- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
ayrıntılı ultrasondan geldim şimdi. Doktorum kızımın kalbinde delik saptadı zamanla kapanabilir kapanmazise doğumdan sonra ameliyatla halledilebilir ddi. Ayrıca plasenta aşağıdaymiş buda 6. Aydan sonra kanama ve sancılara Yol acarmis. Aramizda böyle olan varmi.
ayrıntılı ultrasondan geldim şimdi. Doktorum kızımın kalbinde delik saptadı zamanla kapanabilir kapanmazise doğumdan sonra ameliyatla halledilebilir ddi. Ayrıca plasenta aşağıdaymiş buda 6. Aydan sonra kanama ve sancılara Yol acarmis. Aramizda böyle olan varmi.
aminosentez sonucum iyi çıktı ama aminosentezin riski olduğundan korkum var acaba bişey oldumu diye
arkadaşlar birde bana ayrıntılı ultrason için 2 kasıma gün verilmişti sizce yaptırmalımıyım
kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya
çok çok geçmiş olsun gülüm ALLAHIM korusun sizleri ne dedi doktor tam olarakon bence yaptırman iyi olur. Bende bugün yaptırdım. Ve bebeğimin kalbinde delik olduğu saptandı.
on bence yaptırman iyi olur. Bende bugün yaptırdım. Ve bebeğimin kalbinde delik olduğu saptandı.
selam arkadaşlar
ben bugün face grubunu bulamıyorum. Sayfa bulunamıyor diyor varmı sebebini bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?