2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım dualarımız seninle, umarım hayırlısıyla öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini.
iyi tatiller, iyi bayramlar...

seni ispiyon eden frezyayı amma güldürdün ya canım benim yirim senin o göbeğini ben koymuşsun hemen resmi var ya bitanesin sen

hihihi canımsın üretmenimm güldürdüysem ne mutlu bana

hadi sende koy koy koy

şekercik elektirik gitti ama sana diğer yerde yazdım cevap bi ara bakarsın tatlım

Bugun bebegimin temizlik malzemeleri haric herseyini aldim. Alisveris cok guzeldi. Simdi bebegimizin gelmesini bekliyoruz.

Masallah gobek pozlarinizi gordum . Benim neden sizin kadar cikmiyor

neyse kızlar ben hepinizi öpüyorum yarın pazar dinlenme günüm benim p.tesi tekrar görüşmek üzere dünyalar güzeli anneler ve bebişlerinize çok çok iyi bakın

cnm her doktor farkli biseyler veriyor. burdaki doktorlarin verdigi sadece bir hamile vitamini baskada bisey yok. ek olarak bisey vermiolar. ancak son zamanlara dogru demir hapi veriolar.

kizlar gobusler super masallah buyudugunu gordukce cok hosuma gidiyor cunku oglusum da buyuyorrr

Esracımmm Allahın izniyle herşey güzel olacak o güzel kızını sağlıkla kucağına alacaksın Dualarımız seninle gün sayıyoruz...

maşallah canım kızına bildiğim kadarıyla 4 boyutlu ultrason teknolojik olarak son model olan renkli ultrasn cihazları bunlarda bebek hareketleri ve bebek daha net gözlemleniyor ayrıntılı ultrason da yapılan tetkikin adı bunda bebişin tüm organlarına ayrıntılı olarak bakılıyor canım

bu arada hediyem gelmiş ama annemlerde kimden geldiğini şuan hala bilmiyorum yarın bakıcam...ilgili arkadaşım da merak etmesin kargosu ulaşmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…