seninle aynı gün yapıldı aşılamamız canım ama benim ilk günden beri ümidim yok ki bugün lekelenmem oldu ne yalan söyleyeyim moralim çöktü resmen ağlayamadım bile işyerindeydim içime oturdu...
benimki 2 mart.ama pek umudum yok benim.
şekerim naaapiim halaecanlanıyorum güzel heber duymayı vermeyi istiyorum inşallah en erken ben aşılanmışım demekki 7 mart
Merhaba kızlar, ben de 18 martta aşılama oluyorum, çoooooookkk heyecanlıyım, bu ay tüm bebek isteyenler için bereketli ve uğurlu gelir inşş :)
seninle aynı gün yapıldı aşılamamız canım ama benim ilk günden beri ümidim yok ki bugün lekelenmem oldu ne yalan söyleyeyim moralim çöktü resmen ağlayamadım bile işyerindeydim içime oturdu...
Arkadaşlar
size birşey sorabilirmiyim Ben iğnelerimi hep sol taraftan yapıyorum bugün doktoruma sormayı unuttum Siz daha önce sorduysanız bir sakıncası var mı hep aynı taraftan yapmanın
yalnışlıkla umutsuzlar kulübüne geldim heralde herkez ümitsiz yapmayın allah askına ümitvari olun nedemiş mübarek iyi düşün iyi söyle iyi olsun lütfen üzülmeyin...
Arkadaşlar
size birşey sorabilirmiyim Ben iğnelerimi hep sol taraftan yapıyorum bugün doktoruma sormayı unuttum Siz daha önce sorduysanız bir sakıncası var mı hep aynı taraftan yapmanın
Arkadaşlar
kızlar geçen gün rüyamda akrabalar soruyodu bebek varmı bende evet var hamileyim diyordumsonrada içimden nie öyle dedim ki daha belli değil aşılmamın sonucu diyorum sonrada amaaaan nede olsa 2 haftaya belli olur bebeğim olacak diyodum tutucak.... aaahhh aahh rüyası bile nekadar heyecan verio mutlulk verio bigün gerçek olacak inş hepimizki demedi demeyin :118:
yalnışlıkla umutsuzlar kulübüne geldim heralde herkez ümitsiz yapmayın allah askına ümitvari olun nedemiş mübarek iyi düşün iyi söyle iyi olsun lütfen üzülmeyin...
canım merhaba bende hep sagdan vurdum hıç bısı olmadı bugun senın randevun vardı nasıl gectı yazmamıssın ne oldu doktor ne dedı cok merak ettım benım cumartesı yanı yarın 12 de asılamam olucak bıraz endıselı bıraz heyecanlı ve bıraz korkuyorum ama sonucu umarım mutlu eder benı hepımızın sonucu güzel olur inşallah yarın hemen gelıp nasıl oldugunu naptıgımı anlatıcam ama sendende haber beklıyorum cevrecıı asılaman nezamn olcak bellı oldumu onuda yaz merak ettım
korkma kuzu bende 7 gün 7 tane sol dan yedim bişi olmaz dedilerdi
kızlar bugun asılamamın 6. gunu sayılır ve cok fena baş donmem var daha once boyle bsyle karsılasan varmı cok rahatsız edıcı!!!:18:neden olabılırki acaba progestandan oluo desem sabahta ıctım bısey olmaı smdı oldu durup dururken
slm öncelikle hayırlı olsun delivere.ben de 9 martta aşılandım:) aşılamanın yapıldığı gün uzanıp dinlenmemi istedi dr.daha sonraki günlerde olağan yaşantıma geri dönebileceğimi söyledi.aşılama sırasında ağrı olmuyor.benim oldu ama tamamen kendimi kasmamdan kaynaklandı.yoksa bu acısız bir işlem.ama sonrasında kasıklarda ağırlık ,biraz kramp gibi şikayetlerim oldu hala da devam ediyor.ama dayanılmayacak bir şey değil.özellikle de bebişlerimize kavuşacaksak her şeye tahammül edilebilir:)
Merhaba canim dün doktora gittim yumurtam 15,5 mm olmus pazartesiye kadar igneye devam dedi pazartesi tekrar gidicem pazartesi istenen seviyeye ulasır hafta icide asılamayı yaparız dedi hayırlısı canım senin sualar senin asılaman oluyor sanırım dualarım seninle heyecanla haberlerini bekliyorum
hımmm ne kadara mal olacak yani özel klinik dedin ya o yüzden soruyorum. benimde muayenelerim özel de oldu ama doktorum gazi de öğretim üyesi aşılamayı orada yaptı.
merhaba beni de eklerseniz sevinirim.2 mart ta aşılama yapıldı.1. bebek 1. aşılama.
herkese merhaba.benim de ocak ve şubat ayları için aşılama topiğim vardı ama sanırım zamanaşımına uğradı.bende buraya dahil olayım.bu seferde topik sahibi olmadan misafir olayım.beni de listeye eklermisin topikcan sahibi?
naz034-31 yaş-5 yıllık evli-ilk çocuk-ikinci aşılama-aşılama tarihi 15 mart-test tarihi 29 mart. başka ne bilgi lazım bilmiyorum da benim topikte bu bilgiler oluyordu.sevgiler
sevindim adet olmana canım,inşallah bu aşılaman tutar kuzum.tahminen 25-26 mart gibi olur aşılaman????
bu arada ben dün bekliyodum adetimi olmadım buğün de tık yok biraz önce test yaptım negatif bilmiyorum ne olucak???
btç kürü yumurtlamayı gecikriyomuş ama adeti geciktiriyomu onu bilmiyorum bazılarında gecikme olmuş,benimkide geç olur heralde çıksaydı idrarda çıkardı şimdiye çünkü dün veya buğün olmam lazımdı...hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?