2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim, darısı ayrıntılıya girecek olanların ve benim başıma inşallah

hiç değilse sorununun halledilmesine çok sevindim, artık daha rahat beslenirsiniz bebişinle

herkese günaydın
sabah kbb doktoruna gittim kızlar çünkü gece boğazımda bi ağrıyla uyandım.burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı üstüne boğazımda acıyınca doktora gittim.farenjit dedi ilaç verdi daha doğrusu gargara ağrı kesici ve buurn spreyi.eczacıya sordum sprey yerine deniz suyu da olur hatta daha iyi olur dedi.oğlum gece bizi hiç uyutmadı desem yeridir
evladımın huyları değişiyor resmen:18: enerji içeceği içmiş gibiydi ama biz bittik diyebilirim sakin filan derken nazar ettiler galiba
hasta olmamak için kendinize dikkat edin kızlar ben bunu yapamadım zaten yapamam da ilk hamileliği olanlar tadını çıkarıp kendinize bakın arkadaşlar benim gibi işlere ve herkese yetişmeye çalışmayın

bulusmamı ayarlanıyor yıne ıyı ıyı sevındım kızlar
ben ac gelıcem bu sefer
karsıda bulusulcaksa eger
vapurla gecılebılır bır yer olsun
yada kızlar adalardamık bulussak
herkese uyar herkes vapırla gelır ne dersınız
sole guzel bır havada
ayyy faytonla aya yorgıye cıkar dılekde dileriz.
kadınlar klubu ada macerası
süper olur
denız havası alır bebeler..nasıl fıkır herkese bır vapur uzaklıgında

saol canım inşallah herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin 21 kasımdada ayrıntılım var rabbim ordada hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın beni ve herkesi inşallah

Çilak süper fikir

Şekercik umarım 24' ü genelde herkese uyar bende 24' nde İstanbulda olacağım

Kadınızz canım gözün aydın. Çok sevindim. İnşallah Kıvırcığında güzel haberini paylaşacağız hep birlikte

Son düzenleme:
geçmiş olsun senkar ve kadınız
ilk hamileliğimde bende de olmuştu sanırım 10 şişe gaviscon bitirmiştim. sizi çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda geçer de rahatlarsınız.herşey sebep olabiliyor aslında.en iyisi kendinizi takip edin rahat tutan yiyeceklerle kısıtlayın biraz öğünlerinizi.keşke geçirecek bişey bilsem

Çilakkk kasımda ada heee sen çok yaşa emi hihihih
Canım mecidiyeköy olucak büyük ihtimalle çünkü biliyon tuzladan maletepeden gelenler var ortak nokta olsun dedik yinee

Aççç gel bi zahmet annenleride al getir yine amaaaaaa

hanifee geçmiş olsun güselim, sende yinede dikkat etmeye çalış kendine..

2013 Sen gelirsen 24 yaparıs canım ayıp ediyosunnn

Geçmiş olsun canım. Bende senin gibiyim. Doktoruma telefon açtım. Bepanten pastil ve deniz suyu sprey kullan dedi. Bepanten piyasa da yokmuş yerine Strepsil aldım.

hanifee geçmiş olsun güselim, sende yinede dikkat etmeye çalış kendine..

2013 Sen gelirsen 24 yaparıs canım ayıp ediyosunnn

Ay ne güzel olur 23 ünde detaylı 24 nde normal kadın doğum doktorumla randevum var. Öğleden sonra da size takılırım.

Şekerim senden de yarın güzel ve ayrıntılı haberler bekliyorum. Face de gördüm mish ile aynı gün gidiyormuşsunuz Ali Barandan da güzel haberler bekliyorum

saol canım yaaa aynen öle yediklerimize dikkat etmek lazım bazı şeyler daha çok tetikliyo bu yanmayı

hanifecim sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar salgın cok var bol bol meyve yee vitamin al dinlenme imkanın varsa bol bol dinlen

Geçmiş olsun canım. Bende senin gibiyim. Doktoruma telefon açtım. Bepanten pastil ve deniz suyu sprey kullan dedi. Bepanten piyasa da yokmuş yerine Strepsil aldım.

sağol canım şimdi prospektüleri okuyorum bende.farhex gargara nın prospektüsünde hamilelik kategorisi c diyor.kontrendikedir yazmış.baktım tavsiye edilmeyen demekmiş:18:
e madem öyle ne diye doktor bana bunu yazar dedim 20 haftalık hamileyim diye

ankarada kisme yokmu yaaa bizde buluşalım olmaz mı kızlar yoksa kalkıp istanbula taşınacam haaa

Evet canım rose da var senin tanıyabileceğin bide surmeli hepimiz yarın giriyorus.. dua edin bize inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…