Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah bebeğin seninledir canım.benim de ilk aşılamam.13. gün bugün.ben adeti bekleyecem.bugün yarın olmam lazım.hiç belirtim yok ama.

inşallah bebeğin seninledir canım.benim de ilk aşılamam.13. gün bugün.ben adeti bekleyecem.bugün yarın olmam lazım.hiç belirtim yok ama.

hımmmm hayırlısı olsun. senin içinde benim içinde sağlıklı sıhhatli evlatlar yetiştirmeyi rabbim bize nasip eylesin....neden test yaptırmıyorsun?

hımmmm hayırlısı olsun. senin içinde benim içinde sağlıklı sıhhatli evlatlar yetiştirmeyi rabbim bize nasip eylesin....neden test yaptırmıyorsun?

doktorum adet olmazsan yaptırırsın dedi.neden bilmiyorum ama hamileymişim gibi gelmiyo bana zaten.onun için biraz daha bekleyecem.

ilk aşılamam olacak benim de... eşimin spermlerinde ya da benim yumoşlarda sorun yok ama hamile kalamadım bir türlü, rahim filmi de temiz çıkınca doktorum aşılmayı deneyelim dedi. bugün regl oldum, kontrole gidip aşılama için tedaviye başlayacağız inşallah

benide eklerseniz sevinirim. 8 mart ta aşılama oldu. ilk aşılama ilk çocuk .....

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hayırlısı olsun bizimde durum aynı idi ama rahim filmi çektirmedim. doktorum yaşın daha küçük tüpler kapanabilir dedi. gerek duymadı. aşılamayı nerede yaptıracaksınız???

Son düzenleme:
hayırlısı olsun bizimde durum aynı idi ama rahim filmi çektirmedim. doktorum yaşın daha küçük tüpler kapanabilir dedi. gerek duymadı. aşılamayı nerede yaptıracaksınız???

ankaradayım ben, özel bir klinikte yaptıracağım kısmetse

Hadiii yiin kızlar birileri hamileyiiim diye yazsın şuraya :118:

dur bakalım ya daha çok erken en erken yaptıranlar 8 martta yaptıranalr yani biz ama daha haftaya kadar vaktimiz var beklicez gerçi yine söylüyorum benim olmadı çarşamba falşan teşrif ederler kırmızılar umudum buradaki başka arkadaşlarımızdaa

canım ne yaptın,sonucun belli olmadımı?topiğin ilk aşılaması senin ilk senden gelicek sonuç inşallah pozitiftir bizde sırayla arkandan geliriz....

şekerim naaapiim halaecanlanıyorum güzel heber duymayı vermeyi istiyorum inşallah en erken ben aşılanmışım demekki 7 mart

Merhaba kızlar, ben de 18 martta aşılama oluyorum, çoooooookkk heyecanlıyım, bu ay tüm bebek isteyenler için bereketli ve uğurlu gelir inşş :)

şekerim naaapiim halaecanlanıyorum güzel heber duymayı vermeyi istiyorum inşallah en erken ben aşılanmışım demekki 7 mart

seninle aynı gün yapıldı aşılamamız canım ama benim ilk günden beri ümidim yok ki bugün lekelenmem oldu ne yalan söyleyeyim moralim çöktü resmen ağlayamadım bile işyerindeydim içime oturdu...

selam kızlar.

ben daha önce 2 kez aşılama ve 1 tüp bebek denemiştim ama nasip değilmiş.

bu ay yeni tedaviye başladık tüp bebek diye fakat bir yumurtam çok erken büyüdü
ve doktorum çatlatıp aşılama yapalım dedi
ve aniden aşılama yaptırmış olduk. hayırlısı olur inşallah!

bugün aşılamam yapıldı ve kasıklarımda ara ara sancı oluyor sanki hafif batmalar var daha önce böyle olmamıştı.
sizde de böyle oldu mu?

merhaba beni de eklerseniz sevinirim.2 mart ta aşılama yapıldı.1. bebek 1. aşılama.

evet bende de aynı şekilde oldu.bir kaç gün sonra geçer ama.

canım ne yaptın,sonucun belli olmadımı?topiğin ilk aşılaması senin ilk senden gelicek sonuç inşallah pozitiftir bizde sırayla arkandan geliriz....

Canım dün yine eşime sürpriz yaparım belki diye fortel ile test yaptım,maalesef negatif..Bir gün kala hatalı sonuç vereceğini sanmıyorum ama doktorum yarın için test istemişti,yarın kan testi yaptıracağım büyük ihtimal ile başka aylara kaldık ama sonucu paylaşacağım yine de..
Umarım bu ay benle başladı böyle devam etmesin birilerinden güzel haberler gelsin :)

herkese merhaba.benim de ocak ve şubat ayları için aşılama topiğim vardı ama sanırım zamanaşımına uğradı.bende buraya dahil olayım.bu seferde topik sahibi olmadan misafir olayım.beni de listeye eklermisin topikcan sahibi?
naz034-31 yaş-5 yıllık evli-ilk çocuk-ikinci aşılama-aşılama tarihi 15 mart-test tarihi 29 mart. başka ne bilgi lazım bilmiyorum da benim topikte bu bilgiler oluyordu.sevgiler

Arkadaşlar

size birşey sorabilirmiyim Ben iğnelerimi hep sol taraftan yapıyorum bugün doktoruma sormayı unuttum Siz daha önce sorduysanız bir sakıncası var mı hep aynı taraftan yapmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…