2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Burcucum walla bizimde netleşmemekle beraber babamızdan henüz onay çıkmadı çünkü (( ben aras çınar yada arda çınar istiyorum
birkaç kişiye söyledim garip garip yorumlayanlar oldu olsun benim için önemli değil biz babamızın onayını beklioruz :))))

benim gibi şişenler

p.tesi dr kontrolüm var soracağım eğer uygun derse ne yapayım tamamen kesmektense şu tuzu kullanayım bari purelife

çünkü hamilelikte tamamen kesmeden tuz kullanımıda gerekiyormuş

haklısın canım,aslında göbüşüm belli oluyor artık,son 2 haftadır yer veriliyor bana..yaşşşasssınnn!!!

bi de kızlar gögüslerim kapkara oldu benim.yayıldı o kara bölge büyüdü.sizlerde de aynı mı ki

öyle olması çok normal canım artık emzirmek için hazırlıklara başlıyorlar emzirme olayı azaldıkça hafifleyecek ve eskiye dönecek tabi daha esnek yapıda olacak

canım aramızda kalsın arda isimli çocuklar biraz yaramaz,haşarı oluyor...(çevremdeki 3 arda da aynı düzeyde.)Tabi herkesinki öyle olacak diye bi kural da yok.karakter meselesi.

Kızlar amma kaynatmışsınız hee hızlıca bi göz attımda kon başlıklarına ;

Tweety şişmeler diyince önce ben geleyim aklına ayakkabılarım olmuyor benimde artık sıkıyor.. Ellerim hafif olaraktan başladı ki tuzlu pek yemiyorum Su içmeye çalışıyorum tabi çok içemiyorum

Göbeğimde linea çizgim oldu benim göğüslerimde azıcık koyulaşma var ama çok değil.. Kabarcıklar mevcut ve kuruluk çok var:18:

En önemlisi POPOMMMMM büyüdüüüüüüü herkesin dikkatini çekiyor artık, söylüyolar popon genişledi diyeee, ama eşim üzmemek için yok diyor böyle seviyorum eskiden drakula gibiydin diyor ama ben top gibi olucam belli Ama çok takmıyorum kg alıyım sorun değil ama yayılmıyım bi tek o sinir ediyor beni..

Aklımda kalanlar böylee, yüzğe gelince ; alyansım biras daha götürücek gibi ama tek taşım iptal

kızlar benım ısmım nasıl yaa kargo margo deyip sinirimi bozuyolar yaa

ALİ ARAS

harbıden cıddı fıkrınızı soleyın lutfen.

dur ogluım teyzenlerı dınlıorum

ay evet canımj ya cınarı dusundum ama benle hamıle kalan 2 arkadasımda cınar koycak
esım zaten ıstemedı
ali zaten banko esımın ön adı die
aras ı sevdım ama yok yurtıcı koyun yok ups mng ay kıl ettıler benı ya

ALİ ARAS

bence çok güzel içine ne siniyorsa o ismi koy canım başkalarının dediklerine kulak verirsen bir süre sonra pişman olabilirsin bollll "A" harfi olacak soyadınızı da düşününce uyumlu

ALİ ARAS

bizimki erkek olsaydı bende aras yada uras düşünüyordum tabi içimden eşimle konuşmadık belli olmadan. ali de güzel bir isim benim hoşuma giden isimlerden kulağa da güzel geliyor

ALİ ARAS

ali sanırım dedemizin adı ars da çok güzel bence bitanem eşinde istiyosa koy derim ben yeni isimlerden ayrıyeten eminim oğluşun büyüyünce ali yi değilde arası kullancak için rahat olsun çok güzel anlamı ne bu arada

ya sen beni dinlemiyonmu ben yaptım yorum sanaaaaaa huuuuu
ALİ ARAS gayet iyi, sen herkesin gönlünü yapamassın çilakkk senin içine ne siniyosa o olsun millete ne yaf... Kızdırmasınlar benii hee.. Banada bi sürü saçma sapan yorum yapıyolar ama tınnnnnnnnnnnnnnn

ALİ ARAS

Selam güzel mart anneleri, epeydir giremedim topiğe bende.nasılsnız ? Göbişler çıkmış maşşallah onlara :) bende otobüste hep ayakta kalanlardanım.mniik bi göbek var kimse farketmiyo.göbekli gibi duruyorum.sanırım benim çok çıkmayacak 9 ayda bile.

Tweet, Aras Çınar çok hoş olmuş bence.Tek Çınardan daha güzel.ki Çınar ismide süper :)

Çilek, Ali Aras ı da siz koycakmışsınız.Valla Aliylede çok yakışmış.Adıyla yaşasın inş.

Bizde kısmet olrsa oğlumuza Meriç İnanç koycaz.Meriç eşimden İnanç benden. Ç Ç biraz zor olcak ama olsun alışcak.

Çilek boşver canım millete yaranamazsın hiçbir türlü.İlk b kargo adı değildi biliyolar çok madem desinler Nehir adı diye.sallama bencede güzel.Benimde kızım olsa Emek koycaktım Ankarada yaşıyorum burda Emek diye semt var meşhur.yakınında çalışıyorum Emek metrosunda incez derler diye saçmayan çok oldu.ama 2. çocuğum kız oluırsa vazgeçmicem koycam.bakma sen onlara senin ve eşinin beğenmesi önemli olan.zevkler tartışılmamlı.kime ne ki ?

canım aramızda kalsın arda isimli çocuklar biraz yaramaz,haşarı oluyor...(çevremdeki 3 arda da aynı düzeyde.)Tabi herkesinki öyle olacak diye bi kural da yok.karakter meselesi.

Benim yeğenim Arda. Yaramaz bir çocuk ama erkek çocuğa da yaramazlık yakışıyor :))) Ya da bana kendi canımdan diye öyle geliyor :)

ALİ ARAS

ali aras ismi gayet uyumlu canm,eğer bebeğine bu ismi koymak istiyorsan kimseyi dinleme derim.
ayrıca aras çınar da uyumlu

ben almadım canım daha netten kafama göre açıyorum bazen dinletiyorum ama masal kitaplarına sardım bu arada onlardan alcam hihihi

kızlar bebeğinize müzik cd si aldınızmı ? yada ne aldınız ? unnadoda var ama karar veremedim

ohh maşallah güle güle giysin bebişler :)) linkini yazabilirmisin tatlım mothercare dan online alışveriş bulamadım ben

mothercare in online alışveriş sitesi yok canım olsaaaaa talan ederdim oraları :)))

bizde mothercare ürünleriyle ilgili mihs teyzesinin alışverişe gitmesini bekliyoruz :))))

kızlar sormuşsunuz ama ben uyudum, şiştim ,geldim
hemen meraklarınızı gidereyim.
demsa diye bir site var
demet sabancı nın sitesiymiş, geçen televizyonda izledim ve hemen atladım ben de
hem de ttnet iniz varsa ekstra yüzde 20 indirim var
iyi alışverişlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…