2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

maşallah canım bebişine bende aynı sen gibiyim tip olarak göbeğim o kadar daha da büyüsün öyle ekleyim

maşallah canım bebişine bende aynı sen gibiyim tip olarak göbeğim o kadar daha da büyüsün öyle ekleyim
ama azda olsa çıkmış göbişini görelim Rosem daha sonra yine yine ekleyeceğiz nasılsa :13:

.............................

Son düzenleme:
ay cekemedim sarji bitmis kameranin, bulamadim da nerde, neyse artik baska zaman, bu arada sifaaa senin resimler silinmis gorunuyo???

canım benim ya bir an yalnızım sanmıştım neyseki cici cici göbişler hepimizde çıkmış çok tatlı tatlım göbeğin

teşekkür ederim canım benim ama bana bebek değilde hamile kaldığım andan itibaren içimde biriken gaz topluluğu gibi geliyor

teşekkür ederim canım benim ama bana bebek değilde hamile kaldığım andan itibaren içimde biriken gaz topluluğu gibi geliyor
yok yok gaz çıkıp gitmiştir bile bebiş o bebiş hemde ne sevimli göbiş maşallah

canım valla sende hiçççççç bişey yok ben cekim koyyum da sen gaz toplu göbiş gör.dersin ki 4 aylık hamilesin.Allahım ölüyorum gazdan cıkmıyorda.deli oluyorum.eşimde peynir süt bir anda yüklendin onlarda gaz yapar dedi ama ne cıkarır bilen var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…