Büyüdü teyzesi maşallahı var. Hele bir şu izine ayrılayım bol bol görüşeceğiz inşallah. Şimdi diyorum ağrılarım, delikli uykularım, halsizliğim... ama biliyorum ki bende özleyeceğim bu günleri :) Asaf beye de maşallah allah nazarlardan korusun söyle çabuk büyüsün oğluma abilik yapacak :)
evet galiba canım uzunca bi süre cinsiyet bile göstermemişti bebişim pozisyon aynı hep sanırım ki göbişim minnak sizlerde ekleyin merak içindeyim hepinizi
çok sağol canım benim ben ama senin göbişi hatırlayamadım :26: eklemiş miydin bekliyorum
evet galiba canım uzunca bi süre cinsiyet bile göstermemişti bebişim pozisyon aynı hep sanırım ki göbişim minnak sizlerde ekleyin merak içindeyim hepinizi
ay maşallah çok kibar ya ne güzel benimde 7.aya kadar hiç yoktu sonra bi çıktı top gibi oldu:)) allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inş..
ay maşallah çok kibar ya ne güzel benimde 7.aya kadar hiç yoktu sonra bi çıktı top gibi oldu:)) allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inş..