Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o zaman hiç durma tüp bebeğe başla derim.

ben adetimi bekliyorum canım cuma yada c.tesi 26 sı felanda 3.aşılamamı olucam inşallah....((

Canım ben ocak ayında oldum laporaskopiyi bana filmde tüplerin kapalı oldugu söylenmişti tek yol tüp bebek dediler ama laporaskopi sonucu tüplet acık cıktı doktorumda iki asılama denedikten sonra tüpe gecmeye karar verdi

o zaman hiç durma tüp bebeğe başla derim.

ben adetimi bekliyorum canım cuma yada c.tesi 26 sı felanda 3.aşılamamı olucam inşallah....((

Ne güzel söyledin öle :):) ama şu anda benim eşim bingölde görev yapıyor 1 köyde yaşıyorz burdan merkeze gitmemiz bile zor oluyor..artık yaz tatilinde olursa olucak..tüp bebek kötü bişey deil biliyorum ama daha kabullenemedim bile tüp bebek yoluyla bebegimize kavuşacagımızı ki bi aksilik olmazsa

Benim anlamadıgım hsgd kapalı olup laporaskopide nasıl açık görünüyor..???peki cnm açıldıktan sonra nie aşılama önerdi açıksa dogal yoldan olmazmıydı?ben bu hsg mi 4 doktora gösterdim kimisi açık dedi kimi kapalı dedi hepsi bizi şaşırttı bu seferki doktorum açıklamasıyla izah etti kapalı olduguna inanrdı..benim ilaç kanaldan ddil de onun yantarafında karın boşluguma yayılıyor..

Filmi baska doktor cekmisti o bana kapali dedi ama yinede tüp bebek yapmadan laporaskopi onerdi bende üniversiteye gittim oradaki doktor filme bakınca dedi zatwn bu spazmdan ilmus olabilir diye laporaskopidede acık cıktı zaten

Laporaskopide endometris baslangıcı oldugu ve rahimde azda olsa yapısıklık oldugu görüldü yasda 30 olumca doktor beklemememi tavsiye etti

kafverengi benim de 22-23 ü gibi tahlil yapmam lazım.kan tahlili yaptıracaksın değil mi? peki normal adet günün ayın kaçı? yardımcı olursan sevinirim.
işin doğusu bikaç gün aksamalı regl oluyorum canım, mesala aralık29, ocak25, şubat23 te regl oldum. belki erken olurum bu ayda (tutmadığını düşünüyorum nedense). ben 20sinde yaptırcaktım doktorum 22-veya23ünde yaptır dedi. kanda çıkar zaten. kişiye göre değişiyor ama 15 günde idrara karışmaz anca kanda belli olur demişti. bide kesin sonuç

aramıza hoş geldiiinnn :) ben de 8 mart aşılananlardanım veee 20 sinde inşaallah sonucuma baktıracağım :)

merhaba.ben de yeni kaydoldum buraya.bende ilk aşılamamı yaptırdım.13. gün bugün.normalde bugün hasta olmam gerek.hayırlısı bakalım.

slmlar bugun 9. gün günde 3 defa 4sn. süren adet sancısı beni umutsuzlandırsada yinede hayırlısını diliyorum cenabı haktan hepimiz için

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aşılama tarihim 9 mart,sonucu alacagım tarih 25 mart:SSS

Benide eklermisiniz lütfen. 2.bebek 1.aşılama 9 Mart aşılama günüm. Teşekkürler.

benıde eklermisin11 mart aşılama oldum ilk bebek ve ılk aşılama

herkes için hayırlısı olsun inşallah. ben de bu ay normal yolla olmazsa nisanda aşılama düşünüyorum.
beni de nisan listesine eklersiniz artık :)

ben de 28 yaşındayım, durumum sizinle aynı, düzenli adet oluyorum, yumurtam da oluşuyor, eşimin de spermleri iyi ama gelmiyor bebiş
inşallah aşılama vesile olacak diye düşünüyorum

sizinde mi ilk aşılamanız. benim biraz zor oldu. ama bitti çok şükür. offfffffff bu bekleyiş çok zor ..... bunalıyorum boğulacak gibi oluyorum biran önce öğrenmek istiyorum sonucu. 22 mart nasıl gelecek. evde test yapsam belli olur mu acaba. yada kan tahlili versem ???

benide eklerseniz sevinirim. 8 mart ta aşılama oldu. ilk aşılama ilk çocuk .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…