2013 Mart Annelerinin ;) Hem Kendilerine , Hem Bebeklerine Aldığı Ciciler

ayseonur cnm ii gunlerde kullansn kuzucun cicilerini hepsi çok zevkli ve çokk guzel
uyku tulumna ozellkle bayldm kaç aylık arası olculeri ben de alcam ilerde alaym dıorm
kaça aldın bi de ?

HEPSI COK GUZEL CANIM

GULE GULE GUNLERDE GIYSIN MINIK BEBISIMIZ

benim de hastane cikisim daha hazir degil
Bir arkadasim hediye olarak ozel yaptiriyor ismi yazacak ustunde tam bilmiyorum nasil birsey supriz olacak :)
gelsin diye bekliyoruz
az sonra cekip foto koyacagim bende cicilerimizi

Son düzenleme:
ayseonur cnm ii gunlerde kullansn kuzucun cicilerini hepsi çok zevkli ve çokk guzel
uyku tulumna ozellkle bayldm kaç aylık arası olculeri ben de alcam ilerde alaym dıorm
kaça aldın bi de ?
saolasın bitanemmm herşeyin en küçüğü en sevimlisai oluyo işte hmmm tulum diye değilde feermuarlı bebek battaniyesi diye yazıyo gülüm bunun üstünde hmmm fiyatına şaşırcan 19 tlye aldım indirim yalkaladım anlıcan bu genelde bebek arabaSININ İÇİNDE ÇOK KULLANIŞLI OLUR YADA DIŞARI ÇIKARTIRKEN HİÇ ÜŞÜMEZ MİSAFİRLİKTE BUNUN İÇİNDE UYUR MARKASI markası TOMUYCUK BEBe netten bulursun gülüm

Son düzenleme:

çok saol cnm bnm bakaym ben de bulrsam alaym

kızlar alacağım birçok şey var.eşimle işinin yoğunluğundan dolayı çıkamıyoruz.bende ağırlaştım artık.hiç netten alışveriş yapmadım.bana şöyle güvenilir uygun taksit yapan ve mümkünse kargo ücreti almayan güzel siteler önerirmisiniz.şimdiden teşekkürler...

cnm
vipdukkan
gittigidiyor
ozelcan bebe
bu ucune bakablrsn hepsi guvenlr vip dukkanda kargo tamamen ücretsiz
ozelcan bebede 100 tl uzeri ucretsiz
gittigidyorda ise ürünün açklamasnda yazar kargo ücretsiz mi degl mi ve burda guvenlr satıcı bulmak onemli yüzde 100 memnuniyet olanları sec proflnde ii alşverşler cnm takldgn bşeyi sor yne

ben de butikbebeyi önereceğim yalnız 5,5 tl kargo alıyorlar,net üzerinde sipariş hazırlanıyor yazsa da ürün evine gelebiliyor...sadece net üzerinde sipariş alındıktan sonra çok bekletiyormuş gibi görünüyor ama aldığım ürünlerden çok memnunum...

kızlar buda bizim hem odamız hem cicilerimiz tek tek çıkarıp çekemedim çoğu eşyasıda bavulda zaten :) yalnızca halımız yok küçük geldi değişicek o da denizci konsepti :) mickey mouse uda biz yaptık babasıyla oğluma puzzle olarak :)

Rabbim sağlıckla kullanmanızı nasip eder inş...hepsi çok güzellerr

çok begendm cnm çok cici herşey dolablnz kocaman ohh ortada hiçbşey kalmaz ne guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…