2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kıvırcık senî gordugume sevşndim hersey cok guzel olucak eminim buna
Ebah bikaçgundur yokmu benmi kaçırıyorum bie ses ver canım benimmm

kızlar hiç kanaması olan var mı? ben 1-2 damla gördüm şimdi, korktum valla, ciddi bişey olabilir mi? bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

kızlar hiç kanaması olan var mı? ben 1-2 damla gördüm şimdi, korktum valla, ciddi bişey olabilir mi? bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

canım benim ilk hamileliğimde olmuştu bu aylarda ilişki sonrası olduğunu düşünmüştüm doktora sorduğumda korkacak bişi yok tahmin ettiğin gibi tahriş olmuş olabilir demişti. ama sen yinede doktoruna danış.

oğluşum kıpır kıpır yaa.. bugün çok net hissetmeye başladım dışardan bile belli oluyor artık tekmişleri bir an öne doğsada yesem yesem bitirsem o ayakları elleri.

günaydınlar minik kelebekler ve melek anneleri nasılsınz görüşmeyeli
çok sık giremiyorum o kadar yorgunum oluyorum ki bir de bel ve kalçamda ağrılar oluyor zorlanıyorum yaa :18:

günaydın kızlarrrr bugün kimsecikler yok ya burda

kızlar merhaba dicem ama topikde kimsecikler yok bir bakayım dedim hani

neyse kıvırcık inşallah iyi dileklerinle gelirsin braya dualarımız seninle

şekercikkkkkkkk iyiki doğdun canım mutlu senelere inşallah hayatında hep mutlu olursan bebeğin mutluluğuna mutluluk katar öpüyorum seni cnm

günaydın koca göbüş milleti:))bu saatte günaydın diyorum çünkü yeni uyandım sekizde kızımın babasıyla kahvaltı yaptım onu işe uğurladım vurdum göbeği tekrar yattım bi uyumuşum ki sormayın

şekerimmmmm iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız canım benim çok çok çok çok çok mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevgi dolu bir ömrün olur inşallah

Baharcım ,frezyacımm
Teşekkür ederimmm canlarımmmm saolunnnnnnn,sizde iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi yahuuuuuuu
RABBİM yeni yılımızda hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn

Kivircigin sonuclari ins..iyi cikacak dualarimizdasin..bir tane yasinde ben okumak istiyorum kivircik icin..

oğluşum kıpır kıpır yaa.. bugün çok net hissetmeye başladım dışardan bile belli oluyor artık tekmişleri bir an öne doğsada yesem yesem bitirsem o ayakları elleri.

evet yaa artık çok net hissediliyor, dün gece ilk defa uyutmadı beni, ama çok tatlı bişey ya, onun için sabaha kadar uyumayabilirim. bir de sanki göbeğimi sıkan giysiler giydiğimde tekmeleri daha net oluyo, belki de ben öyle sanıyorum.

muhtemelen dediğin gibi, zaten rahim ağzı yarası vardı bende, fitil kullanmıştım ama geçmemiş belli ki. doktora danışmak lazım. teşekkürler..

kızlarrr kızımın tekmelerini babası hissedebiliyo artık.. dışardan net duyuluyor artık.. sizin minikler ne durumda?...

Cik cik ciiiiiik cik cik ciiik de ciik ciiik ciiik de İYiKi DOĞDUN SEKERCİİİİK

Birdahaki dogımgununde kızınla giriceksin inşallahhhhhh

günaydın kızlar
nasılsınız iyisiniz dir inşallah ben iyiyim vala annamde kalıyorum bakıyorlar bana saolsun lar
buralar çoooooooooooooookkkkkk sessizleşti hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…