cnm bugune kadar 3 doktora gitmek zorunda kaldim. 3 u de kan ilaci yazmak istemedi. Degerim dusuk cikti 11 kusur gibi o durumda dahil gerek yok dedi. O da bir ilac sonucta demisti. Kan ilaci yazmadilar. Ben de sasirdim kaldim. Ama bu doktorlara da guvenemeyeceksek kime guvenecegiz.
Senin kan degerin kac doktorun mu yazdi ilaci. O dedigin ilaci hamile kalmadan once ben kendim alip kullaniyordum. Hamile kalinca kullanmadim. Balik hapini da vermediler. Bir sey yiyemiyorum diye verirler sandim vermediler.
Kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim grip oldum hemde felaket öksürük çok şiddetli geçiyor bebeğimi incitmemeye calışsamda elimden bişiy gelmiyor içim kopuyor resmen..2 gün önce tansiyon düşüklüğü nedeniyle acilde yattım serum bağladılar( istemeden kabul ettim 2 gündürde yavrumun hareketlerinde yavaşlama var eskisi gibi hareket etmiyor fazla..bugün dr.gittim baktı hep yüzünü kapattı yavrum küs gibiydi bana 2 hafta önce ayrıntılı ultrason baktırmıştım yine istedi dr.dedim bakılmıştı şimdi yine bakılsın dedi..birde 2 tane kan testi ne bilmiyorum griple alakalı bişiye bakıcakmışşş müsait değildim yanımda param yoktu yarın yaptırım deyip çıktım..bir sinir oldum dr.yüzü asıldı varım yoğum neyse her seferinde bir dünya para gidiyorr tamam helal olsunda boş yerede gitmesi beni sini,r ediyor daha yeni bakılmış sonucta birde baktıkları ultrason milattan öncee bişiy gözükmüyor yazık günah değilmi doğumda geliyor para biriktiremiyoruzzz yok yok kıızlar böyle olmucak benim acil dr.değiştirmem lazım...artık kesinleşti,rdim bunu zaten burda doğum yapcak yeride yok ortada kalmıyım dımdızlakk Aşımı olmadım gripten dolayı tehlikeliymiş..bakalım cumaya kadar gecerse cuma yaptırcamm..kafam karısıkk bebeğim neden az hareketleri diyeee pufff hastalık öksürük ondanmı acaba???
kızlar ve bebişleri..naber, bikaç gündür giremiyorum, geçmişe bakmadan bi yazayım size dedim.
bugün ayrıntılıya girdik, kısa sürdü. yalnız kızım göstermedi yüzünü, bü fotosunu alamadık.
herşey gayet normal gelişiyo, kıpır kıpır maşallah.
geceleri sağ tarafıma yatamıyorum kızlar yaa, yattığımda sağ bacağıma felaket bi ağrı giriyo. dr bu duruma beldeki sinirlerde gerilme, şişkinlik yada ödem olabilir dedi. ama şişkinlik yok, bunu takip etmemi istedi. yani sizler de benim gibi bi durum yaşıyorsanız şişkinliklerinizi takip edin. önemliymiş bu.
ayrıca inanmicaksınız ama dışardan bakılınca hamile olduğum hala anlaşılmıyor. göbek pek çıkmadı valla. sizde durumlar nasıl..
şule senin de mi uykun kaçtı?
ay sorma ya.. hiç yatmak istemiyorum, yatınca rahat edemiyorum ki, sol tarafıma yatmaktan sıkıldım. sağa yatınca ağrı oluyo, sırt üstü de baskı oluyo.. off ben de napim, geç yatayım bari... :)
ben biraz göbeğimden rahatsız olup uyuyamıyorum, sen de göbek de yokmuş daha rahat uyuyabilirsin sanmıştım
hamileliğin son zamanlarında az uyumak aslında vücudumuzun bizi doğum sonrasına hazırlıyormuş bir yerlerde okumuştum
ama kimi görsem bu günlerini ararsın, bulduğun her fırsatta uyu diyorlar
ebahcım sanki beni anlatmışsıngünaydın anneler ve bebekleri
günler hızla ilerliyor,günler ilerledikçe sabah kalkıp işe gelmek daha da zorlaşıyor
ocak ayı gelsin diye dört gözle bekliyorum,tüm masa başında hareketsiz durmaktan belim ve sırtım şiddetli ağrımaya başladı....
Enerjim yok hep yorgunum allah hepimizin yardımcısı olsun....
günaydın anneler ve bebekleri
günler hızla ilerliyor,günler ilerledikçe sabah kalkıp işe gelmek daha da zorlaşıyor
Ocak ayı gelsin diye dört gözle bekliyorum,tüm masa başında hareketsiz durmaktan belim ve sırtım şiddetli ağrımaya başladı....
enerjim yok hep yorgunum allah hepimizin yardımcısı olsun....
günaydın cici anneleeerrrr ve onların fırıl fırıl dönen bebikleriiii:)))))) dün eşimin arkadaşı geldi. eşi sezaryen doğum yaptı 3 gün oldu. hala süt gelmemiş emzirememiş. geçen hafta başka bi arkadaşının 50 günlük bebeğini hayırlamaya gittik o da sezaryen bir hafta emzirememiş. yara falan olmuş. bende doğum korkusu bitti bu korku başladı ya süt gelmez bebeğimi doyuramazsam diye. ya kızlar bi şey diyim mi. bu annelik çok zor zanaat. bebeğimi artık beklemekten de hafif hafif sıkılmaya başladım. bi doğsa da öpsem onu diyeeee. bana yardım edin şu korkumu yeneyim sizinle yoksa stresten hiç gelmeyecek(((( gelmesi için ne yapmak lazım bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?