2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydınlar hamişllerrr....

bugün ayrıntılı ultrason günüm...nedense çok sakinim..Bebeğimi göreceğim için de mutluyumm

tetanoz aşısı için ben haftaya gidiyorum,sağlık ocağı gün vermişti.

günaydın canlar..umarım hepiniz bebişlerinizle beraber iyisinizdir.yolu yarıladık ve artık geri saymaya başladık.allah hepimize kolaylıklar versin.benim ellerim çok uyuşuyor kızlar.gece bu uyuşuklukla kalkıyorum.gündüz hareket halindeyken bir sıkıntım yok ama geceleri uyandığımda uyutmuyor.normal diyor doktorum.benimle aynı sıkıntıları çeken var mı merak ettim.bol bol su içmeyide ihmal etmiyoruz tabii.ödem zamanlarımız geliyo artık.c.tesi günüde detaylı ultrasyonum var.umarım herşey yolundadır.hepimize bol sağlıklı günlerrr..iyi bakın kendinize ve bebişlerinize

Günaydın şanslı anneler..

Bugün 22. haftamıza girdik oğlumla..
MAşallah pek bi hareketli hiç durmuyo sanki.En fazla 1 saatte tekrar hissediyorum , hele bi başladı mı arka arkaya atıyo..Sanırım karnım büyüyünce yer açıldı iyice içerde dönüp duruyo.Artık göbek hizasında hissediyorum.

20 sinde randevum var çok heyecanlıyım doktor artık siması belli olur demişti. Bakalım kime benzeyecek bnm yakışıklım.

günaydın canlarım :118::118:

hadi bakalım gir ayrıntılıya gel bize anlat bana doktorum hiç biişi söylemedi bu konuyla ilgili haftaya salı gidcem belki söyler

sağlık ocağına da haftaya gidicem korkuyorum biraz ama olsun o kadar cık acı öldürmez heralde

selamlar canım....
benim de gece parmaklarım uyuşuyor,sabah kalktığımda fln o karıncalanma,tutulma hissi ile uyanıyorum,bikaç dakika içinde geçiyor.bayramın 4.günü el parmaklarım,ayaklarım şişmişti,korktum valla,sonra geçti.ödem zamanlarımız dediğin gib geliyor artık.:18::18::18:

tamamdır canım,inşallah güzel haberlerle gelirim.

o kadarcık acı koymaz bize canım,biz ne acılar yaşadık,ne acılar,doğumlar yaşayacağız.

Canlarım ve onların minik canları herbinize kocaman günaydınnnnn Mutlu huzurlu sağlıklı günümüz olsun inşallah

Kıvırcık dün TC den ayrıldı evine döndü, inşallah bugünlerde aramıza katılıcak tekrardan.. Sonucunu henüz alamadı daha bekliyor kıslar..

Hayalimduman gelir gelmes haber bekliyorum senden merak ta bırakma bizi..

Kıslarrrr benimde büyük gün yarınnnnnnnnnnnnnnn:18: Dua edelim hepimizin güsel geçsin sağlıklı haberlerini alalım bebişlerin

Hepinize günaydınnn.

Biz kızımla beraber gece bol bol rüya gördük. Biliyorsunuz ilk başta oğlum olacak demişlerdi. Sonra kız olduğu ortaya çıktı. Ama rüyamda oğlum olmuş ama boyutları 3/4 yaş gibi. Güzel uzun boylu bir çocuk. Eşim ve ben normal standartlarda boylardayız. Nasıl bu çocuk bukadar uzun oldu diye düşünüyoruz sonra tüp bebek olduğu için ilk başta başkasının yumurtasının transfer edildiğini falan düşünüyorum. Üzülüyorum ama onu ben taşıdığım ve doğurduğum için benim o diyorum. Bağrıma basıyorum. Ama bizimki pek ufaklık olmadığı için zor basıyorum bağrıma Zorlada olsa alıyorum onu yamacıma emzirmeye başlıyorum. Bir emiyor bir emiyor aman alllahım sonra göğüslerimden süt fışkırıyor. Çocuğum üşüyecek diye onu sarıp sarmalıyorum falan.... Ama yavrunu emzirmek ne büyük bir mutlulukmuş. Allahım gerçiğinede nasip et yarabbim.

Teyzelerindende tabir bekliyoruz.

selamlar canım,heyecanlıyım,Allah'ın iziniyle güzel haberlerle gelirim inşallah.

sonucunu ne zaman alacak acaba kıvırcık?:18:

bende 10 kasımda oğluşumu renkli ultrasonda görücem inşallah heyecanla bekliyorum....145 tl fiyat verdiler bize ....

hayır olsun cnm
klasık hamıle kabusları
cocuk kaybolmus dogmus aniden buyumus vs.
hayırlara yatsın ınsallah

hadı bakalım şekercik hayırlı haberlerını beklıyoruz bende 19.haftada gırtmıstım bır kısım seylerı sonra bakarız dıe 2.kontrol randevusu verdı pzt gıdıcem bolelıkle oglumu yakından bıdaha gorcem

bazen benımkıde bısımı anlatmaya calısıo dıorum arka arkaya dan dan dan dan durmuo cocuk maşallah ama suan uyuyo baznı gunlerde bole miskin

evet bende gozumu acıorum eger hareketlıyse o uyuyana kadar kafam ona gıdıo dandandan kıyamam oglum calısma yapıo ıcerde

hadı bızede haber ver şekercan

yazamadım sıze ne zamandır
bayramdı kurbandı derken geldı gectı gunler
bu yasa cıkmadı
aıle bakanlıgına fax cekelımk talepde bulunalım olmazsa
olemı yapsam dıe dusunuyorum şahsen.
az vaktımız kaldı bu yasa cıkmalı kızlar nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar ve mini mini bebişlerimiz
Hastaneden geliyorum 3 lü taramamın sonucunu almaya değerlerim normal çıktı korkulcak herhangi birşey olmadığını söledi dr. Ve bildiğiniz gibi mide ve yemek borusu yüzünden aşırı sıkıntı çekiyodum cayır cayır yanıyodu bunuda dile getirdim dr rennie duo die bi şurup verdi her yemekden sonra içmem gerekiyomuş.
Sizleri çok özledim yaaa hep aklım burdaydı . Eee sizler nasılsınız neler yaptınız

herkese günaydınlar, ankara acayip kasvetli bugün, kahvaltımızı yaptık, sizleri okuyarak çay keyfi yapacağız bebişlerimle

Ayyyy çilağımmm saolasınnn canımcımmmmm inşallah güsel haberler getiriris hepimiz..

Ben dedim o kanun biras zor çıkar diyeeee ama sen söylersen belki bi güsellik yaparlarrr

Bu arada buluşma org nu konuşmaya başladık burdan sana ve diğer canlara duyrulur bu ay içinde 17- yada 24 gibi düşünüyoruz netleşmedi.. Netleşince burdada paylaşırız. Ama şimdiden haberiniz ola..
Kıvırcığın bir haftası kadar daha var sonuçlara kızlar...

Kadınızzzz hoş geldin güselimmm :) hayırlı olsun sonucun iyi çıkmış ne kaa güsell

2013 bende bi kaç kes rüyamda doğum yapmış ve emziriyor görüyorum ve erkek doğurmuş görüyorum ama PRENSESİM olucak benimde hayıra yoralım hamişler çok görürmüş böyle rüyalarr

saol çiçemmm hoşbulduk evet ya çok şükür sonucum iyi cıktı darısı herkese inşallah yaa kıvırcıktan haber varmı peki ?

Kıvırcık dün TC den ayrıldı tatili bitti evine döndü canım.. 1 hafta kadar var sonucunun çıkmasına.. Bugünlerde gelicek oda buraya inşallah...

saol çiçemmm hoşbulduk evet ya çok şükür sonucum iyi cıktı darısı herkese inşallah yaa kıvırcıktan haber varmı peki ?

merhaba kadınızz
geçmiş olsun diyorum öncelikle aynı şikayet bende de vardı ve hala devam ediyor reni duosuz dışarı çıkamıyorum deli ediyor beni mide yanması taaaki bu yanmadan dolayı kulaklarım kaşınıyor gece uykumdan uyanıyorum ama reni içince geçiyor hemen yanından ayırma derim. sağlıkla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…