2013 Mart Annelerinin ;) Hem Kendilerine , Hem Bebeklerine Aldığı Ciciler

merhaba aldıklarınız hepsi çok güzel allah iyi sağlıklı günlerde giydirmek nasıp etsin inş.
üşenmezsem bende ekleyecem aldıklarımı.
neyse yıkadınız yada yıkamayı planlıyorsunuz aldıklarınızı sabunlasam mı makineye atıp bebe deterjanı mı kullansam karar veremedim

bende ne zaman yıkasam bilemedim annem ocak ayında gelcek onu mu beklesem acabaaa

canım çok teşekkürler sizlerin ciclerini de bekliyoruz

bende ne zaman yıkasam bilemedim annem ocak ayında gelcek onu mu beklesem acabaaa
kızlar bu benimde aklımda ne zamandır :26: aslında bu ilk yıkanacakları ne yapsak ne etsek :44: neyse haberleşiriz ne de olsa

çk cici seyler aldıklarınız ben pek birşey almadım daha odasını aldm hastane çıkısı 10 lu bir tane 2 tane pijama çorap bi kaç tane annem alıyo bişiler :) bnde odamızı yaptığımız zaman eklerim inş

Allahım hepimize güle güle giydirmeyi içlerini dolu göstermeyi nasip etsin inşallah...ben hacı şakirin sabun tozu ile yıkadım kısa programda.

arkadaşlar ben dalin bebe deterjanı ve yumuşatıcısı aldım,ve kızımın kıyafetlerini yıkadım,fakat toz sabunun daha sağlıklı olduğunu söylediler,sizce hangisi daha zararsızdır?bir de burun aspiratörünü hangi marka tercih ettiniz?

sukurler olsun 13 sene sonra bebegime kavusagim.allah cumle bayanlara nasip etsin bu guzel duygyu.3 sefer dusuk yaptim oyuzden son 1 aya kadar hicbirsey almamistim;ama simdi durduramiyorum kendimi her carsiya ciktigimda mutlaka birsey aliyorum

Merhaba Mart anneleri; Nasipse bende 21 martta anne olacağım.Geçen hafta, arkadaşlarımın erken doğum yaptığı haberini alır almaz bir an önce çarşı maceramın başlaması gerektiği kanaatine vardım ve soluğu cumartesi kayınvalidem ile beraber çarşıda aldık.Ve artık bebişim doğabilir herşeyi tastamam.

bebeğimin herşeyi tamam, dalin özel detarjanı ile yıkayıp ütülemek ve odasının süslerini hazırlamak kaldı, tabi bide emin önüne gidip bebek şekeri için alıcağım malzemeler , son olarak hastane çantam kaldı onuda bu aralar hazırlayıp arabanın bagajına koymam gerekiyor, ne olur ne olmaz, Allah göstermesin erken gelirse telaşa kapılmamak için, Allah hepimize sağlıklı zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin 21 marttan sonra istediği zaman gelebilir oğlum

Amin enise inşallah zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Kısmetse normal doğum mu düşünüyorsun yoksa sezeryan mı?

Amin enise inşallah zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Kısmetse normal doğum mu düşünüyorsun yoksa sezeryan mı?

şimdilik herşey normal gözüküyor hatta bebeğim doğum kanalında dönmüş yani , hamileliğim boyunca plates ve yoga da yaptım devam da ediyorum, sezeryan korkutuyor beni :-( normal doğum için cesaretim çok yüksek

Sen nasıl düşünüyorsun Elifcim ?

sukurler olsun 13 sene sonra bebegime kavusagim.allah cumle bayanlara nasip etsin bu guzel duygyu.3 sefer dusuk yaptim oyuzden son 1 aya kadar hicbirsey almamistim;ama simdi durduramiyorum kendimi her carsiya ciktigimda mutlaka birsey aliyorum

Alllah sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah

Enisecim benimde herşey normal görünüyor şimdilik ama zaman ne gösterir bilemem tabii kısmetse normal doğum istiyorum.Ama ben ne spor yapabildim ne de bebişim seninki gibi kanalda doktora göre sorun yok ama sorun mu ki acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…