Canım benim hoş geldinnnn, ne iyi ettinde geldin.. çok özledik seni biz..
Bebişini yesinler senin RABBİM in izniyle hiç bişey çıkmıcak ben gönülden inanıyorum o çok sağlıklı bi bebek inşallah..
Seni gördüğüme burda sevindim canımcımmmm
İnsaallllaaahhh guzel haberler alcaksin amniosentez sonucun iyi cikicak.dualarimiz seninle.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
herkese merhaba,
1 aylik bi ayriliktan sonra tekrar kavustunm sizlere..
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
umarim herkes iyidir,biraktigim gibidir.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
sizleri cok ozledim bu arada.
Amniosentzi neden yaptirdigini net hatirlayamadim canim uclu test mi sorunluydu.ya bu testlerde pozitif cikanlarin yuzde 90 i temiz cikio.forumlarda falanda okumussundur zaten genelde iyi sonuclar almislar.seninde oyle cikar umarim
biliyorum canim dualri hissettim hep. temiz ciksin insallah da ne haykiricam o zamanhoşgeldin canımmmmmm
sen burdan çok güzel sonuçlarını haykıracaksın hepimize.......
herkes dua etti sizeeeeee
herkese merhaba,
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
merhaba bayanlar,ben aranıza yeni katıldım,sizin gibi anne adayıyım ben de ilk bebeğim,23 martta doğacak inşallah:)ancak ben hala tek bir kıpırtı bile hissetmedim,ayrıca trabzonda yaşayan var mı,ben yıldızlı güvende asiye hanıma gidiyorum ama pek ısınamadım,ne yapsam bilmiyorum...
Selam hoşgeldin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.
Ben Artvinde yaşıyorum. Bundan önce bir hamileliğim daha oldu. Malesef düşük yaptım. kürtajımı Asiye Semra Kadıoğlu yaptı. Kendisinden çok memnun kaldım. Bu gebeliğimde de ilk başta ona gidiyordum ama ben doğumu İstanbulda düşündüğüm için onu bıraktım. Trabzonda malesef özel hastaneler devlet has. gibi çalışıyor. Bu doktorda çok sevilen ve tercih edilen biri. Artvinden benim gibi çok hastası var. Sen neden hoşlanmadın? Ters bir zamanınamı geldin acaba?
çok teşekkür ederim,asiye hanım cook yoğun,ne zaman gitsek gecikmali giriyoruz,fazla kalamıyoruz odasında,hep telaşlı,asırı soğuk kanlı yani ilgisiz mi desem bilemedim,ben hamilelikle ilgili her seyi internetten öğreniyorum,o pek bilgi vermiyor,öyle işte:)sizin doğumunuz ne zaman,bebeğin hareketlerini hissettiniz mi?
Haklısın arkadaşım dediğin gibi çok yoğun biri. Bende ilk gittiğimde senin gibi tedirgindim. Ama sonra sonra alıştık birbirimize. Bende çok detaycıyımdır. En ufak noktasına kadar bilmek istiyorum. Ama doktorlar malesef bizim kadar bu konuda hassas değiller. Ben Kağan Kocatepe'nin 9 ay 10 gün kitabını aldım öneririm. İçinde hertürlü bilgi var. Ama allah korusun burda bir sıkıntım olsa gideceğim ilk doktor kesinlikle Semra Hanım. Ona güveniyorum.
Biz 20. haftamız içindeyiz. 1 haftadır falan günde bazen 1/2 kez hareketlerini hissediyorum kızımınSenin cinsiyet neydi?
kitaba bakacağım,benimki de kız,elifimiz gelecek inşallah.doktorumu değiştirmeyeceğim ama umarım ben de alışırım,hem su da var ki demek ki sorun görmüyor:)inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız:)
herkese merhaba,
şimdi kahvaltı zamanııııııııı
üç kişilik yiyeceğim
ohhh afiyet olsun canımBiz oğlumla yedik geldik karnımız doydunca direk uykum gelio yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?