2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Hersey normal dedi. Ama o gerginlikle pek sevinemedik.

ANLADIM CANIMMM
RAbbi'm korusun yavrularımızı

Cnm benım bebegımde hep agzını acıyor amnıyon sıvısından ıcıyor balık agızlı dedı benım dr ym bebce senın dr halt etmıs

Cnm benım bebegımde hep agzını acıyor amnıyon sıvısından ıcıyor balık agızlı dedı benım dr um bence senın dr halt etmıs

Cnm benım bebegımde hep agzını acıyor amnıyon sıvısından ıcıyor balık agızlı dedı benım dr um bence senın dr halt etmıs

Rahatsızlığım ile ilgili doktorumdan yanıt geldi.

Boğazım için bepanthen pastil günde üç kez alabilirsin, burun tıkanıklığı için deniz suyu burun damlası kullan dedi. Bizim ilçedeki eczanede yokmuş sipariş verdim yarın gelicek.

Birde benim özellikle sol kulağımda pıt pıt sanki kalbim kulağımda atar şekilde bir nabız atışı duyuyorum. Yorulduğumda da oluyor. İşde oturduğum yerde çalışırkende. Sizde böyle bir şey var mı?

Gecen 2 gun boyunca aynı sey bana da oldu normaldir bence.

cnm icimi ne kadar rahatlattin anlatamam. Benim doktorum bir de prof olacak yani. Bize soruyor agzi neden hep acik diye. Sonralari kapatti ama moralimizi de bozdu doktor. Sen bilmiyorsan bize niye soruyorsun yaaaa

cnm icimi ne kadar rahatlattin anlatamam. Benim doktorum bir de prof olacak yani. Bize soruyor agzi neden hep acik diye. Sonralari kapatti ama moralimizi de bozdu doktor. Sen bilmiyorsan bize niye soruyorsun yaaaa

Yok artıkk nasıl size sorar ne garip yaa. Cnm içini ferah tut. Herşey normal demiş. Çok şükür. Ağzını açma meselesi hakatten normal. Benimki her gittiğimizde açık. Su içiyormuş

Yok artıkk nasıl size sorar ne garip yaa. Cnm içini ferah tut. Herşey normal demiş. Çok şükür. Ağzını açma meselesi hakatten normal. Benimki her gittiğimizde açık. Su içiyormuş

Cnm cok sevindirdin beni sen de sevinirsin ins.
Senin bebis kac kilo ?

merhaba kızlar kusura bakmayın sohbetınızı boluyorum olacak mesaj kutın dolmusta bosaltabılırmısın

gogsunde kızarıklık yasayan var mı kızlar. benim sağ gogsumde kızarıklıklar var:44:

db55 canım çok sevindim bu usg yi atlatmana.. Maşallah ne güsel sağlıklı bir bebişin var çok şükür ağzı açık olsa ne olcakmış o dr da bi alem o kadar incelenicek şeyler var ona mı takılıpta seni üzmüşş. Sen sıkma canını bebişin besleniyodur, bak ne güselki sağlık sorunu yok sevinmelisin bence... Darısı bizlere inşallahhhh yaaaa...

2013 cnm hamielikte kulak tıkanıklığı oluyormuş, muhtemelen pı pıt sesler ondan dır... Korkmasen bide grip durumunda tetikler onu

sagol cnm ya. Kivircik tan bir haber var mi? Ben mi kacirdim yoksa. Allah hepimize saglikli bebekler verir ins

kızlar ben bugün bebeklerimin hareketlerini dışarıdan görebildim, deniz gibi dalga yaptılar göbeğimde, garip bir duyguydu, enteresandı:26::26::26::26:

Kulaktaki sorun 10-12 haftalar arasi bende de olmustu. Az su icmekten oluyormus.

selam millet...

tatilden dönenlere hoş geldiniz diyorum... herkes ayrıntılıya gitmeye başladı. ne güzel. yanlış hatırlamıyosam bir arkadaşım endielenmişti zamanı geçiyor galiba diye. beni de doktorum ayrıntılı için 17 kasımda çağırdı... ben de 23. haftamda olacağım o tarihte. onlar çağıracakları zamanı biliyorlar be kuzum. merak etme. bizimki yalnızca evham...

ayy bakıyorum da. 18 gün kalmış kızımı tekrar görmeye. bakalım bizim ayrıntılı ne kadar tutacak?? hepinize hayırlı geceler... gerçi kimse de yok ama :)

kızlar hepinizin günü aydın olsun
yazılarınızı hiç okuyamadım
inşallah artık okurum
bebekler büyümüş maşşallah
dün çok kötü bi rüya gördüm çok etkilendim
hiç uyuyamadım
sizler ve bebişler iyidir umarım
sizler tetanoz aşısını yaptırdınızmı?
beni dün için çağırmışlardı gitmedim
doktoruma sorimde öyle gidim dedim acaba yanlışmı yaptım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…