Bastan itibaren mi kaydetti bilemiyorum. Boyunu soylemedi. Kilosunu soyledi. Yogunlukla ic organlarina bakti. Elleri kollari bacaklari goruluyordu ama boylarini soylemedi bir de parmaklarini saymadi. Bilemiyorum canim biz dudakta agizda odaklandik. Kalbine de cok bakti.
Hersey normal dedi. Ama o gerginlikle pek sevinemedik.
kimsecikler yok mu....
slm kizlar
Bugun ayrintili ultrasona gittim. Bebegimin kilosu 336 gr mis. Herseyi normal dedi. Bebegimin agzi cogunlukla acikti sona dogru kapatti. Doktor da sasirdi agzi neden hep acik diye?Biz de korktuk anormal bir durum vardir diye. Doktor normal dedi ama sizin bebeklerinizin agzi kapali miydi?
Bebegim hep yuzunu kapatti, cok zor gorduk yuzunu. Doktor bey baya ugrasti yuzunu actirmak icin. Doktor bey bebek hic fotojenik degil dedi.
Muayene gecmek bilmedi, yuregim agzimdaydi, ayyy ne zor seymis bu ayrintili ultrason ya
doktorum yine degisti tamer bey e devam edicem artik hakkimizda hayirlisi
slm kizlar
Bugun ayrintili ultrasona gittim. Bebegimin kilosu 336 gr mis. Herseyi normal dedi. Bebegimin agzi cogunlukla acikti sona dogru kapatti. Doktor da sasirdi agzi neden hep acik diye?Biz de korktuk anormal bir durum vardir diye. Doktor normal dedi ama sizin bebeklerinizin agzi kapali miydi?
Bebegim hep yuzunu kapatti, cok zor gorduk yuzunu. Doktor bey baya ugrasti yuzunu actirmak icin. Doktor bey bebek hic fotojenik degil dedi.
Muayene gecmek bilmedi, yuregim agzimdaydi, ayyy ne zor seymis bu ayrintili ultrason ya
slm kizlar
Rahatsızlığım ile ilgili doktorumdan yanıt geldi.
Boğazım için bepanthen pastil günde üç kez alabilirsin, burun tıkanıklığı için deniz suyu burun damlası kullan dedi. Bizim ilçedeki eczanede yokmuş sipariş verdim yarın gelicek.
Birde benim özellikle sol kulağımda pıt pıt sanki kalbim kulağımda atar şekilde bir nabız atışı duyuyorum. Yorulduğumda da oluyor. İşde oturduğum yerde çalışırkende. Sizde böyle bir şey var mı?
Gecen 2 gun boyunca aynı sey bana da oldu normaldir bence.
Cnm benım bebegımde hep agzını acıyor amnıyon sıvısından ıcıyor balık agızlı dedı benım dr um bence senın dr halt etmıs
cnm icimi ne kadar rahatlattin anlatamam. Benim doktorum bir de prof olacak yani.Bize soruyor agzi neden hep acik diye. Sonralari kapatti ama moralimizi de bozdu doktor. Sen bilmiyorsan bize niye soruyorsun yaaaa
Yok artıkk nasıl size sorar ne garip yaa. Cnm içini ferah tut. Herşey normal demiş. Çok şükür. Ağzını açma meselesi hakatten normal. Benimki her gittiğimizde açık. Su içiyormuş
db55 canım çok sevindim bu usg yi atlatmana.. Maşallah ne güsel sağlıklı bir bebişin var çok şükür ağzı açık olsa ne olcakmış o dr da bi alemo kadar incelenicek şeyler var ona mı takılıpta seni üzmüşş. Sen sıkma canını bebişin besleniyodur, bak ne güselki sağlık sorunu yok sevinmelisin bence... Darısı bizlere inşallahhhh yaaaa...
2013 cnm hamielikte kulak tıkanıklığı oluyormuş, muhtemelen pı pıt sesler ondan dır... Korkmasen bide grip durumunda tetikler onu
Kulaktaki sorun 10-12 haftalar arasi bende de olmustu. Az su icmekten oluyormus.Rahatsızlığım ile ilgili doktorumdan yanıt geldi.
Boğazım için bepanthen pastil günde üç kez alabilirsin, burun tıkanıklığı için deniz suyu burun damlası kullan dedi. Bizim ilçedeki eczanede yokmuş sipariş verdim yarın gelicek.
Birde benim özellikle sol kulağımda pıt pıt sanki kalbim kulağımda atar şekilde bir nabız atışı duyuyorum. Yorulduğumda da oluyor. İşde oturduğum yerde çalışırkende. Sizde böyle bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?