- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
ıbozllcuğum, bebekler genelde aç oldukları zaman uyuşuk oluyorlarmış. Ben o günden sonra her kontrole bahsettiğim menüyü yiyeyerek gittim :) Ayrıntılı ultrasonda bebişim maşallah o kadar hareketliydi ki doktorumuz bebiş müsaade ettiği ölçüde bakabiliyoruz biraz durulması lazım dedi :)
Evet, o an hayatımda unutamayacağım anlardan biriydi. Düşünün ekranın ilk görüntüsü ne baş ne kol, bildiğiniz bacak arası, pipi,.. Guya kendimce planlamıştım, doktorumuz cinsiyetini söylediğinde eşimin yüzüne bakacaktım. Oysa ben ekranı görünce tam "ya erkek mi bu" diyecektim doktorumuz söyleyiverdi. Ekrandan gözümü alamadım.
İnşallah en kısa zamanda öğrenirsin cinsiyetini, biz de burdan merakla bekliyor olacağız :)
Eki Görüntüle 551133 Eki Görüntüle 551134 Şimdi sizler için cektım gören akşam sabahmısın dıyo cok sınırlenıyorum
Eki Görüntüle 551133 Eki Görüntüle 551134 Şimdi sizler için cektım gören akşam sabahmısın dıyo cok sınırlenıyorum
bana da ablam annem 8 aylık gibi diyor:))) içindeki sağlıklı olsun da gerisi mühim deil.harita gibi çatlatı göbek altım
offf çatlar için çok erken değilmi canım yaaaa önlem aldınmı peki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?