2013 Mart Annelerinin ;) Hem Kendilerine , Hem Bebeklerine Aldığı Ciciler

canım cok güzel, çok şeker olmus ellerine sağlık.benim ebişe de babannesi cok seker seyler örüyordu.o zaman kızıyordum gerci daha cocuk yok sen bosuna yoruyorsun kendini diye ama gittiğimde hepsini toplayıp gelmek istiyorum

Yeni evimiz hayırlara vesile olsun ŞİFA cım...Ne cok sey almıssın kendıne calısıyorsun sanırım yoksa evde duran bırı ıcın cok fazlaben en fazla 2 yada 3 takım alacam ama bebişime dolduracam ALLAH ın izniyle...bende yayınlarım aldıklarımı nasıpse...ondan sonrada kım daha zevkli dıye topık acarsın

Kızlar ne çabuk ciciler almışnız öyle çok erken değil mi:) cinsiyeti belli olmadığından ben hiçbişeyi elleyemiyorum henüz

bunlar benim cicişlerim :)) biraz buruşmuş poşette durduğu için

Eklentiler

• $Photo-0694.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $Photo-0693.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $Photo-0014.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $Photo-0013.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $Photo-0012.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $Photo-0011.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 76
bunlarda bebişimin ilk cicişleri :)))

Eklentiler

• $Photo-0691.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Photo-0692.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $Photo-0010.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 74
Eki Görüntüle 482439

Eki Görüntüle 482440

ekledim kolay gelsin ama sanki boyutta pek bi değişiklik olmadı gibime geliyor üstüne tıklayınca :26:

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş tunus örgüsümü ben geçen sene battaniye örmek istiyodum bi yakınımızın bebeğine ama üzerindeki deseni aynı anda gidemediğimden yapamadım sen üzerine işlemişsin valla çok harika olmuş bebeğime yapayım battaniye becerebilirsem fotoyu koyarım...

şu bebişlerin kıyafetleride kendileri gibi çok tatlı oluyooo yaaa yiyesi geliyo insanınn ben kokluyorumm aldıklaımı sanki hepsi bebiş kokuyorr seninkilerdee çok tatlı canım allah devamını getirsin ve giydirmeyi nasip etsin inşallahh..sende bir kokla bak hatta ben hafiften bebiş kusmuğuna benzetiyorumm sütümsü kokuyorr :))) deli diyolar banaaa:44:

ellerine sağlık tatlım ne kadar sevimli bir model bu

ayy çok şeker bişey bu yaaa hemen örnek çıkarayım tabi iznin varsa bende daha örüyorum arkadaşlarıma örmüştüm onları bitirdim bebişe başladım bitsin bende ekleyecem
eee hani nerde rose bitmedi mi

sağol canım benim ben gebe kalmadan çok çok önce aldıklarım çoğu kıyafetim bu yüzden doyumsuzluk olsa gerek aldıkça almışım ve bikaç tanede gebe olduktan sonra aldım önceden çalışıyordum artık ev hanımıyım canım bekliyorum senin cicileri

Kızlar ne çabuk ciciler almışnız öyle çok erken değil mi:) cinsiyeti belli olmadığından ben hiçbişeyi elleyemiyorum henüz
canım ilk mesajda yazdım gözünden kaçmış sanırım ben bebeğimi 70 ay hasretten sonra geldi müjdesi bu yüzden cicilerini çokkk önceden hazırlamışlığım var :2:

Ayy cinsyetı bellı olmadan ne kadar erkenden almışsıınz ben 4 aydan önce almayı dşnmüyorum kızlar:)
evet haklısın tatlım ama benim durumum farklı işte özlemle beklenen bebeğimin cicileri çok önceden hazırlanıyordu zaten

bunlar benim cicişlerim :)) biraz buruşmuş poşette durduğu için
çok beğendim canım sağlıkla keyifle kullanmak nasip olsun

bunlarda bebişimin ilk cicişleri :)))
bayıldım çok ciciler bunlar güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

çok ciciler bunlar sağol tatlım hepsini iyi ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

aa ben merak ettim battaniyeyi

tşkr ederim
tunus işi değil tek şişle yaptım
battaniyeyi yapabildinmi :)

bunlarda benim bugün bi hevesle gidip bebişime aldıgım ilk cicileriiii...

hepsı muhtesemm rabbım kucagınıza bı ance almayı nasıp etsın bu guzel cıcılerı gıydırmek ıcın ınsallah

Son düzenleme:

Geçen gün lcwnin sitesinden bunları sipariş etmiştim, bugün geldiler.Fiyatları da oldukça uygun. Şaka maka biz de başladık alışverişe

Annem 10 küsür parçalı içinde her şeyi olan hastane çıkış seti almış geçenlerde, 5-6 tane patikli alt pijamamız(lcw den aldıklarım kadife)7-8 tane çıtçıtlı badimiz oldu, halam kadife battaniye ve takım ve çok tatlı bir çorap almış,ben ve annem de 5-6 tane çorap, bir kaç çift eldiven almıştık daha almayız herhalde. Şimdiye kadar hep kendime hamile etekleri, eşofmanları falan almıştım. Bundan sonra kızıma yapacağım yatırımı.
Kipada geçen güzel bir hastane çıkış takımı (5li) gördüm fiyatı da çok uygundu, 15 lira civarı, yalnız ne varki incelediğimde, üst pijamasının üzerindekinin resim baskısı olduğunu gördüm, almaktan vazgeçtim.

Bu arada 2 tane 50 li 1 numara prima bebek bezi ve prima yenidoğan ıslak mendili bile aldım. Şampuanı ve pişik kremi ne alayım diye karar veremedim.

Bu arada annem bir de kızıma bimden şunları almış. Büyüyecek te oynayacak kuzum :)

(Benimkinin parça sayısı biraz daha fazla)

Büyük eşyaların hiç birini almadım, pek te bir şey almayı düşünmüyorum açıkçası, bebek arabası bile.. Zira benim hayatım okul ve ev arasında gezmeye pek gitmem. Annem evimin bitişiğinde oturuyor, kuzumu ona emanet edip okula gideceğim. İleride ihtiyaç görürsem alırım belki. Oda zaten almayacağım da,birkaç ay yatak ta almayayım diyorum. Evde fazladan bir bazam var, çocuk odasına koyduğum. Sağına soluna önüne arkasına yastık koyup orada yatırırım dedim. Belki beşik ya da park yatak alırım bilemiyorum şimdilik. Açıkçası maddi durumumuz pek iyi değil bu aralar ev aldık ve borçlarımız tavan yaptı. O yüzden çok elzem olmayan şeyler almak istemiyorum, alternatif varsa onlarla idare edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…