2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet canım ayrıntılı için 100 tl ödicem ankara bilgi hastanesi batıkentte

Dualarimiz seninle

kızlar yardım ayrıntılıyı hangisi çekerse daha iyi oluyodu aklımdada kalmamış geçmişdede bulamadım bana cevap yazarsanız sevinirim eşim ankara eryaman asg tıp merkezinde bulmuş orası daha uygun dio onun için iyimi değilmi araştırmam lazım yalnız p.tesi bakabilirim anca cevaplarınıza eğer yazabilirseniz özel cevap yazarsanız telden girmeye çalışcam yarın umarım becerebilirim sevinirim iyi akşamlar ve iyi tatiller

canım 3 gün sadece bence bundan bukadar korkulcak bi durum yok ama dr dediğide önemli. kansızlığın gelişimi etkilediğini duymuştum daha önce bence çok takma kafana bi sıkıntısı yoktur bebeğinin

kadınızın dediği gibi korkulacak hiç bişi yok. benim usg ile sat arasında 1,5 hafta var. ama ölçüleri gayet yerinde dedi sağlıklı dedi. hiç sıkma canını. ben cemrenuruma doğuma girerken 3 kg dediler ultrasondan vahhhh dedim 500 gr aşagı doğuyormuş dedim 2.5 kg mı doğcak dedim bir geldiki topaçççççç 4kg 50 gr o yüzden hamileliğin düzenli olsun çocuk sağlıklı olsun herşey yolundadır merak etme.

hoşgeldin canım benim.dualarım seninle seninle. allahım inşllah iyi sonuçlar alırsın hep beraber sevinirizzzz... bende sonucu merakla bekliyorummmm

bu arada kendi durumumdan bahsediğim. dün sabah kahvaltısında bir başladım istira etmeye akşam 7ye kadar 6 defa istifra ettim eşimi bekledim hastaneye götürsün diye. ilk önce kızımı merak ettim ultrasonda kalbinin attığını görünce çok sevindim. iki şişe serum bağladılar falan akşam 12de eve döndük şuan daha iyiyim. en mutlu olduğum şey kızımın sağlıklı olması. ben hamileyken çok hasta oluyorum ya. cemrenurdada 2 defa serum yemiştim. bu arada dün cemrenura sordum babasının istediği isim ırmakmı benim istediğim ipekmi olsun diye ipek dedi çok mutlu oldum babası senmi öğrettin dedi ama yemin billah ettim ben öğretmedim diye kendisi söyledi şimdi soruyoruz adı ne diye ipek diyor.

canım benim teyzem martta doğum yaptı bilgide ben ona sordum kim yaptı diye radyolog yapmış. ben de koruya fiyat soracağım çok derse gataya gideyim diyorum.

kızlar bebeğinize müzik dinletmeye başladınız mı artık duyabiliyormuş. turkcellin ucretsiz bir hamilelik kulubu var ordan bana mesaj geldi 20.haftada. artık müzik dinletebilirsiniz yazıyordu. ben şu an mozart dinletiyorum

Son düzenleme:
güzel ,ılık, güneslı bır pazar sabahından herkese gunaydınn...

bugun de bebegımın odası ıle ılgılenıces dun perecımıze gttık ve perdemızı sectık cok tatlı mavi bır fon ve beyaz tülümüz salı gunu olcu almaya gelıcekler...

bugunde odamızı almaya gıdıoruz sıparısımızı verıces sanırım 1-1,5 ay suruomus gelmesı anca o zmna kadar perde ve duvar kagıdımız hallolur benden hbrler bole kızlar artık tum haftasonlarımı bebesıme ayrıdım cok işimmmm var cokkkk:))

skrn canım bnmde ayrıntılıda bebegım bı hafta gerıde ama doktorum bunun onemlı okmadıgını soyledı bı hafta gerıde ılerıde farketmıomus o son anlarda ztn haftasını yakalıomus bn bunun beslenmeylede cok ılgılı oldgunu sanmıorum haftada 3 kez et bır kez balık her aksam sut ve muz her sabah cevız yıorum ama bnmde gerıde takılma tatlım buna ...

Selam şekerlerimmmmm

Güsel bir pazar günündeyiz hepinize bol güneşli mutlu sağlıklı huzurlu bir pazar diliyorummm

Çok geçmişe bakamadım kıslar önemli bişey yoktur umarım, dün nedenini bilemediğim bi şekilde giremedim topiğee

Hepinizi mucukluyorummm

selammmmmmmmmm şekercikkkkk

evet dün sitede problem vardı, bugün de herkes tatilin tadını çıkarıyor herhalde,
topiğe uğrayan pek yok

Kizlar dunden beri atesler icindeyim 39 dereceyi bile gorduk. Gece saat 3 de medica na acile gittim serum ve parolun serumunu verdiler. Atesim dusmustu ama bugun tekrar cikti. 38 kusur oluyor sonra 37 ye iniyor. İlik dusu denedim,kuvette bekledim. İslak bezler koydum ama gecmiyor.
Bademciklerim iltihaplanmis o yapiyor. Yemek yiyemiyorum kusuyoru. Hastayim. İhlamur icecegim birazdan. Sizinle paylasmak istedim sadece.
Yarin da doktora gidecegim.

geçmiş olsun canım .bol bol sıvı almaya dikkat et. bende 2 gün evvel serum yedim..

cok gecmis olsun, doktoruna haber verdin mi

çok geçmiş olsun canım, acil şifalarrrrr

selam kizlar nasilsiniz.arada bakiyorumsize.ben iyiyim cok sukur evdeyim her sey yolunda.kizimla ayri kaldigimizin gunlerin tadini cikariyoruz.kaynanami yolcu ettik.sagolsun.hakkini odeyemeyiz.minik kuklamda tekmeliyib duruyo.

DB55 canim cok cok gecmis olsun.RABBIM acil sifalar versin.keske iyilesene kadar hastane musahide altinda kalsaydin.KENDINE IYI BAK

Serumlardan sonra iyi olmustum cikardilar

Canım çok geçmiş olsun. Ne oldu bize böyle ya. Nazar mı deyirdik kendimize

Bende kendimi bildim bileli böyle grip geçirmedim. Öksürük, hapşırık, vücut kırgınlığı bir hafta oldu ya:18: En kötüsü ciğerlerim dolmuş mecburen antibiyotik içiyorum her içişimde vicdan azabı çekiyorum Birde 2 gündür bebişimde bana küstü hiç hareket etmiyo Onun için çok endişeleniyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…