2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

ıbozllcuğum, bebekler genelde aç oldukları zaman uyuşuk oluyorlarmış. Ben o günden sonra her kontrole bahsettiğim menüyü yiyeyerek gittim :) Ayrıntılı ultrasonda bebişim maşallah o kadar hareketliydi ki doktorumuz bebiş müsaade ettiği ölçüde bakabiliyoruz biraz durulması lazım dedi :)

Evet, o an hayatımda unutamayacağım anlardan biriydi. Düşünün ekranın ilk görüntüsü ne baş ne kol, bildiğiniz bacak arası, pipi,.. Guya kendimce planlamıştım, doktorumuz cinsiyetini söylediğinde eşimin yüzüne bakacaktım. Oysa ben ekranı görünce tam "ya erkek mi bu" diyecektim doktorumuz söyleyiverdi. Ekrandan gözümü alamadım.
İnşallah en kısa zamanda öğrenirsin cinsiyetini, biz de burdan merakla bekliyor olacağız :)

aslında ben ac gıtmıyorum kontrollere de ama tatlılar da yemıyorum tabı normal yemek ama tatlı kadar uyarmıyor demekkı o yuzden bu sefer kesın kararlıyım 1 kılo baklava yıycem (nasıl yıyceksem )

bu bebek konusunda hıcbısey planladıgın gıbı olmuyor aslında ben de neler planlamıstım ama onlar hep surprız yapıyorlar bıze sıpalar senın hıkayen gıbı bı hıkayede benım olabılır canım tabı 1 kg baklava yemeyı basarırsam

ayın 23 unde kontrolumuz var bakalım bu sefer nasıl surprızler beklıyor olacak bızı

Yok yok, bir kilo baklavaya gerek yok :) Birkaç parça şerbetli şerbetli yersen ilk deneme için yeter gibi :)
Aslında ben, -günümüz şartlarında- gel bir marjinallik yapalım bebeğimizin cinsiyetini doğumda öğrenelim demiştim eşime. Uniseks kıyafetler alırız filan. Kısmet değilmiş öğrendik :)
Güzel güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Şimdi sizler için cektım gören akşam sabahmısın dıyo cok sınırlenıyorum

bana da ablam annem 8 aylık gibi diyor:))) içindeki sağlıklı olsun da gerisi mühim deil.harita gibi çatlatı göbek altım

bana da ablam annem 8 aylık gibi diyor:))) içindeki sağlıklı olsun da gerisi mühim deil.harita gibi çatlatı göbek altım

cinsiyetini bilmiyorum... bu kez öğütlerinizi dinleyip tatlı yiyeceğim giderken bu cumartesi gidiyorum... bakalım gösterecek mi bebikim cinsiyetini:)

uzun aradan sonra geldim bayağı bayağı göbişler bebişler gördüm hepinize maşallah kızlar alıntılamak isterdim ama çok çok fazlaydı sayfalar yetmezdi kusura bakmayın toptan yazdım bu seferlik haftasonu ekleyeceğim bende

offf çatlar için çok erken değilmi canım yaaaa önlem aldınmı peki hiç

canım ben 1 yıl önce 3 ay iğne tedavisi görmüştüm haşimato troidimde vardı ama bilinmiyordu 1 yılda 12 kilo almıştım göbeğimin altı bi kaç yer çatlamıştı.hamile kalınca da arttı sadece doğuma kadar bütüüün göbek dolar heralde.sürekli nemli tutmaya çalıştım kakao yağı falan denedim ama çatlayacaksa çatlıyor işte

susam yağı kullanıyorum ben ... alt kısımlarda hafif çatlaklar var yukarıda da olmaması için nemli tutuyorum ama günde bir kez sürebiliyorum. iş yerinde fırsatım olmuyor.

Kızlar maşallah göbeklerinize ve bebeklerinize:)
Bende resim yükleyeyim dedim çalıştım da ama beceremedim Bir de akşam evden deneyeceğim bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…