2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

Büyüdü teyzesi maşallahı var. Hele bir şu izine ayrılayım bol bol görüşeceğiz inşallah. Şimdi diyorum ağrılarım, delikli uykularım, halsizliğim... ama biliyorum ki bende özleyeceğim bu günleri :) Asaf beye de maşallah allah nazarlardan korusun söyle çabuk büyüsün oğluma abilik yapacak :)

alelacele eşime çektirdim fotoları pek de büyümemiş mi göbeciğim :26:

çok kibar göbişin şifa çok sevimli duruyor
çok sağol canım benim ben ama senin göbişi hatırlayamadım :26: eklemiş miydin bekliyorum

senin bebiş derli toplu yatıyor herhalde,hiç 35 bitiyor gibi durmuyor. çok kibar bir görünümün var..
evet galiba canım uzunca bi süre cinsiyet bile göstermemişti bebişim pozisyon aynı hep sanırım ki göbişim minnak sizlerde ekleyin merak içindeyim hepinizi

eklemedim ben..senin göbiş kadar anca..bir ara albüme eklerim bakarsın ..

eklemedim ben..senin göbiş kadar anca..bir ara albüme eklerim bakarsın ..
geliyorum gidiyorum profiline albümde göbiş resmin yok

ay maşallah çok kibar ya ne güzel benimde 7.aya kadar hiç yoktu sonra bi çıktı top gibi oldu:)) allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inş..
çok teşekkür ederim canım benimki halaaa kibar göbiş amin canım çok sağol sende ekle bakalım göbeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…