Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seninle aynı gün yapıldı aşılamamız canım ama benim ilk günden beri ümidim yok ki bugün lekelenmem oldu ne yalan söyleyeyim moralim çöktü resmen ağlayamadım bile işyerindeydim içime oturdu...

üzülme dicem ama fayadsız bir kelime olacak canım daha erken degilmi leke adet falan belki yerleşme falandır bende bugun hiçbişey olmadı ama daha bi dur bakalım lekenin devamı gelmezse yerleşmedir inş. hayırlı haberini beklicem..

şekerim naaapiim halaecanlanıyorum güzel heber duymayı vermeyi istiyorum inşallah en erken ben aşılanmışım demekki 7 mart

senin daha önceymiş evet inşallah güzel habrler verirsin canımm

Merhaba kızlar, ben de 18 martta aşılama oluyorum, çoooooookkk heyecanlıyım, bu ay tüm bebek isteyenler için bereketli ve uğurlu gelir inşş :)

hayırlı olsunn inşallah canımmm

seninle aynı gün yapıldı aşılamamız canım ama benim ilk günden beri ümidim yok ki bugün lekelenmem oldu ne yalan söyleyeyim moralim çöktü resmen ağlayamadım bile işyerindeydim içime oturdu...

canım devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdır belki dur bakalım moral bozma hemen..

Arkadaşlar

size birşey sorabilirmiyim Ben iğnelerimi hep sol taraftan yapıyorum bugün doktoruma sormayı unuttum Siz daha önce sorduysanız bir sakıncası var mı hep aynı taraftan yapmanın

bence olmaz bir skıntısı ama ben bir gün sağ bir güm sol taraftan yapıyrdum nedeni de aynı yerden o yeri tahriş etmemek. Sürekli aynı yerden vurunca artık orası acır belki morarır falan. Yoksa bir sakıncası olmaz heralde illa böyle vur demedi doktorum.

yalnışlıkla umutsuzlar kulübüne geldim heralde herkez ümitsiz yapmayın allah askına ümitvari olun nedemiş mübarek iyi düşün iyi söyle iyi olsun lütfen üzülmeyin...

tamam sadce ben ümitsiz olayım diğerleri umutlu olsun lütfen buradan hamile çıkacak öyle hissediyorum ama ben hariç şimdiden söylüyorum tabi Rabbim büyük yine de.

Arkadaşlar

size birşey sorabilirmiyim Ben iğnelerimi hep sol taraftan yapıyorum bugün doktoruma sormayı unuttum Siz daha önce sorduysanız bir sakıncası var mı hep aynı taraftan yapmanın

korkma kuzu bende 7 gün 7 tane sol dan yedim bişi olmaz dedilerdi

kızlar geçen gün rüyamda akrabalar soruyodu bebek varmı bende evet var hamileyim diyordum sonrada içimden nie öyle dedim ki daha belli değil aşılmamın sonucu diyorum sonrada amaaaan nede olsa 2 haftaya belli olur bebeğim olacak diyodum tutucak.... aaahhh aahh rüyası bile nekadar heyecan verio mutlulk verio bigün gerçek olacak inş hepimizki demedi demeyin :118:

Arkadaşlar

canım merhaba bende hep sagdan vurdum hıç bısı olmadı bugun senın randevun vardı nasıl gectı yazmamıssın ne oldu doktor ne dedı cok merak ettım benım cumartesı yanı yarın 12 de asılamam olucak bıraz endıselı bıraz heyecanlı ve bıraz korkuyorum ama sonucu umarım mutlu eder benı hepımızın sonucu güzel olur inşallah yarın hemen gelıp nasıl oldugunu naptıgımı anlatıcam ama sendende haber beklıyorum cevrecıı asılaman nezamn olcak bellı oldumu onuda yaz merak ettım

hayırlara erdirsin allah umarım ruyan cıkar gercek olur bende gordum ama cok tuaftı ılk once bebegım olmus 6 aylık falanmıs kucagımda 5 10 sanıye kadar yuzunu gordum sonra kayboldu sonra dua ettım allahım cocugumun yuzunu tekrar goster dedım sonra karsıya baktım neredeyse 1 yasında gıbı merdıvende oturmus bana bakıyodu ama sonradan yıne kayboldu ama cok etkılendım bıde yanı suan cocugumuz bukadar benzerdı yanı hem eşimi hemde benı andırıyodu halada etkısındeyım gercek gıbıydı o duyguyu inşallah gercektete yasarız hakkımızda hayırlısı artık

kızlar bugun asılamamın 6. gunu sayılır ve cok fena baş donmem var daha once boyle bsyle karsılasan varmı cok rahatsız edıcı!!!:18:neden olabılırki acaba progestandan oluo desem sabahta ıctım bısey olmaı smdı oldu durup dururken

yalnışlıkla umutsuzlar kulübüne geldim heralde herkez ümitsiz yapmayın allah askına ümitvari olun nedemiş mübarek iyi düşün iyi söyle iyi olsun lütfen üzülmeyin...

valla hasta oldum olacam.karnım ağrıyor.gögüslerim acıyor.hayırlısı yine de....

Merhaba canim dün doktora gittim yumurtam 15,5 mm olmus pazartesiye kadar igneye devam dedi pazartesi tekrar gidicem pazartesi istenen seviyeye ulasır hafta icide asılamayı yaparız dedi hayırlısı canım senin sualar senin asılaman oluyor sanırım dualarım seninle heyecanla haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:

progstan yapıo canım korkma bende yapmştı kullandgm zamanlar

elifim teşekkürler canım inşallah hamilesindir sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın. ben de heyecanlıyım yaa bu gece iğne vurulcam ovitrelle verdi doktorum pazatesi 11 gibide aşıllamam olacak inşallah herkesin olur. biraz ağrı falan pluyo dediler korktum ama katlanca zrtık olursada yapcak bir şey yok

hadi bakalım canım ınsallah hayırlısı olur sende su asılamayı bı anlatta bıdaha beraber anne olcagımız haberı bekleyelım ınsallah ben yaptım bugun bıraz canım yandı suandada adet agrısı gıbı agrım var yeterkı tutsunda agrılara razıyım 10 gun sonra gel dedı doktorum kanda gebelık testı yapcaz sımdı bu 10 gunu bekle gecsın ufffff :)

hımmm ne kadara mal olacak yani özel klinik dedin ya o yüzden soruyorum. benimde muayenelerim özel de oldu ama doktorum gazi de öğretim üyesi aşılamayı orada yaptı.

ilaçlarla birlikte 1000 lira civarı olacak sanıyorum

merhaba beni de eklerseniz sevinirim.2 mart ta aşılama yapıldı.1. bebek 1. aşılama.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Herkese merhaba

Reglimin ikinci günü bugün, sabah kontrole gittim, rahim ve yumurtalıkları kontrol etti doktorum, herşey yolunda aşılamaya başlayabiliriz dedi. iğne olarak puregon verdi, 300lük. Yumurtalarım kendi geliştiği için en düşük dozda vuralım dedi. Normal fizyolojisinde gelişsinler dedi. 4 gün boyunca 37,5 olarak vuracağım iğneyi. ilki bugün vuruldu. Çarşamba günü de kontrole gideceğim ve ilacın dozunu ayarlayacak doktorum. İnşallah herşey yolunda gider.

Büyük ihtimal sonraki hafta içinde olur aşılamam, o hafta şehir dışı görevim var. Gitmemeye çalışacağım tabi. Bu sok kıontrol, aşılama günü falan çalışınca çok zor oluyor inşallah kolaylıkla atlatabilirim.

sevindim adet olmana canım,inşallah bu aşılaman tutar kuzum.tahminen 25-26 mart gibi olur aşılaman????

bu arada ben dün bekliyodum adetimi olmadım buğün de tık yok biraz önce test yaptım negatif bilmiyorum ne olucak???

btç kürü yumurtlamayı gecikriyomuş ama adeti geciktiriyomu onu bilmiyorum bazılarında gecikme olmuş,benimkide geç olur heralde çıksaydı idrarda çıkardı şimdiye çünkü dün veya buğün olmam lazımdı...hayırlısı artık

canım eğer geç yumurtladıysan reglin de gecikir, bal tarçın çörekotuyla erken geliştiği de oluyor yumurtanın, ama oluşup çatlamadığı da oluyor. biraz bekle bakalım, eğer gelmezse adetin kontrole git mutlaka, ne olur ne olmaz...

normalde 15. gün çatlıyor yumurtam, klomenle 14de çatlamıştı. yine aynı hızda büyürse yumurtalar 14. ya da 15. gün de olabilir aşılama, bilemiyorum şuan. 27-28-29 mart daha mantıklı sanki ama yaşayıp göreceğiz artık tatlım

hayırlısı bakalım canım bekleyip görücez..

yumurta takibin yapıldıktan sonra ve çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kesin aşılama tarihin belli olur,yaw olsunda 30 una olsun yeterki hayırlısıyla tutsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…