evet canım benim ilk bebeğim kız olsun diye çok hayaller kurup almışım zamanında birkaçıda hediye tabişifa ablahepsi cok güzel maşallah inş. güzel günlerde giydirirsin bebişine.kendie aldıgın kırılmıs yumurtalı tişörtü de cok begendim bende istiyorum öyle tişörtlerden.ama bişey dikkatimi cekti sen hep kız düşünüp almıssın hadi erkek olursa : 52:
evet canım benim ilk bebeğim kız olsun diye çok hayaller kurup almışım zamanında birkaçıda hediye tabiolsun tatlım erkek olursa alıcazz erkeksi ciciler sağlıklı-keyifle gelsinler bebeklerimiz evet hamile tişörtü almamak olmaz sende al canım şimdiden iyi günlerde kullan
canım Nazım demek doğumdan 1 gün evvel öğrendiniz cici yeğenimiinsallah kizim olursa.hic bir sey almiycam.cunki kizimdan kalma cok cicisler varilk bebekdi okadar cok sey aldikki bir kismini giydiremedim bile.kutuda kaliyor oyle.oglusum olursa bir sey alirim insallah.am,a yinede fazla almam.kizimin cinsiyyeti dogumundan bir gun once belli oldugu icin.ortak rengli cicislerimiz.
evet canım çok bekletti , özletti ama Rabbime şükürler olsun geldi ya kucağımıza sağlıklıca almak nasip olsun inşallahanladım matematiğim zatıftır ama nerdeyse bi 6 yıla yakındır beklemişssin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. bebişine de uzun sağlıklı ömürler versin.peki hissin var mı peki kız,erkek gibisinden ?
ben almıycam tişört eşimden bekliyorum bakalım düşünüp de hediye olarak alıcak mı
bebişede daha bişey almayı düşünmüyorum biraz daha büyüsün cinsiyeti belli olsun ona göre bakıcaz artık.
cok tesekkür ederim :)
çok teşekkür ederim roseciğimoy oy oy yerim ben o cicilerini ne tatlı şeyler almışsın canım inşallah sağlıkkla giydirirsin hepsiniben daha bebiş için bişey almadım ama örmeye başladım bitirince eklerim buraya kendim için de zaten ben dar badiler giymediğim için genelde rahat şeyler giyiyorum diye çok kıyafetim var kışlık alıcam ben artık ama en yakın zamanda pantolon almam gerekecek malum okul açılınca kumaşlar olmayacak gibi bir de hamile kotu aldım mı yeter şimdilik bana bebişe alıcam daha çok cinsiyeti belli olsun da
canım Nazım demek doğumdan 1 gün evvel öğrendiniz cici yeğenimihaklısın fazlası zarar sanırım cicilerin evet bu sayede ortak renkli cicilerin halihazırda varmış zaten belki bikaç bişi eklersin tabi erkek yeğenim gelirse hepsini keyifle iyi günlerde kullan canım benim
evet canım çok bekletti , özletti ama Rabbime şükürler olsun geldi ya kucağımıza sağlıklıca almak nasip olsun inşallahhis yok ya bende :44::44::44: ama canım anneciğim rüya görmüştü oğlum oluyormuş rüyasında sağlıklı olsunda evlat kokusuna hasretle bekledim hepimizin dileği sağlıklı olması ve bu arada kk da bebeğimin için erkek hisseden o kadar çokkk teyzeleri varki sağolsunlar hissizim diye üzülmeme fırsat vermediler bende oğluşum diyerek sesleniyorum şimdilik bebeğime evet bencede eşin alsın cici hamile tişörtü evet canım vaktimiz bol nasılsa zamanla alırız ciciler
çok teşekkür ederim roseciğimamin canım hepimiz inşallah hepimiz sağlıkla-keyifle kullanalım bu en özel cicilerimizi örgü benim ilgi alanım sabırla bekliyorum el emeğin , göz nurlarını kolay gelsin aynen bende dar badi pek giymem bu kendi cicilerimin bikaçını rahatlıkla kullanıyordum evet pantolon lazım tatlımm rahat etmek lazım ayy bende cinsiyete kadar yapmıycam bişi
evet ya aslında en önemlisi sağlıklı olmasıinsallah canim.cinsiyyetini ogrerememek cok heyecan veriyordu bize
evet canım amin ALLAH razı olsun ben bebeğimi 70 ay özlemle bekledim eee bekledikçe boş durmadım bazen umutlu bazen gözyaşı içinde geçirdim işte Rabbim kimseyi özletmesin , her isteyenlerin müjdesi , evladı nasip olsun inşallah ne kadar güzel oğlundan kalanlar hazırda varmışTatlim Masallah bebesinin cicileri simdiden hazir.Allah nazarlardan saklasın canım hem seni hemde bebisini
Benim oğlumdan kalanlar dolu hatta ilk oğluma giydirdiğim yesilli beyazlı Hastane çıkışını Nasip olursa ikinciyide giydirmeyi düşünüyorum
Allah bebislerimizi bize bagışlasın
evet canım hamile kıyafetimiz azcık daha tombişken giyindik mi tamamdırgiy canım giy yakışır şifama canım benim bir de göbekler iyice çıksa nasıl da tatlı olur var yaya bu cinsiyet ne zaman belli olur ki acaba zaman geçmiyor bişeyler almak yapmak istiyorum ama belli olmadan da alınmıyor öyle inşallah nazlıma gibi olmaz son güne kadar çatlarım ben
gülomm hoş geldincanm yeni sayfa acmısın yazmadan edemedim...
cicilerinin hepsi cok güzeller rabbim saglıcakla ii günlerde giydirmeyi nasip etsin insallahhh.
çok sevindim canım benim inşallah 8 eylülden sonra uygun gün kararlaştırılıp sıkıtısızca evladını kucağına alırsın çok öpüyorumcok saol canm. ewet canm benm az kaldı... dün kontrolum vardı sezeryan kesinleşti hala dönmemiş çünkü...
eylülün 8 den sonra kararlastırdıgımız bi gün alcam insallah hayırlısıyla yavrumu kucagıma...
darısı sana, sizde nasıl durumlar pek konusamıyoruz artık hersey yolundadr umarım bi sorun yoktur...
ayy çok şeker bişey bu yaaa hemen örnek çıkarayımtabi iznin varsa bende daha örüyorum arkadaşlarıma örmüştüm onları bitirdim bebişe başladım bitsin bende ekleyecem
olsun canım daha iyi olmuş ben burdan model çıkarırım inş takılınca sana sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?