Baharcım gözünaydın canım maşallah cimcimene :)))
Bendende dr ayrıntılı istemedi dün kontrolümüz vardı sordum ben her seferinde detaylı bakıyorum çok istersen dışarda yaptır dedi yaptırmıcam bende
Sude evet soğanı arkadaşımda denemişler bir tane yara beresi olmamış bide süt kaymağını duydum kızlar oda bayağı etkiliymiş aklınızda olsun
çok saol tatlım
çatlağım olmadı ama bende bugün bebe yağı aldım sürerim akşamları en azından
günaydın kızlar :) doktordan geldim minik kızımı gördüm artık minik de denmez 337 gr 23 cm olmuşş kocaman olmuş canım benim yaaaaaaa bende 54,60 gr olmuşummm fazlamı bilemedim ama doktor birşey demedi :) kan ilacı verdi tek içimlik şişelerde birde bebe yağı aldım karnıma sürmeye onun dışında bir ay sonra şeker testi için çağırdı hadi bakalım herşeyin hayırlısı bebeğğim benm yaa kocaman olmuş :) :) :)
aşımı da olsum şuan ağrım sızım yok inşallah da olmaz ikinci doz bir ay sonra dedi ebemiz
aaa iyi dedin vazelin de süreyim zaten çatklak olucaksa olur önleyemeyiz ama en azından yuöuşak olur cildimiz pek gerilmez canımız acımaz böyleliklecanım zaten sölenenler doğruysa son 1,5 - 2 ay kala zaten çatlarmış şimdi değil benimde yok ve umarım olmazda benim dr bol bol vazelin sür dedi ben vazelin sürüyorum ve her banyodan sonra badem yağı
cnm bebeginin kilosu gayet guzel. benim 21. haftamda 336 gr di. Senin kan degerin kac cikti da kan ilaci verdiler. Benim 11 cikti vermiyorlar :44:
Selam kızlar, nasılsınız ?
Bahar canım maşallah bebeğinin boyuna kilosuna
Hanife, canım göğüs yaraları için bilgiler vermişsin çok teşekkürler not ettim.bende ekleyim bi tane.tahinin üzerine çıkan yağıda birebirmiş.
Birde kaç haftada bir kontrole gidiyosunuz ? beni bu kez 6 hafta sonraya verdi en son 17 de gitmiştim.normalde başlarda2 haftada sonra 4 haftada çağırmıştı.bu çok m u uzun oldu ne ?
Bu arada çatlayanlar oldu mu ya ?
ay valla hakkaten buzamanların tadını çıkaralım martta koşuşturma başlayacak nefes alamayacağız yaklaşık 1 sene böyle hep koşturmaca.bide hakketen en güzel nimet annenin evladına bakabilmesi.
ayyyyyy sorma ya bende göğüs çatlamasından çok çektim nerdeyse 20 gün göğsüm yaraydı acıya acıya emzirdim bebeğimi gerçi çokkkkkk şükür 1.5 sene emdi. ama ben inat ettim pes etmedim. ilk hamileliğimde çalışmaktan nete girip böyle araştırma yapma imkanım yoktu. iş ev uyku başka bişi yoktu hayatımda kimsede uyarmadı. ben göğüslerin çatlacağını bile bilmiyordum. şok olmuştum. çok çektiğim için yine yapsammı acaba ne kolonyası kullandın. ne almıştın hatırlıyormuusun?. bide hurmamı atalım difrize? dereotlu mücver ve keten tohumlu yoğurtta benim sütümü çok getirdi. ama bu kolonya olayına ikinci olsada başlayacağım çok çektim çünkü ödüm patlıyor. eğer yazını göremezsem özelden yaz bana muhakkak bu benim hassas konum.
ahhhhhhhh canımmmmmmm ağzına sağlık sana ve seninde herbirtarafına selammmm.
evet tahinin üzerindeki yağ, birde ek olarak diğer forumlarda okumuştum.. zeytinyağı sürülüp silmeden bebek emziliyormuş. hatta bebeğinde gaz problemlerine vs. iyi geliyormuş.
benim karnımda bir çatlağım olmadı çok şükür de göğüslerim çatlamaya müsait olduğu için eskiden olan çatlaklarım ortaya çıktı kalçamda da azda olsa var.
Selam kızlar, nasılsınız ?
Bahar canım maşallah bebeğinin boyuna kilosuna
Hanife, canım göğüs yaraları için bilgiler vermişsin çok teşekkürler not ettim.bende ekleyim bi tane.tahinin üzerine çıkan yağıda birebirmiş.
Birde kaç haftada bir kontrole gidiyosunuz ? beni bu kez 6 hafta sonraya verdi en son 17 de gitmiştim.normalde başlarda2 haftada sonra 4 haftada çağırmıştı.bu çok m u uzun oldu ne ?
Bu arada çatlayanlar oldu mu ya ?
kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
arkadaşalar bebeğimi hala hissedemedim neden kimse bana cevp vermiyor ama!arkadaşlar bebek odası mı,büyüyen karyola mı,genç odası mı kızıma ne almalıyım,ben bi bambu beşik odama yanıma alayım diyorm,9 ayından sonra da odasına gecireyim diyorum ama odası nasıl olsun ne alayım:)yardıııııııııııııııııııııııııııım!!!
kaçıncı haftandasın?
Gozun aydinkızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?