2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

çok saol tatlım

çatlağım olmadı ama bende bugün bebe yağı aldım sürerim akşamları en azından

çok saol tatlım

çatlağım olmadı ama bende bugün bebe yağı aldım sürerim akşamları en azından

canım zaten sölenenler doğruysa son 1,5 - 2 ay kala zaten çatlarmış şimdi değil benimde yok ve umarım olmazda benim dr bol bol vazelin sür dedi ben vazelin sürüyorum ve her banyodan sonra badem yağı

cnm bebeginin kilosu gayet guzel. benim 21. haftamda 336 gr di. Senin kan degerin kac cikti da kan ilaci verdiler. Benim 11 cikti vermiyorlar :44:

Selam kızlar, nasılsınız ?

Bahar canım maşallah bebeğinin boyuna kilosuna

Hanife, canım göğüs yaraları için bilgiler vermişsin çok teşekkürler not ettim.bende ekleyim bi tane.tahinin üzerine çıkan yağıda birebirmiş.

Birde kaç haftada bir kontrole gidiyosunuz ? beni bu kez 6 hafta sonraya verdi en son 17 de gitmiştim.normalde başlarda2 haftada sonra 4 haftada çağırmıştı.bu çok m u uzun oldu ne ?

Bu arada çatlayanlar oldu mu ya ?

Son düzenleme:
canım zaten sölenenler doğruysa son 1,5 - 2 ay kala zaten çatlarmış şimdi değil benimde yok ve umarım olmazda benim dr bol bol vazelin sür dedi ben vazelin sürüyorum ve her banyodan sonra badem yağı
aaa iyi dedin vazelin de süreyim zaten çatklak olucaksa olur önleyemeyiz ama en azından yuöuşak olur cildimiz pek gerilmez canımız acımaz böylelikle
cnm bebeginin kilosu gayet guzel. benim 21. haftamda 336 gr di. Senin kan degerin kac cikti da kan ilaci verdiler. Benim 11 cikti vermiyorlar :44:

kan değerim çok önceden ölçülmüştü kaçtı hatırlamıyorum iyiydi ama bu haftalarda genelde herkeze veriyolarmış kan ilacını birde ben hap kullanamıyorum o yüzden tek içimlik ilaçlar verdiler :44: doğuma kadar bunu kullanırsın dedi doktor bana

evet tahinin üzerindeki yağ, birde ek olarak diğer forumlarda okumuştum.. zeytinyağı sürülüp silmeden bebek emziliyormuş. hatta bebeğinde gaz problemlerine vs. iyi geliyormuş.

benim karnımda bir çatlağım olmadı çok şükür de göğüslerim çatlamaya müsait olduğu için eskiden olan çatlaklarım ortaya çıktı kalçamda da azda olsa var.

pereja nın 80 derecelik limon kolonyası sprey olanını almıştım canım.önemli olan alkol olması öyle özel bişey değil yani.ben sütüm bolken hep emzirmeye meyletmiştim ama aslında sağıp saklasam daha iyiymiş sekteye uğradığı zamanlar depolanmış süt olması iyi oluyor benim depo pek dolu değildi yani onun için dedim.hurma normal buzdolabında saklanabiliyor zaten evler sıcak olunca bozulduğu için.şu sıralar doğum sonrası olası rahatsızlıklar hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum ki bakmaya fırsatımız olmaz bebişlerle göğüs ucu için ben bepanthen krem sürmüştüm mavi olan.ama şimdi lansilosh gibi krem adı duydum emzirirken silmeye gerek yokmuş ama siliyor insan tabi.kullanan kişi cam kavanoza halis zeytinyağı koyup onunla silmiş.emzireceği zaman sütüyle de siliyormuş bebeğin ağzının tadı bozulmasın diye bir de ben o gece yara olan yerde kendi sütümü sürüp beklemiştim emmesini öyle kapatmıştım.emzirdikten sonra biraz hava almasını sağlıyordum belkide faydası olmuştur.yani bebeğin gazını filan alırken açıkta kalıyordu ama kimse yokken tabi

aa yağlı emzirmenin gaza iyi geldiğini bilmiyodum iyi oldu.bende çatlamadım gerçi pekte ne göbek çıktı ne kilo aldım ama sonlara doğru belli olur gibi dimi ? yağlamaya devam edelimde olursa üzülmeyiz neden yapmadık diye

şeker yüklemesi yapılıcak zamanı geçirmiyorsun umarım 24 ile 28 hafta arası galiba.benim dr um rutin 4 hafta sonra çağırıyor.başlarda 3 tü.belki doktordan doktora değişiyordur.ama önemli bi test filan geçmedikçe sorun olmaz heralde yurtdışında bizim kadar ultrasona girilmiyormuş.nadiren görüntüleme yapılıyormuş.takiibi ebeler yaparmış.bende buna şaşırmıştım:44:

aman kızlar göbişinize yağlarınızı sürün çatlaklar doğumdan sonra belli olur daha ziyade. göğsünüzüde ihmal etmeyin kızlar benim çektiğimi çekmeyin. şu kolanya işine başlıyacam mesela. doğumdan sonrada tahin yağı ve zeytin yağı sürerim.şu lansiloshuda araştırayım..

gecen hafta yazmıstım hatırlarsanız bebeğimn kalbınde delik oldugunu söylemıstı doktorum, bı kac doktora daha gıdıp içimi rahatlattım sonunda. hersey yolunda dedi doktorumuz %95 bebeğin kalbı normal bı sorun görunmuyor meslektaşımın hatası size eksik bilgi vermiş dedi. cok sükür rahata erdim bende bugun. paylaşayım dedimm :)

arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama cevap veren olmadı benim kızımın hala hareketleri hissedemiyorum...neden!!

kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.

canım inanki çok sevindimmmmmmmmmm

oh beeeeeeeeeee

gözün aydıııınnnnnn çok sevindim
Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almak nasip etsin inşallahh bütün bebeklerimizi

arkadaşalar bebeğimi hala hissedemedim neden kimse bana cevp vermiyor ama!arkadaşlar bebek odası mı,büyüyen karyola mı,genç odası mı kızıma ne almalıyım,ben bi bambu beşik odama yanıma alayım diyorm,9 ayından sonra da odasına gecireyim diyorum ama odası nasıl olsun ne alayım:)yardıııııııııııııııııııııııııııım!!!

NASILSINIZ kızlar:) ya sabah giremedim bakım varmış kk da ne bakımmış bi bitmedi gitti,özledim sizi..bakıyorum da emzirme olayları konuşulmaya başlanmış şaka gibi ya zaman nasıl geçiyor allahım bugününe şükür o günleri de görürüz inşallah

kaçıncı haftandasın?

Gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…