günaydın güzel anneler sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ,kızımın kalp atışlarını duydum :)) öğleden sonra da okuldan tenefüste kaçıp aşımı olucam çok ağrımaz inşallah yine de minoset yazdı doktor..ayrınıtılı ultrason da ben de sona kalanlardanım 23+4 olucam girdiğimde ama doktor öyle istedi..şimdi azcık geçmişi okuyayım da azcık da temizlik yapmam lazım aşıdan sonra ağrım olursa yapamam haftasonu(
merhaba arkadaslar..moralim cok bozuk.2gundur kotuyum.ayrintili ultrasonda kalpte parlaklik goruldu(bu parlaklik ananamoli riskini artiran bir durummus..ne yapacagimi bilmiyorum..cevrenizde boyle durumda olup da saglikli bebegi olan varmi???yardimlarinizi bekliyorum
CANIM SAĞLIKLI GÜNLERDE GÜYSİNLER İNŞALLAHbebeklerimin ilk cicilerini aldımmmmmmm
ama sürekli yattığım için netten verdim siparişleri
mothercare den aldım
10 tane çıtçıtlı kısa kol badi
5 tane uzun kol çıtçıtlı badi
bir kıza bir oğlana tulum+badi+şapka
2 tane t-shirt
2 tane tek alt:13::13::13::13:
canım benim ayrıntılı ultrasonumda da kalpte 2.1mm çapında kireçlenme görüldü hem ultrasonu çeken doktor hem de kendi doktorum bunun tek başına bir şey ifade etmediğini yanında kalpte gelişim eksikliği veya böbrekte problemler gibi başka problemler olduğunda sorun olacağını söylediler. iki arkadaşımda da aynı problem vardı. birin oğlu 10 yaşında diğeri de iki aylık ve gayet sağlıklılar.
Eki Görüntüle 543887 aaa bende bunun siparişini verdim oğluma nasıl sizce
frezyacım ben dün aşımı yaptırdım ve akşam fazlasıyla ağrımaya başladı gece üstüne bile yatamadım şimdide sanki etim çürümüş gibi böle elimi atınca sızlıyo
sen de mi mothercare dan aldın online sipariş verdiğiniz sitenin linkini yazsana bana..Eki Görüntüle 543887 aaa bende bunun siparişini verdim oğluma nasıl sizce
sen de mi mothercare dan aldın online sipariş verdiğiniz sitenin linkini yazsana bana..
günaydın kızlar ;
bizde tatilden döndük pcde problem olduğundan dün giremedik umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir
bebeklerimin ilk cicilerini aldımmmmmmm
ama sürekli yattığım için netten verdim siparişleri
mothercare den aldım
10 tane çıtçıtlı kısa kol badi
5 tane uzun kol çıtçıtlı badi
bir kıza bir oğlana tulum+badi+şapka
2 tane t-shirt
2 tane tek alt:13::13::13::13:
boyle seylei duyunca moalim yerine geliyor.sagol canim..3 gundur kendimi ve bebegimi cok uzdum.artik kendime gelmem gerekiyor sanirim..ben cok evhamli biriyim..elimde degil..2 profosorde sorun yok amniyo sentez onermiyorum dedi ama iste keske kafamdakileri atabilsem..rabbim ins.saglikla kucagimuza almamizi nasip eder
hiç kımıldatmasan bile çok acıyo mu bana cvp yazmadın kuzum çıkmam lazım birazdan(
6 ay içinde 6 kilo almışım çok mu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?