- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Canım bende hiç göğüs şişmesi falan olmadı,hatta iş yerinde sürekli göğüslerimi elliyordum acısınlar diye tuhaf görüntüler vermiş olabilirim:)
inşallah canım ya turuncu bana biraz umut oldu daha buğün test yaptım negatif labaguik diye bi marka,normalde adetim hep önce gelirdi sat ım 18 şubattı 3-4 gün önce gelirdi 14 mart dedim gelmedi ama beklediğim 15-16 marttı bakalım gelmezse p.tesiye kadar kan testi yaptırıcam.
bide cuma günü rapor çıkardık,dr a telefon açtım adetim haftasonu olabilir ben geliyorum rapor çıkarmaya demiştim inşallah gerek kalmamıştır aşılamaya......
inşallahhhhhhhhhhhhh kuzum ağzından bal damlıyo
ya ben inanıyorum tablo hemen dolucak ya,bahar ayları bize umut olucak....bol bol halay çekicez inşallahhhhhh
fındık kurtlarım ben kaçıyorum,temizlik yapmıştım terlemiştim duşa girmem lazım,bide yarın sabah adıyaman menzile gidicez size söz veriyorum liste yapıcam orda sizin için isim isim dua edicem.
(dejavu özellikle ikimize)
şimdilik kocaman öpüyorumAllaha emant olun
üstteki tabloyu dolduralım kızlar
siz bilgilerinizi iletin ben doldururum
heee hadi ordan yalancı kupayı elinden alırım diye korktun dimiiiiiii hain köfte
şaka tabikide emin ol topiklerden okuduğum kadarıyla öyle hatta ikiz gebelik bile olabilir kızzzzz ikiz olursa biride kız olursa adımı koysana kızzzzzz
fındık kurtlarım ben kaçıyorum,temizlik yapmıştım terlemiştim duşa girmem lazım,bide yarın sabah adıyaman menzile gidicez size söz veriyorum liste yapıcam orda sizin için isim isim dua edicem.
(dejavu özellikle ikimize)
şimdilik kocaman öpüyorumAllaha emant olun
kızlar bende buay adet olursam aşılamayaptırcam nasip olursa ege kadın dogum evi izmirde ama ücretlimi bilmiyorum daha dogrusu hiç sormadık dr. siz ücretlimi ve nekadar yaptırıyonuz ona göre hazırlıklı olayım lütfennn cvp
olur tabi canım neden olmasın,istersen bende gelirim bende dua eder tesbih çekerim.topiğin linkini yolla gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?