Evet canım rose da var senin tanıyabileceğin bide surmeli hepimiz yarın giriyorus.. dua edin bize inşallahhhh
Çilakkk kasımda ada heeesen çok yaşa emi hihihih
Canım mecidiyeköy olucak büyük ihtimalle çünkü biliyon tuzladan maletepeden gelenler var ortak nokta olsun dedik yinee
Aççç gel bi zahmet annenleride al getir yine amaaaaaa
Hu hu Frezya....
sizi okuyordum canım :) günaydın hepinize,çok özledim ben sizi,ama durgunum bu günlerde canım hiçbir şey yapmak istemiyor yazmak bile zor geliyor bazen çocuklar gibi perdenin arkasına yahut bi dolabın içine saklansam azcık her şeyden uzaklaşsam kimse beni aramasa hiçbir şey sormasa uyusam güzel rüyalar görsem kızımı görsem..
kızın olmasına çok sevindim biliyormusun bence şanslısın anne kız ne güzel günler yaşarsınız inşallah
sizi okuyordum canım :) günaydın hepinize,çok özledim ben sizi,ama durgunum bu günlerde canım hiçbir şey yapmak istemiyor yazmak bile zor geliyor bazen çocuklar gibi perdenin arkasına yahut bi dolabın içine saklansam azcık her şeyden uzaklaşsam kimse beni aramasa hiçbir şey sormasa uyusam güzel rüyalar görsem kızımı görsem..
kızın olmasına çok sevindim biliyormusun bence şanslısın anne kız ne güzel günler yaşarsınız inşallah
annem zaten bır alem
kalcam agrıo dıorum
gecen bızım gruptakı kızda solemıstı onunda agrıomus ya dedı
hangı kız dedım ya hangı grup
ay bulustukya bızım hamıleler grubu
ıyı hadı ayarlayında gelırız
ole degısık bır yer olsun yıne ya
mecıdıyekoyde ne varkı?
cevahırde fılanmı buluscaz
oyy çiçeemm hepinize hayırlı sonuçlar evlatlarımızın hayırlı sonuçlarını almayı nasip etsin rabbim aminnnnnnnn
ne zaman buluşacaksınız? bende bir engel çıkmazsa yine gelmek istiyorummmmm..
Evet canım rose da var senin tanıyabileceğin bide surmeli hepimiz yarın giriyorus.. dua edin bize inşallahhhh
ben gelemiyorum ama yaaa
hadi inşallah güzel sonuçlar alırız sizlerden
kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya
keşke bütün kklar olarak buluşabilseydik ne güzel olurdu. uzakkta alanlara nispet gibi oluyo:18::18::18:
dimi canım yaa nispet gibi oluyo yapmayın buluşmayın kıymayın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?