2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben çıkıyorum kızlar markete gitcem sonrada yemek yapcam yarın görüşürük inşallah muuuuccckkkk

ben bole cubuklu olup ustune takıp cıkarılanlardan ıstıyorum obur turlu hem pousetı hem ustundekı ana kucagını ustuste tasıosun..ole ıstemedım...yanı burda 3.su tıpınde

şekercik, Asel& Aras güzel oldu kız..Soyadımızla da uyumlu alırım ben bu kızı

ısmıne uygun, senem, sanem, tanem olabılır..
gece degısık fazlasıyla degısık
şirin koyabılırsın yıne ısımlerın basharfı uyar
alya ve arya ısımlerını cok sevıorum kızım olsakoyardım
kızı olanlara duyurulur
idil ismi güzel
defne birde
cok masum temız bır ısım gıbı

canım madem düşünüyorsun en uygununu seçmeni isterim.bebeğin ilk aylarında gerçekten iki yönlü olması gerektiğini farkedeceksin hele yokuş aşağı bi yola girince.ayrıca bebeğin büyüdükçe sağlam ama hafif olsaydı diyeceksin.yaz gelip tam anlamıyla gezmelere başlayınca daha pratik katlanan bişe olsa keşke diyeceksin.bizde iki tane var biri ilk zamanlarda aldığımız çift yönlü hafif bi araba kraft lite.çocuk büyüdüğünde kayınvaldem de sağolsun çukurlarda geri çekilip farklı bi çıkış denemek yerine inat ettiği için iki sefer aynı yerden sapını kırdı.biz sürerken hiçbişe olmamıştı satıcı da şaşırdı nasıl oluyo abla bu kısım değiştirilip geliyor yine kırılmış ikisi de mi hatalı dedi.aslında alenen kullanım hatası neyse sonra baston tipli ama kışlık koruması da olan ve sağlam ama hafif bişe aldık chicco liteway.genelde bebek arabaları hantal oluyor ama insan bazen bebekle tek kalıyor bunu da düşünmek lazım.kendinize ait arabanız varsa sizin ağır olması bir tek iterken yorar.

sanırım önlem olarak.elevitin tadı çok kötü ama ya.iyiki azaltmış.sütü artırmasıda iyide ben bazen onu içince çıkarıyorum.sor bi bakalım.omegayı iyi yapıyosun bence.
Ben de hiç kullanmadım elevit. Yemen içmen iyi, gerek yok vitamine dedi.
benimde gününnden önde gidiyo oğlum ama takviye olarak veriyo değerlerde iyi.ama unutursam diye çok kasmıyorum.maşallah sanada...Geceli isimlerden Leylayı çok severim ...

puset ve anakucağı ayrı şeyler mi ? 3 ü de güzel ama 3. üsü süper özellikle ama fiyat biraz fahiş.ne zman alcaksın ?

Senem de var listemizde, eşimin ismi Serkan, benimki Şebnem olunca :) İdil de iyi fikirmiş.

Bebeğin gelişimi ile ilgili değil de benim kilo ve yeme durumumu göz önüne alarak söyledi sanırım. Ama hekimden hekime değişiyor. İçmenin bir zararı olmaz nasılsa :) Benimki istahımı açmasından korktu sanırım, malum ben obez hamile kaldım.

Leyla benim de aklıma geldi, ama neden bilmem sonradan istemedim. Çok sağol önerin için...

Ben de bunu alacağım sanırım: Bebe confort Streety Plus pushchair - YouTube Pratik geldi bana. Açması-kapaması... Senin 3. de iyiymiş ama üzerindeki puseti çıkarıp iskeleti öyle kapatmak bana pratik gelmiyor.

Benim beğendiğim sadece Joker'lerde var, sanırım 890 TL civarında.

ben geldim ve çok kötüyüm çok tatlı yedimmmmmmmmmmm bünyem kaldırmadı sanırım hepsini

Kraftbaby.com - bu ürünün pembesini bebek arabası olarak aldık....aynı model chicco da vardı fiyatı biraz pahalıydı....hem baston hem çift yönlü kullanılabiliyor....çift yönlü diğer bebek arabaları katlandığında çok büyük bagajıma sığmaz ve çok ağır tek başıma kaldıramayabilirim....bu tek ayak hareketi ile açılıyor....
Fisher Price Oto Koltuğu fisher price 0 18 kg oto koltugu - Morhipo oto koltuğu bunu aldık...0-18 ay her markanın yok yani yeni doğduğu zamandan 4 yaşına kadar kullanabilecek,4 yaşından sonra yalnızca yükseltici almam yeterli olucak

canlar mesainin bitmesine az kaldı ben kaçar yavaştan.yarın detaylı ultrasyon var.dua edin...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

hmm anladım :) benimde iştahım acayip fena.masadan kalktığımda acıkıyorum.eşim bunu diyince dr o da keselim diye düşündü herhalde :)) zararı yoktur haklısın.hadi bakalım gece bebeğin adı ne olcak

canım senin önerdiğin arabada çok hoş, travel set olarak mı 890 ? iyiymiş o zman.onuda listeye alayım ... haklısın pratik değil katlaması bende onu sorun ettim kendi kendime, bebeği nasıl taşıycam arabaıyı nasıl indircem diye.

Canım güle güle kullanın çok beğendim pusetinizi.demekki ben acele etmiyroum buna sevindim :)

hanife mutlu, canım onun sıkıntısını görümcem çok yaşamış hafif olmasına dikkat ediyorum o yüzden.pusetide genelde ayrı alıyolarmış onuda sonra alırım diye düşündüm.beğendiğim 7,5 kg.hem tipini em kullanımını beğendiğim araba bu oldu.sence çok mu ağır ? en hafifi 5 kg civarı sanırım

ısminizdeki harflere dikkat,

Nilda ferhan Efeçınar yorumladı;

Bazı harfler isim içinde yan yana geldiğinde ortaya çıkan anlamları da kişilikler hakkında bilgi veriyor;

Rh: Hayatta zor koşullarla karşılaşma

Sa : Para konusunda olumlu ve proje üretebilen

La ve lu: Proje üretebilen

Da ve du: Sağlıklı ve işte başarılı

Çe ve çi: Para kazanan ama elinde tutamayan

Lu ve bu: Aşkta güzellikler yaşayan

Cu: Önü açık ve şanslı

Ku ve ka: Kariyerinde çok yükselen

A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

Nilda Ferhan Efeçınar ,isimlerin hatta soyadı ve lakapların insanın kişiliğini de etkilediğini düşünenlerden. Efeçınar ,koçluk yaptığı süre boyunca yaptığı gözlemler sonucu isimden karakter analizi yapmaya başlamış. Bu analizinin bilimsel bir temele dayanmadığının altını çizen Efeçınar kullanmış olduğumuz her harfin, sesin bir frekans yaydığını ve bu durumun bizin elektromanyetik alanımızı etkilediğini söylüyor. İsimlerin baş harfinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Efeçınar şöyle devam ediyor: “A harfiyle başlıyorsa, kişinin algılaması yüksek, atılgan bir enerjiye sahip. B harfiyle başlıyorsa mücadeleci ve önsezileri güçlüdür. İsmi F ile başlayanlar güvenilir yapıya sahip olur. G ile başlıyorsa kıskanç ya da inatçı bir kişilik söz konusu. V harfi olan isimler başına buyruktur, bildiğini okur, dikkafalıdır. N sağduyu, P saygınlık, L ve S sanatçı, yaratıcı kişilik, T ticari yetenek ve kültürel birikimdir.”

ACUN İSMİ PARA GETİRİR

Yaygın isimlerden biri olan Mehmet ile ilgili yorumunu soruyoruz. Şöyle yanıtlıyor: “M harfi mal ve mülk getirir ancak Mehmet yaşamda hayal kırıklıklarıyla karşılaşır. Üzüntüyle sevinci bir arada yaşar. Asiyelerin genelde hayatları hüsranla geçiyor. Füsunlar ya evlenemiyor ya da evlilikte sıkıntı yaşıyor. Acun ismi para getiren bir isim. Bir ismin içinde gül geçiyorsa, Güler, Nilgün, Gülay gibi bir türlü gülemiyor.”

Peki, ismimizin getirdiği olumsuzluklardan kurtulmak mümkün mü? Efeçınar’a göre mümkün. Ferhan isminin olumsuz etkilerinden dolayı bir de Nilda adını alan Efeçınar “Kişiye soyağacı da incelenerek isim analizi yapıyoruz. Sonra ulaşmak istediği şeylere bağlı olarak yeni bir isimle olumlu etkileri ortaya çıkarabiliriz” diyor.

İbrahim Tatlıses yükselemezdi

İbrahim Tatlıses, İbrahim Tatlı olarak kalsaydı yükselemezdi. Soyadına iki S birden eklenince proje üretme, sanatçılık geldi. Bu Seda Sayan için de geçerli, bir sanatçı için çok ideal bir isim.

Hayata üreterek başlamış

İçinde S harfi ve dolayısıyla proje üretme var. Üstelik S başta. Yani Sezen hayata proje üreterek başlıyor. Üzüntü ve sevinci beraber yaşıyor, duyguları inişli çıkışlı. İsminde Z harfi olanlar hep öğrenmek ister. S ve U harfleriyle evren proje konusunda sürekli onu destekliyor. Bu, içinde su geçen bütün isimler için geçerli.

Deniz Baykal duygusal

D harfi aslında özel yetenekleri olan kişilerde bulunur ancak hemen akabinden gelen E harfi nedeniyle başladığı işi tam olarak bitirmek konusunda engellerle karşılaşıyor. Sağduyulu ancak duygusal tepkileri oluşuyor. Z harfi kültürel ve bilgi birikimini gösterir. Ancak Deniz’de onu yukarıya taşıyacak bir harf yok. Baykal ise kariyer yaptırır. Önsezileri, cesareti, algılaması yüksek, dirayetli, düşer yine kalkar.

Başbakan Erdoğan ‘doğal’ otorite

Recep ismi üzüntüyle sevinci beraber yaşamak, saygınlık ve önü açıklık gibi özellikleri beraberinde getiriyor. ‘Tayyip’ adında ticaret ve parayla ilgili yetenek, algılama ve atılganlık yüksek. P harfi saygınlık getiriyor. Eğer aile içinde bu ismi kullanıyorsa ailevi konularda çok duygusal. Erdoğan soyadı istikrarlı, inatçı ve tuttuğunu koparan bir yapıya sahip. Başbakan Erdoğan’ı zirveye getiren harf P. Bu harf nedeniyle doğal otorite, doğal idareci. Başbakanlıkta değil özel bir şirkette de görev alıyor olsaydı yine başta olurdu.

Abdullah Gül’ün önsezileri yüksek

Abdullah çok güzel bir isim. Üstelik ismindeki U, soyadındaki Ü harfinin olumsuz enerjisini ortadan kaldırdığı için gülmeme durumu yok. Algılaması, önsezileri, dirayeti çok yüksek. Bir olayı başlatıp devam ettirme gücü yüksek. İki L var, bu sanat yeteneği, yaratıcılık özelliği katıyor. Sona H harfi geldiği için başarıyı yakalayabiliyor. Cumhurbaşkanı’nın soyadından Ü’yü çıkarırsak geriye inatçılık ve sanatçı yanı kalıyor.

Şimdi yeniden baktım fiyatına 899'muş, ana kucağı + puset. Bebe Confort Streety Travel Puset-Intense Red

üyemiz kadar ziyaretçimiz de var

hadi uzaktan uzaktan okumayın sadece

gelin birlikte muhabbet edelimmmmm:13::13::13::13::13::13::13:

vuvvvvvv çilakkk hummalı bir çalışma yapmışsın şekerimmm tebrik koydum ehüehüehü saol canım ellerine sağlık

beni de kuzenim uyarmıştı canım.4,5 kilo diye biliyorum ilk aldığımız.kraft lite.ama ikincisi daha ağır sürüşü iyi olunca çok yorulmuyosun ama insan bazen dolmuşa filan binmek zorunda kalınca sıkıntı oluyor.kuzenim itemiyorum eve de çıkaramıyorum diye bi kenara kaldırmıştı.senin beğendiğin çok değil.ama aklında olsun ilk aylarda car seat daha çok kullanılıyor.yada bebe port çünkü bebeğini korumalı bişeyde elinde rahatça taşıyosun sağlık ocağına filan gidince.bebek arabası ile iç mekanda olmuyor yeni bebeği de öyle ortaya çıkarmak özellikle hastanelerde hiç işimize gelmemişti.amcası oğlumuza acilen alıp gelmişti.şimdi onlarında bebeği olacak ocakta.karar verememişler.dedik bizimki doğana kadar ekstra iki ayınız daha olur düşünmeye bizdekini kullanırsınız.nasılsa bizim oğluş oto koltuğuna geçti

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar bebişlerinizle bol tekmikli dakikalar
buarada sanırım oğlumun mavi olan beşiğine annemle kızım için başka bi kılıf dikicez.inşallah beceririz de yenisini almaya gerek kalmaz.şöyle tüllü müllü bişe dikelim diyorum ama aslında bu benim hiç tarzım değil kızımın canı çekti heralde

herkese merhaba,

1 aylik bi ayriliktan sonra tekrar kavustunm sizlere..
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
umarim herkes iyidir,biraktigim gibidir.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
sizleri cok ozledim bu arada.

Canım benim hoş geldinnnn, ne iyi ettinde geldin.. çok özledik seni biz..
Bebişini yesinler senin RABBİM in izniyle hiç bişey çıkmıcak ben gönülden inanıyorum o çok sağlıklı bi bebek inşallah..
Seni gördüğüme burda sevindim canımcımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…