2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

frezyacım ben dün aşımı yaptırdım ve akşam fazlasıyla ağrımaya başladı gece üstüne bile yatamadım şimdide sanki etim çürümüş gibi böle elimi atınca sızlıyo

bebeklerimin ilk cicilerini aldımmmmmmm

ama sürekli yattığım için netten verdim siparişleri

mothercare den aldım

10 tane çıtçıtlı kısa kol badi

5 tane uzun kol çıtçıtlı badi

bir kıza bir oğlana tulum+badi+şapka

2 tane t-shirt

2 tane tek alt:13::13::13::13:

canım benim ayrıntılı ultrasonumda da kalpte 2.1mm çapında kireçlenme görüldü hem ultrasonu çeken doktor hem de kendi doktorum bunun tek başına bir şey ifade etmediğini yanında kalpte gelişim eksikliği veya böbrekte problemler gibi başka problemler olduğunda sorun olacağını söylediler. iki arkadaşımda da aynı problem vardı. birin oğlu 10 yaşında diğeri de iki aylık ve gayet sağlıklılar.

CANIM SAĞLIKLI GÜNLERDE GÜYSİNLER İNŞALLAH

boyle seylei duyunca moalim yerine geliyor.sagol canim..3 gundur kendimi ve bebegimi cok uzdum.artik kendime gelmem gerekiyor sanirim..ben cok evhamli biriyim..elimde degil..2 profosorde sorun yok amniyo sentez onermiyorum dedi ama iste keske kafamdakileri atabilsem..rabbim ins.saglikla kucagimuza almamizi nasip eder

frezyacım ben dün aşımı yaptırdım ve akşam fazlasıyla ağrımaya başladı gece üstüne bile yatamadım şimdide sanki etim çürümüş gibi böle elimi atınca sızlıyo

deme ya çook korkuyorum ben de ( hiç bir iş yapamdan uzanıp yatınca elini bile kımıldatmasan acıyo mu yine de?? ben bütün haftasonu yatmarım gerekirse:)) çocuğu nasıl doğurcan diye sorma ama tamam mı:))

günaydın kızlar ;

bizde tatilden döndük pcde problem olduğundan dün giremedik umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir

günaydın kızlar ;

bizde tatilden döndük pcde problem olduğundan dün giremedik umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir

HOŞ GELDİN CANIM KENDİ ADIMA VE OĞLUMUN ADINA CEVAP VERECEK OLURSAM BİZ GAYET İYİYİZ AŞI OLDUK BİRAZ ONUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ BUGÜN SEN NASILSIN TATİLİN NASIL GEÇTİ PEKİ

ohh maşallah güle güle giysin bebişler :)) linkini yazabilirmisin tatlım mothercare dan online alışveriş bulamadım ben

isimler isimler....
çok araştırdık,çok çalıştık 12 ekimden beri.İsim ansiklopedisini hatim ettim.Ancak bulamamıştım...kız olsaydı ismi Selin,Zeynep,ya da beyza arasında gidip gelirdik ama erkek olduğunu öğrenince fena halde kafamız karıştık.Şmdik oğlumun ismi eymen olacak;Allah'ın izniyle.
Kimin ne dediğini kafanıza takmayn,içinize hangi isim sindiyse ve özellikle anlamı güzelse kimseyi dinlemeyin.

canım benım gonlumuzu ferah tutalım bak ıkımızın doktorlarıda onemsız bır detay olarak gormus sorun gorseler rıske atarlarmıydı saglıklı bebekler masallah bı dahakı kontorlumuzde bır kere daha baktırırz parlayan noktalara olmadı

hiç kımıldatmasan bile çok acıyo mu bana cvp yazmadın kuzum çıkmam lazım birazdan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…