merhaba aldıklarınız hepsi çok güzel allah iyi sağlıklı günlerde giydirmek nasıp etsin inş.
üşenmezsem bende ekleyecem aldıklarımı.
neyse yıkadınız yada yıkamayı planlıyorsunuz aldıklarınızı sabunlasam mı makineye atıp bebe deterjanı mı kullansam karar veremedim
canım çok teşekkürler sizlerin ciclerini de bekliyoruzmerhaba aldıklarınız hepsi çok güzel allah iyi sağlıklı günlerde giydirmek nasıp etsin inş.
neyse yıkadınız yada yıkamayı planlıyorsunuz aldıklarınızı sabunlasam mı makineye atıp bebe deterjanı mı kullansam karar veremedim
kızlar bu benimde aklımda ne zamandırbende ne zaman yıkasam bilemedim annem ocak ayında gelcek onu mu beklesem acabaaa
bunlarda benim bugün bi hevesle gidip bebişime aldıgım ilk cicileriiii...Eki Görüntüle 559333
buraya da bakiyim dedim :)) çok güzel aldığın şeyler sanki ben seçip almışım kızıma gibi hepsini beğendim
güle güle eskitin
merhaba aldıklarınız hepsi çok güzel allah iyi sağlıklı günlerde giydirmek nasıp etsin inş.
bende ne zaman yıkasam bilemedim annem ocak ayında gelcek onu mu beklesem acabaaa
bebeğimin herşeyi tamam, dalin özel detarjanı ile yıkayıp ütülemek ve odasının süslerini hazırlamak kaldı, tabi bide emin önüne gidip bebek şekeri için alıcağım malzemeler, son olarak hastane çantam kaldı onuda bu aralar hazırlayıp arabanın bagajına koymam gerekiyor, ne olur ne olmaz, Allah göstermesin erken gelirse telaşa kapılmamak için, Allah hepimize sağlıklı zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin 21 marttan sonra istediği zaman gelebilir oğlum
Amin enise inşallah zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. Kısmetse normal doğum mu düşünüyorsun yoksa sezeryan mı?
şimdilik herşey normal gözüküyor hatta bebeğim doğum kanalında dönmüş yani, hamileliğim boyunca plates ve yoga da yaptım devam da ediyorum, sezeryan korkutuyor beni :-( normal doğum için cesaretim çok yüksek
sukurler olsun 13 sene sonra bebegime kavusagim.allah cumle bayanlara nasip etsin bu guzel duygyu.3 sefer dusuk yaptim oyuzden son 1 aya kadar hicbirsey almamistim;ama simdi durduramiyorum kendimi her carsiya ciktigimda mutlaka birsey aliyorum
şimdilik herşey normal gözüküyor hatta bebeğim doğum kanalında dönmüş yani, hamileliğim boyunca plates ve yoga da yaptım devam da ediyorum, sezeryan korkutuyor beni :-( normal doğum için cesaretim çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?