2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

maaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşlllllllllllhhhhhhhhhhhh
şifacım
göbiş hemen çıkmış kız
allah nediyeyim
saklayamazsın artık
büyümüş büyümüş maşallah
Yıldızımm tatlım evet ya göbiş fırladı gitti hemencecik bende ekleyim dedim iyi-kötü göbişim varken evet ya saklanmaz kolay kolay senin göbiş foton nerelerde seninki kocamandır benim göbişin yanında

kızlar hep görüyorum merak ettim bu 8 art 2 olayı falan ne??

bu arada hepinize maşallah benden:) Allah kavuştursun:)))
çok sağol canıım benim Rabbim isteyen tüm kullarına sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım 8+2 açılımını yapmaya çalışayım 8 yani hafta demek 8 haftalığım ve + 2 de 2 günlük yani 8 haftalık 2 günlük durumdayım şu an 4 gün sonra 9 haftalık olacağım

maşallah canım harika bir şey etkilenmemek elde değilkaç kilo ile hamiş kaldın tatlım üstelik 8+2de göbişin var harika harika
evet yaa aynen etkilenmemek elde değil canım ben 62 kilo ile hamile kaldım şu an 65 oldum iştahım oldukça açık çabukk büyüdük biz hepimizin göbişleri burada sergilenecek bende sizleri merakla bekliyorummm

maşallahhhh kocaman olmuş,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok teşekkürler tatlım amin inşallah hepimiz vaktinde ve sağlıklıca kucaklarımıza alalım

aslında çok uykucuyum ve iştahım oldukça açık yeyip-içip yatıyorum ya sanırım göbeği çabucak fırlattım işte sizlerin göbişleri bekliyorum

evet kızlar siftah benden bereket ALLAH tan

ay canım maşallahhh
topiğe bayıldım ellerine sağlık.
baya göbişin çıkmış
dahada kocaman olacak
nasıl taşıyacağız biz bu sıpaları

Son düzenleme:

benimde öle acayip iştahım açıldı.uykumda var ama çalıştığım için direniyorum maalesef.şuan 6+2 yim inşallah bir kaç hafta sonra bende eklerim cnm

şifacım maşallah maşallah bebişine ne güzel göbüş o öyle benim daha çıkmadı çıkınca hemen ekliycem bende inş

Son düzenleme:
şifaaaaaaaaaaaaa maşalahhhhhhhhhhh sennnn guzellll göbşneeeeeeeeee çokk tatlı yaaaa

Son düzenleme:
Şifam kuzum maşallah
Fena imrendim
Darısı başıma inş.
Dualarını bekliyorum.

ay canım maşallahhh
topiğe bayıldım ellerine sağlık.
baya göbişin çıkmış
dahada kocaman olacak
nasıl taşıyacağız biz bu sıpaları
canım Nehirimm evet iştahım açık ve uykucuyum ya eee dahamı çıkmasın bu göbiş :))) hehehe harbiden nasıl taşıycaz biz bakalımm :) seninde göbişi bekliyoruz minicik bi fırlasın

benimde öle acayip iştahım açıldı.uykumda var ama çalıştığım için direniyorum maalesef.şuan 6+2 yim inşallah bir kaç hafta sonra bende eklerim cnm
ahh canım benim bol sabır diliyorum gebe halinle iş hayatı çok zordur eminim kolaylıklar maşallah bizde iştah bolken göbişler erken fırlar

şifacım maşallah maşallah bebişine ne güzel göbüş o öyle benim daha çıkmadı çıkınca hemen ekliycem bende inş
roseciğim canım benim teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim evet sırada hepinizin göbişini izlemek düşsün bana

şifaaaaaaaaaaaaa maşalahhhhhhhhhhh sennnn guzellll göbşneeeeeeeeee çokk tatlı yaaaa
canımmm çok teşekkür ediyorumm senin göbişide bekliyorumm

Şifam kuzum maşallah
Fena imrendim
Darısı başıma inş.
Dualarını bekliyorum.
İncim can arkadaşımm aynen tatlım darısı sana çok ama çok duam var tatlım Yüce Rabbim kabul buyursun tez zamanda inşallah inşallah bak çok yakında güzellikler seni bekler

Son düzenleme:
İncim can arkadaşımm aynen tatlım darısı sana çok ama çok duam var tatlım Yüce Rabbim kabul buyursun tez zamanda inşallah inşallah bak çok yakında güzellikler seni bekler

Amin kuzum amin inş.
Allah razı olsun, dualarımız kabul olsun inş.
Allah'ım seni ve bebeğini korusun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hepiniz için o kadar çok dua ediyorum ki...

Bende 12. haftamda eklicim göbikimiii

maaşallah aman varsın olsun çok bekledin onun için bende eklicem inş bakarsın büyüdü tabii bide nede olsa benim ikinci göbiş olunca daha çabuk çıktı

sifaaaaa canim masallahh gobişin ne tatli olmus oyleeee allah nazarlardan sakinsin siziii insallah

Amin kuzum amin inş.
Allah razı olsun, dualarımız kabul olsun inş.
Allah'ım seni ve bebeğini korusun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hepiniz için o kadar çok dua ediyorum ki...
amin canım tek dileğimiz bu dualarımız kabul olsun inşallah tez zamanda ve hayırlı-sağlıklı evlatlarımız nasip olsun inşallah amin canım benim o güzel dualarına sağlık aynen canım tüm herkese bol-bol duam var ve güzellikler yaşanacak sağlıkla inşallah sabrın sonu selamet inançlıyız bekliyoruz artık zamanı geldi inşallah

Bende 12. haftamda eklicim göbikimiii
tamam tatlım sizler ekleyin ben bekleyim sizlerin göbişleri

maaşallah aman varsın olsun çok bekledin onun için bende eklicem inş bakarsın büyüdü tabii bide nede olsa benim ikinci göbiş olunca daha çabuk çıktı
aynen çok bekledim Rabbim kimselere bekletmesin inşallah ay hadi bakalım senin göbiş çoktandır büyüdü maşallah bekliyorum o şirin göbişini bak benimkide ilk göbiş çabuk çıktı işte

sifaaaaa canim masallahh gobişin ne tatli olmus oyleeee allah nazarlardan sakinsin siziii insallah
Azracığım çok teşekkür ederim amin canım ALLAH razı olsun dr muayeden sonra güzel haberlerini alalım hayırlısıyla göbişin çıkar çıkmaz seni de görmek isterim

arkadaşlar bende bir aksilik olmazsa İnşallah her şey yolunda giderse mart annesi olacağım aranıza hoş geldim hepimize Allah bebeklerimizi sağlıkla taşımayı ve kucağımıza almayı nasip etsin :)

çarşamba keseyi göreceğiz umarım kalp atışlarını da duyarız :)

sanırım döllenme 3-4 gün önce olmuş ultrasona göre haftam 3-4 gün önden gidiyor
doğum da öne mi kayar acaba

bende göbüsümü koyayim:) 17.haftanin icerrinndeyim:)Eki Görüntüle 471382 Eki Görüntüle 471383
maşallah tatlım sen bizlerden çok öndesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım merhaba hoş geldin aramıza tebrikler bu arada amin tatlım yalnız sohbet topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi.html:40::42: buraya bekleriz

merhaba canım hoş geldin tebrikler hiç takma tatlım geç de döllense göbişinde meleğin seninle aynen ilerleyen kontrollerde önede kaydığını görebilirsin

bende göbüsümü koyayim:) 17.haftanin icerrinndeyim:)Eki Görüntüle 471382 Eki Görüntüle 471383
maşallah tatlım sen bizlerden çok öndesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım merhaba hoş geldin aramıza tebrikler bu arada amin tatlım yalnız sohbet topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi.html:40::42: buraya bekleriz

merhaba canım hoş geldin tebrikler hiç takma tatlım geç de döllense göbişinde meleğin seninle aynen ilerleyen kontrollerde önede kaydığını görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…