2013 Mart Annelerinin ;) Hem Kendilerine , Hem Bebeklerine Aldığı Ciciler

Enisecim benimde herşey normal görünüyor şimdilik ama zaman ne gösterir bilemem tabii kısmetse normal doğum istiyorum.Ama ben ne spor yapabildim ne de bebişim seninki gibi kanalda doktora göre sorun yok ama sorun mu ki acaba.?

hiç kafana takma bazı bebekler son 1 haftada kanala giriyor, benimki aceleci sadece sen dua et sadece Allah zamanında sağlıklı normal doğumlar nasip etsin

bunlarda bizim cicilerimiz :) umarım yüklemeyi başarabilmişimdir

Eklentiler

• $P1016022.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 57
şubat annelerinin aynı konu başlıklı tapiğine baktım, oooo almış başını gidiyo... bizimki biraz sönük kalmış sanki, doğumlar yaklaştı , aldıklarımızı paylaşalım da birbirimize fikir olsun kızlar (bu arada forumda yeni sayılırım resim atmayı da bilmiyorum, öğrenince ben de paylaşırım inşallah aldıklarımı:)

Eklentiler

• $100_3369.webp
    24 KB · Görüntüleme: 58
  • $100_3357.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
SueSue ciğim canım benimm odanız cicileriniz herşeyiniz çokkkkk güzel çokk bayıldımm güle-güle keyifle-sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

SueSue ciğim canım benimm odanız cicileriniz herşeyiniz çokkkkk güzel çokk bayıldımm güle-güle keyifle-sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

cnmmmm şifammm bana zor gunlermde destegini hiç ama hiç unutamammmm
çok opyrz seni kızımla çok teşekkür ederiz guzel sözlern için de

cnmmmm şifammm bana zor gunlermde destegini hiç ama hiç unutamammmm
çok opyrz seni kızımla çok teşekkür ederiz guzel sözlern için de
canım benim bu zorlu yolda kim varsa hep destek tam destek hepimizin kader arkadaşlığı müjdelerle sonlandırsın inşallah

ay aynı kundagn pembişi ne guzel saglıkla sararız inş bunlara bebşlermiziiiiiiiiii
ayy evet pişti olmuş kadife kundaklarımız güle güle kullanalım inşallah

evt cnm ya burdaki dostlklar hiçbşey benzemıo o zaman Allah çıkardı karşma seni ii ki varsn kuzucum
nerden aldn cnm netten mi ? ben markofoniden almştım

evt cnm ya burdaki dostlklar hiçbşey benzemıo o zaman Allah çıkardı karşma seni ii ki varsn kuzucum
nerden aldn cnm netten mi ? ben markofoniden almştım
evet canım Rabbim beni sana yolladı bence o gece sende canım iyiki tanımışım iyiki varsınn yok canım ben Kayseri den bir mağazadan aldım ben netten alışveriş yapmadım hiç

evet canım Rabbim beni sana yolladı bence o gece sende canım iyiki tanımışım iyiki varsınn yok canım ben Kayseri den bir mağazadan aldım ben netten alışveriş yapmadım hiç

dün gibi hatrlıorm o geceyi hiçbşey tesaduf degl gerçekten
ben de çogu şeyi netten aldm cnm ama hiçbrnde sorun çıkmadı ii oldu otrdgm yerden aldm cunku buralar pahalı baya netten daha uygun geldi bana ...

dün gibi hatrlıorm o geceyi hiçbşey tesaduf degl gerçekten
ben de çogu şeyi netten aldm cnm ama hiçbrnde sorun çıkmadı ii oldu otrdgm yerden aldm cunku buralar pahalı baya netten daha uygun geldi bana ...
aynen canım unutulmaz geceydi o geceki sohbetimiz bende unutmuyorum iyi yapmışsın ben yanlış hatırlamıyorsam 24-26 tl arası fiyata almıştım

aynen canım unutulmaz geceydi o geceki sohbetimiz bende unutmuyorum iyi yapmışsın ben yanlış hatırlamıyorsam 24-26 tl arası fiyata almıştım

bnm de o civardaydı cnm ama burda 40tan aşagı alamazsn kayseri daha uygun demek ki
ütü işlerni ne yaptın kuzum benm bi cantam kaldı
odası geldi şifonyeri eksk getrmşler o gelcek halısı koncak tek
bi de kaynatma işleri var biberonları emzkleri falan filan
sonra da çantayı hazırlıcam işte

evet canım bende fiyatı uygun bulunca vee pembiş pembiş sevdiğim renk ve çok da sevimli bulunca almıştımmm benim işler tamam sayılır yıkadım cicileri ütüledim bi beşiğimiz var sadece oda yatak odasında hazır sayılır çantamız çoktan hazır biberonları kaynattım filan senin daha çokmuş işin olsun sırasıyla yaparsın kolay gelsin

peki ne kadar kaynattın biberonları kaç dk ? ocaga drek koydn mu kaynyan kaba
yoksa sıcak suya mı batrdn çıkardn ? ya plastıklerden korkuorm çok kaynatmaktan da plastık sonçta
cnm ben son zamanlarda iice cnm sıklmasın die agır agır yapıorm
aslnda çok da bşey kalmadı bi gunde hazrlarm ben çantayı falan da
zaten gecelklerimi falan koydm eceninkleri de alcam koycam dolaptan ...

Bu basligi yeni gordum bende yarin fotograflarini cekip kizimin cicilerini paylasayim sizin ile

kızlar bunları biraz önce netten sşipariş ettim gelsinler gerçek resimleerini yüklücem
Eki Görüntüle 628315 şu beyaz arıcıklı setin nevresim takımını almıştım hastane çıkışını bulmamda süper oldu eve gelcemizde beyazca onu giydircem ayyy beyazlar içinde kara mandal dudaklı bi oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…