100 tl detayli ultrason mu? ınsallah biz de resmi olarak bebegin cinsiyetini orada ogrenecegiz. 26. H'da detayli ultrason yapilabilinir miki?orada dr.salih varmis, iyiymis.
Aralik'in 6sinda ankara oradan da 10'unda ızmir yapip orada da doguma kadar kuluckaya yatacagiz.
herkese merhaba,
1 aylik bi ayriliktan sonra tekrar kavustunm sizlere..
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
umarim herkes iyidir,biraktigim gibidir.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
sizleri cok ozledim bu arada.
Mrb kızlar nasılsınız.işyerinden arkadaşın bilgisayarından yazıyorum.malum benim bils sorun var.sizden destek beklediğim bişey var.cvp veremem ama yazdıklarınızı takip edeceğim.dün detaylı usgye girdik.herşey normal dedi.fakat 22+4 olması gereken bebeğim 22+1 uyumlu diye çıktı.yine çok aşağıda duruyor.tedirgin oldum.çünkü benim kadar usgye giren olmamıştır ve her sefeinde bebişimiz 3 gün ilerideydi.dün böyle çıkması üzdü beni biraz.beslenmeme çokkkkkkk dikkat eden biriyim.sadece çok kansızlık çıktı bu etkilemiş olabilirmi.bide çarşamba drye gitsem bu kadar kısa sürede ilerleme şansı varmı acaba.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
canım 3 gün sadece bence bundan bukadar korkulcak bi durum yok ama dr dediğide önemli. kansızlığın gelişimi etkilediğini duymuştum daha önce bence çok takma kafana bi sıkıntısı yoktur bebeğinin
kızlar yardım ayrıntılıyı hangisi çekerse daha iyi oluyodu aklımdada kalmamış geçmişdede bulamadım bana cevap yazarsanız sevinirim eşim ankara eryaman asg tıp merkezinde bulmuş orası daha uygun dio onun için iyimi değilmi araştırmam lazım yalnız p.tesi bakabilirim anca cevaplarınıza eğer yazabilirseniz özel cevap yazarsanız telden girmeye çalışcam yarın umarım becerebilirim sevinirim iyi akşamlar ve iyi tatiller
Selam şekerlerimmmmm
Güsel bir pazar günündeyiz hepinize bol güneşli mutlu sağlıklı huzurlu bir pazar diliyorummm
Çok geçmişe bakamadım kıslar önemli bişey yoktur umarım, dün nedenini bilemediğim bi şekilde giremedim topiğee
Hepinizi mucukluyorummm
Kizlar dunden beri atesler icindeyim 39 dereceyi bile gorduk. Gece saat 3 de medica na acile gittim serum ve parolun serumunu verdiler. Atesim dusmustu ama bugun tekrar cikti. 38 kusur oluyor sonra 37 ye iniyor. İlik dusu denedim,kuvette bekledim. İslak bezler koydum ama gecmiyor.
Bademciklerim iltihaplanmis o yapiyor. Yemek yiyemiyorum kusuyoru. Hastayim. İhlamur icecegim birazdan. Sizinle paylasmak istedim sadece.
Yarin da doktora gidecegim.
cok gecmis olsun, doktoruna haber verdin miKizlar dunden beri atesler icindeyim 39 dereceyi bile gorduk. Gece saat 3 de medica na acile gittim serum ve parolun serumunu verdiler. Atesim dusmustu ama bugun tekrar cikti. 38 kusur oluyor sonra 37 ye iniyor. İlik dusu denedim,kuvette bekledim. İslak bezler koydum ama gecmiyor.
Bademciklerim iltihaplanmis o yapiyor. Yemek yiyemiyorum kusuyoru. Hastayim. İhlamur icecegim birazdan. Sizinle paylasmak istedim sadece.
Kizlar dunden beri atesler icindeyim 39 dereceyi bile gorduk. Gece saat 3 de medica na acile gittim serum ve parolun serumunu verdiler. Atesim dusmustu ama bugun tekrar cikti. 38 kusur oluyor sonra 37 ye iniyor. İlik dusu denedim,kuvette bekledim. İslak bezler koydum ama gecmiyor.
cok gecmis olsun, doktoruna haber verdin mi
selam kizlar nasilsiniz.arada bakiyorumsize.ben iyiyim cok sukur evdeyim her sey yolunda.kizimla ayri kaldigimizin gunlerin tadini cikariyoruz.kaynanami yolcu ettik.sagolsun.hakkini odeyemeyiz.minik kuklamda tekmeliyib duruyo.
DB55 canim cok cok gecmis olsun.RABBIM acil sifalar versin.keske iyilesene kadar hastane musahide altinda kalsaydin.KENDINE IYI BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?