2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gısssllaaarrr. Herkese merhabalar bayağı bir zamandır girmiyorum nete. Muhabbetler ne alemde hiiiiç biliyorum. Herkesin geçmiş Bayramı'nı kutluyorum. Rabbim kazalardan belalardan uzak eğlesin inşallah hepimizi..,

Anneleeeeerrrrrr ... Bebişler kıpır kıpır de mi artık... Ayyyy özellikle benim gibi ilk defa hamileler için daha da ilginç geliyor. Kıpır kıpır Oğluşum

Bir de bana yasak geldi. Dr yat dedi gezme tozma dedi . Ama daha Oğluşuma ciciler alacaktım....

Bugün de kocamın doğum gunü ve ben kendim dışarı çıkamadığım için alamıyorum hediye bu doğum gunü de bol öpücük hediyemiz olsun

Tatlım geçiş olsun çokça. Ben gebelik öncesi ameliyat geçirdiğim için doktor bana yat dedi plesenta ınn kaymaması servis yolu nün ıncelmemesi için. Çok ayakta durma dedi bana. Oturur pozisyonda da çok durma dedi. Mümkün olduğunca yat ve ayakların yukarda olsun. Bebek rahime doğru ağırlık yapmasın dedi
Bebişine gelince bu kalp delikliğini çok duydum. Ama pek bilmiyorum. Problem bir şey değil sanırım

Kıslarrr ebahı gören varmı ben mi kaçırdım.. Nerde bu kızz nie artık girmiyor :18:

Geçmiş olsun canım.. Kalp olayını bende çok duydum genelde geçebiliyor böyle durumlarda sen dua et..
Plesanta aşağıda olan kanaması olan arkadaşlar çok var. Yatış ve dinlenme tek çaresi.. Sende öyle yap yorma sakın kendini

Çok geçmiş olsun canım, kuzenim kalbinde delik ile doğdu ama doktorlar zamanla kendi kapanır dedi ve dedikleri gibi de oldu, inşallah senin yavrununda kendiliğinden kapanır.tekrar çok geçmiş olsunnnnn

Evet bu plasenta durumu için banada aynisini söyledi dikkatli ol çok ayakta durma gibi şeyler söyledi benimde aklım delikte takılı kaldı. Çok teşekkür ederim yinede.

merhaba arkadaşlar nasılsınız işlerim yoğun olduğu için ne yazabildim ne de okuyabiliyorum bende mart annesiyim sürekli yazan arkadaşlar hatırlar ikili testim yüksek çıkınca aminosentez yapılmıştı çok şükür sonucum iyi çıktı
bir arkadaşımız ayrıntılı ultrasonda bebeğinin kalbi delik denmiş benim yeğenimde öyleydi ameliyat oldu iyi şu anda merak etme rabbim şifasını verir insallah dermansız dert olmasın yeterki

Kızlar herkese merhaba,
geçmiş bayramınızı kutlarım. benimde göbüş aldı başını gidiyor. doktorum kan ilacı verdi bi de magnezyum. suda eriyen. ama malesef o suda eriyen ilacı içemiyorum ya midemi çok bulandırıyor. 3-4 gündür içmiyorum.

aminosentez sonucum iyi çıktı ama aminosentezin riski olduğundan korkum var acaba bişey oldumu diye
arkadaşlar birde bana ayrıntılı ultrason için 2 kasıma gün verilmişti sizce yaptırmalımıyım

on bence yaptırman iyi olur. Bende bugün yaptırdım. Ve bebeğimin kalbinde delik olduğu saptandı.

Geçmiş olsun canım.. Sevindimmm valla temiz çıktığına.. RABBİM sağlıklarını eksik etmesin. Aminiyosentez de ilk 24 saat tehlikeliymiş güselim sonrasında sıkıntı olmuyormuş merak etme... Ayrıntılı çocğumuzun var ve hemen hemen hepimiz giriyoruz.. Benimde yarın mesela.. Ve gir derim bebeğinin bütün organlarını tek tek inceliyolar..

aminosentez sonucum iyi çıktı ama aminosentezin riski olduğundan korkum var acaba bişey oldumu diye
arkadaşlar birde bana ayrıntılı ultrason için 2 kasıma gün verilmişti sizce yaptırmalımıyım

kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya

benimde oğlum iki kez uzun süren bi şekilde ishal olmuştu.ishal olunca bağırsakta kaybettikleri yararlı bakteriler var diye biliyorum onun için probiyötik alabilirsin aczaneden maflor du adı sanırım.bol sıvı ver ve özellikle su olması daha iyi zaten yemesi idare edip suyunu da içerse seruma gerek kalmaz diye söylüyorum.ama tabi bi doktora götürmen lazım geçmeyince belki başka bişey vardır tahlillerde filan çıkar.su içir bol bol kaybettiği suyu yerine koy sürekli bu kısma dikkat ediyorlar canım.geçmiş olsun acil şifalarrrr

on bence yaptırman iyi olur. Bende bugün yaptırdım. Ve bebeğimin kalbinde delik olduğu saptandı.
çok çok geçmiş olsun gülüm ALLAHIM korusun sizleri ne dedi doktor tam olarak gerçekten çok üzüldüm arkadaşım

slm arkadaşcıklarım benimde yarın doktor kontrolüm var kötü haberler aldıkça çok üzülüyorum korkuyorum gitmeye inşallah herkesin bebişcikleri sapasağlamdır:2:

geçmiş olsun canım ne dersek diyelim sen yine aklından çıkaramicaksın ama bil ki dermanı olmayan bi dert değil seninki hatta bazen kendiliğinden kapanıyor.benim oğlumda doktor böbrekteki damarların genişliğinden endişe etmişti.karnımdayken düzeldi.sen dua et canım bizlerde dualarımızla yanındayız.moralini yüksek tut beslenmene dikkat et yüreğini dualarla ferahlat Rabbim verir çaresini bi bakarsınki eser kalmamış...sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun

sizleri kıskandım bende ekledim göbüşümü işte

canlarım hepınıze merhaba...

ıstanbul 2. bulusma bu ay ıcınde olucak inşallah cok ozledım tum tanıstıgım arkadaslarımı ve tanısamadıklarımızda ıns gelebılırler bu sefer daha kalabalık oluruz ...çilakkkkkkkkkkkkkkk cnm bnm bayramda 10 gun giremedım buraya nasılsın bıtanem annen kardesın nasıl persembe gunu ewe net baglanıo artık aksamlarıda burda ve face te olabılıcem aksam muhabbetlerını kacırdıgıma cok uzuluodum yasasınnnn bu duruma bn cok sevınıorum ama esım ınternetı bu denlı ıstememın sebebını ogrenınce tahmınımce o cok sevınmıcek

ayrıntılı ultrasonda kalbınde delık saptanan arkadasım bunların zamanla kapandıgını bnde duydum en azından amelıyat gıbı bır cozumu var allah beterınden korusun ama ne desen haklısın uzulmemek elde dııl... bnmde yrn ayrıntılım var o kadar panık ve endıse tasıorumkı hıcbır muyeneden bu kadar korkmamıstım :18:Allah ıns yardım eder hepımıze...

yok canım benim açık ama bi sıkıntı yok.. yanlış yazmıyosun dimi yada bağlantında sorun olabilir tekrar dene ara ara

selam arkadaşlar
ben bugün face grubunu bulamıyorum. Sayfa bulunamıyor diyor varmı sebebini bilen?

benim paşam bugün çok hareket etmiyo yaaa normelde hiç durmazdı bugün baya sakin umarım iyidir :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…