Mrb kızlar nasılsınız.işyerinden arkadaşın bilgisayarından yazıyorum.malum benim bils sorun var.sizden destek beklediğim bişey var.cvp veremem ama yazdıklarınızı takip edeceğim.dün detaylı usgye girdik.herşey normal dedi.fakat 22+4 olması gereken bebeğim 22+1 uyumlu diye çıktı.yine çok aşağıda duruyor.tedirgin oldum.çünkü benim kadar usgye giren olmamıştır ve her sefeinde bebişimiz 3 gün ilerideydi.dün böyle çıkması üzdü beni biraz.beslenmeme çokkkkkkk dikkat eden biriyim.sadece çok kansızlık çıktı bu etkilemiş olabilirmi.bide çarşamba drye gitsem bu kadar kısa sürede ilerleme şansı varmı acaba.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
offf yaa iple pazar gününü çekiyorum çünki tek izinli günüm dinlenme günüm pazar günü temziliğimi rahat rahat yapıyorum ütümü yapıorum yemeğimi yapıyorum herşeyim bir güne sığa biliyor ve yarın saat 1 de kuzenimin nişanı var püffff saat 5 de bitiyomuş tüm işim kalcak bi tek ütü ve yemek yapabilcem ve üstüne üstük dünlenemicem
herkese merhaba,
1 aylik bi ayriliktan sonra tekrar kavustunm sizlere..
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
umarim herkes iyidir,biraktigim gibidir.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
sizleri cok ozledim bu arada.
Bebeğimin boyu fl:21.3 kilosu :470 gr çıktı.burda alt imzaa daha farklı.kaam karıştı.
Bebeğimin boyu fl:21.3 kilosu :470 gr çıktı.burda alt imzaa daha farklı.kaam karıştı.
evini temizleyip , işini yapıp rahatlayana kadar bu hafta da eğlenerek rahatla canım
iş ne zaman olsa yapılır
hem bu gün yaparsın, 3 gün sonra yapmamış gibi olursunnnnnnnnnnn
ben senin yerinde olsammmmmm gezerdim
ankarada yarın sıcaklık 23 derece
tadını çıkar canımmmmmm
Bu arada doktorum su icmeye devam dedi.kg artısımdan memnun.bebis 600gr olmus.elevit icmeye basladım baska bisey vermedı.her sabah ac karına birer kasık pekmez ve bal yemeye devam.hem bebise bunlardan daha dogal vıtamın olmuyor.bu arada ankara başkent hastanesnd personeli oldugum halde 150tl verdik.öptüler yani bizidısardan gelene 300 tlymis.fıyat arastrması yapan arkadaslara yardımım olur belki.
offf çok fazla yaa ben bilgi hastanesinde yaptırıyorum herşeyi ben ultrasyon için 100 tl vercem
Bu arada doktorum su icmeye devam dedi.kg artısımdan memnun.bebis 600gr olmus.elevit icmeye basladım baska bisey vermedı.her sabah ac karına birer kasık pekmez ve bal yemeye devam.hem bebise bunlardan daha dogal vıtamın olmuyor.bu arada ankara başkent hastanesnd personeli oldugum halde 150tl verdik.öptüler yani bizidısardan gelene 300 tlymis.fıyat arastrması yapan arkadaslara yardımım olur belki.
SKRN lütfen kafana takma eski sistemde son adet tarihi baz alınıyordu ki sağlık ocağındaki haftamla doktorumda ki ultrason haftası arasında neredeyse 1,5 hafta var...ama doğum esnasında ultrason haftası değil son adet tarihi geçerli....böyle küçük şeyler için kendini ve bebeğini üzme lütfen....
batıkenttekı hastane dımı.bır arkadasm gecen yıl dogum yaptı orda cok memnundu.vala canım banada cok geldı.ama genelde doktorlar rısklı gebelıkte uzman doktorlar oldgu icin böyleymis fiyatlar.bıde tüp bebek merkezlerı de var hastanenın bu yuzdn de fıyatlar yuksek.bugune kadar tek kurus vermdm aldılar hepsını bırden.ne 2li test ne 3 lü.olsun o kadar artık
herkese merhaba,
1 aylik bi ayriliktan sonra tekrar kavustunm sizlere..
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
umarim herkes iyidir,biraktigim gibidir.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
sizleri cok ozledim bu arada.
offf çok fazla yaa ben bilgi hastanesinde yaptırıyorum herşeyi ben ultrasyon için 100 tl vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?