Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende hiç göğüs şişmesi falan olmadı,hatta iş yerinde sürekli göğüslerimi elliyordum acısınlar diye tuhaf görüntüler vermiş olabilirim:)

Benim aşılamadan sonraki ilk günlerde çok fazla olmasa da uçlarında sızı vardı yanlarında vardı dolgunluk oldu ama öncekinde de olmuştu onda hatta öncekinde daha fazlaydı haftası gelince o belirtiler geçiyor birazcık kaldı. Başkaca da azcık belime sızı şeklinde giren ağrılar var ama başka bir şey yok. Demek ki belirti falan fasa fiso benim geçen aşılamada neler vardı ama fos çıktı. Sen beni görsen el sürekli orda kıyafetin üstünden hep kontrol var acaba hala ağrı var mı diye ama ben regl olacağımı düşünüyorum.. Hayırlısı.

canımm gebelik testleri bcg belli bir seviyeye gelmeden sonuç göstermiyor inşallah vardır da gerek kalmamıştır kafandna attığın için aşılama yaptıracajsın diye belki de gelmiştirr

heee hadi ordan yalancı kupayı elinden alırım diye korktun dimiiiiiii hain köfte

şaka tabikide emin ol topiklerden okuduğum kadarıyla öyle hatta ikiz gebelik bile olabilir kızzzzz ikiz olursa biride kız olursa adımı koysana kızzzzzz

inşallahhhhhhhhhhhhh kuzum ağzından bal damlıyo

ya ben inanıyorum tablo hemen dolucak ya,bahar ayları bize umut olucak....bol bol halay çekicez inşallahhhhhh

fındık kurtlarım ben kaçıyorum,temizlik yapmıştım terlemiştim duşa girmem lazım,bide yarın sabah adıyaman menzile gidicez size söz veriyorum liste yapıcam orda sizin için isim isim dua edicem.
(dejavu özellikle ikimize)
şimdilik kocaman öpüyorum Allaha emant olun

inşallahhhhhhhhhhhhh kuzum ağzından bal damlıyo

ya ben inanıyorum tablo hemen dolucak ya,bahar ayları bize umut olucak....bol bol halay çekicez inşallahhhhhh

canım inşallah temenniler gerçek olurr.. Çok sağol canım Allah razı olsun bende sana dua edicem canım benimm her akşam duamı yapmaya çalışıyorum sana da herkese edeceğim canım bizim birde gebelik topiğimiz var gebelik bölümünde orada bir dua belirliyoruz ka kişiysek her gün birine okuyoruz tesbih çekiyoruz kura çekiyor topik sahibi sırasısını belirliyor herkese dua edilmiş oluyor bitince şliste yeni dua seçip tekrar başlıyoruz aylardır yapıyoruz. Çokta iyi oluyor güzel habrerleri de alıyoruz teker teker.

üstteki tabloyu dolduralım kızlar
siz bilgilerinizi iletin ben doldururum

benimde 2. aşılama yapıldı. birinci tutmadı.15 martta yapıldı aşılama ama pek ümidim yok.tutmazsa tüp bebek .düşünüyorum.BENİ DE LİSTEYE EKLERSENİZ SEVİNİRİM. ALLAHIM HERKESİN DİLEĞİNİ VERSİN.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben de bu ay ilk asılamamı oldum bat tarihim 18 i umarım herkesin asılaması tutar emeklerimiz boşa cıkmaz

kendimden bahsedeyim biraz 27 yasındayım 20.denememiz bu bende hersey normal ama esimin sperm hareketleri cok dusuk o yu<zden asılama yapmamız gerekti.. 4 martta asılamam oldu beklemedeyim cok az kaldı

Canım inşallah:)bir olsun da adını da hepberaber koyarız inşallah

RABBİM dualarını kabul etsin inşallah benim içinde lütfen :))

kızlar bende buay adet olursam aşılamayaptırcam nasip olursa ege kadın dogum evi izmirde ama ücretlimi bilmiyorum daha dogrusu hiç sormadık dr. siz ücretlimi ve nekadar yaptırıyonuz ona göre hazırlıklı olayım lütfennn cvp

iyi geceler arkadaşlar bende dün ilk aşılamamı oldum doktorlar gayet güzel geçdi yunurtalarının kaliteside eşinin sperm değerleride iyiydi dediler olumlu sonuç bekliyoruz senden dedi tabi herşeyi en iyi Allah bilir ben 1 saatden fazla yattım hastanede bnm doktorum çayı kolayı kahveyi içmemeye çalış konserve ürünleri yeme bol bol su iç kabız olmamaya bak sigara fln yasak ki zaten içmiyorum mümkün oldunca iş yapma dinlen dedi sizlerede bunlar söylendimi ben normalde hareketli bi insanımdır hareket etmeye korkar oldum

cnm benim raporum vardı devlet hastanesinde yaptırırsan raporla aşılamaya hiç bir ücret ödemiyorsun yanlızca ilaçların belli bi oranını sen ödüyorsun benim ilaçlarım 320 tl civarında tutdu

olur tabi canım neden olmasın,istersen bende gelirim bende dua eder tesbih çekerim.topiğin linkini yolla gelirim..

elbette ederim canım ne demek...rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım..

canım bal tarçın çörek otu kürünü denedin mi çoğu kişi faydasını gördü denemediysen tavsiye ederim aşılamadan önce dene istersen uygulamak istersen yazarım sana detaylı,bu kür yumurtlamaya ve çatlamasına çok yardımcı bi kür çok fazla yumurta üretebiliyo haliyle yumurtlamayada faydalı ben geçen ay yaptım sonuç bekliyorum daha faydasını göremedim yani sonuç bekliyorum bat ım 15-16 marttı halda olmadım inşallah olmamda hamileyimdir,eğer adet olursam 3.aşılamamı olucam ay sonunda...

hakkımızda hayırlısı olsun canım ama bu kürü tavsiye ederim sana,ben yumurtlama zamanımı daha net anladım

canım ne yaptın sonucun belli oldumu,hadi senden de gelsin 2.güzel haber,topiğimizin ilk aşılaması tuttu 2.aşılaması olan sensin bekliyoruz inşallah güzel haberini,umarım bebişin seninledir yarın yani buğün :))) saat 02.22 :))

olur tabi canım neden olmasın,istersen bende gelirim bende dua eder tesbih çekerim.topiğin linkini yolla gelirim..

Leyla telDen giriyorum link veremiyorum ama topikin ismini vereyim " Bizimde meleğimiz olacak buraya yazıyoruz" topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…