o zaman hiç durma tüp bebeğe başla derim.
ben adetimi bekliyorum canım cuma yada c.tesi 26 sı felanda 3.aşılamamı olucam inşallah....((
o zaman hiç durma tüp bebeğe başla derim.
ben adetimi bekliyorum canım cuma yada c.tesi 26 sı felanda 3.aşılamamı olucam inşallah....((
Canım ben ocak ayında oldum laporaskopiyi bana filmde tüplerin kapalı oldugu söylenmişti tek yol tüp bebek dediler ama laporaskopi sonucu tüplet acık cıktı doktorumda iki asılama denedikten sonra tüpe gecmeye karar verdi
Filmi baska doktor cekmisti o bana kapali dedi ama yinede tüp bebek yapmadan laporaskopi onerdi bende üniversiteye gittim oradaki doktor filme bakınca dedi zatwn bu spazmdan ilmus olabilir diye laporaskopidede acık cıktı zatenBenim anlamadıgım hsgd kapalı olup laporaskopide nasıl açık görünüyor..???peki cnm açıldıktan sonra nie aşılama önerdi açıksa dogal yoldan olmazmıydı?ben bu hsg mi 4 doktora gösterdim kimisi açık dedi kimi kapalı dedi hepsi bizi şaşırttı bu seferki doktorum açıklamasıyla izah etti kapalı olduguna inanrdı..benim ilaç kanaldan ddil de onun yantarafında karın boşluguma yayılıyor..
işin doğusu bikaç gün aksamalı regl oluyorum canım, mesala aralık29, ocak25, şubat23 te regl oldum. belki erken olurum bu ayda (tutmadığını düşünüyorum nedense). ben 20sinde yaptırcaktım doktorum 22-veya23ünde yaptır dedi. kanda çıkar zaten. kişiye göre değişiyor ama 15 günde idrara karışmaz anca kanda belli olur demişti. bide kesin sonuçkafverengi benim de 22-23 ü gibi tahlil yapmam lazım.kan tahlili yaptıracaksın değil mi? peki normal adet günün ayın kaçı? yardımcı olursan sevinirim.
merhaba ,
aranıza yeni katıldım. Bir iki haftadır forumu takip ediyorum herkesin yaşadığı ve düşündüğü ve hissettiği aynı o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. Belki biraz olsun stresim dağılır diye. Bende 8 mart günü aşılama yaptırdım ankarada gazi hastahanesinde. Biraz acılı oldu. 22 mart ı beklememi istedi doktorum ama ben ve eşim çok heyecanlıyız bu ilk aşılama o yüzden işin gerçeği sonuç negatif çıkacak diye korkuyorum. Neyse bekleyip göreceğiz mecburen . Umarım isteyen herkes biran önce bebeğini kucağına alır....
işin doğusu bikaç gün aksamalı regl oluyorum canım, mesala aralık29, ocak25, şubat23 te regl oldum. belki erken olurum bu ayda (tutmadığını düşünüyorum nedense). ben 20sinde yaptırcaktım doktorum 22-veya23ünde yaptır dedi. kanda çıkar zaten. kişiye göre değişiyor ama 15 günde idrara karışmaz anca kanda belli olur demişti. bide kesin sonuç[/COLOR
tşk edrim:) ben de 20 şubatta adet olmuştum ama yumurtam geç gelişti.ben de adet günümü aşılama gününden itibaren 15 gün sayarak hesaplıyorum.o da 23 üne geliyor.dr da testi 15-16 gün sonra yapabilirsin demişti. bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı...
merhaba.ben de yeni kaydoldum buraya.bende ilk aşılamamı yaptırdım.13. gün bugün.normalde bugün hasta olmam gerek.hayırlısı bakalım.
merhaba hoşgeldin, inşallah pozitif sonuç alırsın, hayırlısıyla..
aşılama tarihim 9 mart,sonucu alacagım tarih 25 mart:SSS
Benide eklermisiniz lütfen. 2.bebek 1.aşılama 9 Mart aşılama günüm. Teşekkürler.
benıde eklermisin11 mart aşılama oldum ilk bebek ve ılk aşılama
arkadaşlar merhaba ben de ilk çocuğuma hamile kalmaya çalışıyorum 1,5 senedir bu ay klomen kullandım yumurta takibim yapılıyor yarın yine gidicem. doktorum cumartesi çatlatma iğnesi yapalım pazarteside aşılama dedi yani 18 martta da ben aşılanacambenide ekleyin arkadaşlar inşalllah Allah herkese nasip edeer aşılmadan sonraki sürecte bilgisi olan var mı kızlar yazsın lütfen nasıl oluyor ağrı sancı veye nelere dikkat edilmeli falan
ben de 28 yaşındayım, durumum sizinle aynı, düzenli adet oluyorum, yumurtam da oluşuyor, eşimin de spermleri iyi ama gelmiyor bebiş
inşallah aşılama vesile olacak diye düşünüyorum
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?