2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şakamısınız siz arkadaşım yaaa ne 3 kilosu yaaa sen ne yiyip ne içiyosun allah aşkına sölede bende bundan sonra öle devam ediyim bari daha fazla almamış olurum

ben sabah ve öğlenleri birer dilim ekmekle kahvaltımı yapıyorum yemeğimi yiyorum :) bol bol yeşillik .sonra bol bol yoğurt.her öğlen ve akşam birer kase yoğurt yiyorum.bi balıkla aram yok onu da ceviz yiyerek geçiriyorum.aç karına bir kaşık pekmez ve bal :) 2 lt su.ama söylediğim gibi bana en çok yardımcı olan su.sigarayı da bıraktıktan soınra kg alırım diye korktum ama allah yardım etti.ha bide zaten tombiş olunca tartıda çok ilerlemiyon sanki :)

evet canım aynı ağrılar bendede kendini göstermeye başladı ve bu miğde yanması için ben daha 3 gün öncesine kadar mideden dolayı ağlaya ağlaya bi hal olmuştum hele geceleri uyutmuyodu beni doktoruma söledim oda bana rennie duo vardı ve şuan okadar iyiyimki anlatamam

ayyyyyyy ben o karındaki siyah çizgiye bayılıyorum bendede çıkmışmıdır diye sürekli bakıyorum ama yok benim kıllı oldu göbeğim kıldan çizgi oldu ama beyaz tenlilerde çıkmayabiliyomuş galiba esmerlerde hemen çıkarmış bende istiyorum bendeeee

bi de kızlar gögüslerim kapkara oldu benim.yayıldı o kara bölge büyüdü.sizlerde de aynı mı ki

hayalimduam ; güldürdün kız beni alyans takmasan nolcakki koccca göbekkle :)))) bırak boşver şekerim göstermelik falan takmana gerek yok millet görceğini görüor zaten :)))) bende 15-20 gündür takamıyorum

ya sorma canımcım. sırtıma masaj yaptırıyorum eşime ve yatıyorum. mide için gidince bi konuşayım doktorla belki bana da verir. mide asiti boğazıma yükseliyor resmen

ya sorma canımcım. sırtıma masaj yaptırıyorum eşime ve yatıyorum. mide için gidince bi konuşayım doktorla belki bana da verir. mide asiti boğazıma yükseliyor resmen

banada oluyordu dr rennie yazmıştı ama almadım yemek saaterini daha erkene almaya çalış bu şekilde mide asidinin geri kaçmasını engellemiş olursun

maralgozlu evet canım benimde göğüslerimdeki kararma daha da büyüdü ((

İnternette yazilanlara gore 27.haftadan sonra kaybolabiliyormus....insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza alabilieiz..senin meleginin cinsiyeti nedir ???

enimde tuhaf bi sorunum var göğüslerim çok kararmadı ama o renkli yeri büyüdü ve üzerinde ki kabarcıklar birsürü oldu ve rengi çok açık pembe yani göğsüm ala bula dalmaçyalı gibi oldu bazen ucundan değilde o kabarcıklardan süt geliyo tişörtüm ıslanıyo tek benmiyim tuhaf olan ki:44:

minibüste göbeğimi görüp "gaz mı bebek mi?" diye düşünecekler diye,hem eviliyim hem de hamile demek için takıyorum.kadın parmağıma bakıp,göbeğime bakıyor,sonra yer veriyor.sonra demesinlee "aaaaa.....hem bekar hem hamile..."

bi de kızlar gögüslerim kapkara oldu benim.yayıldı o kara bölge büyüdü.sizlerde de aynı mı ki

evet bende var normalde pembe gibi bişeydi Ama şimdi kapkara evrim geçiriyorum nokta nokta karalık etrafında var ve büyüyo sürekli benimde duyduğuma göre erkek çocuk öle yaparmış ve görümceminde aynı öle olmuştu o siyahlıktan göğüsü gözükmüyodu resmen Ama çocuk emdikce o karalık gitti küçüldü .

ya sorma canımcım. Sırtıma masaj yaptırıyorum eşime ve yatıyorum. Mide için gidince bi konuşayım doktorla belki bana da verir. Mide asiti boğazıma yükseliyor resmen

aynı dert bendede vardı o asit öldürüyodu benim ağlıyodum geceleri ama çok şükür iyiyim

evvet canım bi de o var:))) bi de ağrıyo biliyo musun benimkiler. Bu hamilelik beni benden aldı:)))))

Aynen öle yaaa hergün bi yerimde bi değişiklik oluyo ve hergün şaşıp kalıyorum

sudee nerdesin bilmiyorum ama üsküdarda yunus emre hastanesinin doktorları bayan, ayrıntılıya da bayan doktor giriyor diye biliyorum. fiyatı 200 tl. istersen bi telefon açıp sor hastaneye. numarası 0216 310 47 88

slm kızlar...

bugün nasıl bir gün son iş günü olmasına rağmen 2 gün burda yatsam yine iş bitmez.

Stresten bebeğim içerde tırmalıyo beni, hop hop oynuyo ...

KArnıma kramplar giriyo sanırım stres kötü etkiliyo.

Bu dediğiniz karındaki çizgiden ben de çıkmadı inş çıkmaz ,bide göbek deliği fırlayanlar var ben de o da yok şimdilik.

Ama kalçalarımda ve üst baldırlarda çatlaklar ve selülit arttı malesef şuan en çok onlara bozuluyorum.

Göğüs kararması da mevcut ne yazık ki hiç istemesem de.

Artık gençliğimi ve güzelliğimi kaybediyorum sanki..Yavaştan alışsam iyi olacak..

ben de dün akşam hiç uyuyamadım,midem ile ilgili problem vardı,yanması fln değildi.ağrıdı resmen,gaz sıkıştı sanırım,bütn gece uyuyamadım.sancıdı hep.

o zaman senin göbeğin bayağı küçük şekerim yane ben daha minibüse binip kart basarken ayağa kalkıp yer verenler oluyor :)))) amannnnnn bırak yaaa bekarda olup hamile olan olabilir ne oldu ozaman yer vermiceklermi o hamile olup aynı şeyleri yaşamıyormu salla şekerim takma kim ne düşünürse düşünsün

Çilakkkk prensesimm kocaman öpücük yolladı sana onu biliyorum bak... Gayet sağlıklı MAŞALLAHH
Yine kıpır kıpırdı saolsun oğlunada göz kırptııı
Bu arada ALİ ARAS ismi gayet güsel bence.. Millete bakmayın yaa her ağzı olan konuşuyor.. Bende koyacağım isim söylediğimde çok beğenenler olduğu gibi , o ne ya öyle isim mi olur değiştir onu şöle böle diyenler de çok.. Ama tınnnnnnnnnnnnnn

sude canım ben hastanede yaptırmadım, doç kendi muayenehanesi gibi görüntüleme merkezi canım. Bakırköyde meydana yakın.. Dr erkekti evet canım

QUOTE=sudee;27122917]bende kaldım canım, bi çok hastenede bulamıyorum. bide eşimin erkek doktor takıntısı var. o yüzden bayan bulabilirsem yaptırcam inşallah pofff

şekercik hangi hastanede ne kadara yaptırdın? birde doktor erkekmiydi

bende zeynep ismini istiyorum yanına da sare düşünüyorum ama eşim sare konusunda kararsız...[/QUOTE]

Ekşime bende de var. Çok yersem, hamur, kızartma, ekşi, baharatlı yersem oluyor. Gaviscon surup kullanıyorum çok rahatlatıyor.

normal kilolar içindeysen gayet normal gülüşüm bende 22. faftamın son günündeyim bugün 5 kilo 400 gr almışım aynı sayılır 6 ayda 7-8e kadar normal dedi bana doktor ama ben 55le hamile kaldım

Ben 82'le hamile kaldım :))) Hamileliğin sonuna kadar 8 kilo al dedi bana doktor. Şu anda 84 kiloyum ama çok hızlı almaya başladım

aaaa.bende o çizgi yok.

Bende de yok. Kız benimki, bir de açık tenliyim... Sonra da çıkabiliyormuş.

Ne güzel sağlıklı besleniyorsun... Ben de her sabah bugün sağlıklı besleneceğim diyorum ama rejim psikolojisi gibi öğle yemeğinden sonra tatlı arıyorum

Benim çok kararmadı. Açık pembeydi şimdi kahverengi gibi. Büyüdü de ama çok dağılmadı. Kız benimki belki ondan. Bebekler renkleri göremiyor ya, emmesi kolay olsun diye kararıyormuş. Bayılıyorum bu mucizelere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…