hahaaa dur çekiyim koyüm hemen bekle cicim
Sevgili karındaşlarım
Ben öğleden sonra İstanbuluma doğru yola çıkıyorum
30 Ekim tarihine kadar izinliyim. Ara ara cepten girip takip edeceğim sizi.
Pazartesi günü 4’lü testimiz var.:18: Cinsiyetimiz de belli olacak. Hepinizden dua istiyorum. Geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı her doktora gidişimde çok korkuyorum. Bebişimi görünce geçiyor tabi.
Ben yokken lütfen siz de kendinize ve bebişinize çok dikkat edin. Ebahcım umarım bu süreçte herşey yoluna girer tekrar yüzün güler (Dün akşam face grubunda 41 yasin okuduk. Senin evinin huzurunun biran önce gelmesi için dua ettim tatlım. Başkasının ettiği dua kabul olurmuş. Bizim içinde dua edin olurmu) Kıvırcık canım senin için de aynı şekilde yavrunun iyi haberlerini döndüğümde alacağım inşallah
Hepinizi ayırt etmeden çok seviyorum ne kadar alışımışım ya Birkaç gün ayrı kalacağım için etkilendim mi ne
Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum.
hahahah kıslarrr ben iki tarafada yetişiyorum amaa
Kadınızz evet o minik olan şey benim ve emin ol çıktı her bi yerimmama mutsuz değilim bebişimin sağlığı tabiki daha önemli dur burayada koyayım göbek pozlarınada ordan görürsün sende.. beni ispiyon eden frezya da face giriyor ki orda görüyor dimiii sadece bana kızmayınn hihihihi
bana ne ya ben de koycammm::)))
Bugun bebegimin temizlik malzemeleri haric herseyini aldim. Alisveris cok guzeldi. Simdi bebegimizin gelmesini bekliyoruz.
cnm her doktor farkli biseyler veriyor. burdaki doktorlarin verdigi sadece bir hamile vitamini baskada bisey yok. ek olarak bisey vermiolar. ancak son zamanlara dogru demir hapi veriolar.kızlar sadece elevit içiyor olmam problem mi? bir eksiklik mi? onu da diş etlerim kanıyor demeseydim yazmayacaktı devletteki doktor. özeldeki doktor ise sigara kullanmıyorsan elevit içmene gerek yok dedi. geçen kuzenim bana ben hamileliğim boyunca kan hapı içtim kan değerlerim düşük olmasa da doktor bunu her gün içeceksin demişti diyor.
herkese merhaba,
malesef cok sık giremiyorum ama sağ olsun canlarım tweety ve şekercik benim yerime haberlerimi iletmişler. beni her gün arayarak destek oldular, cok teşekkür ediyorum onlara destekleri için. geçmişi okuyamadım ama herkesin yanımda oldugunu da hissediyorum.ben amniosentezi yaptırdım beklemedeyim. sonuclar 3 hafta sonra çıkacakmış. ilk gunler cok uzludm ama su an allaha bıraktım her şeyi. şimdiden bebişimi üzmek istemedim. kötü haber alacaksam bunun 10 katı üzülücem zaten.ama iyi sonuc alırsam bayram edicem
sadece dua ediyorum ve iyi haber alacağıma dair inancımı güçlendirmeye çalışıyorum.sizler de dua edin nolur.
umarım herkes iyidir, biraz geçmişi okumaya çalışıcam şimdi.
Naber güzel anneler
Biz kontrolden geldik ,babaannemizle gittik bu sefer babamız izin alamadıdoktor 'torun sevmeye mi geldin babaannesi' dediğinde 'benim 15. torunum bu ' diye cevap veren şahsiyet kayınvalidem oluyor:)
bebeğim iyi allaha şükür( hepimizin duaları kabul olsun sağlıklı haber bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah başta kıvırcık olmak üzere dularım sizinle canlarım benim)
310 gr 21 cm olmuş prensesim ,doktorumuz efa 1200 yazdı doğumdan 3 hafta öncesine kadar kullan dedi nette baktım omega 3 müş bir de ayrıntılı ultrasonu sordum 150 tl ücreti ama bişey takıldı kafama 4 boyutlu ultrason dedi ikisi yüzde yüz aynı şey mi onu araştırıcam netten 24+3 e gün verdi şeker yüklemesi yapılacak dedi ayrıntılı için 22.hafta iyi diyo bütün siteler ama benim doktor cildinin altı yağ tabakası oluşsun biraz daha ,daha net olur dedi.Benden haberler böyle.. tatile çıkanlar özliycem sizi yaiyi tatiller size
biz burda bekleriz
Masallah gobek pozlarinizi gordum . Benim neden sizin kadar cikmiyor
bu arada hediyem gelmiş ama annemlerde kimden geldiğini şuan hala bilmiyorum yarın bakıcam...ilgili arkadaşım da merak etmesin kargosu ulaşmıştır...
hımmm hadi gözünaydın filizzz ilgili arkadaşını sööölimmmiii söööölimmmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?