ayy işte bu çok heyecanlı hemde çokk keyifli olacak
bende onu merak ediyorum ptesi gunu keseyi gormeye gidicem insallah ama kalp atisini ne zaman duyabiliriz. bu ikisini gormeden mart annesiyim diyemiyorum:18:canım ya bn haftaya hastaneye gitsem bebegn kalp atışı duyulurmu
görürsün tatlım ben 5+6 iken ve vajinal muyanede görmüştüm ve duymuştum pıt-pıtlarıcanım ya bn haftaya hastaneye gitsem bebegn kalp atışı duyulurmu
canım bu biraz döllenme zamanına bağlıbende onu merak ediyorum ptesi gunu keseyi gormeye gidicem insallah ama kalp atisini ne zaman duyabiliriz. bu ikisini gormeden mart annesiyim diyemiyorum:18:
kayram hoş geldin teşekkür ederimŞİFACIM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK KUZUCUM.....TOPİĞİ AÇAN İLK EKLER DİMİ AMA...SENİN GÜZEL YAVRUNU GÖRELİM SONRADA BİZ KOYALIM.....
canim benim cok tesekkur ederim cok iiyi moral oldu yazdiklaringörürsün tatlım ben 5+6 iken ve vajinal muyanede görmüştüm ve duymuştum pıt-pıtları
canım bu biraz döllenme zamanına bağlıerken döllenme , geç döllenmeden dolayı görülebiliyor biz seni mart annesi olarak kabul ettik bile tebrikler inşallah hepimiz sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
kayram hoş geldin teşekkür ederimtamam tatlım yarın kocişe resimleteyim ekleyim ve sizler devam edin
rica ederim tatlım sitres hepimizin baş düşmanıcanim benim cok tesekkur ederim cok iiyi moral oldu yazdiklarinyumurtlama sonrasi 15, gun kan değerim 277 cikti. Yarin yumurtlama sonrasi 20, gunum oluyor insallah bebisim bu sefer benimledir
sağol canım benim hadi yaa tam bi erkek bebiş göbişimi taşıyorum şu anmaşallahhhhhhhhhhhhhhhvuvvvvvvvvvv çok etkilendim erkek hissetmektede sonuna kadar haklıymışım.seviyom kendimi yaaaaaaaaaaaaaa
sağol tweetyim artık sizlerin göbişleri göreceğizmaşallah
dvinityim canım benim aminn inşallah hepimizi nazarlardan saklasın Rabbim , yakında sizlerin fotosu gelsin bol bol göbiş görsün gözlerimizmaşallahAllah nazarlardan saklasın şifacım
teşekkür ederim tatlım amin inşallahakşam filan müsait olduğunda resimlersin bekliyoruz yakın zamanda [/QUOT
tamam canım Allah'ın izni ile akşam olsa eve gitsem süper olacak :)
teşekkür ederim tatlım amin inşallahmaşallah canım :)) Allah nazarlardan saklasın :)) benimde göbiş çıktı biraz ama ofisteyim
canım ya kolaylıkklar dilerim gebe olarak çalışmak daha zordur bol sabır diliyorum hemen akşam olsun inşallahtamam canım Allah'ın izni ile akşam olsa eve gitsem süper olacak :)
evet kızlar siftah benden bereket ALLAH tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?