- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
canım şimdi öğrendim,
emekli sandığı çalışan olduğum için sezaryen 500 tl
oda süsleme 250 tl
fotoğraf 500 tl
özel oda ise geceliği 500 tl imiş
teşekkür ederim bitaneöm beğenmene sevindim musab ismini biliyorum çok da hoşuma gidiyo kreşte vardı bi öğrencim musab diye çokda usluydu maşallah ALLAHIM bebişlerimizi isimleriyle anlamlarıyla yaşatsın ben de ilk muhammed emin koyalım demiştim eşim talha deyince o daha çok hoşumuza gitti furkan duha emin talha bunlar çok anlamlı isimler çok hoşuma gidiyo o yüzden senin bebişinin adı bellimi
Sude, Sare mi koycan prensesine canım ? ben oldum olası çok beğenmişimdir o ismi.
Ya birşey sorcam bebek arabası alcakmısınız yavrulara.ben kesin alcam. 2 model beğendim çk pahalaı ama güzel geldi.sizce nasıl ? hoş kararımı verdim her özellik var ama sizlerin fikrini merak ettim.
Graco Trekko Travel Sistem Bebek Arabas Pop Art | Graco
Graco Signature ift Ynl Bebek Arabas Flint - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Graco Symbio Travel Bebek Arabas Moon(Junior Baby Mode Noir Ana Kuca ile) | Graco
İlki en kullanışlısı geldi bana göre ama kilosu çok ağır.2.de iyi ama çift yönlüsü zahmetli.hafif ve en pratiğiyse 3. model.sanırım 3. yü alcam.
valla bende karıştırıyorum 4lü tarama ile renkli dobler burada öğrendiğim kadarıyla farklıymış. ben şimdiye kadar bir 2li tarama birde renkli dobler çektirdim. diğerleri nasıl oluyor hiç bilmiyorum. renkli doblerdede yine ölçümlere nabız atışlarına iç organlarına dış organlarına bütün hepsine bakıp inceliyorlar. detaydı ultrasonda böyleyse belki aynıdır.
Kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim grip oldum hemde felaket öksürük çok şiddetli geçiyor bebeğimi incitmemeye calışsamda elimden bişiy gelmiyor içim kopuyor resmen..2 gün önce tansiyon düşüklüğü nedeniyle acilde yattım serum bağladılar( istemeden kabul ettim 2 gündürde yavrumun hareketlerinde yavaşlama var eskisi gibi hareket etmiyor fazla..bugün dr.gittim baktı hep yüzünü kapattı yavrum küs gibiydi bana 2 hafta önce ayrıntılı ultrason baktırmıştım yine istedi dr.dedim bakılmıştı şimdi yine bakılsın dedi..birde 2 tane kan testi ne bilmiyorum griple alakalı bişiye bakıcakmışşş müsait değildim yanımda param yoktu yarın yaptırım deyip çıktım..bir sinir oldum dr.yüzü asıldı varım yoğum neyse her seferinde bir dünya para gidiyorr tamam helal olsunda boş yerede gitmesi beni sini,r ediyor daha yeni bakılmış sonucta birde baktıkları ultrason milattan öncee bişiy gözükmüyor yazık günah değilmi doğumda geliyor para biriktiremiyoruzzz yok yok kıızlar böyle olmucak benim acil dr.değiştirmem lazım...artık kesinleşti,rdim bunu zaten burda doğum yapcak yeride yok ortada kalmıyım dımdızlakk Aşımı olmadım gripten dolayı tehlikeliymiş..bakalım cumaya kadar gecerse cuma yaptırcamm..kafam karısıkk bebeğim neden az hareketleri diyeee pufff hastalık öksürük ondanmı acaba???
Kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim grip oldum hemde felaket öksürük çok şiddetli geçiyor bebeğimi incitmemeye calışsamda elimden bişiy gelmiyor içim kopuyor resmen..2 gün önce tansiyon düşüklüğü nedeniyle acilde yattım serum bağladılar( istemeden kabul ettim 2 gündürde yavrumun hareketlerinde yavaşlama var eskisi gibi hareket etmiyor fazla..bugün dr.gittim baktı hep yüzünü kapattı yavrum küs gibiydi bana 2 hafta önce ayrıntılı ultrason baktırmıştım yine istedi dr.dedim bakılmıştı şimdi yine bakılsın dedi..birde 2 tane kan testi ne bilmiyorum griple alakalı bişiye bakıcakmışşş müsait değildim yanımda param yoktu yarın yaptırım deyip çıktım..bir sinir oldum dr.yüzü asıldı varım yoğum neyse her seferinde bir dünya para gidiyorr tamam helal olsunda boş yerede gitmesi beni sini,r ediyor daha yeni bakılmış sonucta birde baktıkları ultrason milattan öncee bişiy gözükmüyor yazık günah değilmi doğumda geliyor para biriktiremiyoruzzz yok yok kıızlar böyle olmucak benim acil dr.değiştirmem lazım...artık kesinleşti,rdim bunu zaten burda doğum yapcak yeride yok ortada kalmıyım dımdızlakk Aşımı olmadım gripten dolayı tehlikeliymiş..bakalım cumaya kadar gecerse cuma yaptırcamm..kafam karısıkk bebeğim neden az hareketleri diyeee pufff hastalık öksürük ondanmı acaba???
Kızlar merhaba;
Akşam üzerine doğru aile sağlığı merkezinden aradılar. Artık 20. haftayı doldurduğumu ve bu hafta içerisinde tetanos aşısı olmam gerektiğini gitmişken birde kan değerlerine bakacaklarını söylediler. Bende özel doktoruma sormadan herhangi bir şey yapamayacağımı belirttim. Bakalım akşama doktorumu arayacağım. Gerekliyse tabi ki yaptıracağım ama bebeğime zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum. İş yerinde olduğum için arayan hemşireden detaylı bilgi de almadım. Konu hakkında bilgisi olan, yaptıran var mı aranızda? Ben ilk defa duyuyorum :44:
Kızlar merhaba;
Akşam üzerine doğru aile sağlığı merkezinden aradılar. Artık 20. haftayı doldurduğumu ve bu hafta içerisinde tetanos aşısı olmam gerektiğini gitmişken birde kan değerlerine bakacaklarını söylediler. Bende özel doktoruma sormadan herhangi bir şey yapamayacağımı belirttim. Bakalım akşama doktorumu arayacağım. Gerekliyse tabi ki yaptıracağım ama bebeğime zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum. İş yerinde olduğum için arayan hemşireden detaylı bilgi de almadım. Konu hakkında bilgisi olan, yaptıran var mı aranızda? Ben ilk defa duyuyorum :44:
cnm oncelikle gecmis olsun. Seni cok iyi anliyorum. Ben de grip olmusum ve serum verdiler bana. Parol ve baska bir serum daha. Cok ateslenmistim hic dusunmedim serum zarar verir mi diye. Vermeselerdi ben sorardim serum yapmiycak misiniz diye. Ates daha tehlikeli. Merak etme yani serumdan bir sey olmaz.
Ben 2 gun hic bir sey yiyemedim bu hastaliktan kusse benim bebis kuserdi merak etme seninki de kusmemistir. Ayrintili ultrasonda benim bebegim de yuzunu hep sakladi bu hastaliktan onceydi alakasi yok tabi.
Doktorunu bence de degistirmelisin.belli ki paragozun biri. ıyilesmene bak.
Kızlar merhaba;
porselen geçmiş olsun dikkat et kendine doğal yollarla iyileşmeye çalış bol bol c vitamini al. Bence de doktorunu değştirmelisin sanırım senin doğum zamanı çanakkalede olacaktı ne gerek varya.. Doğum yapacağın zaman insanın gözü hiç bişey görmüyormuş. Başka doktorda olsa ebede olsa sen vakti gelince doktorunu beklemeden doğuracaksın. Bende senin gibi takıyodum ama artık düşünümüyorum çok..
Zaten bu özeller bizi yedi bitirdi. Bende hiç bir testimi gönül rahatlığıyla yaptıramıyorum. Resmen adam soyuyolar. Bir de doğum zamanı çocuğu bilerek küveze falan koyuyolarmış. Inşallah böyle şeyler yaşamayız.
Bebeğinin hareketlerine takılma çünkü az az hissedimesi normalmiş. Hatta 8. Aylıkken bile az hisseden var bebek uyuyor olabilir fazla panik olma bir an önce düzelmeye bak
sağol canım inşallahh geçsin bitsinde yavrum daha fazla etkilenmesinn okdar iyi beslenmeme rağmen anlayamıyorum nasıl bağışıklık sistemim çöküyor? Birde kansız çıktım gynofore kullanıyorum devletteki dr.ferrum mu ne öle bir ilaç verdi kan ilacı hangisi iyi sizce?sizler hangi ilacı kullanıyorsunuz?evet değiştircem kesinleşti artık kafamda bitirdim dr.u..ben yavrumun derdindeyim o para koparmanın derdindee...hep sustum durdum okadar gereksiz yere paralr ödedimkii yazık günahhh yani sonucta dışardan toplamıyoruz parayı bak bebişimin alınacak ihtyaçları var daha hangi birine yetişeceğiz?? Off allahım hayırlı bir dr.çıkarsın karşıma inşallahhh...facedeki gurubu bende bulamıyorumm iyiydi orası aslında yaa..
en azından doğum filan bşlayınca elimin altında olur telaş olmaz hem benim için yolllar filan tehlikeli olabilir..şimdiye kadar keşke uzatmasaydım bukadar neysee...boşuna yedirdik okadar parayı ya abartmıyorum aynı testleri kaçkez yaptırdı şimdiye kadar banaaa..ayyy sinir oluyorum çok yaa bugün yok artık dedimm..hareketleri az olması ister istemez endişelendiriyor çünkü benimki maşallahı vardı önceden hiç durmuyordu çok belirginn fark olmasıı...allahım korusun meleklerimizii .. şimdi ben öksürüyorum yaaa ondanmı korkmaya başladı çocuk hareket etmiyor diyorumm.. Vitamin olarak herşey yiyorumm ben 73 kilo oldumm kızlarrrr :)))))) 58 nere 73 nereee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?