Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şu tablo bu ay tıklık tıklım dolsun inşallahhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Kızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
Eğer hamileyim sakın idrar testi yaptırmayın öyle ki çok hassas denen test bu sabah bile negatif çıkardı,sırf doktora sonucu iletmek için test yaptırmıştım:)))

Tebrik ederim Aşılama ne zaman oldu sizin??? Telden girdiğim için gözükmüyor ???

tebrikler canımmm çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin belirti varmıydı benm bgn 10. gün arada sancı oluyo korkuyom ama umutlandım seni duyunca

beni de eklermisin canm daha öncde söylemiştim ilk aşlma ilk bebk 7 martta asılamam oldu snuç23 mart felan

tebrik ederim.darısı başımıza.belirtin var mıydı hiç?

canım çok ama çok çok tebrik ederim bu arada topiğin ilk hamişisin umarım bizlere umut olursun.......

hadi kızlar ilk hamişin şerefine buyurun oyuna:87::87::87::87::87::87::87::87::87:.........

topiğin ilk hamişine kupasını takdim ediyorum

canım ister istemez merak ediyoruz belirtilerin varmıydı,aşılaman sonra ektsra bişey yedin mi ne bilim kısaca anlatırsan seviniriz...

Son düzenleme:

aaa çok güzel haberr canım maşallah daha da artar inşallah sağlıkla kucağına alırsınnn belirtin var mıydı mesela çatlatma iğnesinin etkisiyle beim göğüsler az şişmişti falan ama şimdi pek öyle değiller nerdeyse hiç. Sende de çatlatma iğnesinmi etkisi geçince göğüsler normale döndü mü yoksa ağrısı falan arttı mı..

Hayırlı olsun canım aşılaman inşallah güzel bir aşılama olur güzel haberler verirsinn

inşallahta olmazsın bebeğin gelmiştir canımm

Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar,umarım sorunsuz devam eder daha çok çok yeni çünkü.Kesinlikle hiç belirtim olmadı,fortelde güvenip 7.gün yaptım negatif,fortel ile 12.gün yaptım negatif,bugün sabah yaptım yine negatif..bu sebeple hiç güvenmeyin testlere,doktor bekliyor diye kan testine gittim pozitif çıkınca inanın çok şaşırdım..
Şimdiki korkum kimyasal yada dış gebelik olması,Allah korusun inşallah böyle olmaz.

canım asyalıyıda listeye eklesene aşılaması 7 mart perşembe,ilk bebek ilk aşılama

çatlatma iğnesinin etkileri olmuş muydu sende ilk günler bende mesela ilk günler baya dolgunluk vardı göğslerde çevresi koyuydu şimdi de koyuluk var ama acı kalmadı pek dolgunluk kalmadı sende de ilk günlerden sonra kalmadı mı. Yok yok korkam gayet olması gereken gibi çıkmış bence boşuna stres yapma kendine bol bol dua et canımm şükret bize de dua et oluer mu ayy çok sevndimm bee topiğimiz ilk gebesi ben dua ederim sana her akşam dua okuyorum zaten..

inşallah canım ya turuncu bana biraz umut oldu daha buğün test yaptım negatif labaguik diye bi marka,normalde adetim hep önce gelirdi sat ım 18 şubattı 3-4 gün önce gelirdi 14 mart dedim gelmedi ama beklediğim 15-16 marttı bakalım gelmezse p.tesiye kadar kan testi yaptırıcam.

bide cuma günü rapor çıkardık,dr a telefon açtım adetim haftasonu olabilir ben geliyorum rapor çıkarmaya demiştim inşallah gerek kalmamıştır aşılamaya......

canım şu saatten sonra yapman gereken tek şey aklına kötü şeyler getirmemek bak alırım elinden kupayı heeeee hasta etme beni

kimyasal olsaydı bu kadar yüksek çıkmazdı canım bundan emin olabilirsin!!!!!!!!!

dış gebelikte olsa sancın olurdu...!!!!!!!!!

Canım sağ ol Allah razı olsun birbirimize bol bol dua edelim,ben de edeceğim bu akşam..bende hiç belirti olmadı,hala da yok..göğüslerin şişmedi acımadı,belim bacağım ağrımadı.bu sebeple çok ümitsizdim zaten

Canım wallahi içime su serptin Allah razı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…