2013 Mart Annelerinin ;) Hem Kendilerine , Hem Bebeklerine Aldığı Ciciler

evet canım benim ilk bebeğim kız olsun diye çok hayaller kurup almışım zamanında birkaçıda hediye tabi olsun tatlım erkek olursa alıcazz erkeksi ciciler sağlıklı-keyifle gelsinler bebeklerimiz evet hamile tişörtü almamak olmaz sende al canım şimdiden iyi günlerde kullan

insallah kizim olursa.hic bir sey almiycam.cunki kizimdan kalma cok cicisler varilk bebekdi okadar cok sey aldikki bir kismini giydiremedim bile.kutuda kaliyor oyle.oglusum olursa bir sey alirim insallah.am,a yinede fazla almam.kizimin cinsiyyeti dogumundan bir gun once belli oldugu icin.ortak rengli cicislerimiz.

anladım matematiğim zatıftır ama nerdeyse bi 6 yıla yakındır beklemişssin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. bebişine de uzun sağlıklı ömürler versin.peki hissin var mı peki kız,erkek gibisinden ?
ben almıycam tişört eşimden bekliyorum bakalım düşünüp de hediye olarak alıcak mı
bebişede daha bişey almayı düşünmüyorum biraz daha büyüsün cinsiyeti belli olsun ona göre bakıcaz artık.
cok tesekkür ederim :)

canım Nazım demek doğumdan 1 gün evvel öğrendiniz cici yeğenimi haklısın fazlası zarar sanırım cicilerin evet bu sayede ortak renkli cicilerin halihazırda varmış zaten belki bikaç bişi eklersin tabi erkek yeğenim gelirse hepsini keyifle iyi günlerde kullan canım benim

evet canım çok bekletti , özletti ama Rabbime şükürler olsun geldi ya kucağımıza sağlıklıca almak nasip olsun inşallah his yok ya bende :44::44::44: ama canım anneciğim rüya görmüştü oğlum oluyormuş rüyasında sağlıklı olsunda evlat kokusuna hasretle bekledim hepimizin dileği sağlıklı olması ve bu arada kk da bebeğimin için erkek hisseden o kadar çokkk teyzeleri varki sağolsunlar hissizim diye üzülmeme fırsat vermediler bende oğluşum diyerek sesleniyorum şimdilik bebeğime evet bencede eşin alsın cici hamile tişörtü evet canım vaktimiz bol nasılsa zamanla alırız ciciler

oy oy oy yerim ben o cicilerini ne tatlı şeyler almışsın canım inşallah sağlıkkla giydirirsin hepsini ben daha bebiş için bişey almadım ama örmeye başladım bitirince eklerim buraya kendim için de zaten ben dar badiler giymediğim için genelde rahat şeyler giyiyorum diye çok kıyafetim var kışlık alıcam ben artık ama en yakın zamanda pantolon almam gerekecek malum okul açılınca kumaşlar olmayacak gibi bir de hamile kotu aldım mı yeter şimdilik bana bebişe alıcam daha çok cinsiyeti belli olsun da

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim roseciğim amin canım hepimiz inşallah hepimiz sağlıkla-keyifle kullanalım bu en özel cicilerimizi örgü benim ilgi alanım sabırla bekliyorum el emeğin , göz nurlarını kolay gelsin aynen bende dar badi pek giymem bu kendi cicilerimin bikaçını rahatlıkla kullanıyordum evet pantolon lazım tatlımm rahat etmek lazım ayy bende cinsiyete kadar yapmıycam bişi

insallah canim.cinsiyyetini ogrerememek cok heyecan veriyordu bize

Tatlim Masallah bebesinin cicileri simdiden hazir. Allah nazarlardan saklasın canım hem seni hemde bebisini

Benim oğlumdan kalanlar dolu hatta ilk oğluma giydirdiğim yesilli beyazlı Hastane çıkışını Nasip olursa ikinciyide giydirmeyi düşünüyorum

Allah bebislerimizi bize bagışlasın

Son düzenleme:

giy canım giy yakışır şifama canım benim bir de göbekler iyice çıksa nasıl da tatlı olur var ya ya bu cinsiyet ne zaman belli olur ki acaba zaman geçmiyor bişeyler almak yapmak istiyorum ama belli olmadan da alınmıyor öyle inşallah nazlıma gibi olmaz son güne kadar çatlarım ben

canm yeni sayfa acmısın yazmadan edemedim...
cicilerinin hepsi cok güzeller rabbim saglıcakla ii günlerde giydirmeyi nasip etsin insallahhh.

insallah canim.cinsiyyetini ogrerememek cok heyecan veriyordu bize
evet ya aslında en önemlisi sağlıklı olması cinsiyet öğrenmemek de eminim ayrı heyecanlıdır

evet canım amin ALLAH razı olsun ben bebeğimi 70 ay özlemle bekledim eee bekledikçe boş durmadım bazen umutlu bazen gözyaşı içinde geçirdim işte Rabbim kimseyi özletmesin , her isteyenlerin müjdesi , evladı nasip olsun inşallah ne kadar güzel oğlundan kalanlar hazırda varmış keyifle kullanmak nasip olsun inşallah

evet canım hamile kıyafetimiz azcık daha tombişken giyindik mi tamamdır canım erkek bebek çok erken biliniyormuş diye bişi duydum ne derece doğru bilemem :44: sıkma canını annesi bayağı zaman aştık bence kısa süre içinde belli olacak

canm yeni sayfa acmısın yazmadan edemedim...
cicilerinin hepsi cok güzeller rabbim saglıcakla ii günlerde giydirmeyi nasip etsin insallahhh.
gülomm hoş geldin teşekkür ederim canım benim amin diyorum o güzel duana ALLAH razı olsun en güzel ciciler senin ve oğluşunun olsun inşallah hem az kaldı maşallah çok yakında kucağına konacak inşalah sağlıklıca

cok saol canm. ewet canm benm az kaldı... dün kontrolum vardı sezeryan kesinleşti hala dönmemiş çünkü...
eylülün 8 den sonra kararlastırdıgımız bi gün alcam insallah hayırlısıyla yavrumu kucagıma...
darısı sana, sizde nasıl durumlar pek konusamıyoruz artık hersey yolundadr umarım bi sorun yoktur...

çok sevindim canım benim inşallah 8 eylülden sonra uygun gün kararlaştırılıp sıkıtısızca evladını kucağına alırsın çok öpüyorum

kendi bebişim için değil kızkardeşimin bebişi için ördüm
dün bitti ve hemen yenisini başladım abimin kızı için
yiğenim hamile bir tanede ona yapacam en sona benimkine sıra gelecek

ayy çok şeker bişey bu yaaa hemen örnek çıkarayım tabi iznin varsa bende daha örüyorum arkadaşlarıma örmüştüm onları bitirdim bebişe başladım bitsin bende ekleyecem

ayy çok şeker bişey bu yaaa hemen örnek çıkarayım tabi iznin varsa bende daha örüyorum arkadaşlarıma örmüştüm onları bitirdim bebişe başladım bitsin bende ekleyecem

izin ne demek rica ederim tabiki yapabilirsin
beğendiğine çok sevindim
tek şişle ördüm
üzerindeki sincapları ayrıca işledim
örnek almak istersen resmi daha büyük boyutta ekleyebilirim
bu biraz küçük olmuş :)

tşk ederim canım bende tek şişle örülmüş güzel bir model arıyordum bu çok tatlı yapıveriririm daha büyük olursa aslında çok sevinirim zahmet olmazsa

tşk ederim canım bende tek şişle örülmüş güzel bir model arıyordum bu çok tatlı yapıveriririm daha büyük olursa aslında çok sevinirim zahmet olmazsa

ekledim kolay gelsin ama sanki boyutta pek bi değişiklik olmadı gibime geliyor üstüne tıklayınca :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…