Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hele testi veripte çıkmasını beklemek varya 3 yıla bedel oluyor. hiç umudum yok, belki kızımda daha uzun tedavi gördüğüm içindir ama bu kadar çabuk kavuşacağımı hayal bie edemiyorum, içimde hiç umut yok yinede olumsuzda olsa insan sonucu görmek istiyor. kocaman bir sıfır göreceğim gibi geliyor ama rabbim ol dediyse olur belki tek tek sevinmek yok burada hep beraber sevinecez inşallah, ha 2 ay erken ha 2 ay geç, rabbim çabucak versin inşallah

Bide mantar oldum :26: doktora sorcam sakınca olmazsa ilac kullancam

aynı şeyleri yaşıyoruz canım sakin ol ... geçecek inşaallah hem içimizde melek olsun da geçmese de olur :)

gecmıs olsun canım ya suan cok korktum cumartesı gunu benımde yapılcak kızlar gercekten cokmu agrınız oluyor bırde aslalma nasıl oluyor yanı spermlerı nasıl enjekte edıyorlar kı bukadar agrı oluyor

Merhaba ,
aranıza yeni katıldım. Bir iki haftadır forumu takip ediyorum herkesin yaşadığı ve düşündüğü ve hissettiği aynı o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. Belki biraz olsun stresim dağılır diye. Bende 8 mart günü aşılama yaptırdım ankarada gazi hastahanesinde. Biraz acılı oldu. 22 mart ı beklememi istedi doktorum ama ben ve eşim çok heyecanlıyız bu ilk aşılama o yüzden işin gerçeği sonuç negatif çıkacak diye korkuyorum. Neyse bekleyip göreceğiz mecburen . Umarım isteyen herkes biran önce bebeğini kucağına alır....

hayırlı olsun aşılamanız inşallah ilkinde pozitif sonucu alırsınız da uğraşmazsınız daha fazla beeb için....
ben de ankaradayım, tedaviye başlamak için adet bekliyorum, bugün adet günüm, sancım da var ama henüz kanamam başlayamadı. 1 haftadır süren kahverengi lekelenmem var sadece. hayırlısıyla kanamam başlarsa gideceğim doktoruma iğneler için.

yaşınız kaç, bebiş olmamasının sebebi biliniyor mu?

yaşım 25 . herhangi bi sebep bulunamadı ne eşimde nede bende. sanırım sebebi bilinmeyen infertilite. reglim asla gecikmez mutlaka 28 günde olur düzenli.yumurtalarda çatlama ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. eşimin testleri çok iyi çıktı. ama birbuçuk yıldır olmuyor.

ben de 28 yaşındayım, durumum sizinle aynı, düzenli adet oluyorum, yumurtam da oluşuyor, eşimin de spermleri iyi ama gelmiyor bebiş
inşallah aşılama vesile olacak diye düşünüyorum

gecmıs olsun canım ya suan cok korktum cumartesı gunu benımde yapılcak kızlar gercekten cokmu agrınız oluyor bırde aslalma nasıl oluyor yanı spermlerı nasıl enjekte edıyorlar kı bukadar agrı oluyor
bı aletle rahım agzını açıyolar cnm o zaman sancı oluo bayakanül denen bi alet var baya ince uzun onunla enjekte edilio o zaman acı olmuyo ama..

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. 2.bebek ilk aşılama. Çok zor, duygular karmakarışık. Pazartesi ikinci aşılamamı olucam. Allah herkesin gönlüne göre versin.

slm arkadaşlar:) ben de 9 mart ta ilk aşılamamı oldum.kafaya takma,düşünme diyorlar ama yapamıyorum.kasıklarımda bir ağırlık var ve bana bu bekleyişi unutturmuyor.ben bu formda yeniyim
ve benimle aynı günde aşılama yaptıran arkadaşların yazılarını okuyabildiğim için çok mutluyum.hepinizden hayırlı sonuçlar bekliyorum arkadaşlar.Allah dualarımızı kabul etsin. bu arada beni de listeye eklerseniz sevinirim. ilk aşılamam.

aynı şeyleri yaşıyoruz canım sakin ol ... geçecek inşaallah hem içimizde melek olsun da geçmese de olur :)

ben de kasık ağrıları,batmalar,tuvalette idrarımı yaparken bile ağrı yaşıyorum.karnımın alt kısmı taş gibi.ve haklısın.bebiş olacaksa daha fazlsına da tahammül edilir

ben de kasık ağrıları,batmalar,tuvalette idrarımı yaparken bile ağrı yaşıyorum.karnımın alt kısmı taş gibi.ve haklısın.bebiş olacaksa daha fazlsına da tahammül edilir

asılama yapan herkes muhakkak yarım saaatte olsa yatıyo dımı arkadaslar ya sımdı gercekten korktum ya fılm cektırırkende cok korkmustum

inşllah cnm hepımıze nasıp olur :) şimdi nasılsın peki gectımı agrılar??bnm kasık agrılarım istikrarla devam edio...

ilk 4 gün çok sancılıydı hatta afedersin küçük abdestmi bile yaparken baskıyla zorla yapıodum gün gün azaldı 2 gündü yani 6.günden beri sancım yok bugun 8.günüm sadece göğüsler şiş ağrılı bekleyelim bakalım neler olacak karnım da şiş hamile gibi

evet pembegri yarım saat kadar yattım ben de.o gün için benim doktorum uzanıp dinlenmemi ertesi günden itibaren dilediğim gibi hareket edebileceğimi söyledi.aşılamam cumartesi günü öğlen 1 gibi yapıldı.pazartesi kontrole çağırdı dr.neyse ki yumurta çatlamıştı.

merak etme aynılarını yasadım yaşıyrum şişkinim gebe gibi bugun 8.günüm sadece göğüz şişliği kaldı bide karın şişliği diğerleri geçti sancılar wc agrıları

canım ben de hala regl olmadım ya, baya geciktim :44: sen de bekliyorsun değil mi? olsam da başlasak artık hayırlısyla..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

en güncel liste bu değildir belki ama ben bunu bulabildim, son durumlara göre yazsak güncellesek iyi olacak arkadaşlar

slm hiç korkmana gerek yok çatala yatırıolar biraz utnma oluyo snra dr rahim ağzına plastik ama sert bi palstik spekulüm yerteştirio hafif agrıo çok korkmuştum benim çatım dar bide korkum var hsg yi bile anestezili çektirdim ama korktuğum gibi olmadı pek acımadı spermleri şırınga gib bişeyle enjeke ediyor onu zaten hiç hissetmedim kolay gelsin sakin ol hayırlısı olur inş.

canım ben de hala regl olmadım ya, baya geciktim :44: sen de bekliyorsun değil mi? olsam da başlasak artık hayırlısyla..

ay sorma canım lekelenmelerim 1 hafta önce başlayınca erken olacağım sandım ama olmadı. bugün tam olmam gereken gün. karnımda belimde ağrı var ama sökülemedi daha az önce lavaboya gittiğimde peçeteye kahverengi değil kırmızımsı leke geldi. inşallah gelir bugün akşama. şöyle güzelce temizlensin yenilensin rahim de başlayalım tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…