2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Mrb kızlar nasılsınız.işyerinden arkadaşın bilgisayarından yazıyorum.malum benim bils sorun var.sizden destek beklediğim bişey var.cvp veremem ama yazdıklarınızı takip edeceğim.dün detaylı usgye girdik.herşey normal dedi.fakat 22+4 olması gereken bebeğim 22+1 uyumlu diye çıktı.yine çok aşağıda duruyor.tedirgin oldum.çünkü benim kadar usgye giren olmamıştır ve her sefeinde bebişimiz 3 gün ilerideydi.dün böyle çıkması üzdü beni biraz.beslenmeme çokkkkkkk dikkat eden biriyim.sadece çok kansızlık çıktı bu etkilemiş olabilirmi.bide çarşamba drye gitsem bu kadar kısa sürede ilerleme şansı varmı acaba.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

günaydın herkeze iki gündür geçmişi okuyamıyorum internet yok şimdide çıkıcam artık pazartesi görüşmek üzere kendinize ve bebeklerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

canım 3 gün sadece bence bundan bukadar korkulcak bi durum yok ama dr dediğide önemli. kansızlığın gelişimi etkilediğini duymuştum daha önce bence çok takma kafana bi sıkıntısı yoktur bebeğinin

evini temizleyip , işini yapıp rahatlayana kadar bu hafta da eğlenerek rahatla canım
iş ne zaman olsa yapılır
hem bu gün yaparsın, 3 gün sonra yapmamış gibi olursunnnnnnnnnnn
ben senin yerinde olsammmmmm gezerdim
ankarada yarın sıcaklık 23 derece
tadını çıkar canımmmmmm

hosgeldin cnm

Bebeğimin boyu fl:21.3 kilosu :470 gr çıktı.burda alt imzaa daha farklı.kaam karıştı.

cnm alt imza benim de tutmuyor canini SIKMA. Doktorum kilolu bir bebegi tasimakta zorlanirsin demisti bana. Ben o yuzden bir sey demiyorum kilosuna. Benim 336 gr cikmisti.

bugünde işdeyim canım saat 7 de evde oluyorum zaten gidince yemek bulaşık temizlik yapamıyorum. gerçi haklısın bu haftada biraz eğleniyim dimi oğlumla beraber

SKRN lütfen kafana takma eski sistemde son adet tarihi baz alınıyordu ki sağlık ocağındaki haftamla doktorumda ki ultrason haftası arasında neredeyse 1,5 hafta var...ama doğum esnasında ultrason haftası değil son adet tarihi geçerli....böyle küçük şeyler için kendini ve bebeğini üzme lütfen....

Merhba canlar.45 dk suren ve bizi gerım gerım geren detaylı ultrasynumuz hayırlısıyla bittı.cok sukur hersey yolunda.2hafta snra şeker yuklemesı olack.daha snrada 28.hafta snunda esımle kan uyusmazlgmz oldugu ıcın ıgne olcam.cok sukur darısı bekleyen arkadaslara..

Bu arada doktorum su icmeye devam dedi.kg artısımdan memnun.bebis 600gr olmus.elevit icmeye basladım baska bisey vermedı.her sabah ac karına birer kasık pekmez ve bal yemeye devam.hem bebise bunlardan daha dogal vıtamın olmuyor.bu arada ankara başkent hastanesnd personeli oldugum halde 150tl verdik.öptüler yani bizi dısardan gelene 300 tlymis.fıyat arastrması yapan arkadaslara yardımım olur belki.

offf çok fazla yaa ben bilgi hastanesinde yaptırıyorum herşeyi ben ultrasyon için 100 tl vercem

offf çok fazla yaa ben bilgi hastanesinde yaptırıyorum herşeyi ben ultrasyon için 100 tl vercem

batıkenttekı hastane dımı.bır arkadasm gecen yıl dogum yaptı orda cok memnundu.vala canım banada cok geldı.ama genelde doktorlar rısklı gebelıkte uzman doktorlar oldgu icin böyleymis fiyatlar.bıde tüp bebek merkezlerı de var hastanenın bu yuzdn de fıyatlar yuksek.bugune kadar tek kurus vermdm aldılar hepsını bırden.ne 2li test ne 3 lü.olsun o kadar artık

canım senin doktorun kim?
ben de başkent hastanesine gidiyorum
doktorum hulusi bülent zeyneloğlu
benim ayrıntılı için ödeyeceğim miktar 405 tl
perinotolog filiz hanım ayrıntılıya bakacak
canım sen doğumu da mı başkentte yapacaksın?

benimde sat 23 mayıs tı ultrasonda 28 mayıs olarak hesapladılar. peki 32.haftayı nasıl hesaplıcaklar acaba

evet canım batıkentteki hastane

Hosgeldın canım yaaa allah bebegını sagsalım verıcek kucagına hıc merak etme ben hıc kotu dusunmuyorum ınan evınede topıgede hos geldın

100 tl detayli ultrason mu? Insallah biz de resmi olarak bebegin cinsiyetini orada ogrenecegiz. 26. H'da detayli ultrason yapilabilinir miki?Orada Dr.salih varmis, iyiymis.

Aralik'in 6sinda Ankara oradan da 10'unda Izmir yapip orada da doguma kadar kuluckaya yatacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…