2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

kızlar maaşallah göbeklereee bende tek büyük göbek benimki sanıyodum:)))

maşallah kızlar... benim de sizler gibi. büyük diyorlar sinir oluyordum demek ki büyük filan değil normalmiş. aman ağzı olan konuşuyor işte

19. haftamızdayız ( 18+3)

Benim bebeğin olduğu göbek deliği altı pek yok, sanki iç organlarımı üste itmiş gibi midem büyüyor
Gerçi o da zaten büyüktü

Kızlar bu da bizim 20+5 günlük göbeğimiz bide kız erkek diye yorum istiyorum çünkü benim bebeğim biraz nazlı göstermedi doktor amcasına cinsiyetini

Eklentiler

• $2012-10-13 15.28.45.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bu da bizim 20+5 günlük göbeğimiz bide kız erkek diye yorum istiyorum çünkü benim bebeğim biraz nazlı göstermedi doktor amcasına cinsiyetini

Eki Görüntüle 540487

Aslında hamile kalmadan önceki halinizi bilmiyorum ama şuan yayvan bir göbek olduğu için bana kız bebeiş gibi geldi.Allah hayırlısyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Aslında hamile kalmadan önceki halinizi bilmiyorum ama şuan yayvan bir göbek olduğu için bana kız bebeiş gibi geldi.Allah hayırlısyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım çok teşekkürler aslında hamile kalmadn önce de biraz göbeğim vardı şimdi katmerlendi hadi bakalım hayırlısı olsun da kız da olsa fena olmaz hani

kızlar buda paşamla benim 22 haftalık(21+5) resimlerimiz bizde büyüdük sanırım artık

benim göbek öncedende vardı ama artık bebek olduğu tam belli sizinkiler gibi ama foto ekleyemiyorum yaa

Anneler hepinize maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın.

Ibozll için yazayım dedim. Benim de bebişim kendini göstermiyordu, bacaklarını kapatıyordu hep. İnternette okumuşum, kontrolden yaklaşık 20-30 dk önce şekerli bir şeyler yiyin diye.
Ben de 30 dk. önce bir vişne suyu, bir şeker pare ve yarım sarma kadayıf yedim/içtim.

Ultrason cihazını açar açmaz ekrana gelen ilk görüntü bebişimin pipisiydi, çok çok hoş bir andı benim için. Demek ki oğluşum bunları çok sevdi :)

En kısa sürede öğrenirsin inşallah cinsiyetini..
Sağlıkla kalın..

ben karnın yapısından cinsiyet tahmini yapılmasını doğru bulmuyorum :) bnm karnım sivri ve kızım olucak :) tamamen bünye ve vucutla ilgili ama maşallah hamilelik yakışmış size

canım hepımıze masallah ...evet hep kapatıyor bebıs bacaklarını bı turlu actıramadık kı bana bu yuzden kız olur senın dedıler kızlar daha gec gosterırmıs ama bak senın erkek mıs :44: bu soyledıgını denıycem umarım benım bebegım de gosterır artık 23. haftadayız herkes 12. haftada fılan ogrenıyor ee ben de merak edıyorum halıyle

bu hıkaye de cok guzelmıs yanlız acar acmaz oglan artık dayanamamıs galıba yeter artık alın ogrenın cınsıyetımı der gıbı masallah oğluşa ...

iyi dıleklerın ve tavsıyen ıcın cok tesekurler canım ...

ben karnın yapısından cinsiyet tahmini yapılmasını doğru bulmuyorum :) bnm karnım sivri ve kızım olucak :) tamamen bünye ve vucutla ilgili ama maşallah hamilelik yakışmış size

canım ınan su ara ne olursa olsun denemeye hazırım cunku cooook merak edıyorum artık evet haklısın aslında ama eskıden de boyle bılınırmıs tabı sımdı bunlara gerek kalmadı da sıpa gostermeyınce yapıcak bısey yok ıste senın kızın da hayırlı olsun cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…