o zaman senin göbeğin bayağı küçük şekerim yane ben daha minibüse binip kart basarken ayağa kalkıp yer verenler oluyor :)))) amannnnnn bırak yaaa bekarda olup hamile olan olabilir ne oldu ozaman yer vermiceklermi o hamile olup aynı şeyleri yaşamıyormu salla şekerim takma kim ne düşünürse düşünsün
bi de kızlar gögüslerim kapkara oldu benim.yayıldı o kara bölge büyüdü.sizlerde de aynı mı ki
Burcucum walla bizimde netleşmemekle beraber babamızdan henüz onay çıkmadı çünkü(( ben aras çınar yada arda çınar istiyorum
birkaç kişiye söyledim garip garip yorumlayanlar oldu olsun benim için önemli değil biz babamızın onayını beklioruz :))))
Burcucum walla bizimde netleşmemekle beraber babamızdan henüz onay çıkmadı çünkü(( ben aras çınar yada arda çınar istiyorum
birkaç kişiye söyledim garip garip yorumlayanlar oldu olsun benim için önemli değil biz babamızın onayını beklioruz :))))
kızlar benım ısmım nasıl yaa kargo margo deyip sinirimi bozuyolar yaa
ALİ ARAS
harbıden cıddı fıkrınızı soleyın lutfen.
dur ogluım teyzenlerı dınlıorum
ALİ ARAS
ali sanırım dedemizin adı ars da çok güzel bence bitanem eşinde istiyosa koy derim ben yeni isimlerden ayrıyeten eminim oğluşun büyüyünce ali yi değilde arası kullancak için rahat olsun çok güzel anlamı ne bu aradakızlar benım ısmım nasıl yaa kargo margo deyip sinirimi bozuyolar yaa
ALİ ARAS
ALİ ARAS
canım aramızda kalsın arda isimli çocuklar biraz yaramaz,haşarı oluyor...(çevremdeki 3 arda da aynı düzeyde.)Tabi herkesinki öyle olacak diye bi kural da yok.karakter meselesi.
ALİ ARAS
kızlar bebeğinize müzik cd si aldınızmı ? yada ne aldınız ? unnadoda var ama karar veremedim
ohh maşallah güle güle giysin bebişler :)) linkini yazabilirmisin tatlım mothercare dan online alışveriş bulamadım ben
mothercare in online alışveriş sitesi yok canım olsaaaaa talan ederdim oraları :)))
bizde mothercare ürünleriyle ilgili mihs teyzesinin alışverişe gitmesini bekliyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?