskli.stres yapmamn elde değil ama inş güzel olcak.yasin okuyalım demişsiniz, eksik varsa bende alabiilirim. ama bazen sayfaları takip edemiyorum okumamı isterseniz özelden yazarsanız atlamamış olurum.

benimde 3 lü test sonuçlarım çıkmış, iyiymiş.pıhtılaşmam vardı o da gerekn değerlerdeymiş. allah hepimzin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Frezya süpersin canım allah bozmasın neşeni :)

Kadınızz niye canın sıkılıyor bakayımmm, gerçi benimde sıkılıyor ama sen bugün işteydin galiba ondan sıkılıyordırr

Frezyaa orda sadece göbişimi çektim kız popoyu falan orjinalde görmen lazım bide öncesi şimdisi var bu durumun ama saolasın bakan göslerin güsel şekerimm

canım aynen işdeyim bu hafta yorucu geçti ve halada bitmek bilmiyor dinlenmek istiyorum pijamalarımı istiyorum bu arada sen göbişinin resmini nere koydun göbek pozlarından bulamadım ben

Yaaa şekercik hani şu buluşma resminiz varya sizin kızlarla orda mavi kareli gömlekli kız sen değilmisin allah aşkına popon göbişin çıksa çıksa nekadar çıkar allah aşkına tam şeker gibi birisin çıtı pıtı çıkıyosada eğer boşver eminim yakışır sana

Frezya artık kendi kendimize konuşur olduk farkındamısın kimse kalmadı kanalda herkes terk etti buraları

kadınızzz senin göbeğin var mı göbek pozlarında ? merak ettim de:) yoksa boşuna aramıyım şimdi senin iştesin diye canın sıkılıyo benim evdeyim diyeee:))

:))) şeker göbiş onlar ama. Benim artık hamile olduğumu herkes anlıyor:)

evet bazen şeker göbişler oluyo canım bazende öle bi can sıkıyoki o göbişler depresyonlara giriyosun ben zaten kiloluydum bide kilo alıyorum kendimden tiksiniyorum bazen

hahahah kıslarrr ben iki tarafada yetişiyorum amaa

Kadınızz evet o minik olan şey benim ve emin ol çıktı her bi yerimm ama mutsuz değilim bebişimin sağlığı tabiki daha önemli dur burayada koyayım göbek pozlarınada ordan görürsün sende.. beni ispiyon eden frezya da face giriyor ki orda görüyor dimiii sadece bana kızmayınn hihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…