2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yuhhh sordum tekrar radyolog çekiyomuş ve hemen ertesi güne veriyolarmış ultrasyon gününü

Gunaydın guzel annısler ıyı haftalar dılerım hepınıze. Benım oglusum dun cok hareketlıydı.ıcım kıpır kıpırdı.bugunde aynısını beklıyorum oglumdan.

günaydın anneler ve kızım minik sanal arkadaşları....
hafta sonumuz biraz yoğun geçti....c.tesi anne kendini gezdirdi,akşam babanın sekreterinin düğününe gittik,oradan çıkıp teyzey ve enişteyle gece seansı Çanakkale 1915 filimine gittik....minnoşumum yüksek sesten çok rahatsız oldu ve sürekli tekmeledi....karnıma hırkamı sardım elimi karnımda tutup okşadım ama filim bitip eve geldiğimizde hala durmuyordu yazık kızıma benim....
her geçen gün işe gelmek daha da zorlaşıyor....yorulmak değil ama halsizim...bir de çok ama çookk duygusalım....dün sabah yoluk kafalı yeğenim sandalyeden düştü dudağı kanadı tüm gün ağla ağla hal oldum...gece rüyalarıma girdi....herkes olabilir düşer bu çocuk diyor ama dudağında kanı görünce ve şimdi aklıma geldikçe hep ağlamak istiyorum....

günaydın kızlar
bizde cumartesi muayenemizi olduk.kızımız parmağını emiyordu çıkarıp çıkarıp sonrada el salladı bize
bayağı bi güldük.dr zaten her seferinde ayrıntılı bakıyordu yine öyle inceledi herşeyini.bende ayrıca gitmemiz gerekiyor mu dedim.ben zaten kendim inceliyorum ki cihaz da bunun için olan bi cihaz normal bi ultrason cihazı değil dedi.bi sorun olursa ancak o zaman bir perinatologa gitmeniz ve sonunda rapor vermesi gerek dedi.sizde böyle durum zaten yok dedi.
grip aşısını sordum olmana gerek yok hamileyken zaten ekstra riske girmeye gerek yok senin ve bebeğin bağışıklık sistemi doğal haliyle yeterli zaten dedi.aşılarında bazı riskleri var grip için buna değmez dedi.yiyeceklerden destek almak daha doğru dedi.
kızımızın kaslı bacaklarına takıldı babası tenisci mi olcak ne diyor bende sen buara tv de gördüklerinden etkilendin galiba dedim zaten kıskanmam çok kolay oluyor şu sıralar bu gülücükteki gibi olucaz yani

Son düzenleme:
selam kızlar
ay hasta arkadaslarıma cok gecmıs olsun
kayra mıhs oda alanlara hayırlı olsun kızlar..
herkese selam bende bugun detaylıma gıdıcem dua edın sızı sevıyorum

canım benimkiler ikiz olduğu için fiyat böyleymiş,hastaneden bir katalog almıştım, oda süslemesini yapıp, doğum fotoğrafçısını ayarlıyorlarmış, hastaneden net bilgi almadım, sana soracaktım fiyatları hakkında bilgin var mı diye

canım benim için de büyük gün yarın, inşallah biz de güzel haberlerle geleceğiz.

aşı konusunu doktoruma yarın soracağım, yaptır derse ben de yarın yaptıracağım

nasılsınız güzel anneler

özledim hepinizi ,bayramdan sonra bi kendime gelemedim, eşimin babası hasta evde hasta olunca durum nasıl oluyor hepiniz bilirsiniz iki gün hast yoğunbakımda kaldı biraz toparladı allaha şükür şimdi evde makinelere bağlı ama yanımızda en azından,hasta ziyaretine gelenler yemek çay derken haftasonu nasıl geçti anlamadım..

ben de alışveriş yapmak istiyorum bebeğime ciciler almak istiyorum ama hiç sırası değil ne yazık ki biraz ertelemek zorundayım heveslerimi,ama şu evim sensin filminde aklım kaldı haftaiçi bi akşam gidebiliriz inşallah kafa dağıtırz biraz iyi olur..

kızım artık iyiyce belli etmeye başladı varlığını,böyle yorulmuş sıkılmış oturuyorum iki dakika bi dokunuyo annesine gülümsememe engel olamıyorum :))) bi sevindirik oluyorum

herkese gunaydınnnn...

çielkcım canım benım randevun kacta allahın ıznıyle guzel hbrlerını beklıyorum habersız bırakma..

ebah canım benım nasılsın ?? uzulme tatlım allah beterınden korusun dedıklerı dogru cocuklar duse kalka buyuo ıste ama olan buyuklere oluo...

kıvırcık nerlerdesın bu arada canım hıc sesın cıkmıo ozlettın ıyıce kendını artık...

bnı sorarsanız ıyıyım ıste odamızı aldık onumuzdekı ay gelıcek ıns artık baslıyoruz her hafta sonuna bısı sıkıstırıorum yoksa bnm kocayla bıraz zor yetısır sagolsun agırdır bıraz 50 kez solemek gerekır :)

Tekrar merhaba kızlar dün akşam üstü saat 18:30 da en son hareket etti oğlum ve daha hiç hareket ettiğini hissetmedim acaba bu normal mi yada bişey olmuş olabilirmi:18::18::18::18:

Tekrar merhaba kızlar dün akşam üstü saat 18:30 da en son hareket etti oğlum ve daha hiç hareket ettiğini hissetmedim acaba bu normal mi yada bişey olmuş olabilirmi:18::18::18::18:

normqaldir heralde canım bende o kadar güzel hissediyorum ki hele bu sabah çok güzel bir duyguymuş yaaaa çok mutluyum

normqaldir heralde canım bende o kadar güzel hissediyorum ki hele bu sabah çok güzel bir duyguymuş yaaaa çok mutluyum

evet çok güzel bir duygu yaa normalde hiç durmazdı sürekli harek ettiğini hissederdim arada 1-2 saat bi durgunluk olurdu sonra tekrar hareket ederdi şimdi hissedemeyince korkmaya başladım:18:

evet çok güzel bir duygu yaa normalde hiç durmazdı sürekli harek ettiğini hissederdim arada 1-2 saat bi durgunluk olurdu sonra tekrar hareket ederdi şimdi hissedemeyince korkmaya başladım:18:

merak etme canım.senin hafatlarında olur.benimki de öyleydi.bir iki hafat sonra hareketleri daha seri hale gelecek.uyuyodur annesi uyuyup büyüyo

korkma canım ya olur öyle şeyler ben yeni yeni hissetmeye başladım içimizde bir can taşımak çok farklıymış hele onu hissetmek aman allahım ya bak gene oynadı benim kız

canım bence normal, benimkiler bazen çift kale maç yapıyorlar içerde, bazen de hiç sesleri solukları çıkmıyor tüm gün

canım başkent hastanesindeki doğum fiyatları hakkında bilgin var mı?

arıyorum maltepe deki yeri ama cevap veren yok telefonlara:44::44::44::44::44:

valla canım bilmiyorum fiyatını.öğreniriz ama birdahaki kontrolde yazarım

canım bence normal, benimkiler bazen çift kale maç yapıyorlar içerde, bazen de hiç sesleri solukları çıkmıyor tüm gün

korkma canım ya olur öyle şeyler ben yeni yeni hissetmeye başladım Içimizde bir can taşımak çok farklıymış hele onu hissetmek aman allahım ya bak gene oynadı benim kız

umarım kızlar yaaa ben oğlum içerde debelenmesine alıştığım için bu haller beni korkutuyo açıkcası rabbim sağlıklı bi şekilde doğurmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin

canım başkent hastanesindeki doğum fiyatları hakkında bilgin var mı?

arıyorum maltepe deki yeri ama cevap veren yok telefonlara:44::44::44::44::44:

daha tam anlamıyla konuşmadım hastaneyle.daha doğrusu hastaneyle değil muhasebeyle konuşmak lazım ama muhasebeye ulaşmak ne mümkün.birde yılbaşından sonra muhakkak zam gelir.o yüzden ocağın ilk haftası bilgi almak daha mantıklı.biraz daha beklemekte fayda var net miktarı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…