2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Cnm gecmis olsun. Antibiyotigi doktorun vermis, uzulme. Vicdan azabi cekme. İyilesemezsek bebeklerimiz mutlu olmaz. Benim durumum da antibiyotiklik bogazim mahvolmus. Bakalim doktor ne diyecek? En kotusu de ates ve kusma. Benim bebegim de yemek ye der gibi vuruyor

gülüm çok sevindim haberlerine...bebeğin cinsiyeti belli oldumu??seni merak ediyordum ne zamandır..kızına kavuşmuşsun darısı karnındakine inşallahhhh...

oyy çok geçmiş olsun canım ya bende bir aydan fazla süründüm inan...c vitamini al bol bol...

yüce rabbim başka dert vermesin ağırından beterinden saklasın.inanıyorumki herşey güzel çıkacak.yavrun sapasağlam doğacak.üzüldüğünle kalacaksın.ama durumunu az çok tahmin edebiliyorum allah kolaylık yanındada müjdeli haberleri versin gülüm ya..

23.haftamızın içindeyiz.bebeğimin erkek olduğu kesinleşti.1 haftadır oğlanların odasıyla uğraşıyoruz.asma tavan yaptırdık spot kendinden ayarlanan ışıklar taktırdık akşam ve uyku moduna geçen.tavanı ay ve yıldızlarla donattık.duvar kağıdı yaptık mavili aylı kuşlu falan :)ömürün odası vardı yerleri değişip bebeğede yer açıldı tül perde değişti...beşiğimiz kaldı ve bazı eksikler.
bu arada yavrumun ismi kayra batın oldu.batın allahın isimlerinden biri..tek başına konulmuyormuş müftüye danıştım olmaz dedi...ömer li rüyamıda hatırlarsınız.hz.ömeri görmüştüm eşimde ömer batın olsun diyor illa.ama sanırım kayra batın kalacak.
okulda girip okuyorum sık sık sizi.keyifler yerinde maşallahhh.allah daim etsin.hepinizi çok öpüyorum...

Son düzenleme:
nerelerdesin sennnnnnn?

gelmiyorsun pek, yoksa sen de mi face grubuna kaydın?

mothercare nin sitesini sormuştun, biraz geç cevap verdim göremedin sanırım,

demsa diye bir site canım

ben oradan aldım, hatta ttnet liysen ekstra yüzde 20 indirim var

epey ucuza geliyor canım

iyi dilekler ve dualar için herkese sonsuz teşekkürler....

DB55 canım kaynatıp soguttugun suya tuz koyarak gargara yap. 3 ayda bir bademcik iltihabı olurdu bende, iğne yemeden geçirmek zordu ama doktorlar hep tuzlu su ile gargara öneririlerdi, enfeksiyona iyi gelir.

mihs ve Kayra ne güzel odalar hazırlanmaya başlanmış. inşallah bebişleriniz huzurla uyur cici odalarında.

SKRN canım 3 gun geriden gelmesi hiç bir şey değil. hiçç merak etme.
alıntı yapmadım ama aklımda kalanlar bunlar oldu

Son düzenleme:
gülüm çok sevindim haberlerine...bebeğin cinsiyeti belli oldumu??seni merak ediyordum ne zamandır..kızına kavuşmuşsun darısı karnındakine inşallahhhh...

canim benim cok sagol.sende ne zamandir yazmiyordun.goremedim seni.bende pek fazla yazamiyorum.ama takip ediyorum.RABBIM evlatlarini korusun ameli salih evlatlar olsunlar insallah.yok canim benimki hic gostermiyor kendini.ayin 30 gittim doktora ultrason yapti.her seyi iyi cok sukur.ama cinsiyettini gostermedi.bende sormak istemiyorum bundan sonra.ama cok merak ediyorum.birde kizim olacak diye hissediyorum.saglikla gelsinlerde.kendine cok iyi bak canim.
KIVIRCIK arkadasim insallah yakinda guzel heberlerinizi alicaz buna hic subhem yok.ALLAHA emanetsizin

papatyam sayfa açıktı bakıyorum kimse yok çıktım ben de :)) demsa ya baktım ama online alışveriş yapılıyomu anlamadım fiyatları yazmıyordu canım..

canım siteye gir, moda gurusu yazıyor kocaman ekranda beyaz bir zemin üstünde
onun üstünü tıkla
sonra sayfanın en altında markalar var
oradan L-O yazan yeri tıkla
mothercare yi seç
ekranda fiyatları ve ürünleri görebiliyorsun canım
iyi alışverişler

sağol canım başardım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim :))

Canım süpersin sağol

2013 naber canım sen iyileşmedin mi hala (

Canım merhaba,

Sorma ya hayatımın en zor gribini geçiriyorum. Çok şükür bugün daha iyiyim. Birtanecik kocacım, sağolsun bizimle çok ilgilendi. C vitaminine boğdu bizi. Raporum bitti. yarın işe başlayacağım Tam geçmesede fane değilim. Sen nerelerdesin özlettin kendini.

ankara dan güzel bir sabahtan hepinize günaydınn canlarrr.size minnoşlarınıza bol bol sağlıklı günler diliyorum

duy sesimiiiiiiiiiiiiii

canım kusura bakma hafta sonu pek giremedim.ben uzman doktora gidiyorum.hamilelliğimden önce gittiğim bi doktorum vardı ona devam ettim.biliyosundur sende yeni bir doktora alışmak zor oluyor.hele bu kadın doğumcuysa.ben çok memnunum dokrtorumdan.doğumuda bi aksilik olmazsa başkentte yapmayı düşünüyorum.senin doktorununda adını duydum işinde iyi biri.hayırlısıyla geçse şu günlerde bebişlerimizi kucağımza alsak.ama senden neden 400tıl istediler.ben sordum 300 demişlerdi.yapacak bişey yok canları sağ olsun bebişlerimizin :)

günaydın güzel anneler:103: ve bebekleri

naıslsınız bakalım

dün temzilik yaptım çok yorulmuşum bugün de hala etkisindeyim yorgunluğun bu halde işe geldim neyse ki akşam eve gidip bir duş alıp hemen yatabilicem

yarın da büyük gün bebeğimi görmeye gidicem hastaneye tam bir aydır görmüyorum bakalım minik kızımız nasıl

doktordan çıkınca aşı vurulmaya gidicem inş ağzım sızım olmaz kızlar :18::18::18: neyse böyle işte çok çok iyiyiz artık ufak ufak hareketlerini hissdediyrum ve şuan da divildiyor kızım

günaydın güzel anneler...

Bir haftasonu daha nası geçti anlamadan yine iş başındayım.
Haftasonu evimi temizledim. Mis gibi oldu her yer,içim rahatladı. Eşim bnm gibi yapamıyor ne de olsa..

Bir de EVİM SENSİN filmini izlemeye gittik.Son yarım saat gözyaşı içinde kaldım..Bebeğim de içerde tekmeledi durdu ne oluyo niye ağlıyosun der gibi.

günaydın güzel anneler ve mini mini yavrularımız

dün çok yoğundu benim için sabah 11de evden çıktım nişan vardı kuzenimin gece 00:30 da eve girdim ve ayaklarım zonkluyo resmen.
umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir.

aaa kızlar c.tesi sölemiştim yaa eryaman asg tıp merkezi ayrıntılı ultrasyon fiyatını sordum bugün muayne için 10 tl ultrasyon için 21 tl toplam 31 tl vermeniz gerek dedi şaka gibi dimi tekrar arayıp sorcam ben mi yanlış anladım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…