2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım şimdi öğrendim,
emekli sandığı çalışan olduğum için sezaryen 500 tl
oda süsleme 250 tl
fotoğraf 500 tl
özel oda ise geceliği 500 tl imiş

yalnız bu fiyatlar bu yıl için geçerlidir sanırım.ssk lıya daha farklı fiyatlar verebilirler.daha doğuma zaman var artık ne yapalım.para bıriktirmede fayda var şimdiden :)

Selam canlarım ciğerlerim, ve minik elma şekerleri

Herkese güsel sağlıklı mutlu bir gün diliyorum inşallah

Çilakkkkkkkkk canım inşallah sağlıklı hayırlı haberlerini alırsınnn ALİ ARAS ' ın Haberrlerini bekliyorus dualarımızdasın canımmm

Kızlarr hasta olanlar var çok geçmiş olsun dioyrum RABBİM şifa versin bol c vitamini ve sıvı alalım inşallah..

Üretmennnnnnnninmmmm geçmiş olsun ssizede inşallah.. Bende o filme gitmeyi düşünüyorum bide kenanın filminee bide 16 KASIMDA filmim çıkıyor ALACAKARANLIK

Hepinizi öpüyorummm
2013 bu arada buluşma büyük ihtimal 24 de olacak ona göre ayarla kendini gelmişken

Ebahcımmm yeğenine geçmiş olsunn canım üzme kendini, bu aralar hormonlarımız efet tepe taklak malesef ama geçicek inşallah güselim az kaldıı

selam,

haftasonu giremediğim için bana yazılanları okuyamadım kızlar. geçmişi okudum herkes iyidir umarım. benim kızda fıldır fıldır dönüyo maşallah karnımda... daha karnında sevgisi düşüyo kalbine insanın. doğduğu aklıma geldikçe bi zıplayasım geliyo

muhammed emin çok güzel... ismiyle yaşasın inşallah muhammed ismini taşısın yavrun. çok dikkat edin o isme bol hürmet gerekiyormuş

candascım evet sare yi 2. isim olarak istiyorum ama. ilk ismi zeynep olacak kesnleşti gibi bişey. ama dışardan çok burun sokuyolar. kayın validem fatıma diye tutturdu. o yüzden özgürce düşünemiyoruz

slm kizlar
Bugun hastaneden geliyorum grip olmussun dedi doktor tahlil yapti kan degerlerim dusuk cikti. Kan ilaci yazmadi ama :44: Cok bulantim ve kusmam var bir sey yiyemiyorum dedim. Idrar tahlilime bakip o da ayni seyleri soyledi. E dedim kusmamam icin ilac yazmayacak misiniz? :26: Tmm yazayim dedi 1 tl lik bir ilac yazdim dedi. Neyse aldim ama zorla yazdirmis gibi oldugumdan icmiycem.
Doktor 3 gun rapor verdi. Eczaneden maske aldim. Okulda maske takicam. Yazik bebegime ben hep hastalik mi kapicam yani. Ogretmen arkadaslarim hep hasta hadi onlardan uzak dur, ogrencilerim hasta.

Bir anne bebek sitesine uye olmustum bana hediye gondermisler az once aldim mutluyum.

kızlar bişey soracağım;

bir hastaneyi aradım detaylı ultrason için, renkli ultrason yani dedi bende dedim sanırım renkli doplerle detaylı ultrason aynı şey dedi. öyle mi? renkli doppler farklı bişi değilmiydi yahu?

şimdi internetten araştırdım aynı şey değilmiş. detaylı ultrasonda bebeğe bakılıyormuş, renkli doplerde bebeğin kan akış hızına vs.

amannn eskiden bunlar mı varmış ki işte insanları bi telaşlandırıyolar. aman bunuda yapıyım şu testimi de yapayım derdine düşüyorum pöff

Kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim grip oldum hemde felaket öksürük çok şiddetli geçiyor bebeğimi incitmemeye calışsamda elimden bişiy gelmiyor içim kopuyor resmen..2 gün önce tansiyon düşüklüğü nedeniyle acilde yattım serum bağladılar( istemeden kabul ettim 2 gündürde yavrumun hareketlerinde yavaşlama var eskisi gibi hareket etmiyor fazla..bugün dr.gittim baktı hep yüzünü kapattı yavrum küs gibiydi bana2 hafta önce ayrıntılı ultrason baktırmıştım yine istedi dr.dedim bakılmıştı şimdi yine bakılsın dedi..birde 2 tane kan testi ne bilmiyorum griple alakalı bişiye bakıcakmışşş müsait değildim yanımda param yoktu yarın yaptırım deyip çıktım..bir sinir oldum dr.yüzü asıldı varım yoğum neyse her seferinde bir dünya para gidiyorr tamam helal olsunda boş yerede gitmesi beni sini,r ediyor daha yeni bakılmış sonucta birde baktıkları ultrason milattan öncee bişiy gözükmüyor yazık günah değilmi doğumda geliyor para biriktiremiyoruzzz yok yok kıızlar böyle olmucak benim acil dr.değiştirmem lazım...artık kesinleşti,rdim bunu zaten burda doğum yapcak yeride yok ortada kalmıyım dımdızlakk Aşımı olmadım gripten dolayı tehlikeliymiş..bakalım cumaya kadar gecerse cuma yaptırcamm..kafam karısıkk bebeğim neden az hareketleri diyeee pufff hastalık öksürük ondanmı acaba???

merhaba kızlar benm de oğlum olacak kısmetse.. uzun zamandır ara sıra forumu takip ediyorum . porselen ben de balıkesirliyim canım sen alattine falan mı gidiyorsun yoksa bu maddi yaklasım bana direkt onu hatırlattı da

Merhaba
Bir cok kez aciklamaya calistim ama gene yazmak istiyorum ;

- Facebook sayfasi ile Kadinlar Kulubu'nun hicbir organik bagi yoktur. Orada ki hesabinizin engellenmesi buradan engelleneceginiz anlamina asla gelmez. Tam tersine buradan o gruba uye tasiyan uyelerin uyelikleri uyarisiz olarak kapatilmaktadir.
- Uyelik iptali sebebimiz ise paylasimi tamamen oraya kaydirip basligi hareketsiz hale gelmesidir. Bu konuda facebook hesabi olmayan arkadaslarinizdan ciddi olarak sikayet aldik, bu sebeple facebook grubunun reklamini buradan yapmamanizi rica ediyoruz.
- Ayni sekilde orada yasadiginiz ikili polemikler sonrasinda orada yasaklanan hesabinizin sorumlusunu burada degil orada size kim yasak koydu ise ona sormanizi rica ediyoruz. Yukarida da belirttigim gibi bizim facebook sayfasi ile iliskimiz bulunmamaktadir.

Anlayisiniz icin tesekkur ederiz, unutmayin ;

cnm oncelikle gecmis olsun. Seni cok iyi anliyorum. Ben de grip olmusum ve serum verdiler bana. Parol ve baska bir serum daha. Cok ateslenmistim hic dusunmedim serum zarar verir mi diye. Vermeselerdi ben sorardim serum yapmiycak misiniz diye. Ates daha tehlikeli. Merak etme yani serumdan bir sey olmaz.
Ben 2 gun hic bir sey yiyemedim bu hastaliktan kusse benim bebis kuserdi merak etme seninki de kusmemistir. Ayrintili ultrasonda benim bebegim de yuzunu hep sakladi bu hastaliktan onceydi alakasi yok tabi.
Doktorunu bence de degistirmelisin.Belli ki paragozun biri. Iyilesmene bak.

Kızlar merhaba;

Akşam üzerine doğru aile sağlığı merkezinden aradılar. Artık 20. haftayı doldurduğumu ve bu hafta içerisinde tetanos aşısı olmam gerektiğini gitmişken birde kan değerlerine bakacaklarını söylediler. Bende özel doktoruma sormadan herhangi bir şey yapamayacağımı belirttim. Bakalım akşama doktorumu arayacağım. Gerekliyse tabi ki yaptıracağım ama bebeğime zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum. İş yerinde olduğum için arayan hemşireden detaylı bilgi de almadım. Konu hakkında bilgisi olan, yaptıran var mı aranızda? Ben ilk defa duyuyorum :44:

porselen geçmiş olsun dikkat et kendine doğal yollarla iyileşmeye çalış bol bol c vitamini al. bence de doktorunu değştirmelisin sanırım senin doğum zamanı çanakkalede olacaktı ne gerek varya.. doğum yapacağın zaman insanın gözü hiç bişey görmüyormuş. başka doktorda olsa ebede olsa sen vakti gelince doktorunu beklemeden doğuracaksın. bende senin gibi takıyodum ama artık düşünümüyorum çok..
zaten bu özeller bizi yedi bitirdi. bende hiç bir testimi gönül rahatlığıyla yaptıramıyorum. resmen adam soyuyolar. bir de doğum zamanı çocuğu bilerek küveze falan koyuyolarmış. inşallah böyle şeyler yaşamayız.

bebeğinin hareketlerine takılma çünkü az az hissedimesi normalmiş. hatta 8. aylıkken bile az hisseden var bebek uyuyor olabilir fazla panik olma bir an önce düzelmeye bak

ben doktoruma sordum 20-24. haftalar arasinda yaptirabilirsin tek doz yaptir dedi. Grip oldugum icin gribin gecmesini bekliyorum yaptiricam ben.

Selamm ;

Canım çoğumuz yaptırdı ve yaptırıyor.. Tetanoz aşısını hepimizin dr onayladı merak etme sıkınıtısı yok faydası var..
20-24 haftalar arasında ilk doz yapılıyor. Ama yinede kendi dr danış tabii

sağol canım inşallahh geçsin bitsinde yavrum daha fazla etkilenmesinn okdar iyi beslenmeme rağmen anlayamıyorum nasıl bağışıklık sistemim çöküyor? Birde kansız çıktım gynofore kullanıyorum devletteki dr.ferrum mu ne öle bir ilaç verdi kan ilacı hangisi iyi sizce?sizler hangi ilacı kullanıyorsunuz?evet değiştircem kesinleşti artık kafamda bitirdim dr.u..ben yavrumun derdindeyim o para koparmanın derdindee...hep sustum durdum okadar gereksiz yere paralr ödedimkii yazık günahhh yani sonucta dışardan toplamıyoruz parayı bak bebişimin alınacak ihtyaçları var daha hangi birine yetişeceğiz?? Off allahım hayırlı bir dr.çıkarsın karşıma inşallahhh...facedeki gurubu bende bulamıyorumm iyiydi orası aslında yaa..

canım bn ılk dozunu oldum toplamda 5 doz gebelıkte 2 gebelıkten sonra 3 doz daha oluosun ama onlar sart dııl gebelıktekı ıkı doz onemlı bebege zararı olan bısı degıl bnm doktorum olmamı ıstedı bı cok arkadasımızda oldu solekı aslında olunuyor ıstısna doktorlar gerek yok dıyor ..

en azından doğum filan bşlayınca elimin altında olur telaş olmaz hem benim için yolllar filan tehlikeli olabilir..şimdiye kadar keşke uzatmasaydım bukadar neysee...boşuna yedirdik okadar parayı ya abartmıyorum aynı testleri kaçkez yaptırdı şimdiye kadar banaaa..ayyy sinir oluyorum çok yaa bugün yok artık dedimm..hareketleri az olması ister istemez endişelendiriyor çünkü benimki maşallahı vardı önceden hiç durmuyordu çok belirginn fark olmasıı...allahım korusun meleklerimizii .. şimdi ben öksürüyorum yaaa ondanmı korkmaya başladı çocuk hareket etmiyor diyorumm.. Vitamin olarak herşey yiyorumm ben 73 kilo oldumm kızlarrrr :)))))) 58 nere 73 nereee :)))))

cnm bugune kadar 3 doktora gitmek zorunda kaldim. 3 u de kan ilaci yazmak istemedi. Degerim dusuk cikti 11 kusur gibi o durumda dahil gerek yok dedi. O da bir ilac sonucta demisti. Kan ilaci yazmadilar. Ben de sasirdim kaldim. Ama bu doktorlara da guvenemeyeceksek kime guvenecegiz.
Senin kan degerin kac doktorun mu yazdi ilaci. O dedigin ilaci hamile kalmadan once ben kendim alip kullaniyordum. Hamile kalinca kullanmadim. Balik hapini da vermediler. Bir sey yiyemiyorum diye verirler sandim vermediler.

Aslinda ben de doktorumdan cok memnun sayilmam ama baska carem yok.Kilona gelirsek maasallahhin var, iyi kilo almissin. Bebegini viaminsiz birakmiyorsun iste. Ben bulantilardan istedigim gibi yiyip icemiyorum benim derdim de bu. Insan ekmekten de mi tiksinir yahu 2 gun ac kaldim hastaliktan birsey yiyemedim.Cok uzuldum vicdan azabi cektim bu yuzden. 7 kilo aldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…