- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
hele testi veripte çıkmasını beklemek varya 3 yıla bedel oluyor. hiç umudum yok, belki kızımda daha uzun tedavi gördüğüm içindir ama bu kadar çabuk kavuşacağımı hayal bie edemiyorum, içimde hiç umut yokbende acı olmadı ama karnın lat kısmında ağrı falan oluyor evet haliyle birkaç gün azalarak devam ediyoe bir iki güne normale dönersin şişkinliğin gazın falan olabilir korkma normal.
benimde karnım o şekilde sert böyle hani nefes almada sorun yokta sabah mesela kalktım tuvaletimi zor yaptım afedersiniz küçük tuvaletim olmasına rağmebn acayip bir şişkinlik vardı kabızlık zatenn var hassaslık vardı yanii neyse kabızlık yavaş yavaş geçiyor başkada hiçbir durum yok zaten şimdiden söylüyorum benim bu ayda olmadı nerdeyse eminim gerçi regl falan gemedi tabii ki ama olduğu yönünde hiçbir hissiyatımda yok heyecanım da yok artık. Alah size nasip etsin inşallah..
yaa geçmek bilmiyor dimi ben benimkinin tutmadığını düşüünyorum olmadı yanii o yüzden o heyecanım kalmadı o ilk günlerdeki gibi heyeanl değilim ciddi şekilde reglimi bekliyrm hiç umudum yok hissediyorum da zaten olmadığını benim işim tüp bebekle çözülecek belki onunla da olmyacak kimbilir ama hiç olmazsa şans daha fazla beklicem 3 ay daha napıyım. Rabbim sizlere nasip etsin güzel haberler alın inşallah ben öyle de sevinirim..
arkadalar kasık agrılarımbi nebze gecti ama vücudum şiş özellikle midenin üst tarafı,içime bile çekemiyorum çok rahatsız ediyor,tuvalet ihtiyacım cok sıkıntılı oluyor,bu şişlikler ne zaman gidecek ve kasıntılar,karnım cok kasılmıs drumda,sanki 3 aylık hamile gibiyimbu durum normal mi,yaşayan oldu mu bunu daha önce?sanki nefes alamıyorum şişlikten:SSS
kızlar p.tesi aşılamamı oldum cok acılı olduasılamadan bı kac saat snra karnımın alt tarafında(hanı dktor usg ıle bakar o bolgeden)cok kotu bı agrı oldu yarım saat kadr surdu şiddetli adet agrısı gibi..smdide kasıklarımda cok sızlama var sag tarafada ıgne batması gbı seyler oluo:26:
Merhaba ,
aranıza yeni katıldım. Bir iki haftadır forumu takip ediyorum herkesin yaşadığı ve düşündüğü ve hissettiği aynı o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. Belki biraz olsun stresim dağılır diye. Bende 8 mart günü aşılama yaptırdım ankarada gazi hastahanesinde. Biraz acılı oldu. 22 mart ı beklememi istedi doktorum ama ben ve eşim çok heyecanlıyız bu ilk aşılama o yüzden işin gerçeği sonuç negatif çıkacak diye korkuyorum. Neyse bekleyip göreceğiz mecburen . Umarım isteyen herkes biran önce bebeğini kucağına alır....
hayırlı olsun aşılamanız inşallah ilkinde pozitif sonucu alırsınız da uğraşmazsınız daha fazla beeb için....
ben de ankaradayım, tedaviye başlamak için adet bekliyorum, bugün adet günüm, sancım da var ama henüz kanamam başlayamadı. 1 haftadır süren kahverengi lekelenmem var sadece. hayırlısıyla kanamam başlarsa gideceğim doktoruma iğneler için.
yaşınız kaç, bebiş olmamasının sebebi biliniyor mu?
yaşım 25 . herhangi bi sebep bulunamadı ne eşimde nede bende. sanırım sebebi bilinmeyen infertilite. reglim asla gecikmez mutlaka 28 günde olur düzenli.yumurtalarda çatlama ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. eşimin testleri çok iyi çıktı. ama birbuçuk yıldır olmuyor.
bı aletle rahım agzını açıyolar cnm o zaman sancı oluo bayagecmıs olsun canım ya suan cok korktum cumartesı gunu benımde yapılcak kızlar gercekten cokmu agrınız oluyor bırde aslalma nasıl oluyor yanı spermlerı nasıl enjekte edıyorlar kı bukadar agrı oluyor
Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. 2.bebek ilk aşılama. Çok zor, duygular karmakarışık. Pazartesi ikinci aşılamamı olucam. Allah herkesin gönlüne göre versin.
bı aletle rahım agzını açıyolar cnm o zaman sancı oluo bayakanül denen bi alet var baya ince uzun onunla enjekte edilio o zaman acı olmuyo ama..
aynı şeyleri yaşıyoruz canım sakin ol ... geçecek inşaallah hem içimizde melek olsun da geçmese de olur :)
ben de kasık ağrıları,batmalar,tuvalette idrarımı yaparken bile ağrı yaşıyorum.karnımın alt kısmı taş gibi.ve haklısın.bebiş olacaksa daha fazlsına da tahammül edilir
inşllah cnm hepımıze nasıp olur :) şimdi nasılsın peki gectımı agrılar??bnm kasık agrılarım istikrarla devam edio...
arkadalar kasık agrılarımbi nebze gecti ama vücudum şiş özellikle midenin üst tarafı,içime bile çekemiyorum çok rahatsız ediyor,tuvalet ihtiyacım cok sıkıntılı oluyor,bu şişlikler ne zaman gidecek ve kasıntılar,karnım cok kasılmıs drumda,sanki 3 aylık hamile gibiyimbu durum normal mi,yaşayan oldu mu bunu daha önce?sanki nefes alamıyorum şişlikten:SSS
gecmıs olsun canım ya suan cok korktum cumartesı gunu benımde yapılcak kızlar gercekten cokmu agrınız oluyor bırde aslalma nasıl oluyor yanı spermlerı nasıl enjekte edıyorlar kı bukadar agrı oluyor
canım ben de hala regl olmadım ya, baya geciktim :44: sen de bekliyorsun değil mi? olsam da başlasak artık hayırlısyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?