Benim yeğenim Arda. Yaramaz bir çocuk ama erkek çocuğa da yaramazlık yakışıyor :))) Ya da bana kendi canımdan diye öyle geliyor :)
Benim yeğenim Arda. Yaramaz bir çocuk ama erkek çocuğa da yaramazlık yakışıyor :))) Ya da bana kendi canımdan diye öyle geliyor :)
kızlar bebeğinize müzik cd si aldınızmı ? yada ne aldınız ? unnadoda var ama karar veremedim
kızlar kan hapından veya elevitten ayrı kullandığınız bi ilaç varmı
AY SAOLUN KIZLAR EVET KOYMA KONUSUNDA BIRAZ DAHA YUMUSADIM
ama uras da guzel evet..uras da degısık uras mı koysam yau :44:
kız sekercık senın yorumunu gormemısımkı
bu arada senın kızın adı ne olcekkı yazmadın
evet gülüm olabilir kan hapı çoğu kişiye dokunuyo bulantı ağrı yapıyo ben kan hı yani şurup gibi olandan içiyorum hiç aksatmadan elim ayağım buz tutuyo merak ettim ek bişey alanlar var mı diye sende kan hapını ihmal etme gülüm bebişinin kana ihtiyacı varcanım kan hapı kullanıyorum yalnızca,onu da haftalardır kullanmıyordum,bi içtim haşat oldum,belki de o dokundu bana mideme.
sare Hz.İbrahim'in ilk eşiymiş ve çok güzel bir hatunmuş.yalnız çocuğu olmuyormuş.HZ.İBRAHİM ile karısı bir şehre gittiklerinde oradaki kral( sanırım firavun) HZ.Sare yi kendine eş yapmak istemiş.HZ.Sare iki rekat namaz kılıp Allah'a dua etmiş bu adamı helak et bana dokunamasın diye.o an adama birşeyler olmuş ve öylece kalmış.sonra tekrar kendine gelmesi için HZ.SARE dua etmiş ve kral yanlış bir iş yaptığını anlayıp HZ SARE ve yanında cariyelerinden HACER i de hediye edip HZ İBRAHİM'e vermiş.yalnız bu iki kadın arasında kıskançlık olmuş.HZ.HACER HZ.İSMAİL'i doğurmuş.bir gün Allah Hz.İbrahim'e hacer ve oğlunu mekke civarında bi yere bırakmasını emretmiş.HZ.HACER eğer Allah bunu emrettiyse o bize yeter deyip razı olmuş evladıyla kalmış çölde.kaldıkları yer safa ile merve arası diye bildiğimiz hacıların arasında gidip geldiği bi yer var ya orasıymış.HZ.HACER evladı acıkıp susuz kalınca bu iki dağ arasında koşuşturmaya başlamış çaresizlikten.HZ.İSMAİL tepinirken tepindiği yerden su fışkırmış.yani ZEMZEM.
hakkıyla anlatamasamda HZ.SARE hakkında bildiklerim bubelki bi fikir oluşturur :44:
benimde oğluşumun adı muhammed talha olcak ALLAHIN izniyle talha çok eleştirildi ama ne eşim nede ben kimsenin dediğini umursamıyoruz çok güzel bi isim bizce hemde dünyada cennetle müjdelenen bi sahabenin ismi bence koymak istediğiniz isimlerde içinize yatıyosa kimseyi umursamayın derim kızla sare çok güzel bi isim bence eymen benimde çok hoşuma gitti ışık koymak isteyen arkadaş soranlara bu bebek benim ışığım oldu şimdiden dünyamı aydınlattı de geç hiç aldırmayın bu sizin bebeğiniz onlara ne
sudee nerdesin bilmiyorum ama üsküdarda yunus emre hastanesinin doktorları bayan, ayrıntılıya da bayan doktor giriyor diye biliyorum. fiyatı 200 tl. istersen bi telefon açıp sor hastaneye. numarası 0216 310 47 88
ne için canım bu cd ? doğum sonrasına mı ?kızlar bebeğinize müzik cd si aldınızmı ? yada ne aldınız ? unnadoda var ama karar veremedim
canım ostecare kullanıyorum ekktra.kalsiyum için.kızlar kan hapından veya elevitten ayrı kullandığınız bi ilaç varmı
çok haklısın allah sağlıklı sıhhatli versinde benimde oğlum olcak ne yaramaz olsun ne suskun olsun isterim.arada olsun.gerektiğinde laf anlasın gerektiğinde çoşssun.ayyyyhhh wallahi bişi demeye korkuyorum Arkadaşımın oğlu oldu 4 ay önce gebeyken hep öyle köşe yastığı gibi bir çocuk istemem hem erkek hareketli yaramaz olsun diyordu tamda istediği gibi verdi Rabbim arkadaşım 15 gündür taşikardi atakları geçiriyor((( Ondan dolayı Rabbim hayırlısıyla önce sağlıklı, akıllı, uykusu yerinde evlat versin eksikse tamamlayın kızlarrrr .....
Evettt açıklıyorummmmmmmmmm benim prensesim ASEL MİNA olacak canımmmHemen siz sormadan yazayım (çilek sen biliyon) ASEL'in anlamı ; Arapçada BAL demek ve cenneti bir ırmağın ismi.. Bal koyayım dedim inş bebişim BAL GİBİ BİR KIZ olsun
teşekkür ederim bitaneöm beğenmene sevindim musab ismini biliyorum çok da hoşuma gidiyo kreşte vardı bi öğrencim musab diye çokda usluydu maşallah ALLAHIM bebişlerimizi isimleriyle anlamlarıyla yaşatsın ben de ilk muhammed emin koyalım demiştim eşim talha deyince o daha çok hoşumuza gitti furkan duha emin talha bunlar çok anlamlı isimler çok hoşuma gidiyo o yüzden senin bebişinin adı bellimihımm evet sarenin anlamını biliyordum bende. hatta ilk dinlediğimde demiştim aa ne değişik isim. sınra bir tutku başladı kızım olursa koyarım diye.. ama eşim bi kararsız.
talha ismi bencede çok güzel bi isim bizde oğlumuz olsa, ömer talha düşünüyorduk. birde musab çook güzel.. biliyorsundur musab bin umeyr çok yakışıklı bi sahabiymiş. ve peygamber efendimize çok benzermiş.
canım sağolasın ben avrupa yakasındayım. orası ban ters birde çalışıyorum. gidip gelmem zor olur. buralarda araştırıyorum.
evet gülüm olabilir kan hapı çoğu kişiye dokunuyo bulantı ağrı yapıyo ben kan hı yani şurup gibi olandan içiyorum hiç aksatmadan elim ayağım buz tutuyo merak ettim ek bişey alanlar var mı diye sende kan hapını ihmal etme gülüm bebişinin kana ihtiyacı var
hmmmm doktorun kan tahlili yapıpdamı verdi gülüm yoksa ek olarak mı verdi?ne için canım bu cd ? doğum sonrasına mı ?
canım ostecare kullanıyorum ekktra.kalsiyum için.
çok haklısın allah sağlıklı sıhhatli versinde benimde oğlum olcak ne yaramaz olsun ne suskun olsun isterim.arada olsun.gerektiğinde laf anlasın gerektiğinde çoşssun.
adıyla yaşasın inş.güzel olmuş 2 si beraberde denebilir.
hmmmm doktorun kan tahlili yapıpdamı verdi gülüm yoksa ek olarak mı verdi?
hmmmm aç karnına içme tok iç yada bi kaç gün içme dinlensin madem gülüm miden birazvalla bi kutu bitirmiştim,ikinci kutunun başındayım ama dün akşam dokundu diye içmekten korkuyorum.:18:
hmmm önlem olarak vermiş o zaman gülüm dur bende sorayım bi pazartesi gitcem ayrıntılıya giremedim de henüzyok canım kan tahlili yapmadan verdi, ihtiyacın yok ama önlemi alalım dedi.pek kullananı duymadım bizimki tüp bebek ondan mı ektraları katıyo anlamadım.eleviti nasıl kullamıyosun ? ben 6. haftadan 16 ya dek hergün içtim.sonra haftada 3 e düşürdü.
yok canım kan tahlili yapmadan verdi, ihtiyacın yok ama önlemi alalım dedi.pek kullananı duymadım bizimki tüp bebek ondan mı ektraları katıyo anlamadım.eleviti nasıl kullamıyosun ? ben 6. haftadan 16 ya dek hergün içtim.sonra haftada 3 e düşürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?