- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
şakamısınız siz arkadaşım yaaane 3 kilosu yaaa sen ne yiyip ne içiyosun allah aşkına sölede bende bundan sonra öle devam ediyim bari daha fazla almamış olurum
kızlaarrr canlarııımmmm napiyonussss. Ben size bi şey sorcam. 1 haftadır midemde çok kötü bi ekşime var. Bi de iki haftadır kürek kemiklerimin altı yorulduğumda ağrımaya başlıyor. Sizde de mevcut mu bu şikayetler. Oturamıyom resmen kuru kuru sandalyelerde sırt ağrısı başlıyo hemen. Popom da kilo aldı şişti ya sevmez artık kuru yerleri:)))))
aaa o çizgi bendede var hatta annem ordan anlamıştı erkek demişti ben 14 haftalıkken
ayyyyyyy ben o karındaki siyah çizgiye bayılıyorum bendede çıkmışmıdır diye sürekli bakıyorum ama yok benim kıllı oldu göbeğim kıldan çizgi oldu ama beyaz tenlilerde çıkmayabiliyomuş galiba esmerlerde hemen çıkarmış bende istiyorum bendeeeebenimde ilk hamileliğimde burnum kocaman olmuştueşim sonra söyledi tabi öyle olduğumu ben kendimi çok güzel zannediyodum his olarak tabiki...
bi de ağzımın kenarlarından aşağı doğru kuruluk ve üstünde sivilcelenme oldu.cildiye dru yağlı egzama demişti.kalır sanmıştım resmen kırmızı mor renk ve sivilce dolu bölümler oluşmuştu dudak ve çene arasında.
loğusalıkta terledikçe kendi terimi yedirerek sildim hiç bir iz kalmadı
annem öyle yap geçer demişti.ben çirkin olmuşum ama bebeğim çok güzeldi tertemiz yumuk yumuktu
annem şimdi dioki sen bunda niye çirkinleşmedin kız güzel olmicak galiba
bende üzülme başladı leke ve sivilceler dedim haaa iyi o zaman dedi
beni düşünen yok yani
hepsi geçiyor canım.hatta karnımda siyah çizgi olmuştu emziriken uzun sürüomuş geçmesi 8 ayda filan silindi .gerçi kıızda çıkmadı o çizgi:26:
evet canım aynı ağrılar bendede kendini göstermeye başladı ve bu miğde yanması için ben daha 3 gün öncesine kadar mideden dolayı ağlaya ağlaya bi hal olmuştum hele geceleri uyutmuyodu beni doktoruma söledim oda bana rennie duo vardı ve şuan okadar iyiyimki anlatamam
bi de kızlar gögüslerim kapkara oldu benim.yayıldı o kara bölge büyüdü.sizlerde de aynı mı ki
ya sorma canımcım. sırtıma masaj yaptırıyorum eşime ve yatıyorum. mide için gidince bi konuşayım doktorla belki bana da verir. mide asiti boğazıma yükseliyor resmen
canım benım gonlumuzu ferah tutalım bak ıkımızın doktorlarıda onemsız bır detay olarak gormus sorun gorseler rıske atarlarmıydı saglıklı bebekler masallah bı dahakı kontorlumuzde bır kere daha baktırırz parlayan noktalara olmadı
enimde tuhaf bi sorunum var göğüslerim çok kararmadı ama o renkli yeri büyüdü ve üzerinde ki kabarcıklar birsürü oldu ve rengi çok açık pembe yani göğsüm ala bula dalmaçyalı gibi oldubanada oluyordu dr rennie yazmıştı ama almadım yemek saaterini daha erkene almaya çalış bu şekilde mide asidinin geri kaçmasını engellemiş olursun
maralgozlu evet canım benimde göğüslerimdeki kararma daha da büyüdü((
hayalimduam ; güldürdün kız beni alyans takmasan nolcakki koccca göbekkle :)))) bırak boşver şekerim göstermelik falan takmana gerek yok millet görceğini görüor zaten :)))) bende 15-20 gündür takamıyorum
bi de kızlar gögüslerim kapkara oldu benim.yayıldı o kara bölge büyüdü.sizlerde de aynı mı ki
ya sorma canımcım. Sırtıma masaj yaptırıyorum eşime ve yatıyorum. Mide için gidince bi konuşayım doktorla belki bana da verir. Mide asiti boğazıma yükseliyor resmen
evvet canım bi de o var:))) bi de ağrıyo biliyo musun benimkiler. Bu hamilelik beni benden aldı:)))))
bende kaldım canım, bi çok hastenede bulamıyorum. bide eşimin erkek doktor takıntısı var. o yüzden bayan bulabilirsem yaptırcam inşallah pofff
şekercik hangi hastanede ne kadara yaptırdın? birde doktor erkekmiydi
bende zeynep ismini istiyorum yanına da sare düşünüyorum ama eşim sare konusunda kararsız...
minibüste göbeğimi görüp "gaz mı bebek mi?" diye düşünecekler diye,hem eviliyim hem de hamile demek için takıyorum.kadın parmağıma bakıp,göbeğime bakıyor,sonra yer veriyor.sonra demesinlee "aaaaa.....hem bekar hem hamile..."
gunaydın canımın içleri
ebahım gecmıs olsun ıc ıc ıhlamur fılanda ıc ıyı gelır
mıhs aferın dusunce tarzını secdım pozıtıf dusunen kazanır
porselen bu dalga gecenler kısmına bende kılım
kızlarbende aras koyucam bebegımın adını bırkac kısı yok kargocumu olcak aras kargo derler dıo
dıenlerden bırının adıda pınardı o zaman sende pınar sütsün dedim :26:gıcık
yaa sızce nasıl ıyımı?ali aras olucak..
ben once vazgectım ısımden
esım cok ıstıo ama
bılemedım
sekercık kızın ne dıo oglumu sordumu kızz hedayesını begenmısmı gelınımheyuecanlandı benım velet adını duyunca..adı ne olcaktı senınkının?
ımza kampanyasına ımza attım
maıl atılacak yere maıl attım
naptın garı nettin gari looooo dogus sarkısı ıle beklıorum
kızlaarrr canlarııımmmm napiyonussss. ben size bi şey sorcam. 1 haftadır midemde çok kötü bi ekşime var. bi de iki haftadır kürek kemiklerimin altı yorulduğumda ağrımaya başlıyor. sizde de mevcut mu bu şikayetler. oturamıyom resmen kuru kuru sandalyelerde sırt ağrısı başlıyo hemen. popom da kilo aldı şişti ya sevmez artık kuru yerleri:)))))
normal kilolar içindeysen gayet normal gülüşüm bende 22. faftamın son günündeyim bugün 5 kilo 400 gr almışım aynı sayılır 6 ayda 7-8e kadar normal dedi bana doktor ama ben 55le hamile kaldım
aaaa.bende o çizgi yok.
ben sabah ve öğlenleri birer dilim ekmekle kahvaltımı yapıyorum yemeğimi yiyorum :) bol bol yeşillik .sonra bol bol yoğurt.her öğlen ve akşam birer kase yoğurt yiyorum.bi balıkla aram yok onu da ceviz yiyerek geçiriyorum.aç karına bir kaşık pekmez ve bal :) 2 lt su.ama söylediğim gibi bana en çok yardımcı olan su.sigarayı da bıraktıktan soınra kg alırım diye korktum ama allah yardım etti.ha bide zaten tombiş olunca tartıda çok ilerlemiyon sanki :)
evet bende var normalde pembe gibi bişeydiAma şimdi kapkara evrim geçiriyorum nokta nokta karalık etrafında var ve büyüyo sürekli benimde duyduğuma göre erkek çocuk öle yaparmış ve görümceminde aynı öle olmuştu o siyahlıktan göğüsü gözükmüyodu resmen Ama çocuk emdikce o karalık gitti küçüldü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?