Eki Görüntüle 482404
Eki Görüntüle 482405
kendi bebişim için değil kızkardeşimin bebişi için ördüm
dün bitti ve hemen yenisini başladım abimin kızı için
yiğenim hamile bir tanede ona yapacam en sona benimkine sıra gelecek
bunlarda bebişimin ilk cicişleri :)))
Eki Görüntüle 482439
Eki Görüntüle 482440
ekledim kolay gelsinama sanki boyutta pek bi değişiklik olmadı gibime geliyor üstüne tıklayınca :26:
bunlar da benimkilerden birkaçı, cinsiyet belli değil ama hamile kalmadan önce kıza heveslenmiştim.hamile kaldıktan sonra alamıyorum önceden daha kolay geliyordu sanki almak
Eki Görüntüle 500565 Eki Görüntüle 500566 Eki Görüntüle 500563 Eki Görüntüle 500564
ellerine sağlık tatlım ne kadar sevimli bir model buEki Görüntüle 482404
Eki Görüntüle 482405
kendi bebişim için değil kızkardeşimin bebişi için ördüm
dün bitti ve hemen yenisini başladım abimin kızı için
yiğenim hamile bir tanede ona yapacam en sona benimkine sıra gelecek
eee hani nerde rose bitmedi miayy çok şeker bişey bu yaaa hemen örnek çıkarayımtabi iznin varsa bende daha örüyorum arkadaşlarıma örmüştüm onları bitirdim bebişe başladım bitsin bende ekleyecem
sağol canım benim ben gebe kalmadan çok çok önce aldıklarım çoğu kıyafetimYeni evimiz hayırlara vesile olsun ŞİFA cım...Ne cok sey almıssın kendıne calısıyorsun sanırım yoksa evde duran bırı ıcın cok fazlaben en fazla 2 yada 3 takım alacam ama bebişime dolduracam ALLAH ın izniyle...bende yayınlarım aldıklarımı nasıpse...ondan sonrada kım daha zevkli dıye topık acarsın
canım ilk mesajda yazdım gözünden kaçmış sanırım ben bebeğimi 70 ay hasretten sonra geldi müjdesi bu yüzden cicilerini çokkk önceden hazırlamışlığım var :2:Kızlar ne çabuk ciciler almışnız öyle çok erken değil mi:) cinsiyeti belli olmadığından ben hiçbişeyi elleyemiyorum henüz
evet haklısın tatlım ama benim durumum farklı işte özlemle beklenen bebeğimin cicileri çok önceden hazırlanıyordu zatenAyy cinsyetı bellı olmadan ne kadar erkenden almışsıınz ben 4 aydan önce almayı dşnmüyorum kızlar:)
çok beğendim canım sağlıkla keyifle kullanmak nasip olsunbunlar benim cicişlerim :)) biraz buruşmuş poşette durduğu için
bayıldım çok ciciler bunlar güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallahbunlarda bebişimin ilk cicişleri :)))
çok ciciler bunlar sağol tatlım hepsini iyi ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahbunlar da benimkilerden birkaçı, cinsiyet belli değil ama hamile kalmadan önce kıza heveslenmiştim.hamile kaldıktan sonra alamıyorum önceden daha kolay geliyordu sanki almak
Eki Görüntüle 500565 Eki Görüntüle 500566 Eki Görüntüle 500563 Eki Görüntüle 500564
aa ben merak ettim battaniyeyicanım ellerine sağlık çok güzel olmuştunus örgüsümü ben geçen sene battaniye örmek istiyodum bi yakınımızın bebeğine ama üzerindeki deseni aynı anda gidemediğimden yapamadım sen üzerine işlemişsin valla çok harika olmuş bebeğime yapayım battaniye becerebilirsem fotoyu koyarım...
bunlar da benimkilerden birkaçı, cinsiyet belli değil ama hamile kalmadan önce kıza heveslenmiştim.hamile kaldıktan sonra alamıyorum önceden daha kolay geliyordu sanki almak
canım ellerine sağlık çok güzel olmuştunus örgüsümü ben geçen sene battaniye örmek istiyodum bi yakınımızın bebeğine ama üzerindeki deseni aynı anda gidemediğimden yapamadım sen üzerine işlemişsin valla çok harika olmuş bebeğime yapayım battaniye becerebilirsem fotoyu koyarım...
bunlarda benim bugün bi hevesle gidip bebişime aldıgım ilk cicileriiii...Eki Görüntüle 559333
tşkr ederim
tunus işi değil tek şişle yaptım
battaniyeyi yapabildinmi :)
cok güzeller canım güle güle giysin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?