canım kusura bakma hafta sonu pek giremedim.ben uzman doktora gidiyorum.hamilelliğimden önce gittiğim bi doktorum vardı ona devam ettim.biliyosundur sende yeni bir doktora alışmak zor oluyor.hele bu kadın doğumcuysa.ben çok memnunum dokrtorumdan.doğumuda bi aksilik olmazsa başkentte yapmayı düşünüyorum.senin doktorununda adını duydum işinde iyi biri.hayırlısıyla geçse şu günlerde bebişlerimizi kucağımza alsak.ama senden neden 400tıl istediler.ben sordum 300 demişlerdi.yapacak bişey yok canları sağ olsun bebişlerimizin :)
günaydın güzel anneler:103: ve bebekleri
naıslsınız bakalım
dün temzilik yaptım çok yorulmuşum bugün de hala etkisindeyim yorgunluğun bu halde işe geldim neyse ki akşam eve gidip bir duş alıp hemen yatabilicem
yarın da büyük gün bebeğimi görmeye gidicem hastaneye tam bir aydır görmüyorum bakalım minik kızımız nasıl
doktordan çıkınca aşı vurulmaya gidicem inş ağzım sızım olmaz kızlar :18::18::18: neyse böyle işte çok çok iyiyiz artık ufak ufak hareketlerini hissdediyrum ve şuan da divildiyor kızım
Tekrar merhaba kızlar dün akşam üstü saat 18:30 da en son hareket etti oğlum ve daha hiç hareket ettiğini hissetmedim acaba bu normal mi yada bişey olmuş olabilirmi:18::18::18::18:
normqaldir heralde canım bende o kadar güzel hissediyorum ki hele bu sabah çok güzel bir duyguymuş yaaaa çok mutluyum
evet çok güzel bir duygu yaa normalde hiç durmazdı sürekli harek ettiğini hissederdim arada 1-2 saat bi durgunluk olurdu sonra tekrar hareket ederdi şimdi hissedemeyince korkmaya başladım:18:
merak etme canım.senin hafatlarında olur.benimki de öyleydi.bir iki hafat sonra hareketleri daha seri hale gelecek.uyuyodur annesi uyuyup büyüyo
evet çok güzel bir duygu yaa normalde hiç durmazdı sürekli harek ettiğini hissederdim arada 1-2 saat bi durgunluk olurdu sonra tekrar hareket ederdi şimdi hissedemeyince korkmaya başladım:18:
Tekrar merhaba kızlar dün akşam üstü saat 18:30 da en son hareket etti oğlum ve daha hiç hareket ettiğini hissetmedim acaba bu normal mi yada bişey olmuş olabilirmi:18::18::18::18:
canım benimkiler ikiz olduğu için fiyat böyleymiş,hastaneden bir katalog almıştım, oda süslemesini yapıp, doğum fotoğrafçısını ayarlıyorlarmış, hastaneden net bilgi almadım, sana soracaktım fiyatları hakkında bilgin var mı diye
canım benim için de büyük gün yarın, inşallah biz de güzel haberlerle geleceğiz.
aşı konusunu doktoruma yarın soracağım, yaptır derse ben de yarın yaptıracağım
canım bence normal, benimkiler bazen çift kale maç yapıyorlar içerde, bazen de hiç sesleri solukları çıkmıyor tüm gün
korkma canım ya olur öyle şeyler ben yeni yeni hissetmeye başladımIçimizde bir can taşımak çok farklıymış hele onu hissetmek aman allahım ya bak gene oynadı benim kız
canım başkent hastanesindeki doğum fiyatları hakkında bilgin var mı?
arıyorum maltepe deki yeri ama cevap veren yok telefonlara:44::44::44::44::44:
valla canım bilmiyorum fiyatını.öğreniriz ama birdahaki kontrolde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?