Günaydın kızlar ve mini mini bebişlerimiz
Hastaneden geliyorum 3 lü taramamın sonucunu almaya değerlerim normal çıktı korkulcak herhangi birşey olmadığını söledi dr. Ve bildiğiniz gibi mide ve yemek borusu yüzünden aşırı sıkıntı çekiyodum cayır cayır yanıyodu bunuda dile getirdim dr rennie duo die bi şurup verdi her yemekden sonra içmem gerekiyomuş.
Sizleri çok özledim yaaa hep aklım burdaydı . Eee sizler nasılsınız neler yaptınız[/QUOTE
merhaba kadınızz
geçmiş olsun diyorum öncelikle aynı şikayet bende de vardı ve hala devam ediyor reni duosuz dışarı çıkamıyorum deli ediyor beni mide yanması taaaki bu yanmadan dolayı kulaklarım kaşınıyor gece uykumdan uyanıyorum ama reni içince geçiyor hemen yanından ayırma derim. sağlıkla....
AYNEN CANIM YAA DÜN GECE RESMEN BU YANMADAN DOLAYI DELİ OLCAKTIM UYKUDAN UYANIYORUM O ACIDAN DOLAYI DÜN AKŞAM EVE GİDİNCE KORKUDAN HİÇBİŞEY YİYEMEDİM SADECE ELMA YEDİM O BİLE MAHVETTİ BENİ SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DR 3 KUTU YAZDI DOĞUMA KADAR YETER SANIRIM BİRİNİ İŞ YERİNE BIRAKTIM BİRİNİ ÇANTAMA KOYDUM BİRİNİDE EVE BIRAKICAM
AYNEN CANIM YAA DÜN GECE RESMEN BU YANMADAN DOLAYI DELİ OLCAKTIM UYKUDAN UYANIYORUM O ACIDAN DOLAYI DÜN AKŞAM EVE GİDİNCE KORKUDAN HİÇBİŞEY YİYEMEDİM SADECE ELMA YEDİM O BİLE MAHVETTİ BENİ SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DR 3 KUTU YAZDI DOĞUMA KADAR YETER SANIRIM BİRİNİ İŞ YERİNE BIRAKTIM BİRİNİ ÇANTAMA KOYDUM BİRİNİDE EVE BIRAKICAM
ben şimdiden 3. kutuyu aldım içiyorum böyle giderse kaç üç bitiririm bilmiyorum ☺
Günaydın kızlar ve mini mini bebişlerimiz
Hastaneden geliyorum 3 lü taramamın sonucunu almaya değerlerim normal çıktı korkulcak herhangi birşey olmadığını söledi dr. Ve bildiğiniz gibi mide ve yemek borusu yüzünden aşırı sıkıntı çekiyodum cayır cayır yanıyodu bunuda dile getirdim dr rennie duo die bi şurup verdi her yemekden sonra içmem gerekiyomuş.
Sizleri çok özledim yaaa hep aklım burdaydı . Eee sizler nasılsınız neler yaptınız
Cnm cok sevindirdin beni sen de sevinirsin ins.
Senin bebis kac kilo ?
sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim, darısı ayrıntılıya girecek olanların ve benim başıma inşallah
hiç değilse sorununun halledilmesine çok sevindim, artık daha rahat beslenirsiniz bebişinle
bulusmamı ayarlanıyor yıne ıyı ıyı sevındım kızlar
ben ac gelıcem bu sefer
karsıda bulusulcaksa eger
vapurla gecılebılır bır yer olsun
yada kızlar adalardamık bulussak
herkese uyar herkes vapırla gelır ne dersınız
sole guzel bır havada
ayyy faytonla aya yorgıye cıkar dılekde dileriz.
kadınlar klubu ada macerası
süper olur
denız havası alır bebeler..nasıl fıkır herkese bır vapur uzaklıgında
bulusmamı ayarlanıyor yıne ıyı ıyı sevındım kızlar
ben ac gelıcem bu sefer
karsıda bulusulcaksa eger
vapurla gecılebılır bır yer olsun
yada kızlar adalardamık bulussak
herkese uyar herkes vapırla gelır ne dersınız
sole guzel bır havada
ayyy faytonla aya yorgıye cıkar dılekde dileriz.
kadınlar klubu ada macerası
süper olur
denız havası alır bebeler..nasıl fıkır herkese bır vapur uzaklıgında
herkese günaydın
sabah kbb doktoruna gittim kızlar çünkü gece boğazımda bi ağrıyla uyandım.burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı üstüne boğazımda acıyınca doktora gittim.farenjit dedi ilaç verdi daha doğrusu gargara ağrı kesici ve buurn spreyi.eczacıya sordum sprey yerine deniz suyu da olur hatta daha iyi olur dedi.oğlum gece bizi hiç uyutmadı desem yeridir
evladımın huyları değişiyor resmen:18: enerji içeceği içmiş gibiydi ama biz bittik diyebilirimsakin filan derken nazar ettiler galiba
hasta olmamak için kendinize dikkat edin kızlar ben bunu yapamadım zaten yapamam dailk hamileliği olanlar tadını çıkarıp kendinize bakın arkadaşlar benim gibi işlere ve herkese yetişmeye çalışmayın
hanifee geçmiş olsun güselim, sende yinede dikkat etmeye çalış kendine..
2013 Sen gelirsen 24 yaparıs canım ayıp ediyosunnn
geçmiş olsun senkar ve kadınız
ilk hamileliğimde bende de olmuştusanırım 10 şişe gaviscon bitirmiştim. sizi çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda geçer de rahatlarsınız.herşey sebep olabiliyor aslında.en iyisi kendinizi takip edin rahat tutan yiyeceklerle kısıtlayın biraz öğünlerinizi.keşke geçirecek bişey bilsem
Geçmiş olsun canım. Bende senin gibiyim. Doktoruma telefon açtım. Bepanten pastil ve deniz suyu sprey kullan dedi. Bepanten piyasa da yokmuş yerine Strepsil aldım.
Ay ne güzel olur23 ünde detaylı 24 nde normal kadın doğum doktorumla randevum var. Öğleden sonra da size takılırım.
Şekerim senden de yarın güzel ve ayrıntılı haberler bekliyorum. Face de gördüm mish ile aynı gün gidiyormuşsunuz Ali Barandan da güzel haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?