Günaydın göbüşlerrr
ebahcım aslında bana da zor geliyor fakat ilk aylarda çok sıkıntılı günler geçirmiştim. o günler geride kaldı şimdi kendimi ağırlaşmak haricinde iyi hissediyorum..
bu yüzden sabahları uyanmak hariç iş yerim bana sıkıntılı gelmiyor. hatta diyorum iyi olursam şubata kadar çalışayım... şu 6 ay yasası da çıkaydı eyiydi.
günaydın cici anneleeerrrr ve onların fırıl fırıl dönen bebikleriiii:)))))) dün eşimin arkadaşı geldi. Eşi sezaryen doğum yaptı 3 gün oldu. Hala süt gelmemiş emzirememiş. Geçen hafta başka bi arkadaşının 50 günlük bebeğini hayırlamaya gittik o da sezaryen bir hafta emzirememiş. Yara falan olmuş. Bende doğum korkusu bitti bu korku başladı ya süt gelmez bebeğimi doyuramazsam diye. Ya kızlar bi şey diyim mi. Bu annelik çok zor zanaat. Bebeğimi artık beklemekten de hafif hafif sıkılmaya başladım. Bi doğsa da öpsem onu diyeeee. Bana yardım edin şu korkumu yeneyim sizinle yoksa stresten hiç gelmeyecek(((( gelmesi için ne yapmak lazım bilen var mı
Çok telaffuz etmek istemiyorum ama baktım siz de benzer ruh halindesiniz, ben de yazayım dedim. Ben sevmedim hamile olmayı. Bana göre değil, ben zaten endişeli ve sabırsız bir tipim. Önce kesesi var mı, sonra kalbi atıyor mu, yok 3 ayı bitsin, yok kıpırdamaya başlasın, kıpırdamadı sorun mu var vs bana göre değil. Planlıyımdır, şimdi yarını planlayamamak falan garip geliyor. Doğunca daha zor olacak diyorlar ama ben de bir an önce doğsun istiyorum :)
Şükretmeyi bilmiyormuş gibi görünmek istemem ama sizin de benzer ruh halinde olduğunuzu hissettim.
Yanılıyor muyum?
günaydın karındaşlarım nasılsınız.abowww siz izin çanlarını çalmaya başlamışsınız yaa.ben evde sıkılırım diye korkuyorum ama ağırlaşırsa vucudum artık yapacak bişe yok kesin izin almak lazım.ah zaten 4 ay izin nasıl biter harca harca bitmez.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar.doğum izninden bağımsız izin almayı mı yoksa yani rapor almayı mı ya da doğum izninizi başlatmayı mı hangisi ..
ben ocak ayında işten ayrılıp minnoş kızım kreş yaşına gelinceye kadar kendim bakmak istiyorum...eşim ve benim ortak kararımız,anane ve babanneyi eve hapsetmek istemiyoruz....bununla beraber gün içinde tahammülsüzleşen ben bebeğime yeteri kadar ilgi göstermeyeceğimi biliyorum...işten eve gelip ev işi,bebek derken kendimi bu kadar hırpalamak sinir krizlerine girmek hem kendime,hem eşime,hem kızıma haksızlık olur...
benim yüksek tansiyonum ve aşağıdaki plesantam müsaade ederse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı planlıyorum. Doğumdan sonraya aktarılacak o 5 haftaya çok ihtiyacım var
Benim yüksek tansiyonum ve aşağıdaki plesantam müsaade ederse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmayı planlıyorum. Doğumdan sonraya aktarılacak o 5 haftaya çok ihtiyacım var
o korku bendede var zaten hamile kalmaktan o yüzden korkuyodum ben daha bekarken liseyi yeni bitirmiştim üniv. Sınavı için fazla heycan vede stres yapınca iki göğsümünde süt bezeleri parçalandı 1 hafta tam mosmor olmuştu göğüslerim dr. Hamile kalınca toparlan kendini tek bir parça haline gelir dedi. Evet şimdi yavaş yavaş parçalar azaldı gibi yada ben öle istediğim için öle görüyorum. Vede bu yüzden süt olmamasından korkuyorum :18:
aslında benim planlarımda öyleydi doğumdan sonra çalışmak ama eşim istemiyo resmen inada girdi dün akşam gene onun tartılması vardı. çocuğumu annesine muhtaçken bi başkasına bırakamam diyo
aynen bende doğumdan sonra çalışmayı düşündüğüm için bebeğimle ne kadar çok vakit geçirirsem o kadar iyi benim için. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah sağlıklıca doğuralıım bebeklerimizi..
günaydın cici anneleeerrrr ve onların fırıl fırıl dönen bebikleriiii:)))))) dün eşimin arkadaşı geldi. eşi sezaryen doğum yaptı 3 gün oldu. hala süt gelmemiş emzirememiş. geçen hafta başka bi arkadaşının 50 günlük bebeğini hayırlamaya gittik o da sezaryen bir hafta emzirememiş. yara falan olmuş. bende doğum korkusu bitti bu korku başladı ya süt gelmez bebeğimi doyuramazsam diye. ya kızlar bi şey diyim mi. bu annelik çok zor zanaat. bebeğimi artık beklemekten de hafif hafif sıkılmaya başladım. bi doğsa da öpsem onu diyeeee. bana yardım edin şu korkumu yeneyim sizinle yoksa stresten hiç gelmeyecek(((( gelmesi için ne yapmak lazım bilen var mı
günaydın kızlar :) doktordan geldim minik kızımı gördüm artık minik de denmez 337 gr 23 cm olmuşş kocaman olmuş canım benim yaaaaaaa bende 54,60 gr olmuşummm fazlamı bilemedim ama doktor birşey demedi :) kan ilacı verdi tek içimlik şişelerde birde bebe yağı aldım karnıma sürmeye onun dışında bir ay sonra şeker testi için çağırdı hadi bakalım herşeyin hayırlısı bebeğğim benm yaa kocaman olmuş :) :) :)
aşımı da olsum şuan ağrım sızım yok inşallah da olmaz ikinci doz bir ay sonra dedi ebemiz
arkadaslar bikacgündür kulagim nabiz atar gibi atiyor doktoruma söyledim dün gitmistim, KBB´a görün dedi, sizin oldumu hic birbilginiz varmi?? önemli biseymidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?