Canım çok geçmiş olsun. Ne oldu bize böyle ya. Nazar mı deyirdik kendimize
Bende kendimi bildim bileli böyle grip geçirmedim. Öksürük, hapşırık, vücut kırgınlığı bir hafta oldu ya:18: En kötüsü ciğerlerim dolmuş mecburen antibiyotik içiyorum her içişimde vicdan azabı çekiyorumBirde 2 gündür bebişimde bana küstü hiç hareket etmiyo Onun için çok endişeleniyorum :18::18::18:
selam kizlar nasilsiniz.arada bakiyorumsize.ben iyiyim cok sukur evdeyim her sey yolunda.kizimla ayri kaldigimizin gunlerin tadini cikariyoruz.kaynanami yolcu ettik.sagolsun.hakkini odeyemeyiz.minik kuklamda tekmeliyib duruyo.
DB55 canim cok cok gecmis olsun.RABBIM acil sifalar versin.keske iyilesene kadar hastane musahide altinda kalsaydin.KENDINE IYI BAK
Kizlar dunden beri atesler icindeyim 39 dereceyi bile gorduk. Gece saat 3 de medica na acile gittim serum ve parolun serumunu verdiler. Atesim dusmustu ama bugun tekrar cikti. 38 kusur oluyor sonra 37 ye iniyor. İlik dusu denedim,kuvette bekledim. İslak bezler koydum ama gecmiyor.
Bademciklerim iltihaplanmis o yapiyor. Yemek yiyemiyorum kusuyoru. Hastayim. İhlamur icecegim birazdan. Sizinle paylasmak istedim sadece.
Yarin da doktora gidecegim.
herkese merhaba,
1 aylik bi ayriliktan sonra tekrar kavustunm sizlere..
sonunda evime dondum ama malum ev almis basini yurumus. 2 gundur temzilik faslim vardi.
umarim herkes iyidir,biraktigim gibidir.
ben bildiginizn uzere amniosentez yaptirdim ve onumuzdeki gunlerde sonuclarini alacagim hala cevap gelmedi..
heyecanla ve umutla haber bekliyoruz. bebisim kipir kipir teyzeleri, icimden bir ses(belki de bebisimin sesi) her sey yolunda diyor...
sizleri cok ozledim bu arada.
aaaaa aaaaaaaaaaaaa yine kaybodunnnnnn
bir frezya gördüm sankiiiiiiii53:
gülüm çok sevindim haberlerine...bebeğin cinsiyeti belli oldumu??seni merak ediyordum ne zamandır..kızına kavuşmuşsun darısı karnındakine inşallahhhh...
papatyam sayfa açıktı bakıyorum kimse yok çıktım ben de :)) demsa ya baktım ama online alışveriş yapılıyomu anlamadım fiyatları yazmıyordu canım..
canım siteye gir, moda gurusu yazıyor kocaman ekranda beyaz bir zemin üstünde
onun üstünü tıkla
sonra sayfanın en altında markalar var
oradan L-O yazan yeri tıkla
mothercare yi seç
ekranda fiyatları ve ürünleri görebiliyorsun canım
iyi alışverişler
canım siteye gir, moda gurusu yazıyor kocaman ekranda beyaz bir zemin üstünde
onun üstünü tıkla
sonra sayfanın en altında markalar var
oradan L-O yazan yeri tıkla
mothercare yi seç
ekranda fiyatları ve ürünleri görebiliyorsun canım
iyi alışverişler
2013 naber canım sen iyileşmedin mi hala(
duy sesimiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?