2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ayyy allah korusun cnm ya inş. Ağrı çekmek gece yanlızım zaten eşim de gececi birşey olsa ne yaparım inş inş ağrı sızı olamz

ayyy allah korusun cnm ya inş. Ağrı çekmek gece yanlızım zaten eşim de gececi birşey olsa ne yaparım inş inş ağrı sızı olamz
korkma canım benim öle büyük bi ağrı sızı olmuyo bi yere çarparsında hareket ettikçe ağrır ya onun gibi bi ağrı.

hani usg sonucun ya ne oldu yazmadın hala bak merak ettim heeee

selam kızlar
selam bebeler
selam plesentalar
selam kordonlar
selam kocalar
selam vıtamınler
selam demır hapları
selam kalçalar
selam kuyruk sokumları
selam kasıklar
selam yattıgım sol yanım
selam akıntı kokuntu
selam duygusallıgım
selam alınganlıgım
selam koca memişler
selam koca göbüşler

herkese selam ey güzel hamilelerrrrrr

gıttım hersey normal sukur oglum bır ınada bındı
donmuyor..
ıstedıgı pozısyonu alamadı
kalktım yurudum seker yedım
yok oglan esnıo yaymıs gotunu yatıo
neyse baktı ettı 2 hafta sonra gel barı o zaman bıraz daha buyurde bakarız dedı
2 hafta sonra yıne gıdıcem

merhabalar....
herkesin doktoru detaylı ultrason istedi mi? benimki istemedi, sordum istersen yaptır,sen bilirsin dedi. ne yapsam karar veremedim.

valal canım durumun müsaitse şartların uyungunsa en güseli senin bakman lazım zaten.. Daha şimdide nvakit bulamıyorus çünkü, bebek olunca iş ev bebek zor olucak bana herkes diyor ama benim staj kanunuma göre çalışma zorunluluğum var o yüzden ben mecburum.. Ama kendinin bakması kadar güsel bişey yoktur buna eminim

ayy inanmıyorum çilakkk sana, oğluşunda anasına mı çekmiş neee inatçııı

olsun geç olsun temiz olsun yeter kiiii

nasıl uyku bastı anlatamam.şimdi eve olup uyumak vardı tatlı tatlı

ay valla hakkaten buzamanların tadını çıkaralım martta koşuşturma başlayacak nefes alamayacağız yaklaşık 1 sene böyle hep koşturmaca.bide hakketen en güzel nimet annenin evladına bakabilmesi.
ayyyyyy sorma ya bende göğüs çatlamasından çok çektim nerdeyse 20 gün göğsüm yaraydı acıya acıya emzirdim bebeğimi gerçi çokkkkkk şükür 1.5 sene emdi. ama ben inat ettim pes etmedim. ilk hamileliğimde çalışmaktan nete girip böyle araştırma yapma imkanım yoktu. iş ev uyku başka bişi yoktu hayatımda kimsede uyarmadı. ben göğüslerin çatlacağını bile bilmiyordum. şok olmuştum. çok çektiğim için yine yapsammı acaba ne kolonyası kullandın. ne almıştın hatırlıyormuusun?. bide hurmamı atalım difrize? dereotlu mücver ve keten tohumlu yoğurtta benim sütümü çok getirdi. ama bu kolonya olayına ikinci olsada başlayacağım çok çektim çünkü ödüm patlıyor. eğer yazını göremezsem özelden yaz bana muhakkak bu benim hassas konum.

ahhhhhhhh canımmmmmmm ağzına sağlık sana ve seninde herbirtarafına selammmm.

ay valla hakkaten buzamanların tadını çıkaralım martta koşuşturma başlayacak nefes alamayacağız yaklaşık 1 sene böyle hep koşturmaca.bide hakketen en güzel nimet annenin evladına bakabilmesi.
ayyyyyy sorma ya bende göğüs çatlamasından çok çektim nerdeyse 20 gün göğsüm yaraydı acıya acıya emzirdim bebeğimi gerçi çokkkkkk şükür 1.5 sene emdi. ama ben inat ettim pes etmedim. ilk hamileliğimde çalışmaktan nete girip böyle araştırma yapma imkanım yoktu. iş ev uyku başka bişi yoktu hayatımda kimsede uyarmadı. ben göğüslerin çatlacağını bile bilmiyordum. şok olmuştum. çok çektiğim için yine yapsammı acaba ne kolonyası kullandın. ne almıştın hatırlıyormuusun?. bide hurmamı atalım difrize? dereotlu mücver ve keten tohumlu yoğurtta benim sütümü çok getirdi. ama bu kolonya olayına ikinci olsada başlayacağım çok çektim çünkü ödüm patlıyor. eğer yazını göremezsem özelden yaz bana muhakkak bu benim hassas konum.

merhabalar....
herkesin doktoru detaylı ultrason istedi mi? benimki istemedi, sordum istersen yaptır,sen bilirsin dedi. ne yapsam karar veremedim.

benmde istemedi cnm ya sormadım da bir ay sonra çağırdı 25. haftamda olucam o zaman ondan sonra da istemez heralde ama her gittiğimde renkli olarak da gösteriyor belki ondan istememiştir benden

merhabalar....

benimki de yaptır dedi ama özeller çok pahalı devlette sıra yok yer yok. bir çoğunda cihaz yok. o yüzden yaptıramıcam gibi duruyo..

renkli dopler falanda varmış bu ayda yapılan bakalım nasip belki onu yaptırırım.

biraz koca karı işi olacak ama bir de hiç emzirmeden göğsüne kesilmiş kuru soğan sürersen çatlak, hatta acı olmuyormuş.

hatta eşim eczanede benim. oraya gelen bi müşteri söylemiş o kadar soğanı söylediler dinlemedik yaptık düzeldi demişler.

eskiler hep soğan sürermiş o zaman nerde kremler falan. aklımızın bir köşesinde bulunsun bence.

Baharcım gözünaydın canım maşallah cimcimene :)))

Bendende dr ayrıntılı istemedi dün kontrolümüz vardı sordum ben her seferinde detaylı bakıyorum çok istersen dışarda yaptır dedi yaptırmıcam bende

Sude evet soğanı arkadaşımda denemişler bir tane yara beresi olmamış bide süt kaymağını duydum kızlar oda bayağı etkiliymiş aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…