2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
maşallahh oğluşunla sana Bizde yedik içtik yattık gezdik döndük iyiyis şükür bir yaramazlık yok o kadar kalabalıktan çıkıp eve dönünce garip geldi hiçbirşey yapasım yok (((

kızlar sizinde el ve ayaklarınızda şişlikler oluyormu?

ohh ne güzel kafanı dağıtmışsındır . şişlikler benim kabusum oldu giydiğim çoraplar ayak bileklerime oturuyo dün akşam elimin şişliği yüzünden alyansımı çıkartmak zorunda kaldım ve en kötüsü zaten büyük bi burnum vardı şimdi oda şişio hele sabahları burnumdan yüzümü göremiyorum

mothercare in online alışveriş sitesi yok canım olsaaaaa talan ederdim oraları :)))

bizde mothercare ürünleriyle ilgili mihs teyzesinin alışverişe gitmesini bekliyoruz :))))

canım zaman zaman benim de parmaklarım,ayaklarım şişiyor.ayakkabı sıkıyor resmen.Gün içerisinde şişip,iniyor.sabah şişikti mesela,alyansımı zor çıkardım,şimdi indi.akşamüstü tekrardan şişiyor,tuhf bişi.

sanırım tuzu bırakmanın vakti geldi ankaraya giderken bir numara büyük bot almıştım şişlikler yüüznden dar gelior ((( Allahtan benim burnum mercimek kadar PPP

alyansımı takamıyorum canım ben,işe gelirken ve işten çıkarken minibüste takıyorum göstermelik gibi.kabuk attı parmağım.

sanırım tuzu bırakmanın vakti geldi ankaraya giderken bir numara büyük bot almıştım şişlikler yüüznden dar gelior ((( Allahtan benim burnum mercimek kadar PPP

evet ben mümkün mertebe uzaklaştırmaya çalışıyorum tuzu ama birazda insaf yaaa tam turşu mevsimine denk geldi bu hamilelik ve istediğim gibi yiyemiyorum

alyansımı takamıyorum canım ben,işe gelirken ve işten çıkarken minibüste takıyorum göstermelik gibi.kabuk attı parmağım.
ben akşam çıkardım eşimede durumu izah ettim ben böle böle bu yüzden takamıcam bi süre dedim baktım oda çıkarıyo eee sana ne oldu dedim benide rahatsız ediyo dedi heytttt 6 senedir sıkmayan rahatsız etmeyen yüzük şimdi rahatsız etti benim özel durumum var anlamam takacaksın dedim eşim bana bi baktıki ejderha gibi alev püskürüyorum zavallım tamam sen sinirlenme dedi taktı

bol bol su için kızlar..bende geçen ay çok çektim ödemden.en az 2 lt içiyorum.iş yerinde damacana yanımda bittikçe doldurup doldurup içiyorum.şişliiğim yok denecek kadar az.ama bir gün suyu az içiyim hemen şişiyorum gene.o yüzden bırakmam artık suyu :)

6 ay içinde 6 kilo almışım çok mu acaba???
normal kilolar içindeysen gayet normal gülüşüm bende 22. faftamın son günündeyim bugün 5 kilo 400 gr almışım aynı sayılır 6 ayda 7-8e kadar normal dedi bana doktor ama ben 55le hamile kaldım

benim eşim alıştı,yüzük nerde diyorum,"çantamdaaa".diyorum.o da tamam misafirlikte tak,sonra çıkarırsın diyo.

normal kilolar içindeysen gayet normal gülüşüm bende 22. faftamın son günündeyim bugün 5 kilo 400 gr almışım aynı sayılır 6 ayda 7-8e kadar normal dedi bana doktor ama ben 55le hamile kaldım
ben 67 ile hamile kaldım şu an 73'üm canım.sen çok güzel bir kiloda hamile kalmışsın.

benimde ilk hamileliğimde burnum kocaman olmuştu eşim sonra söyledi tabi öyle olduğumu ben kendimi çok güzel zannediyodum his olarak tabiki...
bi de ağzımın kenarlarından aşağı doğru kuruluk ve üstünde sivilcelenme oldu.cildiye dru yağlı egzama demişti.kalır sanmıştım resmen kırmızı mor renk ve sivilce dolu bölümler oluşmuştu dudak ve çene arasında.
loğusalıkta terledikçe kendi terimi yedirerek sildim hiç bir iz kalmadı
annem öyle yap geçer demişti.ben çirkin olmuşum ama bebeğim çok güzeldi tertemiz yumuk yumuktu
annem şimdi dioki sen bunda niye çirkinleşmedin kız güzel olmicak galiba
bende üzülme başladı leke ve sivilceler dedim haaa iyi o zaman dedi
beni düşünen yok yani
hepsi geçiyor canım.hatta karnımda siyah çizgi olmuştu emziriken uzun sürüomuş geçmesi 8 ayda filan silindi .gerçi kıızda çıkmadı o çizgi:26:

ben 67 ile hamile kaldım şu an 73'üm canım.sen çok güzel bir kiloda hamile kalmışsın.
hmmm doktorun bişey demediyse sorun yoktur bundan sonrada biraz dikkat edersin gülüşüm bişicik olmaz ekmek yada hamur işi değilde bol bol meyve sebze tüket arada çikolataylada bebişini sevindir tamammmmm

kızlaarrr canlarııımmmm napiyonussss. ben size bi şey sorcam. 1 haftadır midemde çok kötü bi ekşime var. bi de iki haftadır kürek kemiklerimin altı yorulduğumda ağrımaya başlıyor. sizde de mevcut mu bu şikayetler. oturamıyom resmen kuru kuru sandalyelerde sırt ağrısı başlıyo hemen. popom da kilo aldı şişti ya sevmez artık kuru yerleri:)))))

aaa o çizgi bendede var hatta annem ordan anlamıştı erkek demişti ben 14 haftalıkken

ödem için yeşil çay iyi geliyor bana tabi biraz lavaboya sık götürüyor ama su tuttuğunda alınan kilo hemen gidiyor.benim parmaklarımı çok rahatsız ediyor şişlik günde iki fincan sınırını geçmeden ve sallama olmayanlardan tüketiyorum bazen.sallama olanların bazılarında oğulotu filan vardı içeriğinde yazıyor o hamileyken kullanılmaması gereken bir ot.dikkatli tüketmek lazım bitki çaylarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…