2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben de sizi cok ozledim...insallh guzel haberlerle daha bomba donerim

Amniosentzi neden yaptirdigini net hatirlayamadim canim uclu test mi sorunluydu.ya bu testlerde pozitif cikanlarin yuzde 90 i temiz cikio.forumlarda falanda okumussundur zaten genelde iyi sonuclar almislar.seninde oyle cikar umarim

hoşgeldin canımmmmmm
sen burdan çok güzel sonuçlarını haykıracaksın hepimize.......
herkes dua etti sizeeeeee

Amniosentzi neden yaptirdigini net hatirlayamadim canim uclu test mi sorunluydu.ya bu testlerde pozitif cikanlarin yuzde 90 i temiz cikio.forumlarda falanda okumussundur zaten genelde iyi sonuclar almislar.seninde oyle cikar umarim

evet canim uclu sonucum 1:50 cikmisti

hoşgeldin canımmmmmm
sen burdan çok güzel sonuçlarını haykıracaksın hepimize.......
herkes dua etti sizeeeeee
biliyorum canim dualri hissettim hep. temiz ciksin insallah da ne haykiricam o zaman

merhaba bayanlar,ben aranıza yeni katıldım,sizin gibi anne adayıyım ben de ilk bebeğim,23 martta doğacak inşallah:)ancak ben hala tek bir kıpırtı bile hissetmedim,ayrıca trabzonda yaşayan var mı,ben yıldızlı güvende asiye hanıma gidiyorum ama pek ısınamadım,ne yapsam bilmiyorum...

Kıvırcık ne güzel seni tekrar görmek. Önümüzdeki hafta güzel sonucunu hep birlikte kutlayalım arkadaşım.

Selam hoşgeldin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

Ben Artvinde yaşıyorum. Bundan önce bir hamileliğim daha oldu. Malesef düşük yaptım. kürtajımı Asiye Semra Kadıoğlu yaptı. Kendisinden çok memnun kaldım. Bu gebeliğimde de ilk başta ona gidiyordum ama ben doğumu İstanbulda düşündüğüm için onu bıraktım. Trabzonda malesef özel hastaneler devlet has. gibi çalışıyor. Bu doktorda çok sevilen ve tercih edilen biri. Artvinden benim gibi çok hastası var. Sen neden hoşlanmadın? Ters bir zamanınamı geldin acaba?

çok teşekkür ederim,asiye hanım cook yoğun,ne zaman gitsek gecikmali giriyoruz,fazla kalamıyoruz odasında,hep telaşlı,asırı soğuk kanlı yani ilgisiz mi desem bilemedim,ben hamilelikle ilgili her seyi internetten öğreniyorum,o pek bilgi vermiyor,öyle işte:)sizin doğumunuz ne zaman,bebeğin hareketlerini hissettiniz mi?

Haklısın arkadaşım dediğin gibi çok yoğun biri. Bende ilk gittiğimde senin gibi tedirgindim. Ama sonra sonra alıştık birbirimize. Bende çok detaycıyımdır. En ufak noktasına kadar bilmek istiyorum. Ama doktorlar malesef bizim kadar bu konuda hassas değiller. Ben Kağan Kocatepe'nin 9 ay 10 gün kitabını aldım öneririm. İçinde hertürlü bilgi var. Ama allah korusun burda bir sıkıntım olsa gideceğim ilk doktor kesinlikle Semra Hanım. Ona güveniyorum.

Biz 20. haftamız içindeyiz. 1 haftadır falan günde bazen 1/2 kez hareketlerini hissediyorum kızımın Senin cinsiyet neydi?

kitaba bakacağım,benimki de kız,elifimiz gelecek inşallah.doktorumu değiştirmeyeceğim ama umarım ben de alışırım,hem su da var ki demek ki sorun görmüyor:)inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız:)

Benimde kızımın adı Elif Gerçi biz iki isim istiyoruz. Biri Elif ikinciyi arıyorum

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeee

sağlıklı ve güzel bir tatil günü olsun herkes içinn ( amin )

aaa bak oğlum kivircik teyzemiz gelmiş canım sen zaten boşa yaptırtın amniosentezi ben ınanıyorumki çok çok sağlıklı bir bebeğin var hepimiz tek kalp olduk senin için dua ettik senin mutlu haberlerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum canım.

günaydın güzelmi güzel anneler günaydın hareketli mini mini yavrularımız.

bugün güzel geçcekmiş gibi gelio sanki bana yada kendimi kandırıyorum

günaydın anneler ve bebeleri
minnoş kızımı artık rahatlıkla hissedebiliyorum bir sağa bir sola gidip geliyor volta atıyor içeride görüş günü bekliyor çıkıncada bozmayın kafamı 9 aydır içerdeydim diyecek
buldu geniş alanı gezsin dursun sonra evi ona küçük gelince bacak kol ittirip kaktıracak beni hop bacağı çıktı hop dirseği çıktı....
kıvırcık aramıza tekrar hoşgeldin herşey yolunda gidecek lütfen sıkma kendini bugünleri sonra gülerek hatırlayacaksın sonra yaramazının poposuna vurusun korkuttun beni diye....

ohhh afiyet olsun canım Biz oğlumla yedik geldik karnımız doydunca direk uykum gelio yaaa

benim bu aralar hiç uykum yok, az uyku bana yetiyor, sürekli evde ve yatar haldeyim ya ondan sanırım

sizler çalıştığınız için hafta boyu hem siz hem bebekleriniz yoruluyor, vücut haliyle dinlenmek istiyor,

bol bol dinlenin canım

bu günlerimizi mumla arayacağız hatta muhtemelen böyle gezecez

offf yaa iple pazar gününü çekiyorum çünki tek izinli günüm dinlenme günüm pazar günü temziliğimi rahat rahat yapıyorum ütümü yapıorum yemeğimi yapıyorum herşeyim bir güne sığa biliyor ve yarın saat 1 de kuzenimin nişanı var püffff saat 5 de bitiyomuş tüm işim kalcak bi tek ütü ve yemek yapabilcem ve üstüne üstük dünlenemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…