şimdilik herşey normal gözüküyor hatta bebeğim doğum kanalında dönmüş yani, hamileliğim boyunca plates ve yoga da yaptım devam da ediyorum, sezeryan korkutuyor beni :-( normal doğum için cesaretim çok yüksek
Enisecim benimde herşey normal görünüyor şimdilik ama zaman ne gösterir bilemem tabii kısmetse normal doğum istiyorum.Ama ben ne spor yapabildim ne de bebişim seninki gibi kanaldadoktora göre sorun yok ama sorun mu ki acaba.
SueSue ciğim canım benimm odanız cicileriniz herşeyiniz çokkkkk güzel çokk bayıldımmgüle-güle keyifle-sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
canım benim bu zorlu yolda kim varsa hep destek tam destek hepimizin kader arkadaşlığı müjdelerle sonlandırsın inşallahcnmmmm şifammm bana zor gunlermde destegini hiç ama hiç unutamammmm
çok opyrz seni kızımla çok teşekkür ederiz guzel sözlern için de
ayy evet pişti olmuş kadife kundaklarımızay aynı kundagn pembişi ne guzel saglıkla sararız inş bunlara bebşlermiziiiiiiiiii
canım benim bu zorlu yolda kim varsa hep destek tam destek hepimizin kader arkadaşlığı müjdelerle sonlandırsın inşallah
ayy evet pişti olmuş kadife kundaklarımızgüle güle kullanalım inşallah
evet canım Rabbim beni sana yolladı bence o geceevt cnm ya burdaki dostlklar hiçbşey benzemıo o zaman Allah çıkardı karşma seni ii ki varsn kuzucum
nerden aldn cnm netten mi ? ben markofoniden almştım
evet canım Rabbim beni sana yolladı bence o gecesende canım iyiki tanımışım iyiki varsınn yok canım ben Kayseri den bir mağazadan aldım ben netten alışveriş yapmadım hiç
aynen canım unutulmaz geceydi o geceki sohbetimizdün gibi hatrlıorm o geceyihiçbşey tesaduf degl gerçekten
ben de çogu şeyi netten aldm cnm ama hiçbrnde sorun çıkmadı ii oldu otrdgm yerden aldm cunku buralar pahalı baya netten daha uygun geldi bana ...
aynen canım unutulmaz geceydi o geceki sohbetimizbende unutmuyorum iyi yapmışsın ben yanlış hatırlamıyorsam 24-26 tl arası fiyata almıştım
evet canım bende fiyatı uygun bulunca vee pembiş pembiş sevdiğim renk ve çok da sevimli bulunca almıştımmmbnm de o civardaydı cnm ama burda 40tan aşagı alamazsn kayseri daha uygun demek ki
ütü işlerni ne yaptın kuzum benm bi cantam kaldı
odası geldi şifonyeri eksk getrmşler o gelcek halısı koncak tek
bi de kaynatma işleri var biberonları emzkleri falan filan
sonra da çantayı hazırlıcam işte
evet canım bende fiyatı uygun bulunca vee pembiş pembiş sevdiğim renk ve çok da sevimli bulunca almıştımmmbenim işler tamam sayılır yıkadım cicileri ütüledim bi beşiğimiz var sadece oda yatak odasında hazır sayılır çantamız çoktan hazır biberonları kaynattım filan senin daha çokmuş işin olsun sırasıyla yaparsın kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?