2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

annem zaten bır alem
kalcam agrıo dıorum
gecen bızım gruptakı kızda solemıstı onunda agrıomus ya dedı
hangı kız dedım ya hangı grup
ay bulustukya bızım hamıleler grubu
ıyı hadı ayarlayında gelırız
ole degısık bır yer olsun yıne ya
mecıdıyekoyde ne varkı?
cevahırde fılanmı buluscaz

Hu hu Frezya....

sizi okuyordum canım :) günaydın hepinize,çok özledim ben sizi,ama durgunum bu günlerde canım hiçbir şey yapmak istemiyor yazmak bile zor geliyor bazen çocuklar gibi perdenin arkasına yahut bi dolabın içine saklansam azcık her şeyden uzaklaşsam kimse beni aramasa hiçbir şey sormasa uyusam güzel rüyalar görsem kızımı görsem..
kızın olmasına çok sevindim biliyormusun bence şanslısın anne kız ne güzel günler yaşarsınız inşallah

frezya ne oldu canım niye bukadar dağıldın bakim sen kendine gel bidaha geri alamayacağın hamileliğinin en güzel günlerini yaşıyosun her anının tadını çıkar biz burdayız bir birimize yoldaş olalım die sen öle karamsarsın ve biz bunu yeni öğreniyoruz gel paylaşalım mutsuzluğumuzu mutluluğumuzu beraber büyütelim güzelliklerimizi beraber yok edelim kötü şeyleri

aynen ya arada bakınıyorum ama hiç canım yazı yazmak istemiyor.

Bak sen bile unutuyon bizi annen unutmuyorrr

Evet canım muhtemelen cevahir olabilir net değil daha ama bakıcaz bişeyler

cıkkkkkk olmass böyle üretmenimmmm, yasak saklanmakkkk

Hamileliğin belirli zamanlarındam alesef ki hepimiz bu duygusal gel gitleri yaşıyorus canım.. Kendini çok sıkma RABBİM hayırlısını versin. Sağlımız olsun bebişler iyi olsun gerisi öyle yada böyle düzelir.. Sıkıldıkça yaz buraya bişiler boşver kafanı dağıtırıs biz senin

AMİN canım inşallah.. Bu arada buluşma net belli değil 17 yada 24 gibi düşünüyorus şimdilik.. Önümüzdeki hafta netleştirices cnm.. İnşallah bu sefer katılabilirsin

hadi inşallah güzel sonuçlar alırız sizlerden

kadınız çok doğru söylüyorsun canım ama insan içine söz anlatamıyor işte..şimdi okula gitmem gerekiyor akşam gelicem yine öpüyorum sizi ,hoşçakalın

kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya

Geçmiş olsunnnn.. Valla leblebi, patates, kahve iyi geliyormuş bildiklerim bu.. Tekrar dr götürseniz enfeksiyon vardır belki serum falan takarlar

kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya

Kıslarrr ebahı gören varmı ben mi kaçırdım.. Nerde bu kızz nie artık girmiyor :18:

ayrıntılı ultrasondan geldim şimdi. Doktorum kızımın kalbinde delik saptadı zamanla kapanabilir kapanmazise doğumdan sonra ameliyatla halledilebilir ddi. Ayrıca plasenta aşağıdaymiş buda 6. Aydan sonra kanama ve sancılara Yol acarmis. Aramizda böyle olan varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…